Liczba odwiedzin: 22261 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  (291 opinii w tym 207 zaufanych)
291 Opinii
Suma opinii (291)
  • Bardzo dobry286 (98%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2018

Zuzanna Lenkiewicz

Zuzanna Lenkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkole Girls School. Instruktorzy daja z siebie wszystko, by kazda z nas zdala egzamin za pierwszym razem. Co najwazniejsze, podczas kazdych jazd kursant ma mozliwosc zapoznania sie z najpopularniejszymi trasami, ktore nastepnie nie stanowia zadnego zaskoczenia na egzaminie. Z ta auto szkola nawet parkowanie rownolegle nie bedzie dla Was problemem, a w dodatku wykonacie je bez korekty :D

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Renata Nita

Renata Nita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli miałabym jeszcze raz wybierać szkołę to oczywiście wybrałabym GIrls School .Wspaniali instruktorzy,profesjonalni, wyrozumiali i bardzo cierpliwi ,wspierający zawsze motywujący do pozytywnego myślenia i wiary w swoje możliwości i umiejętności. I udało się zdać za pierwszym razem.Dziękuję Wszystkim Małgosi ,Sławkowi, Kamili i mojej wspaniałej Madzi. Gorąco polecam tę szkołę !!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Lila Pytloch

Lila Pytloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Dziewczyny jeżeli się wahacie którą auto szkołę wybrać to nie nic prostszego* GIRL SCHOOL na was czeka , nie tylko te młode, ale przede wszystkim wy starsze nastolatki( czyli takie jak ja )zróbcie to , nie zastanawiajcie się dłużej , nie czekajcie . Super instruktorzy i właściciele . Magda super instruktorka , to ona jest autorem mojego sukcesu , to ona mnie motywowała , pchała do przodu i kopała po tyłku jak było trzeba . A szefowa Małgosia postawiła kropkę nad "i" , dzięki niej zrobiłam reset w głowie i na egzaminie nie myślałam, że muszę ,ale że chcę. Zrobiłam to , mam prawo jazdy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2018

Anna Ciesielska

Anna Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Obserwowałam szkole bardzo długo. Trafiłam przypadkowo na 3g9dziny jazd doszkalajacych po nieudanym egzaminie gdzie mój instruktor przed kolejnym nie miał dla mnie czasu . Właścicielka szkoły bardzo chciala mi pomóc, wysłuchała wsparła na duchu choć mnie nie znała . Pamiętam jak w piątek napisala ze zwolnił się termin I to o 22 :-) poleciała jak na skrzydłach. Jeździłam z panem Slawkiem to jakie ma.podejscie do człowieka to jestem w szoku kulturalny miły i przedewszystkim kazał mi uwierzyć w siebie . To ile cennych wskazówek dostalam przez tak krótki okres czasu co do nawet parkowania czy luku to jestem w szoku . Wspaniałą atmosfera I naprawde dziekuje dzięki waszemu wsparciu I uwierzeniu podbudowaniu mnie ma duchu dzisiaj zdałam za drugim razem :-) wspaniała auto szkola wspaniali ludzie . Bardzo wam dziękuję. Spotkamy się na drodze :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2018

Aleksandra Chrobak

Aleksandra Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, pełna profesjonalizmu !! I co najbardziej sobie cenie to cierpliwi instruktorzy i jazda w pełnym komforcie co sprawiało naukę przyjemniejszą i bez nie porozumień. Mam za sobą 4 egzaminy z wynikiem negatywnym w innym mieście, do których przygotowywałam się równiez w innej szkole. Aż pewnego dnia polecono mi Girls Scholl - zapisałam się na lekcje. Zdałam pierwszy egzamin po zakończonym lekcjach - Przypadek ? Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.11.2018

Joanna Góralska

Joanna Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z powołania! Nauka przy nich to czysta przyjemność. Zawsze uśmiechnięci, ciepli, profesjonalni. Pani Małgorzata świetnie przedstawia wykłady, Pan Sławek, Pan Piotr i Pani Magda potrafią nauczyć jak parkować, zawracać, jeździć energooszczędne - jednym słowem, tworzą dobrych kierowców ???? zdecydowanie polecam tę auto szkołę, nie tylko kobietom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2018

Iga Gmerska

Iga Gmerska
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam tę szkołę, przeniosłam się do niej po skończonym kursie w innej i to była bardzo dobra decyzja. Dopiero w tej szkole nauczyłam się jeździć i tylko dzięki niej zdałam egzamin. Indywidualne podejście, świetna atmosfera, wiedza, profesjonalizm oraz wsparcie pana Sławka sprawiły, że uwierzyłam w to, że mogę być dobrym kierowcą. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2018

Martyna Strońska

Martyna Strońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Małgosia jest niesamowitą osobą- jej kwalifikacje są imponujące, w parze z nimi idzie ogromną wiedzą i lata doświadczenia zawodowego. Dodatkowo Pani Małgosia i Pan Sławek mają dar pedagogów i są naprawdę przemiłymi ludźmi, co sprawia, że jazda za kółkiem staje się przyjemnością, a kursant czuje się pewnie. Miałam na koncie kilka oblanych egzaminów i ponad półroczną przerwę od ostatniej jazdy. Dzięki Pani Małgosi po przerwie zdałam za pierwszym podejściem, ale co najważniejsze- uwierzyłam w siebie. Bardzo dziękuję i życzę Wam wszystkiego, co najlepsze!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2018

Monika Maciaszczyk

Monika Maciaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ???? Dziękuję Małgosi za super przygotowanie, w miłej atmosferze, dzięki Tobie uwierzyłam w swoje możliwości i zdałam za pierwszym razem ????????????. Najlepsza auto szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2018

Jadzia Gałka

Jadzia Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam polecam tą szkole każdemu supr instruktorzy pełen profesjonalizm zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2018

Agnieszka Beata Krajewska

Agnieszka Beata Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi !!! Instruktorzy.. pełen profesjonalizm ???????????? Właściciele kochani ???? Polecam gorąco tą szkołę . Pozdrawiam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.10.2018

Katarzyna Kot

Katarzyna Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam tę szkołę.Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta.Pelne zaangażowanie instruktorów w pracę z kursantem w zakresie przełamywania barier w prowadzeniu samochodu. Najważniejsze to pełen profesjonalizm i wymagania wobec adepta kierowcy,aby jeździł poprawnie z pełną znajomością przepisów .Atmosfera bardzo rodzinna. Dziękuję za upragnione prawko i pracę moich instruktorów Gosi,Madzi i Sławka ????Kasia K.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.10.2018

Agnieszka Olczak

Agnieszka Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkola w Łodzi. Bardzo dziękuję za wkład i zaangażowanie. Za cierpliwość za każdy km wyjezdzony razem za każde słowa wsparcia . Jesteście najlepsi:))))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Anna Izydorczyk

Anna Izydorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna kadra, przyjemne biuro w centrum Łodzi i zadbane auta. Teoria przedstawiona w ciekawy sposób, poparta przykładami. Jazdy na „najwyższych obrotach”. Mimo wielu upalnych dni tego lata atmosfera w samochodzie nie była duszna, a instruktorzy zachowali zimną krew. Szczególne podziękowania dla Magdy, pod okiem której poznałam auto z różnych stron oraz dla Sławka, z którym zjeździłam całe miasto i kilka okolicznych miejscowości. Dziękuję również za dzielenie się wiedzą i dobre rady Małgosi i obu Piotrów. Gdybym teraz miała wybrać szkołę nauki jazdy – ponownie wybrałabym GirlsSchool.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2018

Kinga Blachowska

Kinga Blachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalni instruktorzy, mila atmosfera i indywidualne podejście do każdego kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2018

Sylwia Kaczmarek

Sylwia Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietni instruktorzy z duzą wiedzą do przekazania a przede wszystkim z umiejętnością dobrego nauczania kursanta . Bardzo Polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2018

Paulina C .........a ip: 195.74.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Swoją opinię zacznę od tego, że pierwsze podejście do kursu miałam 10 lat temu. Po dwóch nieudanych próbach zniechęciłam się do prowadzenia samochodu i stwierdziłam że to "nie dla mnie". A następnie trafiłam do GirlsSchool i na nowo odkryłam jak wielką frajdę sprawia mi prowadzenie samochodu. Gosia na wykładach cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, a potem zaczęły się jazdy i okazało się, że dogodne godziny jest w stanie wyciągnąć spod ziemi. Jeździłam z Madzią, Piotrkiem oraz Sławkiem i każde z nich ma ogromną wiedzę i niesamowite podejście. Każde zwraca uwagę na co innego. Największe jednak podziękowania należą się ode mnie Sławkowi. Swoją cierpliwością, profesjonalizmem i siłą spokoju sprawił, że zostałam szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy i już za kilka dni będę mogła samodzielnie poprowadzić samochód. Zdałam za drugim razem, przy pierwszej próbie pokonał mnie stres, ale Sławek tak bardzo we mnie wierzył, że nie było innej opcji jak podejść drugi raz i po prostu zrobić swoje. Nigdy nie usłyszycie w tej szkole gotowego przepisu na prowadzenie samochodu, Wy same go stworzycie z pomocą całej cudownej ekipy. Bardzo Wam dziękuję!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Celina Szymanowska

Celina Szymanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna kadra fachowców! Bardzo miła atmosfera, super instruktorzy, którzy wyciągają z człowieka to co najlepsze ! Ciekawie prowadzone wykłady. To właśnie im zawdzięczam swój mały sukces. Dzięki ich zaangażowaniu zdałam egzaminy za pierwszym, razem. Potrafią bardzo dobrze motywować do nauki i dają chęci do tego aby przeć do upragnionego celu. Bardzo serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2018

Marta Gadalska

Marta Gadalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia dla wszystkich którzy chcą mieć prawo jazdy. Instruktorzy rewelacyjni, atmosfera przyjazna. Kadra fachowców, potrafią nauczyć wszystkiego z czym ma się problem. Mi się udało za pierwszym razem zdać, a to tylko zasługa instruktorów, którzy naprawdę przygotowali mnie perfekcyjnie do bycia kierowcą. Polecam, polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2018

Agnieszka Dworak

Agnieszka Dworak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy! Część teoretyczna minęła nawet nie wiem kiedy. Wykłady z Małgosia były bardzo ciekawe i dynamiczne przez co bardzo szybko zapamiętuje się najważniejsze rzeczy . Jeśli chodzi o część praktyczną to również nie mam żadnych zastrzeżeń. W większości jeździłam z Magdą, ale również z Panem Sławkiem i panią Małgosia i każde z nich nauczyło mnie czegoś nowego i przydatnego. Jazdy mijały w pozytywnej atmosferze i z każdą godziną czułam się pewniej . Nie było przykrych komentarzy , tylko mnóstwo ważnych wskazówek. Dodam że nie zdałam za pierwszym razem nie dlatego że byłam źle przygotowana tylko dlatego, że zjadł mnie ogromny stres. Za drugim razem podeszłam do tematu na chłodno i bez żadnego problemu zdałam. Dlatego jeszcze raz z całego serca polecam tę szkołę jazdy ! Atmosfera jest cudowna, partnerska, przez co nauka jest bardzo owocna :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2018

Zosia Izydorczyk

Zosia Izydorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lekcje z teorii mijały w przyjaznej i luźnej atmosferze, a mimo to były w pełni profesjonalne i wiedza sama wchodziła do głowy! Na jazdach po mieście instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, umieli wszystko wytłumaczyć zrozumiałym językiem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.08.2018

Ola Galińska

Ola Galińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność pracować z panem Słowkiem oraz panią Magdą. Oboje byli bardzo mili, pomagali mi i pocieszali w tródnych chwilach. Po przejściu z innej autoszkoły byłam mile zaskoczona, wkońcu nauczyłam się parkować :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.08.2018

Anna W ..t ip: 31.183.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chyba na lepsza szkole nie mogłam trafić!!!! Pani Małgosia zawsze znajdzie dla nas czas, Pan Sławek nauczy Was w wiary w siebie przy 1000km/h! Godziny jazd ustalane z tygodniowym wyprzedzeniem ,dopasowywane aby każdej stronie pasowały !Autka czyste, zadbane a instruktorzy to istni aniołowie cierpliwości z ogromnym sercem . Szczególnie chciałabym podziękować Madzi za wszystko co dla mnie zrobiła , a szczegolnie , ze nauczyła mnie jeździć autem i przełamać strach ???? Instruktorka niczym przyjaciółka ! Dziękujeeeee -Twoje wysokie tony

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2018

Laura Szejner

Laura Szejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Profesjonalne podejście w przemiłej atmosferze. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2018

Dorota Wandachowicz

Dorota Wandachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Girls Scholl to pełna profesjonalizmu auto szkoła. Instruktorzy to przesympatyczne osoby, które wkładają całe swoje serce, by jazda w ruchu drogowym odbywala się bezpiecznie. Indywidualne podejście do kursanta sprawia, że kursant czuję się komfortowo. Szczególne podziękowania dla Sławka, który okazał mi wiele cierpliwości i dzięki któremu zdałam egzamin i w końcu uwierzyłam w siebie. . Gorąco polecam wszystkim tą szkołę!!! Było super, jesteście wyjątkowi☺ Dziękuję za wszystko!!!Dorota Wandachowicz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.07.2018

Beata Wasiela

Beata Wasiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie jestem już osobą młodą, sytuacja życiowa zmusiła mnie do tego że zapisałam się na kurs prawa jazdy. Często chodząc do pracy obserowowałam autka ze szkoły Girls Scholl i stwierdziłam że jeśli się zapiszę to właśnie do tej szkoły. Intuicja mnie nie zawiodła trafiłam na wspaniałych instruktorów którzy wiedzieli jak do mnie podejść chociaż nie było łatwo . Bardzo dobrze mi się jeździło z Kamilką której bardzo dziękuję , Piotrowi za łagodne podejście do mnie Sławku dziękuję, Ty mnie nauczyłeś zmiany pasa chociaż rzadko było nam dane ze sobą jeździc ze względów logistycznych. Małgosiu my nie jeździłyśmy,ale cały czas byłam z Tobą w kontakcie bo wspaniale zajmowałaś się grafikiem. Moja Madzia z którą jeździłam od bardzo dawna, przy której czułam się jak przy koleżance a jednocześnie jak trzeba było i popełniałam błędy to wiedziała jak do mnie dotrzeć aby tych błędów nie popełniać . Madziu bardzo ale to bardzo Ci dziękuję . Polecam tę auto szkołę bo jest nr 1 w Łodzi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 10.07.2018

Ola Tafelska

Ola Tafelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs na prawo jazdy zaczęłam w Bydgoszczy, gdzie przejeździłam przeszło połowę wymaganych godzin. Przenosząc się na studia do Łodzi, stwierdziłam, że prawo jazdy dokończę tutaj. Wybierając szkołę jazdy kierowałam się przede wszystkim zdawalnością i zadowoleniem innych kursantów. Mój wybór padł na Girls School z czego się bardzo cieszę. Możliwość jeżdżenia z wieloma instruktorami, którzy są przesympatyczni i bardzo kompetentni pozwolił mi na bezstresową naukę jazdy, która zaskutkowała zdaniem egzaminu państwowego zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Szkoła zawsze szła mi na rękę, jeśli chodziło o godziny jazd. Mogłam spokojnie pracować, studiować i jeszcze uczyć się jeździć. Polecam wszystkim tę szkołę, która nie tylko pozwoli Ci zdać egzaminy, ale także nauczy jak być dobrym kierowcą. Dziękuję Wam bardzo. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2018

Katarzyna Pliszkowska

Katarzyna Pliszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najchętniej to zaznaczyłabym tych gwiazdek ponad skalę. Szkoła jest najlepsza z najlepszych! Jestem przeszczesliwym świeżo upieczonym kierowca, w dodatku mimo stresu zdałam za pierwszym razem! Mega duma i radość nie do opisania. Instruktorzy są genialni i bardzo dobre jest to że się wymieniają na jazdach. Od każdego można nauczyć się czegoś innego, ponieważ każdy przywiązuje większą wagę do innych czynności. Pan Sławek wspierał mnie swoją obecnością podczas egzaminu za co niesamowicie mu dziękuję po raz enty. Przesympatyczny człowiek przy którym można się czuć bardzo swobodnie. Pani Małgosia bardzo cierpliwa, uśmiechnięta kochana i dostrzega każdy najmniejszy błąd, dzięki czemu niwelujemy je z każdą następna minuta jazd. Dodatkowo dostosowuje się (godzinowo i dniowo) do możliwości kursanta. Pan Piotr bardzo otwarty, empatyczny i dowcipny człowiek, jazdy z tym Panem to sama przyjemność. Z Panią Kamila i Panią Magda mało razy miałam okazję jezdzic natomiast mogę przyznać, że są również dobrymi, spostrzegawczymi instruktorkami. Generalnie całokształt oceniam na maximum a nawet i jeszcze ponad! Dziękuję Wam za wspaniały czas i idealne przygotowanie mnie do prowadzenia auta. Wszyscy jesteście wielcy i życzę samych sukcesów i wszystkiego co najlepsze! Moi kochani.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.06.2018

Marta L ..h ip: 217.113.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, fantastyczni instruktorzy, naprawdę polecam :) Szczególne podziękowania dla Pana Sławka za cierpliwość i cenne uwagi, dzięki którym zdałam egzamin mimo, że sama traciłam powoli wiarę w siebie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2018

Justyna G ...a ip: 94.254.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Girls Scholl to pełna profesjonalizmu auto szkoła. Jazdy odbywają się na sprawnych i zadbanych autach. Instruktorzy to przesympatyczne osoby, które wkładają całe swoje serce, by jazda w ruchu drogowym odbywala się bezpiecznie. Indywidualne podejście do kursanta sprawia, że kursant czuję się komfortowo.Dzięki Małgosi elastyczny grafik jazd daje możliwość pogodzenia ich z pracą. Szczególne podziękowanie dla Sławka, który okazał mi wiele cierpliwości i dzięki któremu zdałam egzamin za 2 razem☺i uwierzyłam w siebie i swoje umiejętności i możliwości☺ Jest wspaniałym szkoleniowcem posiadający ogromne doświadczenie i wiedzę techniczną a przy tym jest super kumplem. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą przede wszystkim nauczyć się jeździć i zdać pozytywnie egzamin w Łodzi. Będzie mi brakowało towarzystwa i obecności tych wyjątkowych osób!!! Było super jesteście wyjątkowi☺ Dziękuję za wszystko!!! Justyna Gacka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak