Liczba odwiedzin: 28235 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  (350 opinii w tym 252 zaufane)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Olga Rodzik

Olga Rodzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Girls School przyszłam z polecenia koleżanki, po półrocznej przerwie od mojego ostatniego kontaktu z samochodem i niestety niezdanego egzaminu. Jazdy pod okiem profesjonalnych, a przede wszystkim bardzo cierpliwych instruktorów pozwoliły mi zyskać pewność siebie za kierownicą i w końcu zdobyć upragnione prawo jazdy. Podczas nauki panowała zawsze swobodna i przyjazna atmosfera, co pomagało rozładować stres. Na plus też duża elastyczność w ustalaniu terminów jazd, dzięki czemu można spokojnie pogodzić je z innymi obowiązkami. Gorąco polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2019

Marta Skorczynska

Marta Skorczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i odpowiedzialne podejście do kursantów. Dzięki jazdom z różnymi instruktorkami i instruktorami poznałam więcej perspektyw na technikę jazdy. Każda osoba zwracała uwagę na trochę inny aspekt. Łatwo dogadać się z terminami i godzinami jazd. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2019

Ewa Cywińska

Ewa Cywińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Girls School przyszłam na jazdy doszkalające i od razu poczułam, że jestem częścią rodziny. Każdy kursant traktowany jest indywidualnie. Instruktorzy są bardzo profesjonalni, rzetelni i cierpliwi, Pokazali mi, że jazda samochodem może być prawdziwą przyjemnością a ich rad i wskazówek nie zapomnę do końca życia. W dzień egzaminu zostałam, w przemiłej atmosferze, podwieziona pod WORD-a i zdałam!Małgosiu, Magdo i Sławku dziękuję za ciepło, wiedzę i niezależność! Polecam Was z całego serca. Ewa

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Joanna Defińska

Joanna Defińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie wróciłam z egzaminu. Wynik pozytywny :)Jeździłam w kilku szkołach, aż w końcu trafiałam do „Girls School” i całe szczęście bo to był strzał w dziesiątkę !!! Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim. Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Szczególne podziękowania dla mojej Pani Instruktor – Madzia to wyjątkowa i ciepła osoba. Przekazała mi wiedzę, pomogła nabyć umiejętności i była ogromnym wsparciem. Każda godzina jazd była przyjemnością bez stresu i lęku – a to bardzo ważne w przypadku większości dziewczyn starających się o uprawnienia. Madziu bardzo, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie, poświęcony czas, za wszystkie rady i wskazówki. To dzięki Tobie mi się udało !!! Dla wszystkich osób poszukujących szkoły nauki jazdy – korzystajcie ze sprawdzonych szkół z dobrymi opiniami. Nie podejmujcie pochopnych decyzji bo wybór dobrej szkoły to połowa sukcesu. Gdybym nie zdecydowała się na zmianę i nie trafiła do „Girls School” nadal byłabym na etapie nauki, może nawet całkowicie bym zrezygnowała. Jeżeli szukacie pomocy w wyborze szkoły – wybierzcie „Girls School” – to najlepszy wybór w Łódź. Asia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Halina Kempa

Halina Kempa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim łodziankom tę szkołę. Świetni instruktorzy : Magda - najlepsza i zawsze uśmiechnięta, Sławek - pełen optymizmu, Piotr- pełen życzliwości i wyrozumiałości, Wojtek - potrafiący wszystko dokładnie wytłumaczyć i Małgosia właścicielka tego " bałaganu "- i jej słowa "że jazd nigdy za dużo, najwyżej może być za mało" - wszystkim im a szczególnie Madzi zawdzięczam to że spełniły się moje marzenia. Zdałam egzamin za pierwszym razem, a muszę nadmienić że mam 62 lata. Dziękuję im z całego serca _MAGDA a Tobie szczególnie. Kobiety pamiętajcie,że nie PESEL się liczy ale to co w duszy gra. Trzymam kciuki za wszystkie łodzianki i pędźcie do GIRLS SCHOOL najlepszej szkoły w mieście !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Marzena Grabowska

Marzena Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super. Super instruktor - dziękuję Sławku!!!! jazdy bezstresowe, po trasach egzaminacyjnych. Wcześniej byłam w innych szkołach i tak naprawdę nic tam mnie nie nauczyli. Dzięki tej szkole jazdy zdałam za pierwszym razem. Jeśli prawo jazdy w Łodzi to tylko nauka w tej szkole. !!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Karolina Wieczorek

Karolina Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuję wszystkim instruktorom za cierpliwość, pomoc w uzupełnieniu braków i wiarę w zdanie egzaminu. Udało się!DZIĘKUJĘ

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Paulina Grabska

Paulina Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, same plusy, miła atmosfera i indywidualne podejście. Brak stresu, ogrom wiedzy. Najlepsi z najlepszych.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Martyna Świtoniak

Martyna Świtoniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła w Łodzi! Moja droga do otrzymania wymarzonego prawa jazdy była kreta i długa. Ogrom wydanych pieniędzy ,masa nerwów i tona łez.Przeniosłam się na jazdy doszkalające do Girl School . Odrazu wyczuli w czym mam braki i szlifowali tyle aż się nauczę. Instruktorzy cierpliwi,empatyczni i wyrozumiali. Słuchają i doradzają. Dzięki tej auto szkole nabrałam pewności siebie której od zawsze mi brakowało, nauczyli mnie nie tylko jak przejechać trasę egzaminacyjna ale przede wszystkim jak współpracować z autem tak żeby to auto mnie słuchało a nie na odwrót. Przecudowni ludzie z powołania z czystym sumieniem polecam gorąco. Zdałam za 9 .!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2019

Aguś Ochman

Aguś Ochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przemiła i MEGAkompetentna kadra!! Zero probleów z grafikami, elastyczność i możliwość zdawania na szkoleniowym autku! Tak właśnie ja zdałam ???? świetne wyszkolenie nawet dla osoby która w Łodzi mieszka dopiero jakiś czas i jest to dla niej zupełnie nowe Miasto!! Polecam z całego serca i dziękuję Girls School za to że dzięki nim szybko uzyskałam egzamin z wynikiem pozytywnym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Oliwia Jakubiec

Oliwia Jakubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła Girls School, była bardzo dobrym wyborem ! Instruktorzy przygotowali mnie do egzaminu perfekcyjnie, zdając egzamin za pierwszym razem nie mając żadnego błędu :) Godziny jazd, bardzo łatwo dostosować do swoich codziennych obowiązków. Szkoła jest bardzo profesjonalna , połączona z cudowna atmosferą. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.05.2019

Jolanta Haśkiewicz

Jolanta Haśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkoła ! Bardzo polecam. Instruktorzy bardzo cierpliwi , wyrozumiali i naprawdę uczą . Przemiła atmosfera , wspierają i kibicują . Bardzo dziękuję Małgosi, Sławkowi i Magdzie która , podawała mi otuchy i wierzyła we mnie że zdam. Noi udało się za drugim razem :-) Dziękuję za naukę. Do zobaczenia na Łódzkich drogach :-) Jola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2019

Emilia Szewczyk

Emilia Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, możliwość umówienia się na jazdy w dogodnych dla kursanta godzinach. Większość trasy egzaminacyjnej przećwiczyłam na jazdach, także pan egzaminator nie był mnie w stanie niczym zaskoczyć :) Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2019

Maria Krav

Maria Krav
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę Girl School. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, cierpliwi, kompetentni oraz po prostu niesamowici!!!! Nie chodziłam do szkoły, lecz do przyjaciół którzy wspierali w lepszych i gorszych chwilach, atmosfera wręcz rodzinna!!! Godziny jazd bardzo elastyczne, zawsze punktualne. Koszty również przystępne. Z każdego zrobią kierowcę, dobrego kierowcę. Dziękuję, jesteście cudowni !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Dominika Kochanek

Dominika Kochanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim Paniom jazdy w tej szkole. Warto docenić profesjonalizm, miła atmosferę i elastyczność w rezerwacji godzin jazd. Na szczególną uwagę zasługują instruktorzy: Piotr i Sławek którzy przeprowadzili mnie przez tajniki prowadzenia samochodu w przyjaznej i ciepłej atmosferze. To instruktorzy z doświadczeniem, profesjonalizmem oraz wyrozumiałością i cierpliwością jakich nam kobietom potrzeba. Drogie Panie jeśli zależy wam na indywidualnym podejściu skierowanym dla kobiet za kierownicą to śmiało mogę polecić tych dwóch Panów. Serdeczne podziękowania ????????????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Seba Gb

Seba Gb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ze wszech miar. Bardzo profesjonalnie, cierpliwi instruktorzy z pasją. Z każdego zrobią kierowcę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2019

Julia Wrocławska

Julia Wrocławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przemiła atmosfera, wsparcie od początku do końca. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Agnieszka Dawid

Agnieszka Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pomocni, życzliwi i jednocześnie wymagający instruktorzy. Nic nie jest robione "na odwal się", lecz bardzo sumiennie. Wszyscy znają się na tym co robią, są zaangażowani i pełni pasji. Myślę, że gdyby nie girlsSchool moje prawo jazdy dalej byłoby "w zawieszeniu". Polecam każdemu, kto uważa, że nie da rady. Indywidualne podejście do kursanta, a przy tym duża dawka poczucia humoru, sprawia, że chce się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2019

Magdalena Ciszewska

Magdalena Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilku latach przerwy od ukończonego kursu w innej szkole jazdy zdecydowałam się na wykłady oraz jazdy doszkalające w Girls School. Nie żałuję swojej decyzji! :) Dzięki pomocy świetnych instruktorów (a miałam okazję poznać kilku) mogłam poznać tajniki techniki kierowania pojazdem. Cenne rady uzyskane od instruktorów pomogły mi uwierzyć w swoje siły i pewniej poczuć się za kierownicą. Każdy z instruktorów zwracał uwagę na coś innego, dzięki czemu mogłam jak najbardziej kompletnie uzupełniać swoje braki. Niezwykle pomocne było również to, iż jazdy odbywały się w miejscach tras egzaminacyjnych i dzięki cennym radom instruktorów wiedziałam na co zwrócić szczególną uwagę na egzaminie, a także jak powinien zachowywać się kierowca, aby poruszać się po drodze zgodnie z przepisami i w sposób bezpieczny. Mój egzamin praktyczny zakończył się pozytywnym wynikiem. Dlatego też z czystym sumieniem polecam Girls School!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.04.2019

Karolina Nowak

Karolina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera.. profesjonalne podejście .. cierpliwi instruktorzy w moim przypadku :) w stałym kontakcie . Wpierają i kibicują :) polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.04.2019

Agata Luśtak

Agata Luśtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam tę szkołę. Instruktorzy z powołania z bardzo dobrym, indywidualnym podejściem do kursanta. Ja miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i każdy zwraca uwagę na coś innego, więc warto pojeździć z każdym. Instruktorzy są profesjonalni i bardzo cierpliwi. W Girls School panuje bardzo rodzinna atmosfera. W czasie kursu otrzymałam bardzo duże wsparcie. Polecam serdecznie z całego serca.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Ewelina Chmielewska

Ewelina Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie wybrałam tę szkołę na jazdy doszkalające i polecam każdemu :) Zdałam egzamin bez stresu, a jazdy z Madzią były samą przyjemnością :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Aleksandra Muzyczuk

Aleksandra Muzyczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry wybór. Pani Madzia wspaniała, spokojnie, miłe nastawienie. Polecam każdej babeczce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.03.2019

Alicja Kuźnik

Alicja Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nowoczesna z indywidualnym podejściem do kursanta. Pani dyrektor ciepła, ugodowa i wspierająca. Instruktorzy uczą nie tylko jak zdać egzamin, ale co najważniejsze jak mądrze radzić sobie na drodze w codziennej jeździe. Cierpliwie tłumaczą i odpowiadają na zadawane przez nas pytania. Po 2 miesiącach, aż żal się z nimi rozstawać. Szkołę polecam x całego serducha :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2019

Ivona Ivona

Ivona Ivona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo POLECAM Auto szkołę GIRLS SCHOOL. Wykfalifikowana kadra instruktorów przygotuje Cię do PAŃSTWOWEGO EGZAMINU NA PRAWO JAZDY a co najważniejsze nauczy Cię prowadzić auto. Zrobi z Ciebie dobrego kierowcę !! Z całego serca polecam Sławka Chylińskiego, instruktora z ogromnym doświadczeniem i indywidualnym podjęciem do kursanta. Uwierzcie, że ten człowiek potrafi ogarnąć naprawdę beznadziejne przypadki ???? Oaza spokoju i skarbnica wiedzy odnośnie przepisów drogowych. Fantastyczny kontakt z właścicielką Małgorzatą Chylińską. Dziękuje za każdorazowe ułożenie grafiku pod Moją dyspozycyjność. Dziękuję również Madzi, Kamili i Piotrowi za wskazówki i cierpliwość ???? Szkoda się z Wami rozstawać Kochani ???? Do miłego zobaczenia na drodze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Ewelina Kossowska

Ewelina Kossowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły jazdy za namową koleżanki, po złych doświadczeniach z poprzednią szkołą. Tutaj nauczyłam się jeździć, przestałam się stresować jazda i polubiłam 4 kółka bez żadnych kompleksów jako kobieta. Kompetencja, serce do nauki jazdy cierpliwość i wsparcie to jest to co można odnalesctu w komplecie bez żadnych kompromisów. Polecam każdemu jako szkole pierwszego wyboru????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.03.2019

Dawid Ibrahim

Dawid Ibrahim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie wiem jak jest w innych autoszkołach, ale wiem na pewno, że Girls School to właściwe miejsce dla osób chcących nauczyć się jeździć. Auto szkoła Girls School nie jest miejscem nastawionym wyłącznie na zdanie egzaminu, ale także na mądre przygotowanie potencjalnych kierowców do poruszania się w ruchu drogowym. Wspaniali instruktorzy, doświadczeni, ciepli i otwarci ludzie. Kursanci nie są krytykowani, lecz omawiają wspólnie z instruktorem popełniane błędy. Atmosfera bardzo dobra, wręcz przyjacielska. Ze swojej strony zauważyłam ogromne zaangażowanie instruktorów w przygotowanie do egzaminu. Jako kursantka (jedna z wielu), odczułam osobiście szczerą radość ze strony zespołu autoszkoły z każdego mojego nawet maleńkiego postępu na drodze oraz zdanego egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2019

Michalina Zając

Michalina Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek i bardzo wspierają w dążeniu do celu. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2019

Anna Gradowska

Anna Gradowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, perfekcjoniści w tym co robią i robią to sercem, angażują się na maxa. Małgosia i Sławek to wyjątkowi ludzie, dzięki ktōrym kurs na prawo jazdy to niesamowita frajda i niezapomniana, cudowna przygoda. Dziękuję za to, że jesteście ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.02.2019

Wiktoria Kroczyńska

Wiktoria Kroczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Wszyscy instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek (szczególne pozdrowienia i podziękowania dla Sławka! :D), w trakcie jazd nauka w bardzo miłej atmosferze, bardzo cenne wskazówki, przydatne zarówno na egzaminie jak i potem w życiu ;) Przez cały kurs bardzo duże wsparcie. Zajęcia teoretyczne też prowadzone bardzo dobrze, profesjonalnie i ciekawie, w bardzo przyjemnej sali. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak