Nauka Jazdy AUTO-TEST

 290 opinii w tym 223 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy AUTO-TEST
al. marsz. J. Piłsudskiego 34
70-461 Szczecin

Kontakt

Opis

Kierowców szkolimy już od 25 lat. Łączymy doświadczenie z potrzebami dnia dzisiejszego. Dlatego w cenie kursu podstawiamy nasze pojazdy na egzamin państwowy, jak również oferujemy możliwość nauki teorii w domu. Biuro i plac manewrowy szkoły mieszczą się w centrum Szczecina. Nasi instruktorzy to profesjonaliści o wysokiej kulturze osobistej. Szkołę prowadzi była egzaminatorka WORD pani Agnieszka Głażewska.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

al. marsz. J. Piłsudskiego 34

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd do ośrodka egzaminacyjnego WORD z instruktorem
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krzysztof K ....z ip: 188.146.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super obsługa i bardzo dobre podejście do kursantów. Z instruktorów polecam bardzo Pana Bogusia, to mistrz w swoim fachu. Na plus również lokalizacja, która bardzo poprawia efekty w nauce, ponieważ nie marnuje sie czasu lekcji na dojazdy do centrum i dzielnic istotnych do zdania egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Beata K ......... ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy, kompetentni i cierpliwie, szczególnie Pan Bogdan.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marta W .....z ip: 188.146.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy, instruktorów- pana Bartka, Bogusia i Piotra, cudowni ludzie, świetni, profesjonalni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S .........z ip: 93.105.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Profesjonalni instruktorzy, dobra atmosfera. Jeżeli chcesz naprawdę nauczyć się jeździć polecam Auto-test.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wanda G .......a ip: 83.11.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, efektywna nauka, bardzo dobra lokalizacja. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ...... ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super, Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Instruktorzy najlepsi! Dlatego zdany egzamin za 1 razem tak samo teoria jak i praktyka bez żadnego błędu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Witkowska

Agnieszka Witkowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 14.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Olga S .....a ip: 78.88.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej zasłużone 5 gwiazdek, cudownie elastyczne i indywidualne podejście do kursanta. Pani Palwina z biura była zawsze pomocna i dopasowywala kurs do moich potrzeb. Mój instruktor prowadzący,pan Damian, był niesamowicie cierpliwy, spokojny i sprawił, że nauka jazdy była przyjemnością a nie stresem, wszystko to doprowadziło do zdania egzaminu za pierwszym podejściem bez rwania włosów z głowy. Gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra N .......a ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SUPER!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia W ............ ip: 188.147.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera i wspaniali instruktorzy! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław Z .....t ip: 31.11.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na 5/5

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .......a ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wspaniałe przygotowanie i cudowni instruktorzy!!! Polecam bardzo serdecznie!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Jakub S ........... ip: 83.14.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła i atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, dobieranie godzin jak najbliżej oczekiwań kursanta. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej M ..... ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, Super przygotowanie, Super instruktorzy! Wszystko zdane za pierwszym razem, POLECAM! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia D .........a ip: 83.23.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu jakie mogłam sobie wymarzyć. Bardzo miła atmosfera i świetni instruktorzy. Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy :) Specjalne podziękowania dla Pana Bogusia????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olga P ..l ip: 188.146.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Autotest, wspaniali instruktorzy z powołania, szczególnie Pan Andrzej, człowiek pełen cierpliwości ale i poczucia humoru dzięki czemu jazda była przyjemnością, bardzo starannie przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka S ......a ip: 89.77.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Życie postawiło na mojej drodze pana Franciszka, nauczył mnie od podstaw wszystkiego. Idealnie przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem a myślałam, że nigdy nie będę kierowcą. Pan Franciszek powtarzał „‚ pamiętaj, nie idziesz na egzamin tylko po prawo jazdy” jego słowa się sprawdziły. Polecam pana Franciszka z całego serca ponieważ, to bardzo miły, cierpliwy z poczuciem humoru instruktor. Agnieszka Szczerba.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja T ........a ip: 94.254.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo tą szkołę i instruktora pana Jarka. Ja robiłam teorię online i polecam to wszystkim. Pozdrawiam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Piotr K ..........i ip: 37.47.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Najlepsi w Szczecinie. Pzdr

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz L .........i ip: 79.186.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonaliści w każdym calu, cierpliwi instruktorzy, szybka obsługa w biurze, samochody w dobrym stanie. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika W ....r ip: 89.65.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Patrycja ....r ip: 89.229.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrzy instruktorzy, miła atmosfera ! Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Filip S ....a ip: 188.146.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę miła obsługa w biurze, instruktorzy profesjonalni, samochody w dobrym stanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz C .........i ip: 212.14.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jako, że zdawałem już około 2 lata temu, nie wiem jakie są teraz standardy, ale za moich czasów Pan Fogel prowadził wykłady z teorii bardzo ciekawie, w przyjemnej atmosferze z bonusowymi żartami sytuacyjnymi w tle. Po wykładach z Panem Władysławem książki już nie potrzebowałem, a testy nie były żadnym problemem. Polecam wszystkim bardzo jako instruktora do jazdy Pana Bogusława (może 2 godziny tylko z innym instruktorem jeździłem). Przygotował mnie do egzaminu bardzo dobrze, a pierwszy raz nie zdałem z własnej winy przez "pewność siebie". Szkołę Auto-Test wybrałem z powodu lenistwa, bo blisko, ale absolutnie nie żałuję tego wyboru.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

MONIKA C ........A ip: 89.64.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia.Wszystkie zasady jasne. Cały kurs przebiegł bez problemów szybko i sprawnie. Pan instruktor super .Pozdrowienia dla Pana Franka Monika egz.zdany 14.03.2017 :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Medard O ....... ip: 193.0.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria prowadzona ciekawie, w przyjemnej atmosferze. Jazdy profesjonalne, pokazujące ulubione "podchwytliwe" miejsca egzaminatorów. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej S ....c ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła z bardzo sympatyczną atmosferą, szkolenia przeprowadzane w sposób bardzo dobry, instruktorzy są dokładnie i wyrozumiali.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadywysoka cena,

Paweł M ......i ip: 188.146.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, profesjonalny instruktor jazdy plus własne zaangażowanie dało zdanie państwowego egzaminu za pierwszym podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela G .....k ip: 37.47.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy instruktor, dobrze zorganizowany plan jazd i miła atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B ....... ip: 83.21.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Brak stresu, instruktorzy podchodzą do wszystkiego na luzie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak