L WAWA

 340 opinii w tym 262 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

L WAWA
Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),
01-602 Warszawa

Kontakt

Opis

* KURS PODSTAWOWY kat. B
* KURS PODSTAWOWY kat. B - automatyczna skrzynia biegów
* KURSY KAT. AM, A1, A2, A
* KURS Z EGZAMINATOREM
* KURS EXPRESOWY
* KURS ROZSZERZONY
* KURS W DOMU (e-learning)
* JAZDY DOSZKALAJĄCE

Kilkunastuletnia praktyka w branży szkolenia kandydatów na kierowców i współpraca z kilkoma Ośrodkami Szkolenia Kierowców, skłoniła nas do założenia L WAWA. Obserwując sposób szkolenia, prowadząc wiele rozmów z osobami szkolonymi zauważyliśmy, że główne założenia większości Szkół Jazdy są nietrafione. Jesteśmy odpowiedzią na słabe, ogólnikowe i schematyczne szkolenia kandydatów na kierowców, a jednocześnie przyszłych kierowców poruszających się po naszych drogach.
Kilkuletnie, niekiedy bardzo zajadłe dyskusje w gronie instruktorskim, doprowadziły Nas do wspólnych spostrzeżeń, te zaś przyczyniły się do otwarcia Ośrodka Szkolenia Kierowców. Nauka jazdy jest naszą pasją, dlatego nie brakuje nam cierpliwości, by do każdego podchodzić indywidualnie.
Co nas wyróżnia?
To, że nie uczymy naszych kursantów schematycznego jeżdżenia, tak jak większość szkół nauki jazdy.
Nie chcemy by przyszli kierowcy poruszali się po naszych drogach na pamięć i na zasadzie zapamiętanych schematów na placu manewrowym, podczas parkowania i w różnych sytuacjach drogowych.
Nie uczymy z myślą “Zdać egzamin i po robocie”. Chcemy, by osoby uczestniczące w naszym kursie – teoretycznym jak i praktycznym, dowiedzieli się jak najwięcej na temat działania samochodu i zachowania się w różnych sytuacjach na drodze, dlatego szkolimy według opracowanego i sprawdzonego przez Nas programu.

Zapraszamy do kontaktu 7 dni w tygodniu/ 24 godziny :)

Jesteśmy na FB: LWAWA
Instagram: lwawa_l


www.lwawa.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Warszawska 144, 05-092 Łomianki

tel: 790456111

Łomianki

Instruktorzy

Kordian -szef:)

Kordian -szef:)

Basia

Basia

Andrzej

Andrzej

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

WIĘCEJ * cena standardowa 2600 zł, dla Uczniów i studentów 2500 zł.

kat. B, E-learning i praktyka

Automat

2890 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

kat. AM, E-learning i praktyka

Automat

1200 zł

codziennie

Metro pl. Wilsona (ul. Sułkowskiego 12/14) (ŻOLIBORZ),

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Natalia Curyło

Natalia Curyło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Lwawa! Jeździłam z Panem Darkiem i zdałam za pierwszym razem. Nauczyłam się jeździć bezpiecznie, ekonomicznie oraz zgodnie z przepisami. Bardzo dziękuje i zachęcam do zapisywania się na kursy.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę naszej pracy :)
Gratulacje zdanego egzaminu.
Szerokości, jak to się mawia :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak

Dorota D .........a ip: 77.114.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek szkoleniowy L Wawa oceniam bardzo pozytywnie. Miałam przyjemność być kursantką p.Andrzeja, który posiada ogromne zasoby cierpliwości i spokoju, ale jednocześnie jest konsekwentny, potrafi wytłumaczyć popełniane błędy i udzielić niezbędne wskazówki podczas nauki jazdy. W związku z tym każde zajęcia przebiegały bez zastrzeżeń, w dobrej oraz bezstresowej atmosferze. Jestem wdzięczna Panu za wyrozumiałość i wspólną ciężką pracę, bo wierzę, że dzięki temu udało się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem ;-) Dodatkowym plusem szkoły jest możliwość nauki teorii poprzez platformę e-learning, która jest dogodnością dla osób niemogących uczestniczyć w zajęciach weekendowych. Pozdrawiam cały zespół L Wawa i życzę w przyszłości wielu sukcesów oraz zadowolonych kursantów, Dorota D.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jan Dąbrowski

Jan Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do LWawa trafiłem z polecenia i na pewno będę ją polecał następnym osobą szukającym dobrej szkoły jazdy. Zdecydowanie nie zawiodłem się. Począwszy od pierwszego kontaktu ze szkołą - p. Sebastian czuwający nad kwestiami administracyjnymi, udziela mnóstwo pomocnych wskazówek, jak, co i gdzie załatwić. Wykłady teoretyczne, a zwłaszcza z pierwszej pomocy były naprawdę bardzo rzetelnie prowadzone. Nie mniej jednak, chyba najważniejsi są instruktorzy. Moim instruktorem był p. Darek i polecam go wszystkim, dzięki niemu zdałem egzamin państwowy za l razem :) Pan Darek jest cierpliwy, wyrozumiały, udziela wielu praktycznych rad, które później przydają się na egzaminie. Nauka z nim jest przyjemnością, a samochód też był super. Panie Darku, jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Jan Dąbrowski

Odpowiedź:

W imieniu Pana Darka - bardzo dziękuje.
W imieniu Sebastiana - bardzo dziękuje.

I ja bardzo dziękuję za wybór szkoły i za bardzo dobry egzamin wewnętrzny!
Pozdrawiam
Kordian Wójcik

PS dziękuję, że się mnie posłuchałeś w kwestii przygotowania do egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Staśkiewicz

Karol Staśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny zdany za czwartym razem. Kurs w L WAWA zorganizowany jest bardzo profesjonalnie. Jazdy z panem Andrzejem i panem Kordianem nauczyły mnie spokoju podczas jeżdżenia autem. Polecam.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię i życzymy szerokości na drodze :)
I jeszcze więceeeeeej spokoju za kółkiem ;)

Zespół L WAWA

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ola Urbańska

Ola Urbańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam LWAWA w stu procentach! Świetni instruktorzy przede wszystkim Pan Darek, który przygotował mnie do jazdy i zawsze był bardzo cierpliwy, super podejście do kursanta oraz przygotowanie do egzaminu państwowego, który udało mi się zdać z wynikiem pozytywnym za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Gratulacje!

W imieniu Pana Darka bardzo serdecznie dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii.
L WAWA

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S ...a ip: 83.16.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, czułam się jak wśród dobrych znajomych. Miałam przyjemność współpracować z najlepszym na świecie instruktorem - Panem Andrzejem. Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, angażujący się w swoją pracę. Nigdy nie uczy bezmyślnych metod "na słupki" czy innych głupot. Pilnuje, żeby kursant przede wszystkim myślał i potrafił przewidzieć sytuację na drodze. Oprócz tego świetny rozmówca, każda lekcja mijała w miłej i zabawnej atmosferze. W razie potrzeby, Pan Andrzej ociera nawet łzy! Dziękuję Panie Andrzeju, aż żal było kończyć ten kurs :) Dziękuję też Sebastianowi, który zawsze służy pomocą, bez względu na godzinę i wagę problemu :) Było super!

Odpowiedź:

Dziękujemy w imieniu p. Andrzeja i Sebastiana za współpracę :)
Miło czytać słowa zadowolenia z tego co robimy. Tak naprawdę na to pracujemy.

Pozdrawiamy z Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Piotr Timoszuk

Piotr Timoszuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, zdałem za drugiem razem - na pierwszym stres zrobił swoje. Podczas egzaminu jeździłem po trasach, które miałem już przerobione podczas jazd, także egzaminator nie mógł mnie zaskoczyć. Podczas kursu przećwiczyliśmy również wszystkie wymagane manewry, jak i kompleksową obsługę auta. Kordian jest wymagającym i zaangażowanym nauczycielem, dawał mi bardzo dużo cennych rad - zarówno jak zdać egzamin, jak również bezpiecznie uczestniczyć w ruchu drogowym już po zdaniu prawka. Traktuje bardzo poważnie egzamin wewnętrzny - i bardzo słusznie, sporo się na nim nauczyłem. Prowadzi jazdy profesjonalnie, odpowiedzialnie, ale jest też miejsce na luźną rozmowę, żarty i miłą atmosferę. Mam dobre wspomnienia z nauki i czuję się przygotowany nie tylko do egzaminu, ale do uczestnictwa w ruchu drogowym. Polecam!

Odpowiedź:

Piotruś, dla takich opinii człowiek pracuje!
Aż chce się wstawać o 6 rano w poniedziałek, by z nowymi kursantami działać na drodze :)

Cieszę się, że tą naukę traktowałeś, jako naukę jazdy, a nie naukę do egzaminu, bo tak miało to wylądać.
Bardzo dziękuje za współpracę, owocną jak widać.

Pozdrawiam.
Kordian L WAWA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Erik Witkowski

Erik Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Lwawa. Egzamin Państwowy zdałem za 1 razem bezbłędnie, kurs przeszedłem bardzo szybko i przyjemnie z Panem Kordianem z pomocą Pani Basi. Jeżeli ktoś miałby jakiekolwiek wątpliwości do kursu z dwoma instruktorami, nie ma się co zastanawiać instruktorzy podchodzą do wszystkiego bardzo profesjonalnie a wszystko przebiega w super atmosferze. Gorąco Polecam

Odpowiedź:

Serdeczne pozdrowiania i gratulacje zdania prawa jazdy za pierwszym podejściem, chociaż nie było to dla nas z Basią zaskoczeniem, że sobie poradziłeś - w końcu jeździłeś z nami :)
Gratulacje, raz jeszcze.

Pzdr. Kordian

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela G ........a ip: 79.185.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zapisałam się na jazdy doszkalające po długiej przerwie, 4 lata wcześniej odbywałam kurs w innej szkole jazdy co prawda egzamin teoretyczny państwowy nie był problemem, z kolei praktyczny już tak. Podchodziłam do niego parę razy, w końcu poddałam się. 3 tygodnie temu z lekką obawą postanowiłam ponownie spróbować swoich sił. Znalazłam szkołę jazdy LWAWA, która okazała sie mieć siedzibę blisko mojego miejsca zamieszkania. Moim instruktorem jazdy był Pan Darek. Podszedł do mnie z ogromną cierpliwością i profesjonalizmem, kilka razy potrafił tłumaczyć to co było niejasne. Po zakończonej jeździe skrupulatnie analizowaliśmy moje błędy co miało zaowocować lepszymi efektami na drodze( i tak tez było). Po 10 godzinach z Panem Darkiem przyszedł czas na pierwsze podejście do egzaminu po długiej przerwie. Wynik egzaminu był POZYTYWNY!!!!!!. Pan Darek okazał się osobą, która zna się na rzeczy, widać że lubi to co robi, a jazdy z nim kończą się sukcesem. Polecam i pozdrawiam Izabela G :)

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Radziejewska

Karolina Radziejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

DO L WAWY trafiłam przypadkowo, jednak była to jedna z najlepszych decyzji jaka mogłam podjąć. Pod czujnym okiem P. Darka skończyłam kurs i zdałam za 1. podejściem !!! Mocną stroną L WAWY są zdecydowanie instruktorzy. W jasny sposób przekazują wiedzę i sprawiają, ze nawet trudniejsze manewry staja się łatwe. Rzeczą która najbardziej doceniam w tej szkole, jest fakt, ze nie uczą oni bezmyślnej jazdy POD egzamin. Z moim instruktorem, Panem Darkiem , można porozmawiać dosłownie na każdy temat, widać ze bardzo lubi swoja prace i NIE jest jednym z tych instruktorów pracujących na zasadzie ''nie chce tu być ''. Jest to człowiek o wielu zainteresowaniach, z poczuciem humoru i ogromna wiedzą. Szkoła definitywnie liczy na JAKOSC kierowców, a nie ich ILOSC. Gdybym miała ponownie wybierać szkołę, definitywnie byłaby to L WAWA :)))

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłą i rzeczową opinię:)
W imieniu naszego wszechstronnie wykształconego w zainteresowania instruktora - p. Darka, bardzo dziękujemy! :)
Szerokich dróg i samych dobrych chwil za kółkiem.

Pozdrawiamy
Zespół L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Anna R ..a ip: 89.64.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po trzech latach od ukończenia kursu ciężko było mi się zmotywować i wrócić do tematu prawa jazdy. Wybrałam LWAWE i trafiłam do Pana Darka. Już po pierwszych jazdach utwierdził mnie w przekonaniu, że było warto, chociaż zaczynaliśmy praktycznie od podstaw. Pan Darek jest profesjonalistą. Od razu widać, że lubi swoją pracę i lubi ludzi. Wymagający jako instruktor, a przy tym zawsze spokojny, taktowny i kulturalny. Co równie ważne jest też świetnym towarzyszem, uśmiechniętym, z dużym poczuciem humoru. Po pierwszych niepowodzeniach szybko skorygowaliśmy błędy i udało się :). Za chwilę odbieram moje prawo jazdy, co jeszcze kilka miesięcy temu wydawało mi się nierealne. LWAWE polecam wszystkim w podobnej sytuacji oraz całej reszcie :) Serdeczne pozdrowienia dla Pana Darka! A. Rosa

Odpowiedź:

Gratulacje!!
Szerokich drog i dziekujemy za pozytywną opinię.
W imieniu Pana Darka odwzajemniemy pozdrowienia.

Zespol L WAWA

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Skórski

Robert Skórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie wracam z egzaminu na Bemowie, który udało mi się zaliczyć za drugim razem. Przy pierwszym podejściu źle oceniłem sytuację już na samym wyjeździe z WORD - na Piastów Śląskich - bo miałem ambicję pokazać jaka to moja jazda dynamiczna i nie zdążyłem wyjechać, kończąc egzamin na środku jezdni i lekko blokując ruch. No cóż... a Pan Darek dwie godziny wcześniej mówił, żeby się tam nie spieszyć ;) To samo powiedział egzaminator i za drugim podejściem już nie kombinowałem. Osobiście traktuję tą pierwszą próbę jako niebyłą, gdyż nawet nie miałem okazji pojeździć :)) Kolejny raz poszedł bezbłędnie, a egzaminator dopytywany przeze mnie o jakieś wskazówki dotyczące tego co mam poprawić stwierdził, że nie ma żadnych zastrzeżeń i właściwie to i tak będę się doszkalał do końca życia w praktyce. Swój sukces zawdzięczam bardzo dobremu instruktorowi, Panu Darkowi, który moim zdaniem ma doskonałe podejście i dużo cierpliwości - przynajmniej do mnie. Zawsze przyjemna atmosfera, zero nieprzyjemności i jak trzeba, to wszystko wytłumaczy. Prawdą jest też to co piszą na stronie, że lubi sobie porozmawiać podczas jazdy na różne tematy, co zawsze rozluźnia atmosferę :) Dziękuję też Panu Radkowi, z którym jeździłem na samym początku. Zero marnowania czasu i chyba już po pierwszych jazdach samodzielnie wracałem do biura (za kierownicą oczywiście). Wykłady z teorii prowadzone przez Pana Marka były bardzo ciekawe, przerobiliśmy wszystkie najważniejsze sprawy, a resztę wiadomo, trzeba zawsze się douczyć samemu. Szkolenie z pierwszej pomocy bardzo rzetelne, a odbyło się z bardzo sympatyczną i ładną Panią ratowniczką, której imienia nie pamiętam. Wszelkie formalności można było błyskawicznie załatwić, a wątpliwości rozwiać kontaktując się w moim przypadku mailowo i SMSowo z Sebastianem z biura lub Kordianem (właściciel L WAWA). Jak już o Kordianie mowa, to pamiętam, że szukając szkoły jazdy czytałem opinie i ktoś pisał, że Kordian uwielbia przeprowadzać wewnętrzne egzaminy praktyczne i nie jest łatwo - dla mnie to był plus. Tak też było w moim przypadku - oblałem pierwszy wewnętrzny, ale przed i po egzaminie dostałem bardzo dużo cennych wskazówek, za co dziękuję. Kolejny raz udało się zaliczyć bez większych problemów. Jak już można się domyślać, nie mam żadnych zastrzeżeń i mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołę jazdy :) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim z L WAWA, którzy w jakimkolwiek stopniu przyczynili się do mojego sukcesu.

Odpowiedź:

Cześć Robert, bardzo dziękujemy za szczegółową i wyczerpującą opinię.
Cieszy nas jak ludzie dostrzegają i doceniają to co robimy i że robimy dla Was.
Egzamin wewnętrzny bardzo często jest dla Was sporo trudniejszy niż później egzamin państwowy.
Co prawda liczyliśmy, że zdasz za pierwszym razem ... ;) Zawiedliśmy się na Tobie ;) (żarty).
Szerokiej drogi i niskich krawęzników zyczymy.

Pozdrawiamy
Zespol L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alex Siekański

Alex Siekański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%! Jeździłem z panem Dariuszem i muszę przyznać że idealnie trafiłem. Pan Dariusz jest wymagającym instruktorem, ale to tylko na plusy, bo przez to nauczył mnie jeździć idealnie. Tłumaczył wszystkie błędy i szczegółowo odpowiadał na moje pytania. Z własnej inicjatywy tuż przed egzaminem wziąłem dwie godziny jazd doszkalających i po nich czułem że na wszystko jestem przygotowany. Oczywiście zdałem za pierwszym razem! Nauczyłem się jeździć dobrze, dynamicznie, ale i bezpiecznie. Gorąco polecam LWAWE i pozdrawiam!

Odpowiedź:

Gratulujemy w imieniu Pana Darka i calego zespolu L WAWA.
Dziekujemy za pozytywną opinię.
Polecamy się :)

Pozdrawiamy
Zespol L WAWA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Chrapek

Ola Chrapek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem po egzaminie państwowym, który zdałam za pierwszym razem w Warszawie w dodatku z pochwała od egzaminatora- czyli się da? da :) Ale poza zaangażowaniem kursanta niezwykle ważna jest praca, jaka wkłada instruktor w dostarczeniu nam niezbędnej wiedzy i tu z całego serca polecam Pana Kordiana, z którym wyjezdzilam wiekoszsc swoich godzin, Pania Basię oraz Pana Andrzeja Zacznijmy od Pana Kordiana, który mówiąc krótko - jest właściwa osoba na właściwym miejscu, bardzo konkretny i profesjonalny o świetnych metodach zapamiętywania i indywidualnym podejściu Dalej mamy przesympatyczna Pania Basię, dzieki której zdobyłam cenna wiedzę i bardzo pomocne wskazówki. Wymagająca i zwracająca uwagę na najmniejsze szczegóły, ale przy tym bardzo pomocna i super tłumacząca No i nie zapominajmy o Panu Andrzeju! Na stronie nie przeczytacie o Nim jako instruktorze lecz nauczycielu i to jest 100% prawdy! Uczy przede wszystkim myślenia i przewidywania różnych sytuacji za kierownica, a nie automatyzmow Sama szkoła i organizacja na jak najwyższym poziomie, brak spóźnień, a atmosfera świetna, dzieki czemu aż miło się jechało na jazdy. Instruktorom naprawdę zależy aby jak najlepiej wyszkolić przyszłych Kubiców (w dodatku maja anielska cierpliwość:) - tu mocno stawia się na jakość, a nie ilość Naprawdę mogę smialo powiedzieć, ze idąc już na egzamin było mi ciężko udawać nawet ze się stresuje! A to dlatego, ze byłam pewna swojej wiedzy i umiejętności, wiedziałam co robić i tego wszystkiego Wam zdającym i wybierającym szkole życzę! Jest to zdecydownie możliwe z zespołem L Wawa, ktory mocno pozdrawiam i ściskam, bo będę za Wami tęsknić!

Odpowiedź:

Myślę, że w imieniu wszystkich instruktorów mogę spokojnie napisać, że dużo więcej takich kursantów sobie życzymy.
Wtedy nasza praca byłaby dużo prostsza.
Mianowicie takich jak Ty Ola - zaangażowanych, słuchających się, z odpowienim nastawieniem i wiedzą wyniesioną z zajęć teoretycznych.
Nie zrobiłaś ani mi wstydu na wewnętrznym, ani na państwowym, choć nieskromnie powiem, że wiedziałem że nie ma takiej możliwości, że mogłabyś zrobić! :) To elementy mobilizacji.
W imieniu swoim, Pani Basi, Pana Andrzeja - bardzo serdecznie dziekujemy za milą współprace, za dobrą opinię i też będziemy tęsknić! :)
Pozdrawiamy
Zespól L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natasza Dzieża

Natasza Dzieża
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałam LWAWĘ, bo miałam bardzo blisko do nich i okazało się, że była to jedna z licznych zalet tej szkoły. Jazdy miałam 2 razy w tygodniu i nie było tygodnia, by nie było dla mnie czasu. Praktyka przebiegała w przyjemnej atmosferze z Panem Darkiem, który miał dużo do przekazania, zarówno mądrości, jak i zabawnych anegdotek. Nauczyłam się jeździć dynamicznie i spokojnie zarazem. Teraz czekam już tylko na przyjście mojego prawa jazdy. Gorąco polecam LWAWĘ! :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Gratulacje uzyskania upragnionego prawka.
Prosimy o grzeczną i bezpieczną samodzielną jazdę.
Pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Sarnet

Angelika Sarnet
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisałam się na kurs prawa jazdy z polecenia znajomych, i jestem bardzo zadowolona! Moim instruktorem był Pan Andrzej. Bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Wytłumaczył mi zasady ruchu drogowego, zwracając uwagę i tłumacząc popełniane przeze mnie błędy, nauczył mnie jeździć dynamicznie i bezpiecznie. Dziękuję za podejście i super atmosferę. Na państwowym egzaminie czułam się pewnie i zaliczyłam:) Już dostałam swoje wymarzone prawo jazdy! Bardzo polecam LWAWA) P.S. Serdecznie pozdrawiam Pana Andrzeja:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jaroslaw De

Jaroslaw De
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Długo zastanawiałem się, do której ze szkół prawa jazdy się udać. Trafiłem na szkołę LWAWA skupiając się na zamieszczonych opiniach oraz bliską lokalizacje. Lekcje jazdy odbywałem w obecności Pana Dariusza. Kompetentny instruktor z poczuciem humoru i wymagający (i o to w tym chodzi!) Końcowy efekt szkoleń - egzamin państwowy z wynikiem pozytywnym za pierwszym podejściem! Całokształt na 5! Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia O ...... ip: 89.64.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

L WAWA to szkoła jazdy, która mogę polecić każdemu. Bardzo przyjazna atmosfera, która sprzyja nauce zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Zajecia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie, dzięki czemu czas minął zaskakujaco szybko(bez nudy). Jazdy, o tym to mogłabym pisać i pisać,ale w skrócie. Jazdy miałam z P. Darkiem,którego serdecznie pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz. Nigdy wczesniej nie jezdzilam samochodem,więc zaczynałam od zera. Jak wiadomo na początku zawsze jest ciężko, ale dzięki przyjemnej atmosferze i wskazówkach trafionych w punkt udało mi się uzyskać upragnione prawo jazdy(po 32 godzinach spędzonych za kółkiem ????). POLECAM TA SZKOLE JAZDY, elastyczne godziny jazd, jesli cos wypanie Ci można na spokojnie zmienic date i godzine.Serdecznie dziękuję całej załodze z L WAWA, a w szczególności P. Darkowi, który pomógł mi w spełnieniu mojego marzenia i celu.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, na którą staramy się wszyscy pracować. W imieniu Pana Darka jak i calej załogi L WAWA gratulacje i niskich krawężników życzymy.

Pozdrowienia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Baran

Paulina Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę LWAWA polecam każdemu! Od początku miła i przyjazna atmosfera, ogrom wiedzy przekazanej w przystępny sposób już na wykładach, a dodatkowo profesjonalni instruktorzy. Miałam przyjemność jeździć z Panem Darkiem, który przekazał mi mnóstwo praktycznych rad oraz okazał wielką cierpliwość w przygotowaniu mnie do egzaminu, co zaowocowało zdaniem egzaminu państwowego ZA PIERWSZYM RAZEM! Dodatkowo jazdy z Panem Darkiem nigdy nie były nudne, można było porozmawiać i pośmiać się na każdy temat. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Gratulacje zdanego za pierwszym podejsciem egzaminu.
Pozdrawiamy
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Pytko

Kacper Pytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Auto szkołę LWAWA. Każde zajęcia, czy to z teorii, czy już z części praktycznej były przeprowadzone w sposób zrozumiały i przystępny dla każdego moim zdaniem. Część praktyczną odbywałem pod nadzorem instruktora Pana Dariusza, który rzetelnie mnie przygotował do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym razem. Na plus jeszcze można doliczyć dobrą lokalizację. Polecam i pozdrawiam.

Odpowiedź:

Kacper, bardzo dziekujemy za opinie i tak jak po egzaminie wewnetrznym przejechanym niemalże bezbłędnie, myślę że poradziłeś sobie właśnie na państwowym. Gratulacje.
Zasłużone „prawo jazdy”!

Pozdrawiamy z Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan S ........i ip: 89.66.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepiej! Profesjonalna kadra która nauczy każdego. Ja zdałem to i każdy inny z lwawa da radę!

Odpowiedź:

Trochę to trwało wszystko u Ciebie, ale w końcu dopiąłeś swego! Bardzo dobrze!
Gratulacje!

Dziekujemy za opinie i powodzenia na drodze.

L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Górecka

Weronika Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W 100% polecam szkołę Lwawa!!! Zaczynając od świetnie przeprowadzonej teorii, poprzez jazdy z Panem Darkiem, który cierpliwie i rzetelnie przygotował mnie do egzaminu i nauczył zachowań w "najdziwniejszych" sytuacjach na drodze, aż do zdanego za PIERWSZYM RAZEM (!!!) zarówno egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Dużym atutem szkoły jest świetna lokalizacja i przyjazna atmosfera w biurze. Pozdrawiam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Barbara

Alicja Barbara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem bez ani jednego błędu - to efekt współpracy z instruktorem Andrzejem. Panie Andrzeju, dziękuję za 34 godziny nauki i wszystkie wytknięte błędy, spokój i opanowanie, za miłe towarzystwo (co w wypadku nauki jazdy jest naprawdę istotne) i za to, że wierzył Pan w moje umiejętności bardziej niż ja sama. Kordian - dzięki za emocjonujący i szczegółowo omówiony wewnętrzny egzamin praktyczny (też zdany za pierwszym podejściem), Sebastian - dzięki za zawsze wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania jakie miałam w czasie kursu. Wszystkim - za przesympatyczną atmosferę, w takich warunkach nauka to przyjemność :) Polecam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulacje jeszcze raz zdanego egzaminu:)
Ps tj rozmawialismy w biurze przed ostatnią lekcją. Mówiliśmy... „jeśli pojedziesz na swoim poziomie, to egzamin powinien być bez problemu zaliczony” - tak bylo :))

Pozdrowienia z biura, od Pana Andrzeja, Seby i ode mnie.
Pozdrawiam. Kordian

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Basia Woźniak

Basia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Wykupiłam kurs ekspresowy z Kordianem w Łomiankach i w niecałe 3 tygodnie udało mi się zrealizować zarówno teorię jak i jazdy. Bardzo miła atmosfera zajęć i przy tym duża dokładność w uczeniu i pomoc w wypracowaniu prawidłowych zachowań na drodze. Zarówno egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem bez wrodzonego talentu do jazdy samochodem :) Warto zaznaczyć, że miałam prawie miesiąc przerwy w jazdach przed egzaminem i wystarczyły 4h doszkalające, żeby wszystko sobie przypomnieć. Szczerze polecam!

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratulacje!
Pozdrawiamy :)
Zespół L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Wierus

Anna Wierus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cały kurs na prawo jazdy robiłam wiele lat temu i po 3 nieudanych próbach zdania egzaminu zrezygnowałam. Niedawno trafiłam do szkoły jazdy Lwawa i po 30h jazd z Panem Darkiem egzamin zdałam za pierwszym razem! Było to duże wyzwanie ponieważ przez wcześniejsze niepowodzenia pogodziłam się z myślą, że nigdy nie będę jeździła samochodem i bardzo się tego bałam. Pan Darek pomógł mi przełamać strach oraz nauczył mnie jeździć samochodem w przyjaznej atmosferze. Instruktor jest bardzo cierpliwy, sympatyczny i świetnie potrafi przekazać wiedzę kursantom :) Uczy jak w rzeczywistości radzić sobie na drodze a nie tylko "na pachołkach". Jeszcze raz dziękuję Panie Darku za pomoc, za wsparcie i za mile spędzony czas!

Odpowiedź:

Dziekujemy za pozytywną opinię i cieszymy, że udało się w końcu po latach zdać egzamin na prawo jazdy.
Pozdrawiamy
Zespól L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz K ....k ip: 37.47.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znakomita szkoła - egzamin zdany za pierwszym razem! Instruktorzy mili ale bardzo wymagający, egzamin państwowy wydaje się po kursie naprawdę prosty. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Bartek, po 2-3 tygodniach przerwy mieliśmy troche pracy na ostatnich jazdach doszkalających przed egzaminem, ale dałeś radę ! :)
Gratulacje.

Kordian
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Helena N ........a ip: 193.178.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś zdałam egzamin praktyczny i to za pierwszym podejściem! Myśle, że ten sukces zawdzięczam bardzo rzetelnie prowadzonemu szkoleniu i wielu jazdą po mieście, pod czujnym i wymagającym okiem pana Andrzeja, który był moim nauczycielem. Lekcje miałam średnio dwa razy w tygodniu, zazwyczaj o zabójczej porze - 7 rano. Jestem zadowolona i wiem, że trud ostatnich 5 miesięcy zaowocował zdanym za pierwszym razem egzaminem praktycznym.

Odpowiedź:

Helenka.. Helenka.. Widzisz.. wszyscy mówili, że lepiej "Was pomęczyć dłużej" na egzaminach wewnętrznych i lepiej przygotować, żeby efekt był taki, jaki wszyscy widzą :)
Dwa razy za pierwszym podejściem.
Nie popsułaś nam statystyk ;)

Gratulacje w imieniu p. Andrzeja
Zespół L WAWA

+ Zaletydobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Lisek

Joanna Lisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Lwawa. Ciekawe i treściwe wykłady. Dobrze przygotowane materiały (w cenie). Dobrze przygotowują zarówno do egzaminu, jak i do samodzielnej jazdy po warszawskich drogach. Nie mam porównania, ale bardzo dobrze oceniam jazdy i wykłady w Lwawie. Pozdrawiam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie wykładów :)
Pozdrowienia

Zespół L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Edyta Pruszyńska

Edyta Pruszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę L WAWA z całego serca!:) Nauka jazdy to była sama przyjemność. Za każdym razem nie mogłam się wręcz doczekać kolejnych jazd. P. Basia, p. Andrzej, Kordian to cudowni ludzie, którzy łączą profesjonalizm z niesamowitym podejściem do kursanta. I to dzięki nim egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem! Także... kto jeszcze nie wybrał szkoły, szybciutko do L WAWY! :D

Odpowiedź:

Edytka, dziękujemy za pozytywną opinię na którą staramy się pracować codziennie!
Gratulacje zdanego egzaminu za pierwszy podejściem, co chyba było prostsze niż na egzaminie wewnętrznym ;)

Pozdrowienia z Żoliborza
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

JUJJUSTYNA A ..........S ip: 212.180.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Lwawa a w szczegolnosci kurs praktyczny z Panem Darkiem.Pan Darek jest niezwykle cierpliwym,kulturalnym,serdecznym i profesjonalnym instruktorem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie po sobie opinii..
Justyna zapomniała tylko dodać odnośnie p. Darka, że oprócz tych cech które wymieniła, Pan Darek "robi również za radio". Nie trzeba żadnej stacji mieć włączonej, żeby cały czas czegoś słuchać :)

Pozdrowienia z zielonego Żoliborza :)
L WAWA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak