Liczba odwiedzin: 29762 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  374 opinie w tym 271 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Justyna Soszyńska

Justyna Soszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Girls School. Świetni instruktorzy, wkładający całe swoje serce w pracę z kursantem, a przede wszystkim najważniejsze to indywidualne podejście do każdego kursanta i szlifowanie z nim niedoskonałości podczas jazdy, aż do uzyskania perfekcji. Pomocni, życzliwi, zawsze uśmiechnięci. Przyjazna atmosfera w samochodzie, zero stresu. Tłumaczenie manewrów, przejazdów w sposób zrozumiały, logiczny, bez krzyku i nerwów (co jest bardzo istotne, aby nie zniechęcić kursanta). Kurs prowadzony na samochodach o bardzo dobrym stanie technicznym. Właściciele dbają o kursantów, godziny jazd ustalane w porozumieniu z kursantem i dostosowane do jego dyspozycyjności. Gdyby nie ekipa Girls School nie udałoby mi się zdać egzaminu. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie porady i słowa wsparcia oraz otuchy przed egzaminem. A fakt, że można z instruktorem pojechać na egzamin na Waszym autku super pomysł i to jest 50% szans na zdanie egzaminu. Patryk - dzięki za całokształt, jazdy z Tobą to czysta przyjemność. Mój sukces jest także Twoim sukcesem jako instruktora. Rafał -dzięki za jazdy w końcowej fazie moich przygód z Wami :) Sławek - będę pamiętać o ecodravingu Gosia - dla Ciebie podziękowania, że stworzyłaś super auto szkołę i posiadasz naprawdę fachowy zespół instruktorów. Trzymaj tak dalej. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem auto szkoły to nie ma lepszej w Łodzi. Zapisywać się do Girls School i odbierać prawko za pierwszym podejściem (oszczędzicie sobie stresu). Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy Justyna S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Hanna Sobieszek

Hanna Sobieszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna autoszkoła! ❤️ Właśnie zdałam egzamin praktyczny i to za pierwszym razem! Jestem mega wdzięczna właścicielom pani Małgosi i panu Sławkowi za każdą pomoc i wskazówkę. Każdy detal bym dopieszczony do perfekcji!!! Szczerze polecam❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Sandra Kornacka

Sandra Kornacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Girlsschool to najlepsza auto szkoła w Łodzi ! - nie ma lepszej. Polecam każdemu z całego serduszka. Przemiła atmosfera jazd. Profesjonalne podejście do kursanta pod każdym względem. Cudowni instruktorzy z "powołaniem" do zawodu, przemili, wyrozumiali i cierpliwi. Zawsze można liczyć na ich wsparcie i pomoc zarówno od Pani Małgosi, Pana Sławka, oraz Rafała. Wiele drogocennych wskazówek podczas przygotowywania do egzaminu. Jazdy odbywające się po trasach egzaminacyjnych samochodami na jakich zdaje się egzamin państwowy. Świetny przekaz ogromnej ilości wiedzy. Nic dodać nic ująć. Najlepsza auto szkoła pod słońcem, jeśli jeszcze się zastanawiacie nad wyborem, to ta auto szkoła jest właśnie dla Was ! Nie wybrałabym żadnej innej!! Gorąco polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2019

Lubica Ignaciuk

Lubica Ignaciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy. Coś co do tej pory wydawało się niemożliwe w końcu się spełniło. Dzięki Girls School ziściło się moje marzenie! Jestem niesamowicie wdzięczna Pani Gosi i Panu Sławkowi, za to, że podeszli do mnie indywidualnie i pomogli mi rozwinąć skrzydła jako kierowca. Wykłady z Panią Gosią były przeprowadzone w bardzo przystępny i ciekawy sposób, nie było możliwości "wyłączenia się na nich" i przyjścia by je przesiedzieć i iść do domu. Zawsze można było poprosić panią Gosię o więcej wyjaśnień jeśli coś było niezrozumiałe i Pani Gosia cierpliwie wszystko każdemu tłumaczyła. Do teorii uczyłam się tylko trochę bo większość zapamiętałam z zajęć - teoria zdana za pierwszym razem. Wygląd sali wykładowej jest bardzo elegancki a wygodne miejsca siedzące z biurkami pozwalają robić notatki co też jest bardzo istotne. Poczęstunek dla łasuchów też jest! Jazdy miałam głównie z Panem Sławkiem i przyznam, że będę za nimi tęsknić. Pan Sławek jest instruktorem z powołania, podszedł do mnie z dużą wyrozumiałością i cierpliwością łagodząc mój ogromny stres i ucząc mnie tak bym wszystko pojęła. Sprawił, że pokochałam jazdę autem - a wcześniej nie miałam styczności z autami i nie wiedziałam o jeździe zupełnie nic. To bardzo ciepły człowiek, wyrozumiały. Byłby świetnym psychologiem, wyczuwał co chcę zrobić, śledził każdy mój ruch i był całkowicie poświęcony nauczaniu. Dzięki temu w końcu stres odpuścił a ja polubiłam jazdę, zmianę biegów, dynamikę i rozpędzanie auta. Pan Sławek to prawdziwy Instruktor z powołania. Nigdy nie sądziłam, że polubię jazdę autem, bałam się jazdy nawet jako pasażer. Jestem pewna, że bez Girls School nigdy by się to nie udało. Teraz wszystko jest dla mnie jasne, to nie auto kieruje mną a ja kieruję autem - Pan Sławek zawsze mi to powtarzał! Pomyśleć, że na pierwszych jazdach trzęsłam się ze strachu... Od egzaminatora usłyszałam, że dawno nie widział tak dobrze przygotowanej do jazdy osoby. Podsumowując - polecam Girls School każdemu. Za zaangażowanie, zamiłowanie do nauczania, poświęcenie, wyrozumiałość i indywidualne podejście do każdego, za auta w świetnym stanie, za cudowną rodzinną i ciepłą atmosferę. Za brak problemów z grafikiem. Cieszę się, że trafiłam na tak wspaniałe osoby. To nie jest autoszkoła, która chce zedrzeć z kursanta pieniądze i odbębnić teorię i jazdy. Celem autoszkoły jest nauczenie przyszłych kierowców bezpiecznej, dynamicznej jazdy tak by nie stworzyć zagrożenia na drodze. Jestem przykładem tego, że z każdego można zrobić dobrego kierowcę, trzeba "tylko" chęci i zaangażowania zarówno kursanta jak i instruktora. Dziękuję Girls School za wspaniałą pracę, będę BARDZO tęsknić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.11.2019

Szymon Chojna

Szymon Chojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna autoszkoła i nie tylko dla kobiet! Z polecenia koleżanki wziąłem jazdy doszkalające w tej szkole i dopiero tutaj nauczyłem się dobrze jeździć, oraz dostałem wielu przydatnych wskazówek nie tylko do egzaminu ale również do jazdy codziennej aby stała się łatwiejsza i przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali, dzięki temu jeździ się w bardzo przyjaznej atmosferze. Dzięki rotacji, każdy zwraca uwagę na inne rzeczy które należałoby poprawić i ponownie przećwiczyć. Szczególne podziękowania dla Kamili! Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Klaudia Królikowska

Klaudia Królikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście. Polecam bardzo serdecznie. Cudowni instruktorzy zwłaszcza Pan Patryk i Pani Madzia. Pani Małgosia to cudowna kobieta, która dodaje wiary w siebie i motywuje przed samym egzaminem. Dziękuję wszystkim instruktorom za wszelkie cenne uwagi oraz wskazówki. Polecam z całego serduszka tą autoszkołę :). Dzięki niej spełniłam swoje marzenie, którym było zdanie prawa jazdy :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Anna Michalska

Anna Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po roku przerwy od jazd trafilam na szkołę, na miejsce, a przede wszytskim na ludzi, którzy w pełni oddani sa swojej pracy. Mili, życzliwi, pomocni, prrcyzyjni i mega wyrozumiali. Ogromny szacun dla wlaścicieli dla p. MAŁGOSI I SŁAWKA i mega dla RAFAŁA :-). Buźka dla Was. Egzamin dzieki nim zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2019

Magdalena Pawelec

Magdalena Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam ta szkole ze względu na to iż jest to szkoła nauki jazdy dla kobiet choć nie tylko. Zajęcia z teorii pozwalały przyswoić bardzo dużo informacji. Zajęcia prowadzone były w miłej atmosferze i profesjonalnie przez Małgosie. Przed przystąpieniem do egzaminów państwowych moja wiedza i umiejętności były sprawdzane na egzaminach wewn. co pozwoliło zmniejszyć pozniejszy stres. Zajęcia praktyczne odbywają się na takich samych samochodach na jakich zdaje się egzamin państwowy. Zawsze można liczyć na wsparcie i pomoc instruktorów w osiągnięciu celu. Polecam przyszłym kierowcom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.11.2019

Anna Migocka

Anna Migocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, jak chcesz zdać egzamin na prawo jazdy w Łodzi to gorąco polecam Girls Scholl, wystawiłbym celujący, ale nie było tyle gwiazdek !!!!, ogólnie mówiąc super szkoła, fajni ludzie, atmosfera i poziom wiedzy także, i dziękuję każdemu z osobna począwszy od Kamili- dzięki za motywację !!!!!, przez Wojtka, Magdalenę, Tomasza, Rafała i Patryka- za cierpliwość, a charakter to ja mam raczej choleryczny, więc łatwo nie było !!!!!!!, a Właścicielom Małgorzacie i Sławkowi życzę jeszcze więcej takich sukcesów jak Ja !!!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 12.11.2019

Milena Szczecińska

Milena Szczecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, doświadczeni instruktorzy oraz bardzo ludzcy, do każdego kursanta podchodzą indywidualnie. Szkoła jazdy nie tylko dla kobiet ale i dla każdego kto szuka wyrozumiałych miłych oraz momentami zabawnych instruktorów. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.10.2019

Magdalena Gerstenberger

Magdalena Gerstenberger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście. Polecam bardzo serdecznie. Cudowni instruktorzy. Podejście do kursanta indywidualne w zależności od potrzeb . Pani Małgosia to cudowna i spokojna kobieta, która dodaje wiary w siebie i swoje możliwości. Dziękuję pierwszej mojej instruktorce Madzi ,za wszystkie cenne wskazówki. Podziękowania należą się dwóm wspaniałym instruktorom Kamili i Rafałowi. Dzięki nim i ich cierpliwości, spełniłam jedno ze swoich marzeń ☺️????.Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Karolina Kruk-Urbańska

Karolina Kruk-Urbańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autoszkołę polecił mi sam egzaminator! Rewelacyjna autoszkoła, którą polecam każdej kobiecie. Dobór instruktorów jest tak duży, że każda Pani znajdzie Kogoś dla siebie???? Jeździłam praktycznie z każdym z instruktorów, jednak "ukochałam" sobie Pana Patryka. Dziękuję, za super przygotowanie i za dotarcie do mnie. Dziękuję również Pani Małgosi za tego POWERA, którym zaraża każdego ???? Dzięki Wam zdałam za pierwszym razem❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.10.2019

Beata Sypniewska

Beata Sypniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła . Polecam bardzo serdecznie. Cudowni instruktorzy. Podejście do kursanta indywidualne w zależności od potrzeb . Małgosia jest dla mnie aniołem , który dodaje wiary w siebie i swoje możliwości. Sławek , Rafał dziękuje Wam bardzo. Tak naprawdę nie ma słów które są w stanie wyrazić to co czuję ile mi pomogli . Polecam z całego serca. Beata

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Kat Bia

Kat Bia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Girls School odbywałam swój kurs prawa jazdy i gorąco polecam tę szkołę! Pani Małgorzata świetnie przygotowuje kursantów do egzaminu teoretycznego w czasie wykładów. Na zajęciach pojawiają się zagadnienia z testów, które sprawiają problemy przyszłym kierowcom - dzięki temu nie ma problemów ze zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Poza samym przygotowaniem do egzaminu można też liczyć na praktyczne rady jak zachować się w danym przypadku na drodze gdy już zdobędziemy uprawnienia. W trakcie zajęć praktycznych możemy liczyć na pełną uwagę instruktora oraz przemyślany plan szkolenia. W szczególności polecam Pana Patryka i Panią Kamilę. Są to instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali a przy tym konkretni, wymagający i bardzo profesjonalni. W czasie zajęć mamy okazje jechać trasami egzaminacyjnymi ale również możemy sprawdzić swoje możliwości na drogach ekspresowych. Właściciele szkoły to osoby z doświadczeniem w wykonywanym zawodzie i pasją. Tworzą w niej wyjątkową, rodzinną atmosferę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.10.2019

Sumeya Salam

Sumeya Salam
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna Autoszkoła Girl school dzieki Pani Gosi oraz Panu Sławkowi i reszcie z którymi jeździłam czułam się pewnie i dużo bardzo dużo mnie nauczyli bo co najważniejsze wkładają serce w to jak uczą przemiła atmosfera zero stresu. Polecam serdecznie z całego sedusza Autoszkołe Girl school. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Roksana Brzozowska

Roksana Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autoszkoła Girl school to wspaniały wybór. Od początku kursu z jazdą radziłam sobie całkiem nieźle, niestety momentami paraliżował mnie strach i bardzo obawiałam się tego, że przez stres obleję egzamin. Podejście instruktorów, z którymi miałam okazję jeździć , zwłaszcza Pani Małgosi, Pana Tomka i Pana Sebastiana pozwoliło mi odpowiednio przygotować się psychicznie do egzaminu , dzięki czemu zdałam za pierwszym razem, bez większego problemu. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję !! :)) Polecam z całego serca :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2019

Basia Sarniak

Basia Sarniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Girls School trafiłam z polecenia znajomej. Byłam już po kilku nieudanych egzaminach i nie miałam pomysłu co mogłabym zrobić, aby w końcu przerwać tą złą passę. Na pierwszej jeździe ćwiczyłam z Panią Gosią, która doradziła mi umówienie się na kilka jazd doszkalających przed kolejną próbą. Pomimo krótkiego czasu do zarezerwowanego już egzaminu Pani Gosia znalazła kilka odpowiadających mi terminów. Poza Panią Gosią jeździłam jeszcze z dwoma innymi instruktorami i każdego z nich mogę polecić. Swobodna atmosfera, instruktorzy zawsze pytali o to co chciałabym przećwiczyć, jazda trasami egzaminacyjnymi ze zwracaniem uwagi na trudniejsze miejsca oraz rady na temat tego jak lepiej można wykonywać manewry. Dużym plusem był też plac manewrowy na Retkini, dzięki czemu zawsze można było przećwiczyć "rękaw" bez tracenia czasu na dojazd. Wszystko to bardzo umocniło moją wiarę w pomyślny finał moich starań o prawo jazdy i przy pierwszym podejściu zdałam egzamin bezproblemowo.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2019

Wioletta Piasecka

Wioletta Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo cierpliwi, mili, nikt na ciebie nie krztczy nie ma nerwowej atmosfery. Jednoczesnie instruktorzy przekazuja ci wiedze i dziela sie swoim doswiadczeniem. Polecam dla tych, dla ktorych zdawanie prawa jazdy to ogromny stres. Jeszcze przed rozpoczeciem kursu nie wyobrazalam sobie siebie za kolkiem. Teraz, po otrzymaniu prawka wsiadlam od razu do samovhodu :) Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2019

Małgosia Janiszewska

Małgosia Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę nauki jazdy Girls School poleciła mi koleżanka, która wcześniej uczyła się w innych szkołach i nie była zadowolona. Girls school okazało się być strzałem w 10, egzamin praktyczny na kategorię B zdałam za pierwszym razem !!! Instruktorzy są rewelacyjni, profesjonalni, bardzo mili i cierpliwi, a przede wszystkim skupiają się na kursancie, żeby jak najlepiej nauczyć go jeździć. W trakcie jazdy nie załatwiają swoich spraw, tylko tłumaczą jak prawidłowo wykonywać wszystkie manewry na drodze. Na jazdy można umawiać się w wybranych przez siebie terminach, zarówno od rana jak i popołudniu (można nawet mieć jazdy codziennie). Samochody do nauki jazdy są w idealnym stanie. Z całego serca pragnę podziękować moim instruktorom: Panu Sławkowi, Małgosi i Wojtkowi - jesteście wspaniali. Najlepsza szkoła w Łodzi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Olga Rodzik

Olga Rodzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Girls School przyszłam z polecenia koleżanki, po półrocznej przerwie od mojego ostatniego kontaktu z samochodem i niestety niezdanego egzaminu. Jazdy pod okiem profesjonalnych, a przede wszystkim bardzo cierpliwych instruktorów pozwoliły mi zyskać pewność siebie za kierownicą i w końcu zdobyć upragnione prawo jazdy. Podczas nauki panowała zawsze swobodna i przyjazna atmosfera, co pomagało rozładować stres. Na plus też duża elastyczność w ustalaniu terminów jazd, dzięki czemu można spokojnie pogodzić je z innymi obowiązkami. Gorąco polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.08.2019

Marta Skorczynska

Marta Skorczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i odpowiedzialne podejście do kursantów. Dzięki jazdom z różnymi instruktorkami i instruktorami poznałam więcej perspektyw na technikę jazdy. Każda osoba zwracała uwagę na trochę inny aspekt. Łatwo dogadać się z terminami i godzinami jazd. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2019

Ewa Cywińska

Ewa Cywińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Girls School przyszłam na jazdy doszkalające i od razu poczułam, że jestem częścią rodziny. Każdy kursant traktowany jest indywidualnie. Instruktorzy są bardzo profesjonalni, rzetelni i cierpliwi, Pokazali mi, że jazda samochodem może być prawdziwą przyjemnością a ich rad i wskazówek nie zapomnę do końca życia. W dzień egzaminu zostałam, w przemiłej atmosferze, podwieziona pod WORD-a i zdałam!Małgosiu, Magdo i Sławku dziękuję za ciepło, wiedzę i niezależność! Polecam Was z całego serca. Ewa

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Joanna Defińska

Joanna Defińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie wróciłam z egzaminu. Wynik pozytywny :)Jeździłam w kilku szkołach, aż w końcu trafiałam do „Girls School” i całe szczęście bo to był strzał w dziesiątkę !!! Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim. Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Szczególne podziękowania dla mojej Pani Instruktor – Madzia to wyjątkowa i ciepła osoba. Przekazała mi wiedzę, pomogła nabyć umiejętności i była ogromnym wsparciem. Każda godzina jazd była przyjemnością bez stresu i lęku – a to bardzo ważne w przypadku większości dziewczyn starających się o uprawnienia. Madziu bardzo, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie, poświęcony czas, za wszystkie rady i wskazówki. To dzięki Tobie mi się udało !!! Dla wszystkich osób poszukujących szkoły nauki jazdy – korzystajcie ze sprawdzonych szkół z dobrymi opiniami. Nie podejmujcie pochopnych decyzji bo wybór dobrej szkoły to połowa sukcesu. Gdybym nie zdecydowała się na zmianę i nie trafiła do „Girls School” nadal byłabym na etapie nauki, może nawet całkowicie bym zrezygnowała. Jeżeli szukacie pomocy w wyborze szkoły – wybierzcie „Girls School” – to najlepszy wybór w Łódź. Asia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Halina Kempa

Halina Kempa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim łodziankom tę szkołę. Świetni instruktorzy : Magda - najlepsza i zawsze uśmiechnięta, Sławek - pełen optymizmu, Piotr- pełen życzliwości i wyrozumiałości, Wojtek - potrafiący wszystko dokładnie wytłumaczyć i Małgosia właścicielka tego " bałaganu "- i jej słowa "że jazd nigdy za dużo, najwyżej może być za mało" - wszystkim im a szczególnie Madzi zawdzięczam to że spełniły się moje marzenia. Zdałam egzamin za pierwszym razem, a muszę nadmienić że mam 62 lata. Dziękuję im z całego serca _MAGDA a Tobie szczególnie. Kobiety pamiętajcie,że nie PESEL się liczy ale to co w duszy gra. Trzymam kciuki za wszystkie łodzianki i pędźcie do GIRLS SCHOOL najlepszej szkoły w mieście !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Marzena Grabowska

Marzena Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super. Super instruktor - dziękuję Sławku!!!! jazdy bezstresowe, po trasach egzaminacyjnych. Wcześniej byłam w innych szkołach i tak naprawdę nic tam mnie nie nauczyli. Dzięki tej szkole jazdy zdałam za pierwszym razem. Jeśli prawo jazdy w Łodzi to tylko nauka w tej szkole. !!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Karolina Wieczorek

Karolina Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie dziękuję wszystkim instruktorom za cierpliwość, pomoc w uzupełnieniu braków i wiarę w zdanie egzaminu. Udało się!DZIĘKUJĘ

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Paulina Grabska

Paulina Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, same plusy, miła atmosfera i indywidualne podejście. Brak stresu, ogrom wiedzy. Najlepsi z najlepszych.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Martyna Świtoniak

Martyna Świtoniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła w Łodzi! Moja droga do otrzymania wymarzonego prawa jazdy była kreta i długa. Ogrom wydanych pieniędzy ,masa nerwów i tona łez.Przeniosłam się na jazdy doszkalające do Girl School . Odrazu wyczuli w czym mam braki i szlifowali tyle aż się nauczę. Instruktorzy cierpliwi,empatyczni i wyrozumiali. Słuchają i doradzają. Dzięki tej auto szkole nabrałam pewności siebie której od zawsze mi brakowało, nauczyli mnie nie tylko jak przejechać trasę egzaminacyjna ale przede wszystkim jak współpracować z autem tak żeby to auto mnie słuchało a nie na odwrót. Przecudowni ludzie z powołania z czystym sumieniem polecam gorąco. Zdałam za 9 .!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2019

Aguś Ochman

Aguś Ochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przemiła i MEGAkompetentna kadra!! Zero probleów z grafikami, elastyczność i możliwość zdawania na szkoleniowym autku! Tak właśnie ja zdałam ???? świetne wyszkolenie nawet dla osoby która w Łodzi mieszka dopiero jakiś czas i jest to dla niej zupełnie nowe Miasto!! Polecam z całego serca i dziękuję Girls School za to że dzięki nim szybko uzyskałam egzamin z wynikiem pozytywnym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Oliwia Jakubiec

Oliwia Jakubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła Girls School, była bardzo dobrym wyborem ! Instruktorzy przygotowali mnie do egzaminu perfekcyjnie, zdając egzamin za pierwszym razem nie mając żadnego błędu :) Godziny jazd, bardzo łatwo dostosować do swoich codziennych obowiązków. Szkoła jest bardzo profesjonalna , połączona z cudowna atmosferą. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak