Liczba odwiedzin: 34342 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  431 opinii w tym 323 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2020

Agnieszka Grzelak

Agnieszka Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole. Jestem bardzo zadowolona. Instruktorzy dobrze doszkalają. I dają dobre skazówki. Bardzo mocno im dziekuje za wyrozumiałość i cierpliwość.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2020

Monika Basiakowska

Monika Basiakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę :) Przemiła atmosfera, a co najważniejsze bardzo profesjonalne podejście do nauki kursantów, jednocześnie bez niepotrzebnej spiny. Wszyscy instruktorzy są bardzo fajni i kompetentni, dzięki nim polubiłam jeździć autem i zdałam ten trudny egzamin! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2020

Nikola Olimpia

Nikola Olimpia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kadra instruktorska, świetnie prowadzone wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2020

Judyta Weronika Ulanowska

Judyta Weronika Ulanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam te szkołę jazdy! Po nie zdanym pierwszym egzaminie praktycznym zgłosiłam się do Girls School na dodatkowe jazdy przed kolejnym podejściem. Była to bardzo dobra decyzja, egzamin zdany a w głowie zostaje wiele cennych wskazówek na przyszłość. Jedyne czego żałuje, to ze nie szkoliłam się tu od początku :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2020

Aleksandra Davis

Aleksandra Davis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Girls School w Łodzi! Instruktorzy BARDZO dobrze uczą, są wyważeni, profesjonalni, z dobrym humorem, potrafią zmotywować i uspokoić. Przyszłam do szkoły na czwartym miejscu ciąży i jestem MEGA zadowolona ! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to chyba najlepsza rekomendacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2020

Marta Kowalczykowska

Marta Kowalczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, znakomici instruktorzy którzy cierpliwie wszystko tłumaczą. Szczególnie polecam jazdy z Panią Małgosią i Sławkiem, pasjonaci motoryzacji, którzy potrafią przekazać wiedzę potrzebną nie tylko do zdania egzaminu ale również do bycia dobrym kierowcą;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2020

Agnieszka Wasiela

Agnieszka Wasiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Trafiłam co prawda nieco z przypadku - dostalam voucher na urodziny od znajomych bo od dłuższego czasu zbierałam sie do kolejnego podejscia do "prawka". Kiedy zjawilam się na jazdach poszło już bardzo szybko i prawo jazdy w kieszeni. Bardzo mili, cierpiwi, profesjonalni instruktorzy. Otwarci na kursantów, odpowiadajacy na pytania bez ironii. Bez stresu, naśmiewania a wręcz odnioslam wrażenie, że wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie. Ogromne podziękowania szczególnie dla Patryka, gdyż z nim najwięcej czasu jezdzilam i dałam radę i Małgosi za odpowiedzi na nurtujące pytania, nawet te tuż przed egzaminem. W sumie to nawet trochę brakuje mi tych jazd :) Polecam bardzo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2020

Dominika Kamińska

Dominika Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkoła! Byłam na jazdach doszkalających, przekazano mi duzo wiedzy i cennych wskazówek czego w poprzednich dwóch autoszkołach nie zrobiono. Po porażkach na egzaminach bylam juz zniechęcona prawem jazdy. Wszystko się zmieniło jak trafiłam na Girls School, odzyskałam wiarę, że zdobędę to upragnione prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Julia Lasiota

Julia Lasiota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w Girls School była czystą przyjemnością. Nie wiedziałam czego dokładnie się spodziewać od kursu prawa jazdy, ale dziś wiem, że gdybym miała cofnąć się w czasie i wybierać auto szkołę jeszcze raz, to nie wybrałabym innej. Moje doświadczenie z Girls School było jak najbardziej pozytywne. Nawet wręcz przerosło moje oczekiwania, ponieważ znacznie odbiegało od tego, co czasem słyszę od znajomych uczących się w innych auto szkołach. „Stres, nerwy, płacz, niewyrozumiali instruktorzy...” w moim przypadku dzięki Girls School były tylko nic nie mającymi z rzeczywistością pojęciami. W zasadzie cały mój kurs można by określić przeciwieństwami: spokojem, radością, uśmiechem i empatycznym instruktorami. Zajęcia teoretyczne były przeprowadzane bardzo dobrze i przystępnie, w małych grupach. Nie musiałam za wiele uczyć się sama w domu, bo większość zagadnień i pytań egzaminacyjnych omawialiśmy na wykładach. Zajęcia praktyczne były znakomite. Od samego początku dobrze poczułam się za kierownicą; trafiłam na wspaniałych, cierpliwych instruktorów - wielkie podziękowania dla Rafała i Patryka! Moja nauka odbywała się płynnie a tempo pozwalało na swobodne przyswajanie nowych umiejętności i doszkalanie tych już zdobytychk. Lekcje były czystą przyjemnością, ale przede wszystkim przygotowywały mnie solidnie do egzaminu i różnych sytuacji na drodze. Nauka w takiej atmosferze tylko sprzyja chęci i możliwości polepszania swojej jazdy. Całym sercem polecam Girls School! ❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2020

Emilia Kronenberger

Emilia Kronenberger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła! Długo się zbierałam do decyzji czy robić prawo jazdy, w końcu podjęłam decyzję i wybrałam Grils School, bo oczekiwałam że będą mieli sporo cierpliwości ;) I się nie pomyliłam! Kurs teoretyczny prowadzony ciekawie, czas na zajęciach mijał szybko, atmosfera bardzo miła. A zajęcia praktyczne przebiegały na spokojnie, nigdy nie było nacisku na kolejne kroki jeśli nie czułam się pewnie, natomiast odrobinę potrzebnego lekkiego "kopa" też czasem było. Dzięki temu mogłam w miarę szybko oswoić się z prowadzeniem auta, co było dla mnie totalną nowością. Miałam trzech instruktorów - wszystkich bardzo polecam! Dzięki temu miałam okazję posłuchać rad od różnych osób, a później na egzaminie było mniej stresu jadąc z egzaminatorem, skoro wcześniej jeździłam z różnymi osobami. Wszyscy byli bardzo cierpliwi, tłumaczyli dokładnie, odpowiadali na wszystkie pytania, jak było trzeba to nawet rysowali na kartce jak bardziej opornie mi szło przyswajanie jakiegoś zagadnienia ;) Wszystkie auta na jakich jeździłam były też bardzo zadbane i sprawne, uważam to za bardzo ważną kwestię przy nauce jazdy. Z czystym sumieniem polecam każdemu, nie mogłam trafić do lepszej szkoły!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2020

Weronika Messyasz

Weronika Messyasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem bardzo polecam Girls School :) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Panią Małgosię w ciekawy, merytoryczny i czasami humorystyczny sposób zawsze angażują kursanta na zajęciach, więc nie ma opcji usnąć z nudów :D Dodatkowo lekcje obfitują w opisy interesujących historii drogowych, więc szybko zapadają w pamięć, przez co łatwiej wchłonąć suchą teorię. Na każde nurtujące pytanie jest jasna zrozumiała odpowiedź; Materiały edukacyjne rozdawane kursantom na pierwszych zajęciach z super skondensowaną wiedzą ułatwiają naukę i utrwalanie wiedzy w domu. Na zajęciach praktycznych, każdy z instruktorów profesjonalnie i w jasny sposób przekazuje swoją wiedzę, są bardzo przyjaźni i zaangażowani w swoją pracę, również bez problemu można znaleźć wspólne tematy do rozmowy. Na koniec lekcji są ciekawi wrażeń, odczuć i samopoczucia kursanta, podsumowują postępy, a w razie potrzeby informują nad czym należy bardziej poćwiczyć. W szczególności dziękuję, pozdrawiam i polecam przemiłego Pana Rafała, z którym przejeździłam najwięcej godzin :) oraz uroczego Pana Sławka, który towarzyszył mi również na egzaminie :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2020

Wiktoria Kruczkowska

Wiktoria Kruczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, miła atmosfera. Instruktorzy dają cenne rady co do egzaminów. Są wyrozumiali i cierpliwi. Bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.07.2020

Beata Karolina

Beata Karolina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna auto szkoła. Kompetentna kadra z wysoką kulturą i ogromnym poczuciem humoru. Indywidualne podejście do kursanta. Ciekawe wykłady teoretyczne, grafik jazd dostosowany do kursanta. Kurs zakończony moim wymarzonym Prawem jazdy. Polecam z całego serducha.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2020

Maria Ratajska

Maria Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą autoszkole. Instruktorzy są bardzo wyrozumiali. Przemiła, serdeczna atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Aż szkoda było kończyć ten kurs. Autka nowe, bardzo fajnie się nimi jeździło. Najbardziej lubiłam jeździć z Panem Patrykiem "instruktor z powołania", który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i mimo mojego dojrzałego wieku potrafił mnie nauczyć jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2020

Ola Grochowska

Ola Grochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą auto szkołe z całego serduszka pomimo tylko doszkolenia się nauczyłam się bardzo dużo jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Panu Sławkowi za cierpliwość do mnie ????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Martyna Poborczyk

Martyna Poborczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę dla każdego, nie tylko dla kobiet. Również wiek kursanta nie ma znaczenia, są w stanie przygotować każdego! Instruktorzy wyrozumiali, każdy zwraca uwagę na inne aspekty. Wykłady teoretyczne prowadzone zrozumiale, z możliwością zadawania pytań i tłumaczenia od razu niejasności. Podczas kursów praktycznych szkolimy zarówno umiejętności, które według instruktora robimy niedokładnie oraz te, w których sami czujemy się niepewnie. Dzięki sympatycznym instruktorom nie straszne są żadne skomplikowane skrzyżowania czy manewry. Wielki plus za ciągłą mobilizację do działania, nawet kiedy sił i chęci już brak. Polecam i dziękuję za świetne przygotowanie i dzięki temu egzaminy zdane za pierwszym razem! Już nie mogę się doczekać jak wsiądę samodzielnie do samochodu! ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2020

Estera Sałata

Estera Sałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam tą autoszkole. Instruktorzy bardzo wyrozumiali. Przemiła atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Żal było kończyć ten kurs. Egzamin udało się zdać za pierwszym razem, ale dzięki tej autoszkole czułam się do niego bardzo dobrze przygotowana. Autka nowe, bardzo fajnie się nimi jeździło , na egzaminie W wordzie miałam dokładnie takie samo auto na jakim się szkoliłam. Najbardziej lubiłam jeździć z Panem Patrykiem, który jest bardzo cierpliwy oraz z właścicielem Panem Sławkiem, który każdego nauczy dynamicznej jazdy. Naprawdę bardzo gorąco polecam każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Justyna Petrykowska

Justyna Petrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem ☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.06.2020

Justyna Ośkiewicz

Justyna Ośkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Możliwość nauki jazdy w miłej i bezstresowej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2020

Kasia Bania

Kasia Bania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam GIRLS SCHOOL!!! Profesjonalne podejście do nauki super atmosfera i ludzie ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Paulina Gieraga

Paulina Gieraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, mimo że odbywałam w niej tylko jazdy doszkalające wiele się nauczyłam. Instruktor z którym odbywałam jazdy na spokojnie wyjaśniał moje wątpliwości nawet po kilka razy przez co czułam się pewniej na drodze. Jeśli miałabym jeszcze raz wybierać szkołę jazdy bez wątpienia wybrałabym Girls school.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2020

Ewa Papiewska

Ewa Papiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Girls School!!! Wspaniali instruktorzy, dzięki którym jazdy zawsze sprawiały mi wielką przyjemność. Bez stresu potrafili nauczyć jak poprawnie (i dynamicznie!) jeździć. Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które sprawiały mi szczególną trudność. Dodatkowym plusem dla mnie była możliwość częstych jazd, przez co nie traciłam zdobytych umiejętności i szybko robiłam postępy. Podziwiam jak Pani Małgosia układała harmonogram jazd, że zawsze znalazł się pasujący mi termin. Bardzo dziękuję za wszystko, a szczególnie za dodawanie mi pewności siebie i wsparcie (nawet do ostatniej minuty egzaminu). Jesteście najlepsi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Miśka Chojna

Miśka Chojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Girls School. Profesjonalna nauka jazdy z indywidualnym podejściem do kursanta. Zajęcia odbywają się na kilku samochodach dzięki czemu na egzaminie łatwiej opanować prowadzenie innego auta. Instruktorzy dzielą się wiedzą i doświadczeniem w sposób zrozumiały dla początkującego kierowcy. Zdałam za pierwszym razem mimo tego, że mój egzamin został przesunięty o 2 miesiące z powodu pandemii SARS-CoV 2 ( w tym czasie nie miałam możliwości jeżdżenia samochodem). Otrzymałam niesamowite wsparcie i nie będę bała się wyjechać samodzielnie na drogę. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Nikola Szyller

Nikola Szyller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę GIRLS SCHOOL!!! Super ludzie, wspaniała atmosfera i mega profesjonalne przygotowanie. Teorię i praktykę państwową zdałam za pierwszym razem❤️ Zajęcia z teorii przeprowadzała Pani Małgosia Chylińska a jazdy miałam z uroczym mężem Pani Małgosi-Sławkiem, który zawsze potrafił poprawić mi humor. Pracują tam ludzie, którzy są cierpliwi i rzetelni. BARDZO BARDZO POLECAM????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Tanyushka Brahina

Tanyushka Brahina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam Girls School. Najlepsza szkoła, w której pracują świetni ludzi, dla których nauka jazdy, to nie tylko praca, a pasja. Na teoretycznych wykładach była bardzo fajna atmosfera i bez stresu pytałyśmy o wszystkim. Pani Małgosia rzetelnie tłumaczyła najważniejsze rzeczy, angażując każdą kursantkę do wypowiadania się. Pod czas jazd panuje też przemiła atmosfera. Miałam możliwość jeździć z róźnymi instruktorami i na różnych samochodach. Każdy instruktor (Sławek, Rafał, Patryk) ma inne podejście, ale każdy jest cierpliwy, wyrozumiały oraz każdy stara się rzetelnie i dokładnie przygotować kursantkę do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Agata Kwiatkowska

Agata Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd! Instruktorzy mają bardzo dużo wiedzę i potrafią w ciekawy i prosty sposób nauczyć jazdy samochodem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Joanna Ligocka

Joanna Ligocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Sławek odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Konkretnie, bez krzyku tłumaczył wszystkie manewry, podrzucał swoje wskazówki, które były cenne podczas egzaminu praktycznego. Pani Małgosia - mózg większości spraw. Niemożliwe załatwia od ręki. ???? Cieszę się, że trafiłam akurat do tej Auto Szkoły, obawiałam się wielu rzeczy, uprzedzona wcześniejszą szkołą. Z całego serca polecam to miejsce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Sylwia Łapka

Sylwia Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Super szkoła - świetni ludzie. Poszłam do niej z myślą,że będę czuć się spokojniejsza wiedząc,że dla kobiet,ale dzięki podejściu instruktorów nie miało to potem znaczenia. Atmosfera na kursie była bardzo fajna,można bezstresowo pytać o wszystko. A na jazdach jest też przemiła atmosfera,każdy z instruktorów(Patryk,Rafał,Sławek,Gosia) zwracają uwagę na troszkę inne rzeczy i mając możliwość jazdy z nimi wiem,że każdy z nich nauczył mnie czegoś innego. Różnego postrzegania sytuacji na drodze. Są to wspaniali ludzie,którzy wkładają całe serce w to co robią. Idąc na egzamin czuję się wsparcie i mimo stresu,który się pojawia ma się świadomość,że jest się dobrze przygotowanym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Martyna Szyszko

Martyna Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem, poszłam na egzamin z myślą, że jedyna rzecz z którą moge mieć problem to stres, bo całej reszty bylam nauczona super. Miałam możliwość jeździć z większością instruktorów, przez co nauczyłam sie jazdy na paru samochodach plus każdy z instruktorów (Patryk, Sławek i Rafał) ma inne podejście. Z każdym czułam się komfortowo, w samochodzie była super atmosfera, dużo wyrozumiałości i czułam, że mogę zapytać się o wszystko (nawet najgłupszą rzecz). Podczas jazd nigdy nie brakowało żartów, na wykładach z panią Małgosią tak samo, były one prowadzone z tłumaczeniem na bieżąco, zwracając uwage na najważniejsze rzeczy i angażowały każdą z kursantek do wypowiadania się. Naprawdę nie ma nad czym się zastanawiać przy wyborze autoszkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2020

Nina Gralec

Nina Gralec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam auto-szkołę GIRLS SCHOOL! Profesjonalne podejście w bardzo przyjemnej, bezstresowej atmosferze, dokładne i rzetelne przygotowanie do egzaminu państwowego :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak