Nauka Jazdy AUTO-TEST

 290 opinii w tym 223 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy AUTO-TEST
al. marsz. J. Piłsudskiego 34
70-461 Szczecin

Kontakt

Opis

Kierowców szkolimy już od 25 lat. Łączymy doświadczenie z potrzebami dnia dzisiejszego. Dlatego w cenie kursu podstawiamy nasze pojazdy na egzamin państwowy, jak również oferujemy możliwość nauki teorii w domu. Biuro i plac manewrowy szkoły mieszczą się w centrum Szczecina. Nasi instruktorzy to profesjonaliści o wysokiej kulturze osobistej. Szkołę prowadzi była egzaminatorka WORD pani Agnieszka Głażewska.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

al. marsz. J. Piłsudskiego 34

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd do ośrodka egzaminacyjnego WORD z instruktorem
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktor Tiedtke

Wiktor Tiedtke
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre i rzetelne przygotowanie do zostania kierowcą. Miła atmosfera i dobry kontakt z kursantem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Żmuda

Ania Żmuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, super organizacja, bardzo mili i wyrozumiali instruktorzy. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Ślęzak

Weronika Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Indywidualne podeście do kursanta. Zawsze gotowi do pomocy :) Szkoła marzeń, nic dodać nic ująć :) Lepszej szkoły nie mogłam sobie wyobrazić. Do zobaczenia na drogach!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Sandach-Olszewska

Weronika Sandach-Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór szkoły był całkowicie przypadkowy, jednak okazał się strzałem w „10”! Szkoła godna polecenia, profesjonalni instruktorzy zarówno w części teoretycznej jak i praktycznej. Zajęcia odbywały się w bardzo przyjaznej i miłej atmosferze. Dodatkowym plusem jest świetna organizacja oraz elastyczność w doborze instruktorów i terminów zajęć praktycznych. Szkoła zapewniła mi perfekcyjne przygotowanie do jazdy w ruchu miejskim i dzięki temu udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem :) Szczerze polecam wybór tej szkoły! Auto-Test super jest! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Boczkowski

Kamil Boczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega fajna szkoła polecam wszytkim gorąca

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wanda G .......a ip: 83.11.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, efektywna nauka, bardzo dobra lokalizacja. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Wieleba

Klaudia Wieleba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła marzeń! Nastawiona na dobro kursantów, pełen profesjonalizm i dyspozycyjność. Instruktorzy na najwyższym poziomie! Połączenie pożytecznego z przyjemnym! Szczerze polecam - niezapomniana przygoda!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Fryderyk Ciejak

Fryderyk Ciejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo przyjazny instruktor, profesjonalizm, nastawianie na dobro kursanta, Nauka w tej szkole była w całości przyjemnością. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Solecki

Kuba Solecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła Praktyka z najlepszym instruktorem Panem Bogusiem! Gorąco polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Bomba

Karolina Bomba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Punktualność, indywidualne podejście do kursanta wszystko jak najbardziej na plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Miłosz Michałowski

Miłosz Michałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła, świetna nauka teorii, świetni instruktorzy, polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Powroźnik

Nikola Powroźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna szkoła nauki jazdy! Na wykładach z teorii bardzo dobrze przekazywana wiedza. Praktyka z najlepszym instruktorem Panem Bogusiem! Pan Boguś Wyśmienicie przygotował mnie do egzaminy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Chudecka

Karolina Chudecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Świetne, konkretne wykłady z teorii i cudowna praktyka z najlepszym instruktorem Dariuszem Łozińskim! W samochodzie na praktykach miła atmosfera, bezstresowa, instruktor przesympatyczny. Pan Darek nauczył mnie poprawnie jeździć samochodem, dał wiele wskazówek dotyczących ruchu drogowego i to dzięki niemu udało mi się zdać prawo jazdy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monia Panasiuk

Monia Panasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do tej szkoły trafiłam z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona. 30 godzin wyjezdzilam z Panem Bogusiem, którego serdecznie pozdrawiam i to tak naprawdę dzięki niemu nauczyłam się jeździć. Najbardziej jednak podobały mi się jazdy doszkalające z panem Andrzejem, który udzielił mi wiele cennych wskazówek (o kapuście pamiętam!) związanych z poruszaniem się na drodze. Chciałabym również polecić pana Damiana, który jest super instruktorem i swoim spokojem również uspokajał mnie. Tuż przed egzaminem godzinę jazd dokupiłam z panem Robertem i było to najlepsze co w życiu zrobiłam, gdyż jeździliśmy po tej samej trasie, co miałam na egzaminie i miał swój mały wkład w mój sukces zdania za pierwszym razem bezbłędnie! Najbardziej jednak pozdrawiam panią Palwinę z biura! Szkoła godna polecenia i na pewno będę wysyłać do niej swoich znajomych :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Lidia Turczynowicz

Lidia Turczynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję za super instruktorów P. Andrzeja, P. Roberta oraz P. Damiana bez nich nie dałam bym rady. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Pachut

Amelia Pachut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Darka który ma świetne poczucie humoru i przy którym zapomina się o stresie dotyczącym jazdy, i dzięki niemu zdałam za pierwszym razem!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Zwarycz

Kamil Zwarycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Auto TEST trafiłem z polecenia i bardzo się cieszę, że to właśnie w tej szkole miałem możliwość szkolić się na przyszłego kierowce. Pracownicy AUTO TEST z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem przekazują swoją wiedze Nam (zdającym na prawo jazdy). Z tego miejsca bardzo dziękuję Panu wykładowcy który w łatwy i przyjemny sposób przekazuję swoją wiedze na temat ruchu drogowego, Pani Palwinie która jest bardzo sympatyczną i miłą kobietą i przede wszystkim chce gorąco pozdrowić i podziękować mojemu instruktorowi Panu Bogusiowi, który jest bardzo profesjonalny w przekazywaniu swojej wiedzy, cierpliwy i zawsze z poczuciem humoru przeprowadza swoje zajęcia z kunsartami. Polecam jak najbardziej tą szkołę jak i samego instruktora.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Wojciechowska

Wiktoria Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie się cieszę, że trafiłam do tej szkoły. Przede wszystkim wdzięczna jestem mojemu instruktorowi- PANU DARKOWI, który cierpliwie, rzetelnie i doskonale przekazywał cenne i praktyczne wskazówki potrzebne przyszłemu kierowcy. Jest to instruktor pełen poczucia humoru, optymizmu i cierpliwości. Podziękowania również składam Pani Palwinie za pomoc i życzliwość oraz wszystkim pozostałym ze szkoły.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Ambroży

Ola Ambroży
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła przyjazna kursantom, brak problemów z terminami jazd. Zabawne i zapadające w pamięć wykłady. Zawsze uśmiechnięci i pomocni instruktorzy. Świetne szkolenie i przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Mackiewicz

Klaudia Mackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, świetni instruktorzy, nie było żadnych problemów z przesunięciem jazd, bardzo profesjonalne podejście i super atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Dorożyński

Filip Dorożyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, dobra atmosfera. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Felsztyńska

Agata Felsztyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Damiana, bardzo dobre przygotowanie do egzsminu, cierpliwość oraz cenne rady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Jurkiewicz

Mati Jurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła podchodzi bardzo profesjonalnie do każdego kursanta a instruktorzy zawsze są chętni do pomocy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sisku Sisku

Sisku Sisku
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Brakuje słów, by opisać co czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu praktycznego:-) Moja przygoda z prawem jazdy, choć trudna zakończyła się sukcesem za pierwszym razem, za co bardzo dziękuję mojemu instruktorowi. Jeśli zależy Wam aby nauczyć się dobrze jeździć w świetnej atmosferze polecam cierpliwego i zaangażowanego w każdą godzinę jazdy Pana Andrzeja. Pani Palwina w biurze jest zawsze bardzo pomocna i uśmiechnięta. Jednym słowem super szkoła.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ...... ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super, Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Instruktorzy najlepsi! Dlatego zdany egzamin za 1 razem tak samo teoria jak i praktyka bez żadnego błędu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Śnigurowicz

Julia Śnigurowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pomocna pani Palwina w biurze pan Boguś to genialny instruktor bardzo cierpliwy i mily. Same pozytywy ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Sokołowska

Michalina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Witkowska

Agnieszka Witkowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Radosław Bugański

Radosław Bugański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze wspominam i będę wspominał szkołę AUTO-TEST za dobrą atmosferę, profesjonalizm, elastyczne podejście do kursanta, ale co najważniejsze - za świetne przygotowanie mnie do egzaminu, co poskutkowało zdaniem prawka przy pierwszym podejściu. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Rosochacki

Marcin Rosochacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne podziękowania Panu Bogusławowi, Andrzejowi i Damianowi za wszelkie pomocne rady i uwagi, Panu Andrzejowi przede wszystkim za osobiste zaangażowanie, chęci i wyrozumiałość. Przydały się!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak