O.S.K. DRIVER Bogusław Linda

 810 opinii w tym 475 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

O.S.K. DRIVER Bogusław Linda
Piłsudskiego 17
35-074 Rzeszów

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 07:00

Kontakt

Opis

Dysponujemy najnowszą flotą samochodową. Od wielu lat możemy pochwalić się jedną z najwyższych zdawalności Egzaminów Państwowych w Rzeszowie już za pierwszym razem.

✔️ samochody Hyundai i20 dokładnie takie jak na egzaminie

✔️ doświadczona kadra z wieloletnim stażem

✔️ możliwość elastycznej płatności ratalnej w systemie 0%

✔️ nauka w miłej i luźnej atmosferze

✔️ profesjonalne przygotowanie do Egzaminu Państwowego zgodnie ze standardami i wytycznymi

✔️ niskie ceny

✔️ badania lekarskie na miejscu

✔️ wysoki profesjonalizm potwierdzony opiniami naszych kursantów

✔️ pomoc administracyjna w przygotowaniu dokumentów do Urzędu Komunikacji

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

2999 zł

codziennie

Piłsudskiego 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Popołudniowy, Raty własne

2999 zł

codziennie

Piłsudskiego 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Auris)
materiały szkoleniowe

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2799 zł

codziennie

Piłsudskiego 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Pola Wilcz

Pola Wilcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany w dniu dzisiejszym za pierwszym razem, bez popełnionego błędu przez cały czas jego trwania. Instruktor to bardzo cierpliwy, miły i uprzejmy człowiek. Zawsze służy pomocą i odpowiedziami na pytania, dobrze przygotowuje zarówno do egzaminu jak i do jazdy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ida Janowska

Ida Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera. Czułam się dobrze przygotowana do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia F .....k ip: 37.225.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Miła, przyjazna atmosfera oraz wyrozumiali instruktorzy. Polecam serdecznie!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Maćkowiak

Jakub Maćkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera zarówno na części teoretycznej jak i praktycznej godziny jazd są ustalane według indywidualnych potrzeb kursanta obydwa egzaminy zdane za pierwszym wszystkim gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Stefańczyk

Monika Stefańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, nauka jazdy na wysokim poziomie, jeżeli chodzi o plac manewrowy i miasto. Polecam Efekt każdemu, ja bardzo się bałam nauki jazdy a poszło genialnie. Prawo jazdy kat. B zdane za pierwszym razem! Dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Cierpliwość i wyrozumiałość to ich główne zalety. Na każdym etapie szkolenia nie jest się pozostawionym samym sobie. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariola Trojanowska

Mariola Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Gorąco polecam instruktora! Nauka jazdy tu to gwarantowany sukces na egzaminie, jestem tego potwierdzeniem bo zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Kowalczyk

Ewelina Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trochę spóźniona opinia, ale szczera i poparta doświadczeniem. Bardzo polecam szkołę! Zdałam za pierwszym razem kat. B - Wielce przydatne wskazówki, kiedy trzeba samemu ogarnąć sytuację na drodze. Pozdrawiam i dziękuję :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Potaczek

Iwona Potaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim tym, którzy chcą od podstaw nauczyć się dobrze i bezpiecznie jeździć, wyrobić od początku właściwe nawyki, a przy okazji - świetnie przygotować do egzaminu państwowego polecam Pana Jacka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Maksymilian Nowakiewicz

Maksymilian Nowakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy były przyjemnością a nie czymś co trzeba odhaczyć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Mazur

Martyna Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Rafał super człowiek. Bardzo cierpliwy i na spokojnie wszystko tłumaczy. Pan Bogusław to samo. Bardzo sympatyczny człowiek, teoria z nim wchodziła łatwiutko. Oboje świetnie przygotowali mnie do egzaminu. Bardzo polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Cieślik

Julia Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka na wysokim poziomie, cierpliwi instruktorzy, świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Jankowska

Joanna Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni i kompetentni instruktorzy, bardzo dobry kurs teoretyczny i praktyczny, elastyczne godziny jazdy. Cały kurs zajął mi 30 dni a wszysto odbyło się w bardzo miłej a za razem profesjonalnej atmosferze. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub Z ....c ip: 185.226.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na bardzo wysokim poziomie , zaczynając od wykładów , kończąc na jazdach z fantastycznymi instruktorami . Bardzo polecam !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Nowacki

Tomek Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki doskonałym naukom instruktorów tak teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Szczerze polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sylwia Janik

Sylwia Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, zostałam świetnie przygotwana na egzamin zarówno teortyczny jak praktyczny. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Stefcia Bieńko

Stefcia Bieńko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!! Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam tylko trafić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Jankowska

Joanna Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Egzamin zdany za pierwszym razem, miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Wisniewska

Ela Wisniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przebiegł sprawnie i bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Bardzo polecam Pana instruktora, ma dobre podejście do kursanta i sposób przekazywania wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Szaler

Paulina Szaler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę nauki jazdy! Bardzo cierpliwi i sympatyczni instruktorzy, znają się na rzeczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Iga C ..z ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy w mieście i regionie ! Super atmosfera, pełen profesjonalizm i klasa. Pan Bogusław ma bardzo dużo cierpliwośc, wyrozumiałości i i jest doskonałym nauczycielem z powołania. Wszystko doskonale tłumaczy i stawia na praktykę, która czyni mistrza. Przyszłam z zerowym doświadczeniem, skończyłam z egzaminem teoretycznym i praktycznym zdanym za pierwszym razem. Nie było by to możliwe, gdyby nie najlepszy Instruktor. Dziękuje za wszystko i polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Mikołajewski

Krzysztof Mikołajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

5 gwiazdek to mało. Najlepsza szkoła do jakiej mogłem trafić. Instruktorzy znają się na swojej pracy. Dzięki Wam prawo jazdy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Malinowska

Paulina Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia prowadzone z zaangażowaniem. Instruktorzy cechyją się wielką cierpliwością. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Teresa Jarzembowska

Teresa Jarzembowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli chcesz zdać prawo jazdy za pierwszym razem, to dobrze trafiłeś. Szkoła godna polecenia. Najlepsi instruktorzy, cierpliwi, z miłym podejściem. Ciekawe zajęcia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Wojna

Justyna Wojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, ciekawie prowadzone zajęcia, wysoka zdawalność, jazda na mieście bez dodatkowych nerwów, cierpliwi instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Wojna

Adam Wojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy, cierpliwi instruktorzy, indywidualne podejście do każdej osoby. Można się tu wiele nauczyć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Krzan

Wiktoria Krzan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Wszystko zdane za pierwszym razem. Świetny instruktor z cierpliwością i poczuciem humoru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz N ...k ip: 185.128.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B78

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%. Zdałem za pierwszym razem:) A Pan Bogdan musiał brać udział w szkoleniu u buddyjskich mnichów ponieważ jego opanowanie i merytoryczne podejście do kursanta jest na poziomie mistrzowskim. Jak masz dylemat którą szkołę wybrać to właśnie znalazłeś i pisze to z pełną odpowiedzialnością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika p ........ ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W Wikipedii po wpisaniu BOGUSŁAW LINDA powinien pojawić się wpis, że to nie znany aktor lecz właściciel i mega instruktor, fantastycznej szkoły nauki jazdy DRIVER. Egzamin z jazdy za pierwszym podejściem ???? tak mnie Pan Boguś wyuczył. Dziękuję i polecam wszystkim niezdecydowanym. Monika. P

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Barbara G-c

Barbara G-c
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, cierpliwi instruktorzy tłumaczą wszystko od początku do końca Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak