Nauka Jazdy CARSTART

 328 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3649 zł

codziennie

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 3599 zł
-> dla pozostałych osób - 3649zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 125 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 130zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

3749 zł

codziennie

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note i Honda Jazz "hybryda")
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 3699zł
-> dla pozostałych osób - 3749zł


Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 130 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 135zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 130 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 125 zł

cena za pakiet: 130 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marta M .............. ip: 185.71.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! Najlepszy instruktor pod słońcem Pan DAREK!!! ???? Rewelacyjne podejście.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk T .......z ip: 88.199.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam ośrodek nauki jazdy CAR START! Przede wszystkim zadowala wysoki poziom profesjonalizmu, a jednocześnie cierpliwość i wyrozumiałość ze strony instruktorów oraz komfortowe warunki jazdy. Podczas jazd Pan Darek zawsze był zaangażowany i zwracał uwagę na każdy popełniany błąd, a jednocześnie ze spokojem tłumaczył prawidłowy sposób wykonywania wszelkich manewrów. Kolejną zaletą są przystępne terminy jazd, zawsze w miarę możliwości dopasowane do potrzeb kursanta. Łatwa i szybka komunikacja z Panią Sylwią sprawia, że nie trzeba martwić się o to, kiedy dostaniemy odpowiedź na pytanie i każdy problem jest zaraz rozwiązany. Polecam szczególnie osobom, którym zależy na elastycznych godzinach jazdy, sympatycznej atmosferze i wysokim poziomie nauczania! :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa . Cieszymy się bardzo , że jako szkoła mogliśmy pomóc w uzyskaniu upragnionego prawo jazdy :) Życzymy samych gumowych drzew na drodze .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja M ... ip: 83.11.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy CarStart oraz jazdy z Panem Darkiem! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bezbłędnie ????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Wasze opinie są dla nas bardzo ważne . Do zobaczenia gdzieś na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Bugaj

Magdalena Bugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy carstart! Przemiła i wspierająca Pani Sylwia z biura zawsze pomoże z ustaleniem dogodnych terminów jazd, i cierpliwe odpowie na wszystkie pytania. Jazdy z Panem Tomkiem zawsze przebiegały w miłej atmosferze, a wiedza była przekazywana w sposób zrozumiały, dzięki czemu czuje się pewnie za kierownicą i udało mi się zdać egzamin za drugim razem!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa . Cieszymy się bardzo , że jako szkoła mogliśmy pomóc w uzyskaniu upragnionego prawo jazdy :) Życzymy samych gumowych drzew na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia C .......o ip: 77.222.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka w tej szkole odbywała się bez zbędnego stresu czy oceniania gdy robiłam głupi błąd. Przemiła atmosfera, przyjazna a przede wszystkim pomocna! Pani Sylwia zawsze wspierała i pomagała ze znalezieniem dla mnie dogodnego terminu jazd???? Pan Darek, najlepszy instruktor ! Jazdy z nim przemijały w swobodnej atmosferze, z każdym moim pytaniem dokładnie i rzetelnie tłumaczył mi co i jak mam robić, jak poprawiać swe błędy. Naprawdę warta polecenia szkoła dzięki której mam pewność w swojej wiedzy i praktyce !

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa . Cieszymy się bardzo , że jako szkoła mogliśmy pomóc w uzyskaniu upragnionego prawo jazdy :) Życzymy samych gumowych drzew na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak dla mnie CarStart to był strzał w dziesiątkę, Prawo jazdy zacząłem wyrabiać w wieku 26 lat i czułem się niekomfortowo z tym, że ktoś mnie będzie oceniać po decyzji z odwlekaniem tego na później. Jednak każdy z instruktorów z którymi miałem przyjemność jeździć, podchodził do tego z pozytywnym nastawieniem. Na każdego przychodzi pora i czasami trzeba dojrzeć do prawa jazdy. Sam kurs obejmował nie tylko to, by jako tako zaliczyć egzamin, ale również wszystko to co może się przydać w życiu codziennym. W innych szkołach jazdy nie uczą parkowania równoległego, bo tego nie ma na egzaminie, a w życiu radź se pan sam. Ale nie w CarStart, gdzie do szkolenia kierowców podchodzą kompleksowo. Bardzo polecam jazdy z Panem Sławkiem, bo nauczy wszystkiego jak trzeba, ma ogrom cierpliwości. Jego metody jak to zwykłem nazywać, są brutalnie skuteczne :D Pani Sylwia, która rządzi i trzęsie biurem, zawsze pomoże i wesprze ciepłym słowem. Z zdanego prawa jazdy kursanta cieszy się równie mocno co on sam :) Egzamin teoretyczny wszedł 74/74 za pierwszym razem, praktyczny również za pierwszym razem, polecam z całego serca :)

Odpowiedź:

Właśnie dzięki takim opinią mamy jeszcze większą motywację i siłę do lepszej pracy i wiemy , że to co robimy jest dobre i pomaga osiągnąć Wam sukces :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Myżalik

Agnieszka Myżalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car Start z całego serca. Moje początki nie były łatwe, a finalnie zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Instruktor Tomek to cudotwórca ???? Potrafi znaleźć odpowiedni sposób, żeby dotrzeć do kursanta i nauka była efektywna, podnieść na duchu. Każdym zajęciom towarzyszyła konstruktywna krytyka. Pochwalił gdy dobrze wykonałam manewr, zwrócił uwagę gdy robiłam coś źle. Wszystko to z anielską cierpliwością i sporą wyrozumiałością???? Tomek zwraca dużą uwagę nie tylko na technikę jazdy, ale też na kulturę oraz zachowanie względem pozostałych uczestników ruchu drogowego. Jak jest okazja to uczy też czynności nieoczywistych dla świeżo upieczonych kierowców typu pamiętanie o bilecie parkingowym, tankowanie auta. Umawianie jazd oraz załatwianie formalności było przyjemnością dzięki Pani Sylwii z biura. Właściwa osoba na właściwym miejscu ???? Bardzo serdeczna i pomocna, dobrze zorganizowana ???? Niewątpliwym plusem szkoły CarStart jest lokalizacja (bardzo blisko WORD). Podczas jazd dobrze poznałam okolicę w której odbywają się egzaminy. Dzięki czemu stres na egzaminie państwowym był mniejszy. Po zdanym egzaminie otrzymałam upominek. Bardzo miły gest ????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :) dzięki takim opinią wiemy , że to co robimy jest poparte sukcesem kursanta . Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Rosiak

Martyna Rosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę nauki jazdy Car Start! Rzetelne i kompletne przygotowanie do egzaminu jak i do rozpoczęcia swojej przygody jako kierowca. Dzięki podejściu mojego instruktora, (Pana Antoniego) mimo ogromnego stresu, udało się zdać egzaminy państwowe za pierwszym razem. Pani Sylwia wspaniała osoba, która zawsze wspiera i podnosi na duchu. Jeszcze raz serdecznie polecam, nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa . Cieszymy się bardzo , że jako szkoła mogliśmy pomóc w uzyskaniu upragnionego prawo jazdy :) Życzymy samych gumowych drzew na drodze .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Matuła

Mateusz Matuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu szkołę nauki jazdy car start za świetną naukę i przeszkolenie oraz ogromne wparcie i zaangażowanie. !!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Wasze opinie są dla nas bardzo ważne . Do zobaczenia gdzieś na drodze :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria K ........a ip: 92.221.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Chce bardzo podziekowac szkole Car Start. Egzamin zdany za pierwszym razem. Trafilam na super instruktora. P.Tomek wszystko tlumaczy i jest super cierpliwy. P.Sylwia cudowna kobitka pomaga we wszystkim oraz podnosi na duchu. Bardzoooo polecam wszystkim szkole Car Start. Jeszcze raz chce podziekowac P.Tomkowi oraz P.Sylwi. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa . Wasze opinie jeszcze bardziej motywują nas do lepszej pracy . Życzymy samych gumowych drzew na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Natalia A .... ip: 89.72.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Szkołę Jazdy CAR START. Ogromne zaangażowanie i przede wszystkim ogromna wiedza której brakowało w poprzedniej szkole.Niestety, wcześniejszy kurs który odbywałam w innej szkole tak dobrze mnie nie przygotował do egzaminu.Dziękuje mojemu instruktorowi p.Sławkowi za cierpliwość i dobrą naukę.Z czystym sumieniem mogę stwierdzić że jest to najlepsza szkoła w Szczecinie,polecam szkołę CAR START każdemu kto chce się zapisać na kurs prawa jazdy.Do zobaczenia na drodze????Dziękuje bardzo p.Sylwii za dobre słowa i pomoc w znalezieniu dogodnego terminu do jazdy ????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Bujakowski

Kacper Bujakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam bardzo Pana Antoniego jako instruktora, ciesze się, że tu trafiłem. Polecam również Panią Sylwie, która zawsze załatwiała godziny o różnych porach, bardzo miła atmosfera.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Kurkiewicz

Joanna Kurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu tę szkołę. Pani Sylwia wspaniała kobieta, doradzi, podniesie na duchu i zawsze stara się dopasować godziny do naszych potrzeb. Teoria bardzo fajnie i ciekawie prowadzona przez Pana Antoniego, odpowie na pytania nas nurtujące. Przez moją walkę o marzenie towarzyszyli mi Pan Tomek i Pan Sławek, którym bardzo dziękuję za cierpliwość i chęci do nauczania, szczególnie Panu Tomkowi za podniesienie na duchu i wiarę w moje możliwości. Dzięki dobremu przygotowaniu, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Yakiv Hurov

Yakiv Hurov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję za dobrze przeprowadzone szkolenie i dużą dawkę wiedzy Panu Marcinowi i Panu Darku! Gorąco polecam wszystkim!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj S .....k ip: 83.25.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Kontakt jest szybki i przyjazny dzięki pani Sylwii, a jazdy z panem Antonim uważam za fenomenalne, przy bardzo dobrej atmosferze, jednocześnie z profesjonalnym i dokładnym podejściem do przepisów.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Markowski

Eryk Markowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Pani Sylwia niezwykle miła i pomocna w załatwianiu spraw administracyjnych, a Pan Wiesław jako instruktor stara się tłumaczyć wszystko bardzo merytorycznie, a zarazem daje dużo praktycznych porad co do manewrów.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynudne wykłady,
Igor Siankiewicz

Igor Siankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole CarStart. Super atmosfera, bardzo pomocna Pani Sylwia i najlepszy instruktor z wspaniałym podejsciem do kursanta Pan Tomek.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Sasyn

Oliwia Sasyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie z całego serca mogę polecić szkołę jazdy Car Start. Zaczynając od bardzo ciekawych i pełnych żartów zajęć teoretycznych z Panem Antonim po jazdy z panem Tomkiem, prowadzone w bardzo miłej i wesołej atmosferze. Pani Sylwia pracująca w biurze zawsze wita wszystkich uśmiechem oraz jeśli komuś powinie się noga potrafi zmotywować i podnieść na duchu. Każdy instruktor jest wyjątkowy na swój sposób i z pewnością w pełni przygotuje nowicjusza do rozpoczęcia przygody związanej z prowadzeniem auta oraz zdania egzaminu państwowego. Polecam wybór tej szkoły wszystkim zainteresowanym i życzę powodzenia!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna M ..........k ip: 46.205.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Warto spełniać swoje marzenia i to w każdym wieku???? ale aby one się ziściły trzeba spotkać na swojej drodze odpowiednie osoby,które Cię poprowadzą i zmotywują w chwilach zwątpienia i takich ludzi spotkałam w szkole CarStart.Chciałabym w szczególności podziękować mojemu Nauczycielowi- Panu Darkowi bo to dzięki niemu -jego anielskiej cierpliwości,ogromnej wiedzy,pełnemu profesjonalizmowi i zaangażowaniu zaszłam tam gdzie pragnęłam. On przełamał mój lęk przed jazdą-przyszłam do szkoły jako całkowity laik,a wyszłam jako pełnowartościowy kierowca. Nie mogę nie wspomnieć o Pani Sylwii-cudownej osobie,która czuwa nad wszystkim w biurze,potrafi znaleźć na wszystko rozwiązanie,zawsze doradzi i wspomoże dobrą radą-dziękuję. Takich ludzi nie spotyka się na co dzień - ja miałam to szczęście. Nigdy nie zapomnę mojej przygody ze Szkołą,każdemu z czystym sumieniem polecam i życzę by miał takie szczęście jak ja.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-) Do zobaczenia na drodze .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Hyła

Kacper Hyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na najwyzszym poziomie nauczyli mnie wszystkiego i zdalem za pierwszym razem wszystko dziekuje bardzo za to bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze coraz wiecej ludzie bedzie chodzic do car staru pozdrawiam.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja M ....k ip: 37.47.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromne podziękowania dla p. Sylwii za najlepsze przygotowanie i wsparcie. Lepszego instruktora nie mogłam sobie wymarzyć. Kolejne ogromne podziękowania dla p. Sylwii za grafiki i sprawy administracyjne. Teoria za pierwszym, praktyka za 2.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina B .........a ip: 178.235.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cieplutko polecam szkołę jazdy Car Start tu w Szczecinie. Do szkoły jazdy trafiłam po dobrej opinii mojej siostry. Pani Sylwia z biura to na prawdę miła i ciepła osoba. Nikt tak jak ona nie potrafi zagrzać do walki. Wykłady teoretyczne z Panem Antonim były bardzo ciekawe i na pewno przekazywały dużo wiedzy wszystkim kursantom. Żartów i dobrego uśmiechu również nie zabrakło. Wszyscy instruktorzy mili i cierpliwi. Gorąco polecam instruktor Panią Sylwię. Mini sprawdziany jako ciekawe rozwiązanie, a na drodze to kolejna dawka wiedzy. Pani Sylwia na spokojnie wytłumaczy wszystko czego nie rozumiem (nawet sto razy jak zajdzie taka potrzeba ;D). Objaśnia wykonywanie danego manewru w taki sposób, że wydaje się to dziecinnie proste. Egzamin zdany za trzecim razem, ale szczęście z zobaczenia wyniku pozytywnego na kartce to coś nie do opisania. Jeszcze raz bardzo polecam

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Dorota K ....e ip: 89.64.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chcę gorąco polecić szkołę nauki jazdy CARSTART ,do której trafiłam przez przypadek. Szkoła znajduje się najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Po przekroczeniu progu sekretariatu wiedziałam, że spotkałam się z odpowiednimi ludźmi. Jestem osobą w zaawansowanym wieku. Nigdy nie marzyłam nawet o samochodzie. Czasami życie się tak potoczy, że niemożliwe staje się możliwe. Kontakt z panią Sylwią z sekretariatu spowodował, że utwierdziłam się w postanowieniu odbycia szkolenia. Pani Sylwia zawsze służyła radą i wsparciem w trudnych chwilach. Zajęcia teoretyczne przeprowadził pan Antoni(wykładowca z pasją). Moim Instruktorem była pani Sylwia. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Opanowana, wyrozumiała zawsze gotowa do pomocy. Pełen profesjonalizm. Podczas jazd panowała miła atmosfera. Na koniec pragnę podziękować panu Marcinowi za pomoc w stresującym momencie i panu Tomaszowi za motywację do działania. Dzięki wymienionym osobom udowodniłam, że kobiety 50 plus(wbrew opinii) też mogą zrobić prawo jazdy. Dorota

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Monika Ka

Monika Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim naukę jazdy w CARSTART. Do szkoły trafiłam po kursie w innym OSK, z zupełnie innego miasta. Uważam, że ta zmiana była najlepszą decyzją, jaką mogłam podjąć (szkoda, że nie zrobiłam tego już wcześniej). Różnica była kolosalna, nie do porównania. Zaczynając od spraw organizacyjnych- nigdy nie było problemów z terminami jazd ani godzinami, jazdy nigdy nie były odwoływane, a i można było jeździć nawet w weekendy, co jest dużym ułatwieniem dla osoby spoza Szczecina. Jazdy zawsze dopasowane do potrzeb kursanta ???? Tym wszystkim zarządza Pani Sylwia, bardzo serdeczna i kompetentna osoba, która zawsze wsparła dobrym słowem. Zawsze było miło do Niej zadzwonić ???? Ogromnym plusem było również to, że mogłam mieć tylko jednego instruktora, a nie przymusowo kilku różnych. I tym instruktorem był Tomek, dzięki któremu zdałam egzamin i który powinien dostać medal dla najlepszego instruktora nauki jazdy ???? Nigdy nie spotkałam tak zaangażowanego w swoją pracę instruktora- to jest profesjonalista z pokładami wielkiej cierpliwości, któremu naprawdę zależy aby nauczyć (nie tylko do egzaminu, ale w ogóle nauczyć jeździć) i który nie "po prostu z Tobą jeździ", tylko porządnie uczy. Dla mnie sukcesem było już samo podejście do egzaminu, ponieważ po nauce w poprzedniej szkole zupełnie się zniechęciłam i miałam opory żeby się na ten egzamin w ogóle zdecydować. Po każdych jazdach z Tomkiem odczuwało się "przypływ umiejętności" i coraz więcej pewności żeby pójść do WORD-u i spróbować. Tomek zwrócił mi uwagę na wiele rzeczy, o których nie miałam wcześniej pojęcia, ponieważ ktoś nie zadał sobie trudu aby mnie tego nauczyć. Muszę oczywiście dodać, że atmosfera na jazdach była zupełnie bezstresowa, bez żadnej presji, Tomek ma świetne poczucie humoru, przez co nauka zdecydowanie lepiej idzie ???? Gdybym miała możliwość, drugi raz podjęłabym taką samą decyzję i wybrałabym tę szkołę, ponieważ jedynym, czego można tu żałować- pomimo radości ze zdanego egzaminu- jest to, że moja przygoda z tą szkołą już się zakończyła :))))

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Hubert Pawlusiński

Hubert Pawlusiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy CarStart! Pan Wiesław to bardzo sympatyczny instruktor, który nauczył mnie bezpiecznego poruszania się po drodze i przygotował do egzaminu. W uzgadnianiu terminów i wszelkich innych spraw z Panią Sylwią nigdy nie było problemu, a uczęszczanie do szkoły odbywało się bez niepotrzebnego stresu.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Karczewska

Joanna Karczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco szkołę nauki jazdy CarStart. Wykłady ciekawie przeprowadzone. Pan Antoni zadbał o jasne i przystępne wyłożenie materiału. Pan Sylwia z biura zawsze miła i pomocna. Dobry duch szkoły.Słuzyła wsparciem po każdym potknięciu. Motywowała i dawała power do działania. Atmosfera i ludzie tworzący to miejsce- pełen profesjonalizm. Pan Marcin rzeczowo i przystępnie tłumaczył, zawsze jasno i zrozumiale odpowiadał na wszelkie pytania. Podejście do kursanta pełna kultura i szacunek. I ostatni As Pan Tomasz. O tym człowieku można książki pisać. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Instruktor na medal. Z powołania, z pasją, zaangażowaniem wiarą w drugiego człowieka, cierpliwy niczym anioł to mało, spokojny, powtarzający po stokroć do skutku. Dokładny jak zegarek szwajcarski, punktualny, kulturalny a przy tym wszystkim zabawny żartowniś więc atmosfera na jazdach bez zbędnego stresu. Polecam z całego serca tę szkołę.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Krępski

Michał Krępski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam CarStart. Jeździłem z Panem Antonim. Jazdy w bardzo miłej i fajnej atmosferze, a sam kurs przeprowadzony po prostu super. Teoria za 1 razem! Praktyka za 1 razem !! Po 30h jazd wsiadłem do pojazdu egzaminacyjnego bez żadnego stresu. Wszędzie gdzie jechałem wiedziałem jak mam się poruszać. Pani Sylwia bardzo miła i pomocna. Pracują tam naprawdę fajni ludzie, którzy lubią swoją pracę. Nie ma lepszej szkoły nauki jazdy w Szczecinie, a opinie ludzi to potwierdzają. Szczególnie polecam CarStart osobom, które się stresują :) Szkoła nauki jazdy na medal!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian L ......i ip: 88.156.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Pani Sylwia z biura - bardzo miła i pomocna, Pan Tomek - bardzo dobry instruktor, który i się pośmieje i dobrze przygotuje do egzaminu (jak i do jazdy po egzaminie).

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Momot

Joanna Momot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Super podejście do kursanta. Przede wszystkim nie zamykanie się na jedyną słuszną metodę jazdy, tylko dopasowanie do zdolności kursanta. Oczywiście nieoceniona pomoc pani Sylwii w ustalaniu kolejnych jazd i szczególne podziękowania dla p. Marcina i p. Sylwii, która nastawiła mnie pozytywnie na ostatnich jazdach przed egzaminem :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Sura

Julia Sura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak