OSK 5 BIEG

 258 opinii w tym 129 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK 5 BIEG
ul. Szopena 11 III LO
35-055 Rzeszów

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK5BI....Pokaż adres

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców 5 Bieg w Rzeszowie to szkoła, która powstała z myślą o Państwa potrzebach. Powstawaniu OSK 5 Bieg Rzeszów przyświecała idea pomocy zarówno osobom wkraczającym w dorosłość, rozpoczynającym swoją przygodę z prowadzeniem samochodu, a także osobom dojrzałym, które chcą poprawić swój standard życia, usamodzielnić się i podjąć wyzwanie, jakim jest zdanie egzaminu na Prawo Jazdy. Dzięki swojemu długoletniemu doświadczeniu, jako Instruktor Jazdy mogę Państwu zapewnić najwyższą jakość usług. Jestem przekonany, że ciężka praca oraz wspólne zaangażowanie da efekt w postaci ukończenia kursu oraz zdana egzaminu na Prawo Jazdy.

OSK 5 Bieg to szkoła, która w przeciwieństwie do innych Ośrodków Szkolenia, wyróżnia się przede wszystkim indywidualnym podejściem do klienta. Jako osoba z wieloletnim doświadczeniem oraz umiejętnością pracy z ludźmi, mam świadomość korzyści wynikających z bezpośredniego kontaktu Instruktora z Kursantem. Zrobię wszystko, by pomóc Państwu zarówno w kwestiach merytorycznych jak i praktycznych. Dołożę wszelkich starań, by rozwiać jakiekolwiek wątpliwości związane z tak skomplikowanymi dzisiaj testami na Prawo Jazdy. Jestem osobą, która nie boi się ciężkiej pracy oraz wyzwań. Stawiam na pewność siebie oraz konkretne działania. Jestem zdecydowany i skoncentrowany, ale przede wszystkim opanowany i świadomy. Niech referencją moich działań będą dziesiątki zadowolonych klientów. Nic bowiem nie stanowi lepszej rekomendacji niż zadowoleni ze współpracy Kursanci.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Szopena 11 III LO

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Roksana Żuczek

Roksana Żuczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo miła atmosfera, Pan Marcin jest bardzo cierpliwym człowiekiem i dobrze przygotowuje do egzaminu ☺️ Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria L ....a ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie polecam kurs u Pana Marcina!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Pasierb

Wojtek Pasierb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK 5bieg, miła atmosfera, profesjonalny instruktor, egzamin zdany za 1 razem, wspaniałe podejście do kursanta !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Pytlos

Kuba Pytlos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, miły i wyrozumiały instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Janusz

Jagoda Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs, zdane za pierwszym razem. Żadne zadanie mnie nie zaskoczyło, wszystko zostało wcześniej przećwiczone i dokładnie wyjaśnione. Czułam, że naprawdę bardzo dużo się nauczyłam Bardzo POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Surowiec

Gosia Surowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam !!! zdane za pierwszym razem oba egzaminy. Instruktor potrafiący wszystko wytłumaczyć, mega cierpliwy i wyrozumiały. Każde jazdy spędzone w świetnej atmosferze. 10/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ....a ip: 77.255.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!! Świetny instruktor oraz miła atmosfera. Wszystko zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jagoda Filip

Jagoda Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera, dobre przekazywanie wiadomości, polecam bardzo serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Pociask

Hubert Pociask
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Kurs u pana Marcina Dobre podeście do kursanta szybko miło i co najważniejsze zdane za 1 razem :D Dobra elastyczność godzin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jagoda F ...p ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Indywidualne podejście do ucznia. Egzamin zdany za pierwszym razem bez problemu. Gdybym miała drugi raz zdawać, na pewno poszłabym do Pana Marcina!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Siorek

Julia Siorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie, idealne podejście do kursanta, bardzo miła i luźna atmosfera, Pan Marcin nie dość, że dobrze tłumaczy to jeszcze motywuje żeby się nie poddawać :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila C ....l ip: 46.134.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo indywidualne podejscie do kursanta i zaangazowanie co jest mega rzadkie w niektórych szkolach jazdy.d super zrozumiale prowadzine wyklady, swietne podejscie pana Marcina - tlumaczenie i odpowiadanie na wszystkie pytania i tlumaczenie niezrozumialych dla kursanta spraw. Bardzo bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dariusz Palka

Dariusz Palka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam chcialem bardzo podziekowac panu Marcinowi Koza z OSK-5 BIEG za profesjonalną nauke i przygotowanie do egzaminu dzisiaj zdawalem i zdałem mam uprawnienia polecam marcina koza w 100% procentach sympatyczny miły opanowany i cierpliwy czlowiek dziekuje bardzo to byla przyjemnosc z tobą jezdzic pozdrawiam serdecznie !!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Zarzyczny

Patryk Zarzyczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, Bardzo dobre podejscie do kursanta Idealnie Dopasowane godziny jazd Wszystko Zdane za pierwszym razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Staniak

Kacper Staniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każda jazda była czystą przyjemnością. Nie tylko nauka ale też super rozmowa, cieplutko polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Yuliia Stechyshyn

Yuliia Stechyshyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję panu Marcinu za lekcję oraz dużą wiedzę. Zdałam egzamin pozytywnie. Jestem bardzo zadowolona.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Ziemba

Karolina Ziemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM! Instruktor cierpliwy, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu,kurs odbył się szybko w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciek Krzanowski

Maciek Krzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie oraz najlepszy instruktor, z całego serca polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Szaruga

Michał Szaruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepszy instruktor w rzeszowie, potrafiacy wytlumaczyc I odpowiednio podejsc do kursanta, auto super Stan

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Smoła

Marcin Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę OSK 5BIEG . Profesjonalne podejście, cierpliwość i wyrozumiałość ze strony Pana Marcina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikodem Rzucidło

Nikodem Rzucidło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!! Instruktor miły, cierpliwy i potrafiący wszystko w jasny sposób wytłumaczyć. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Jękot

Klaudia Jękot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim bardzo polecam szkołę. Instruktor, Pan Marcin jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały do tego jest miła i luźna atmosfera w aucie. Swoje jazdy wspominam bardzo miło. Teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamila G .....z ip: 188.146.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania to mało powiedziane. Pan Marcin wkłada w swoją pracę całe serce, przez co cały kurs to super czas. Nauka na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Antosz

Katarzyna Antosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Pan Marcin jest niesamowitym instruktorem, bardzo cierpliwym i wyrozumiałym, cały czas czuć jego zaangażowanie i serce które wkłada w przygotowanie każdego kursanta. Wszystko zawsze dokładnie wytłumaczone, dopięte na ostatni guzik pod względem organizacyjnym. Na jazdach zawsze panowała przyjemna atmosfera. Świetne przygotowanie do egzaminu oraz do późniejszej jazdy. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Zajdel

Magdalena Zajdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam z całego serca ???? oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!!! anioł nie instruktor, cierpliwy, wyrozumiały, wszystko dokładnie i szczegółowo tłumaczone ze stoickim spokojem !!! przygotuje do egzaminu na "5" !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Sokalska

Karolina Sokalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminu zadane za pierwszym razem bez problemu , bardzo cierpliwy instruktor , serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Gołębiowska

Dominika Gołębiowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Świetny instruktor. Gorąco polecam 5Bieg!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Alexander Kolodiychuk

Alexander Kolodiychuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady oraz produktywne godziny jazdy, zdane egzaminy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Dragan

Adam Dragan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła zaangażowana w kurs, a instruktor profesjonalny i rzetelny oraz miły wobec kursantów. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Jania

Martyna Jania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Cudowna atmosfera. Wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak