O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer

 45 opinii w tym 24 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

O.S.K. Pro-Auto Wojciech Najwer
ul. Łabędzka 22/2
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

W O.S.K. Pro-Auto zajmujemy się szkoleniem kandydatów na kierowców prawa jazdy kat. B. Zapewniamy profesjonalne przygotowanie do jazdy oraz indywidualne podejście do każdego z kursantów. Naszym atutem jest solidność w podejściu do klienta.

W ofercie:
- kursy prawa jazdy kat. B
- jazdy po Rybniku lub po Gliwicach,
- samochody takie jak na egzaminie: Toyota Yaris (6M/T) rocznik 2013 oraz 2014, Toyota Yaris II
- indywidualne podejście do każdego kursanta/tki,
- dogodne terminy zajęć,
- kurs pierwszej pomocy przedmedycznej,
- badania lekarskie w ośrodku,
- książka Vademecum kursanta z aktualnymi testami
- możliwość odbycia kursu EKSTERNISTYCZNEGO
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Wojciech Najwer

Wojciech Najwer

Jerzy Najwer

Jerzy Najwer

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

ul. Łabędzka 22/2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie +200 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

Cena dla kursantów spoza OSK Pro-Auto

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Przemysław K ...y ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Albo tu albo nigdzie. Uderzać wszyscy, nauczą wyszkolą, wytłumaczą!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ...... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, instruktorzy cierpliwi, profesjonalni, podchodzący indywidualnie do każdego kursanta, bardzo miła atmosfera w trackie całego kursu jak i podczas jazd uzupełniających. Szkoła jazdy warta polecenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz W .........k ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne podejście instruktorów. Zaangażowanie nawet poza godzinami jazd i chęć nauki czlowieka to coś z czym na kursie w innej gliwickiej szkole się nie spotkałem. Gdyby nie to wszystko to chyba nigdy bym nie zdał prawa jazdy. Pozdrawiam i polecam serdecznie każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia Z ....a ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria v ........a ip: 83.10.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu! Super profesjonalne podejście do kursanta, świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera podczas jazd! Egzamin zdany za pierwszym razem, także wszystko mówi samo za siebie. Serdecznie polecam Szkole jazdy O.S.K. Pro-Auto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jan P ......k ip: 89.229.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza nauka jazdy w Gliwicach,dobra atmosfera i doświadczeni instruktorzy gwarantują bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej w ....k ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poprostu polecam :3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Grzegorz O ...... ip: 83.10.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Gliwicach.. Wojtek jest bardzo fajnym nauczycielem.. Aż szkoda że jest tylko 30 godzin jazd.. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin G ...a ip: 188.146.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła z prawdziwego zdarzenia...Instruktorzy mistrzostwo świata,rewelacyjne podejście do tematu i motto "zakładu"-"nie sponsorujemy WORD-u",nic dodać,nic ująć.GORĄCO POLECAM Satysfakcja gwarantowana.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol P ........i ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła nie wyobrażam sobie innego instruktora niż Pan Wojtek Najwer

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid s ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze zorganizowane Dostosowanie do możliwych godzin jazdy dobrze i bez nerwów przekazywane informacje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Sandra D ......a ip: 185.107.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moja droga po prawo jazdy była dłuuuga. Uczyłam się u 2 różnych instruktorów w różnych szkołach - bez sukcesów. Instruktorzy nie tłumaczyli jak jechać, nie zwracali uwagi na błędy - po prostu jechałam i to było miarą sukcesu. Po 4-5 latach ponownie podeszłam do egzaminu, ale tym razem zgłosiłam się do Wojtka (do młodszego czyli do syna - jest dwóch Wojtków:)) Zdane od razu! W trakcie jazd Wojtek niezwykle cierpliwie tłumaczył każdy manewr, jeżeli popełniłam błąd - tłumaczył na czym polega i powtarzałam, dopóki nie wykonałam go poprawnie. Niezwykle opanowany, cierpliwy i z ogromną wiedzą - tłumaczył jak działa mechanizm w aucie, jak zachować się na drodze. Dodam, że zdawałam w Rybniku. Zdecydowanie polecam każdemu - bez stresu, z profesjonalnym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K Kon ip: 188.146.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebista szkoła jazdy Pan Wojtek to instruktor z powołania... wspaniałe i doświadczone osoby prowadzące zajęcia i jazdy....

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 79.124.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2014
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam, świetny instruktor Pan Wojtek Najwer - profesjonalizm w połączeniu z zaangażowaniem. Instruktor,który poświęca dużo cierpliwości,dzięki niemu egzamin został zdany. Na kurs prawa jazdy zapisałam się w innej szkole,miałam problem z otrzymaniem wyniku pozytywnego. Gdy wykupiłam parę godzin w osk "Pro-Auto" w końcu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 164.127.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2013
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, przede wszystki dlatego, że nie uczy tylko jak przebrąć przez egzamin, ale też jak radzić sobie już jako kierowca. Instruktorzy przekazują również wiedzę, jak czerpać radość z jazdy, co jest bardzo poztywne : ) Sympatyczna atmosfera na każdych jazdach, możliwość dopasowania godzin z instruktorami, zarówno Pan Wojtek jak i Pan Mariusz ; )

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 159.205.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, jak najbardziej polecam szkole. ;)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 83.27.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.07.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkółka, świetna atmosfera, dobre wskazówki do egzaminu :)))Świetny instruktor Pan Wojtek:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 213.227.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2013
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Zdałem za 2 razem ale to ze stresu gdyż źle ustawiłem auto do wykonywania parkowania i najechałem na linie. Było to w 2005 roku gdy jeszcze placyk nie był tylko zaopatrzony w łuk. Z Panem Najwerem zawsze można było się dogadać i jazdy były bardzo przyjemne. Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 91.192.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła pod względem szkolenia młodych kierowców, świetne podejście instruktorów. Duża zdawalność i bardzo przyjemne wrażenia po skończeniu kursu. Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 188.123.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2013

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkole. Instruktorzy sa mili i spokojni, duza zdawalnosc tej szkoly sam za 1 razem zdalem

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 77.254.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna szkoła, instruktorzy z dobrym podejściem, zdałem za pierwszym razem jeszcze przed zmiana przepisów. Polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak