NITRO Kat. A, B, B+E, AM, A1, A2, C, C+E

 729 opinii w tym 593 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

NITRO Kat. A, B, B+E, AM, A1, A2, C, C+E
ul. Reja 5
35-211 Rzeszów

Kontakt

Opis

Szukasz dobrej szkoły jazdy i myślisz nad zapisaniem się na prawko, lub nie możesz zdać egzaminu państwowego i potrzebujesz kilku godzin dodatkowych przed egzaminem państwowym w WORD - ZADZWOŃ 605745244

-wysoka zdawalność kursantów

-jazdy po trasach egzaminacyjnych

-indywidualne podejście do każdej osoby szkolonej

-młodzi i cierpliwi instruktorzy

-pojazdy identyczne jak na egzaminie

-wolne terminy

-dla uczniów i studentów atrakcyjne zniżki

-dla osób które utraciły prawo jazdy służymy radą oraz pomocą w zdaniu ponownego egzaminu

-materiały szkoleniowe w cenie kursu

-możliwość korzystania z placu manewrowego własnym pojazdem bez ograniczeń

-badania lekarskie 50% taniej

-dla każdego kursanta umawiamy indywidualny wjazd na plac WORD i ćwiczenie manewrów przed egzaminem praktycznym.


Wykłady w budynku szkoły językowej English School Rzeszów ul. Jabłońskiego 12 w każdy czwartek o godz.15:30

NABÓR CIĄGŁY TRWA!
ZAPISY TELEFONICZNIE oraz osobiście od pon-pt w biurze na ul.Reja 5 w Rzeszowie



Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wyszyńskiego 2, 36-060 Głogów Małopolski

tel: 665367091

Głogów Małopolski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1790 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6, Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1290 zł

codziennie

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1590 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

890 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2390 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2190 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1290 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Najnowszy Hyundai I20 ) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów.
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Małgorzata M M ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam gorąco jazdy doszkalające z P. Moniką. Osoba z mega pozytywną energią i profesjonalnym podejściem do tematu. No i zdane na luzie. Szukasz jazd doszkalających jeszcze raz polecam P. Monika osk Nitro Rzeszow Dziękuję Małgorzata M

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł C .......n ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki Pani instruktor byłem dobrze przygotowany na egzamin i zdałem go za pierwszym razem. Kontakt ze szkołą bezproblemowy. Atrakcyjna cena w porównaniu do innych szkół w Rzeszowie. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Julia G ......a ip: 185.228.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki przygotowaniu przez wspaniałych instruktorów bez obaw udałam się na egzamin państwowy. Mnóstwo wartościowej wiedzy, wskazówek, ogrom cierpliwości. Z radością odbierałam pozytywny wynik egzaminu, ze smutkiem opuszczam Nitro - chętnie wykupiłabym kolejny kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna N ....a ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę, jazdy prowadzone w miłej atmosferze, każdy z instruktorów świetnie pomagał zamienić wiedzę teoretyczną w umiejętności na drodze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr O .......r ip: 5.184.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam . Wszystko profesjonalnie i na poziomie . Oczywiścir zdane :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna B .... ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam panią Monikę, wspaniały fachowiec. Bardzo dobrze tłumaczy do skutku. Zdałam bardzo dobrze, tylko jedna uwaga ,sukces!!! Atmosfera wspaniała instruktor godny polecenia ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip F ........k ip: 46.204.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Polecam każdemu serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina Z ........a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof S ........i ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetni instruktorzy, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata S ........k ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 100% !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wioletta K ...n ip: 62.133.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!! Świetni instruktorzy, wyrozumiali i cierpliwi ale tez z poczuciem humoru co tworzy bardzo dobra atmosferę !! Dzięki ich wiedzy i umiejętnościom kategoria C oraz C+E zdana za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł R .. ip: 213.136.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła ! Pełen profesjonalizm . Pani Magda i Pan Adam to profesjonaliści . Kat C oraz C+E zdana za pierwszym razem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian G ...s ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super instruktorzy, wszystko wyjaśnione, wytlumaczone od A do Z, żadnych problemów na egzaminie. Szczególnie dziękuję Pani Magdzie i Panu Adamowi. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra B ...a ip: 81.190.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem - teoria na maksa, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Działowski

Szymon Działowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 17.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szczerze OSK Nitro. Robiłem u nich kurs na prawo jazdy kat. A. Cały kurs przebiegł sprawnie, jazdy odbywały się zawsze na czas, instruktorzy cierpliwie tłumaczą wszystko krok po kroku. Egzamin praktyczny zdałem za 2 razem ale w sumie ze swojej głupoty i stresu gdyż za pierwszym razem dwukrotnie podparłem się nogą na slalomie wolnym. Drugi egzamin przebiegł już bezbłędnie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janusz S ..o ip: 5.184.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, kat. C+E, profesjonalne podejście do klienta, niezwykle miła atmosfera.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Mateusz K ..... ip: 83.5.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia A .......k ip: 188.137.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem ze Śląska. Zdecydowałam się zdawać egzamin praktyczny w Rzeszowie gdyż czas oczekiwania na Śląsku wynosił 3 miesiące. Wykupiłam kilka godzin w NITRO, aby poznać miasto. Zarówno instruktorka, z którą jeździłam jak i Szefostwo osk wykazali się dużym profesjonalizmem, byli życzliwi i od samego początku trzymali za mnie kciuki. Dzięki dodatkowym jazdom w ośrodku NITRO bez problemu i bezbłędnie zdałam egzamin. Dziękuje za wszystko. Pozdrawiam i polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria M .. ip: 37.72.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Profesjonalni instruktorzy i bardzo przyjemna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr b ........r ip: 5.173.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Krótko i na temat teoria zdana na full przy praktycznym jeden błąd szybkie terminy jazdy pełen profesjonalizm także jak egzamin tylko nitro!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz F .......... ip: 91.223.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, szkołę Nitro w 100% . Profesjonalne podejście do kursanta, instruktorzy Pani Magda i Pan Adam z pełnym zaangażowaniemi i miłą atmosferą przekazują najpotrzebniejsza wiedzę podczas całego odbywania kursu. Egzamin na kat. A zdany za 1 razem. !!! Szkoła z Gwarancją zdawalnosci !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika B ....... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Nitro! Takie same trasy jak w Wordzie. Fajne i luźne podejście instruktorów, którzy tłumaczą zrozumiale oraz przygotowują do egzaminu na którym Cię nic nie zaskoczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia B ...... ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkolenia kierowców, miła atmosfera, super instruktorzy i świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika c ......a ip: 88.220.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil G .....k ip: 185.41.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria B+E zdana bez żadnego problemu, super przygotowanie, jak i super atmosfera polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kasia K ...a ip: 194.36.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

HEJ ! Jeśli nadal zastanawiasz się nad wyborem szkoły, w której zamierzasz robić prawko - to przestań ! :D Z całego serca polecam OSK Nitro w Rzeszowie :) Super instruktorzy, świetne podejście do kursanta, bez stresu i na "luzie" i to wszystko z pełnym profesjonalizmem :D Żałować mogę tylko tego, że nie było mi dane robić kursu od samego początku w tym ośrodku :) Kasia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janusz S ..o ip: 5.184.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy kat C. Polecam, dobry kontakt, sprawny kurs, profesjonalni i pomocni instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojtek Bieszcz

Wojtek Bieszcz
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam OSK NITRO bardzo miła atmosfera instruktorzy bardzo solidnie podchodzą do swojej pracy i przekazują wiedzę. Jeśli się decydujesz uczyć u nich to bez problemu zaliczyć egzaminy :) polecam z całego serca, zaliczyłem dwie kategorie za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid S ........i ip: 31.0.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Robiłem 2 kategorie (A i B+E). Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem. Po nauce jazdy w OSK Nitro jazda na egzaminie to bajka. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota M .......a ip: 62.133.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam ! Chciałam wszystkim polecić najlepszą szkołę nauki jazdy do jakiej trafiłam jest Nitro w Rzeszowie. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta . Wykłady na które uczęszczałam były ciekawe dobrze tłumaczone przez P.Adama. Jeżeli czegoś nie rozumiałam bardzo fachowo cierpliwie objaśniał dany temat. Jazdy miałam z P.Sebastianem i z P.Magdą bardzo dobrze tłumaczą są cierpliwi i zawsze uśmiechnięci .Jazdy przebiegały w milej ,spokojnej atmosferze .P. Magda bardzo mnie wspierała podnosiła na duchu dała mi wiarę w siebie za to jestem bardzo wdzięczna . Egzamin zdany teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem a to zasługa całego zespołu Nitro i za to bardzo dziękuje bez Was by się to nie udało. Jesteście Najlepsi !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak