Liczba odwiedzin: 806 Jesteś właścicielem tej szkoły?

O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer

  36 opinii w tym 18 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Dawid Isakiewicz

Dawid Isakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktorzy. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Dawid Zapotoczny

Dawid Zapotoczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe w 100%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2020

Magda Misiak

Magda Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oraz instruktorzy, oraz profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.02.2020

Oskar Sosna

Oskar Sosna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że wybrałem właśnie tę szkołę. Przyjazna, bezstresowa atmosfera a zarazem świetne, pełne i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Myślę, że nigdzie indziej nie nauczyłbym się lepiej jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Karolina Stankiewicz

Karolina Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Justyna Andrzejewska

Justyna Andrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka mogłam wybrać ! Atmosfera podejście do kursanta jak i same jazdy rewelacja! Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Martyna Domitrz

Martyna Domitrz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, szkoła i świetne podejście do kursantów !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mateusz Padowski

Mateusz Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowanie do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Paweł Pietruszewski

Paweł Pietruszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. wykłady zrobione w bardzo fajny sposób dużo zostaje w głowie. A jazda z instruktorem spokojna bez stresu, instruktorzy wyrozumiali bardzo cierpliwi z bardzo dobrym podejściem i humorem ???? Pozdrawiam i polecam Paweł!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2019

Edyta Grzik

Edyta Grzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy i super instruktor. Egzamin zdałam za drugim razem po 15 letniej przerwie od zrobienia kursu. Profesjonalne podejście do kursanta i duża dawka cierpliwości. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Patryk Padowski

Patryk Padowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegl bardo sprawnie, instruktor byl pomocny i bezproblemowy. Zdalem za pierwszym razem, polecam kazdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2019

Kacper Marcinkowski

Kacper Marcinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Konrad Kozak

Konrad Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczyciele teorii i praktyki mają bardzo życiowe i dobre podejście do kursantów . Polecam szkołę w 100%. Pomimo żadnej wcześniejszej styczności z kierowanie autem zdałem za pierwszym razem wszystkie egzaminy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Paweł Kochany

Paweł Kochany
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, bezproblemowo zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Barbara Romańczuk

Barbara Romańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Profesjonalnie i z dużą dawką cierpliwości dla kursantów. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Zdane za drugim razem, ale z mojego błędu - wymuszenie pierwszeństwa.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.06.2019

Julka Pietruszka

Julka Pietruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne przygotowanie ze strony szkoły, najlepszy instruktor!!! Polecam!!!☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Olga Borowiec

Olga Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!! Podejście do kursanta na wysokim poziomie. Atmosfera przemiła. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Vanessa Pietrek

Vanessa Pietrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście, super podejście do kursanta. Polecam od serca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak