Liczba odwiedzin: 27166 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  (340 opinii w tym 245 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Paulina Grabska

Paulina Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, same plusy, miła atmosfera i indywidualne podejście. Brak stresu, ogrom wiedzy. Najlepsi z najlepszych.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Martyna Świtoniak

Martyna Świtoniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła w Łodzi! Moja droga do otrzymania wymarzonego prawa jazdy była kreta i długa. Ogrom wydanych pieniędzy ,masa nerwów i tona łez.Przeniosłam się na jazdy doszkalające do Girl School . Odrazu wyczuli w czym mam braki i szlifowali tyle aż się nauczę. Instruktorzy cierpliwi,empatyczni i wyrozumiali. Słuchają i doradzają. Dzięki tej auto szkole nabrałam pewności siebie której od zawsze mi brakowało, nauczyli mnie nie tylko jak przejechać trasę egzaminacyjna ale przede wszystkim jak współpracować z autem tak żeby to auto mnie słuchało a nie na odwrót. Przecudowni ludzie z powołania z czystym sumieniem polecam gorąco. Zdałam za 9 .!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2019

Aguś Ochman

Aguś Ochman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przemiła i MEGAkompetentna kadra!! Zero probleów z grafikami, elastyczność i możliwość zdawania na szkoleniowym autku! Tak właśnie ja zdałam ???? świetne wyszkolenie nawet dla osoby która w Łodzi mieszka dopiero jakiś czas i jest to dla niej zupełnie nowe Miasto!! Polecam z całego serca i dziękuję Girls School za to że dzięki nim szybko uzyskałam egzamin z wynikiem pozytywnym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Oliwia Jakubiec

Oliwia Jakubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła Girls School, była bardzo dobrym wyborem ! Instruktorzy przygotowali mnie do egzaminu perfekcyjnie, zdając egzamin za pierwszym razem nie mając żadnego błędu :) Godziny jazd, bardzo łatwo dostosować do swoich codziennych obowiązków. Szkoła jest bardzo profesjonalna , połączona z cudowna atmosferą. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.05.2019

Jolanta Haśkiewicz

Jolanta Haśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkoła ! Bardzo polecam. Instruktorzy bardzo cierpliwi , wyrozumiali i naprawdę uczą . Przemiła atmosfera , wspierają i kibicują . Bardzo dziękuję Małgosi, Sławkowi i Magdzie która , podawała mi otuchy i wierzyła we mnie że zdam. Noi udało się za drugim razem :-) Dziękuję za naukę. Do zobaczenia na Łódzkich drogach :-) Jola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2019

Emilia Szewczyk

Emilia Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, możliwość umówienia się na jazdy w dogodnych dla kursanta godzinach. Większość trasy egzaminacyjnej przećwiczyłam na jazdach, także pan egzaminator nie był mnie w stanie niczym zaskoczyć :) Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2019

Maria Krav

Maria Krav
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę Girl School. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, cierpliwi, kompetentni oraz po prostu niesamowici!!!! Nie chodziłam do szkoły, lecz do przyjaciół którzy wspierali w lepszych i gorszych chwilach, atmosfera wręcz rodzinna!!! Godziny jazd bardzo elastyczne, zawsze punktualne. Koszty również przystępne. Z każdego zrobią kierowcę, dobrego kierowcę. Dziękuję, jesteście cudowni !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Dominika Kochanek

Dominika Kochanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim Paniom jazdy w tej szkole. Warto docenić profesjonalizm, miła atmosferę i elastyczność w rezerwacji godzin jazd. Na szczególną uwagę zasługują instruktorzy: Piotr i Sławek którzy przeprowadzili mnie przez tajniki prowadzenia samochodu w przyjaznej i ciepłej atmosferze. To instruktorzy z doświadczeniem, profesjonalizmem oraz wyrozumiałością i cierpliwością jakich nam kobietom potrzeba. Drogie Panie jeśli zależy wam na indywidualnym podejściu skierowanym dla kobiet za kierownicą to śmiało mogę polecić tych dwóch Panów. Serdeczne podziękowania ????????????

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Seba Gb

Seba Gb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ze wszech miar. Bardzo profesjonalnie, cierpliwi instruktorzy z pasją. Z każdego zrobią kierowcę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2019

Julia Wrocławska

Julia Wrocławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przemiła atmosfera, wsparcie od początku do końca. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Agnieszka Dawid

Agnieszka Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pomocni, życzliwi i jednocześnie wymagający instruktorzy. Nic nie jest robione "na odwal się", lecz bardzo sumiennie. Wszyscy znają się na tym co robią, są zaangażowani i pełni pasji. Myślę, że gdyby nie girlsSchool moje prawo jazdy dalej byłoby "w zawieszeniu". Polecam każdemu, kto uważa, że nie da rady. Indywidualne podejście do kursanta, a przy tym duża dawka poczucia humoru, sprawia, że chce się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2019

Magdalena Ciszewska

Magdalena Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilku latach przerwy od ukończonego kursu w innej szkole jazdy zdecydowałam się na wykłady oraz jazdy doszkalające w Girls School. Nie żałuję swojej decyzji! :) Dzięki pomocy świetnych instruktorów (a miałam okazję poznać kilku) mogłam poznać tajniki techniki kierowania pojazdem. Cenne rady uzyskane od instruktorów pomogły mi uwierzyć w swoje siły i pewniej poczuć się za kierownicą. Każdy z instruktorów zwracał uwagę na coś innego, dzięki czemu mogłam jak najbardziej kompletnie uzupełniać swoje braki. Niezwykle pomocne było również to, iż jazdy odbywały się w miejscach tras egzaminacyjnych i dzięki cennym radom instruktorów wiedziałam na co zwrócić szczególną uwagę na egzaminie, a także jak powinien zachowywać się kierowca, aby poruszać się po drodze zgodnie z przepisami i w sposób bezpieczny. Mój egzamin praktyczny zakończył się pozytywnym wynikiem. Dlatego też z czystym sumieniem polecam Girls School!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.04.2019

Karolina Nowak

Karolina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera.. profesjonalne podejście .. cierpliwi instruktorzy w moim przypadku :) w stałym kontakcie . Wpierają i kibicują :) polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.04.2019

Agata Luśtak

Agata Luśtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam tę szkołę. Instruktorzy z powołania z bardzo dobrym, indywidualnym podejściem do kursanta. Ja miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i każdy zwraca uwagę na coś innego, więc warto pojeździć z każdym. Instruktorzy są profesjonalni i bardzo cierpliwi. W Girls School panuje bardzo rodzinna atmosfera. W czasie kursu otrzymałam bardzo duże wsparcie. Polecam serdecznie z całego serca.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Ewelina Chmielewska

Ewelina Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie wybrałam tę szkołę na jazdy doszkalające i polecam każdemu :) Zdałam egzamin bez stresu, a jazdy z Madzią były samą przyjemnością :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Aleksandra Muzyczuk

Aleksandra Muzyczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry wybór. Pani Madzia wspaniała, spokojnie, miłe nastawienie. Polecam każdej babeczce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.03.2019

Alicja Kuźnik

Alicja Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nowoczesna z indywidualnym podejściem do kursanta. Pani dyrektor ciepła, ugodowa i wspierająca. Instruktorzy uczą nie tylko jak zdać egzamin, ale co najważniejsze jak mądrze radzić sobie na drodze w codziennej jeździe. Cierpliwie tłumaczą i odpowiadają na zadawane przez nas pytania. Po 2 miesiącach, aż żal się z nimi rozstawać. Szkołę polecam x całego serducha :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2019

Ivona Ivona

Ivona Ivona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo POLECAM Auto szkołę GIRLS SCHOOL. Wykfalifikowana kadra instruktorów przygotuje Cię do PAŃSTWOWEGO EGZAMINU NA PRAWO JAZDY a co najważniejsze nauczy Cię prowadzić auto. Zrobi z Ciebie dobrego kierowcę !! Z całego serca polecam Sławka Chylińskiego, instruktora z ogromnym doświadczeniem i indywidualnym podjęciem do kursanta. Uwierzcie, że ten człowiek potrafi ogarnąć naprawdę beznadziejne przypadki ???? Oaza spokoju i skarbnica wiedzy odnośnie przepisów drogowych. Fantastyczny kontakt z właścicielką Małgorzatą Chylińską. Dziękuje za każdorazowe ułożenie grafiku pod Moją dyspozycyjność. Dziękuję również Madzi, Kamili i Piotrowi za wskazówki i cierpliwość ???? Szkoda się z Wami rozstawać Kochani ???? Do miłego zobaczenia na drodze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Ewelina Kossowska

Ewelina Kossowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły jazdy za namową koleżanki, po złych doświadczeniach z poprzednią szkołą. Tutaj nauczyłam się jeździć, przestałam się stresować jazda i polubiłam 4 kółka bez żadnych kompleksów jako kobieta. Kompetencja, serce do nauki jazdy cierpliwość i wsparcie to jest to co można odnalesctu w komplecie bez żadnych kompromisów. Polecam każdemu jako szkole pierwszego wyboru????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.03.2019

Dawid Ibrahim

Dawid Ibrahim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie wiem jak jest w innych autoszkołach, ale wiem na pewno, że Girls School to właściwe miejsce dla osób chcących nauczyć się jeździć. Auto szkoła Girls School nie jest miejscem nastawionym wyłącznie na zdanie egzaminu, ale także na mądre przygotowanie potencjalnych kierowców do poruszania się w ruchu drogowym. Wspaniali instruktorzy, doświadczeni, ciepli i otwarci ludzie. Kursanci nie są krytykowani, lecz omawiają wspólnie z instruktorem popełniane błędy. Atmosfera bardzo dobra, wręcz przyjacielska. Ze swojej strony zauważyłam ogromne zaangażowanie instruktorów w przygotowanie do egzaminu. Jako kursantka (jedna z wielu), odczułam osobiście szczerą radość ze strony zespołu autoszkoły z każdego mojego nawet maleńkiego postępu na drodze oraz zdanego egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2019

Michalina Zając

Michalina Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek i bardzo wspierają w dążeniu do celu. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2019

Anna Gradowska

Anna Gradowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, perfekcjoniści w tym co robią i robią to sercem, angażują się na maxa. Małgosia i Sławek to wyjątkowi ludzie, dzięki ktōrym kurs na prawo jazdy to niesamowita frajda i niezapomniana, cudowna przygoda. Dziękuję za to, że jesteście ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.02.2019

Wiktoria Kroczyńska

Wiktoria Kroczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Wszyscy instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek (szczególne pozdrowienia i podziękowania dla Sławka! :D), w trakcie jazd nauka w bardzo miłej atmosferze, bardzo cenne wskazówki, przydatne zarówno na egzaminie jak i potem w życiu ;) Przez cały kurs bardzo duże wsparcie. Zajęcia teoretyczne też prowadzone bardzo dobrze, profesjonalnie i ciekawie, w bardzo przyjemnej sali. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2019

Weronika Wengrzyk

Weronika Wengrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Girl School wybrałam po zaczerpnięciu opinii u znajomych i bardzo wnikliwym sprawdzaniu rankingów i komentarzy. Nie zmieniłabym tego wyboru za nic w świecie. Uważam, że szkoła świetnie przygotowała mnie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do prawdziwej jazdy i zostania kierowcą. Instruktorzy uczą myślenia na drodze, dają praktyczne, pomocne wskazówki, z których naprawdę robi się później użytek :) Ze smutkiem kończyłam jazdy, bo wszystkie zajęcia w tej szkole były czystą przyjemnością, na jazdy przychodziłam z wielkim uśmiechem na ustach i nie mogłam doczekać się następnych. Instruktorzy w Girls School to ludzie z powołaniem, cierpliwi, bardzo serdeczni i empatyczni. Atmosfera jest niezwykle miła, aż chce się wracać i jeździć. Wiem, że dzięki temu miałam na pewno większy zapał do nauki :) Ogromnie dziękuję wszystkim instruktorom, ale przede wszystkim Panu Sławkowi, z którym spędziłam najwięcej czasu i to przy nim poczułam, że umiem i myślę. Tak samo dziękuję Pani Małgosi, która nie tylko świetnie uczy jak jeździć, ale pracuje także nad naszą wiarą w siebie, dodaje otuchy i pozytywnie podbudowuje przed egzaminem. Dzięki temu jestem teraz pewnym siebie kierowcą i wiem, że nie zginę na drodze, a jazda samochodem to dla mnie wielka radość. Radość, którą odkryłam właśnie w tej szkole. Serdecznie polecam wszystkim! Najlepszy możliwy wybór :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.02.2019

Iwona Woźniak

Iwona Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, szkoła godna polecenia. Szczególne podziękowania dla Sławka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Ewa Suwała

Ewa Suwała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Girls School. Zapisałam się na jazdy doszkalające na automacie. Poziom bardzo dobry. Już po pierwszych godzinach widziałam duży postęp w umiejętnościach i swojej pewności na drodze. Jazdy miałam ze Sławkiem, który jest świetnym nauczycielem: cierpliwy, wyrozumiały, dbał o dobrą atmosferę podczas jazdy. Jednocześnie przekazywał bardzo dużo wiedzy dotyczącej przepisów (świetna powtórka) i praktycznych umiejętności. Nie bałam się zadawać pytań czy pokazać, że się stresuję. Dostałam wsparcie i wskazówki które były mi potrzebne żeby nabrać pewności na drodze. Świetne podejście i bardzo dobry poziom. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Dominika Morawska

Dominika Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, na wykładach bardzo przyjemna atmosfera i brak tak zwanych 'głupich pytań'. Instruktorzy to wspaniali ludzie którzy zawodem zajmują się z pasja i na jazdy przychodzi się z uśmiechem na twarzy bez żadnego stresu. Moim zdaniem, najlepsza szkoła w Łodzi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Marzena Urbaniak

Marzena Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż by tu napisać ;)Zdalam za pierwszym razem. Instruktorka Madzia bardzo cierpliwa, wyrozumiała i fantastyczna Kobieta . Wie ze nauka jazdy to stres dla wielu osob, ale po kilku minutach, czlowiek czuje, ze jest w dobrych rekach. Kurs teorii prowadzony bardzo dokladnie, zrozumiale, tlumaczy wszystkie zawilosci na konkretnych przykladach . Poszlam do tej szkoly po sprawdzeniu rankingów i ani troche nie zaluje. Bede za moimi jazdami tęsknić , ale dzięki Tobie w szczególności Madziu stałam się osoba niezależną.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.02.2019

Iga Smuga

Iga Smuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy, gdzie instruktorzy są profesjonalni, pomocni, cierpliwi, z genialnym poczuciem humoru, a na dodatek mobilizują i dodają odwagi jak nikt inny- to GIRLSSCHOOL jest najlepszym rozwiązaniem! To właśnie tutaj można rozwinąć skrzydła i naprawdę uwierzyć w siebie. To instruktorzy o złotych sercach i ogromnej, szczerej pasji, a na zajęcia przychodzi się z przyjemnością i uśmiechem. Samochody zadbane i w rewelacyjnym stanie. Bezapelacyjnie to najlepsza szkoła jazdy w Łodzi, która zostanie dla mnie pięknym wspomnieniem na całe życie. Polecam każdemu przeżyć z nimi tak piękną przygodę. Bezkonkurencyjni! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Magdalena Lewandowska

Magdalena Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałam egzamin za pierwszym razem jeszcze w to nie wierzę...Polecam serdecznie auto szkołę girlsschool pierwsze dwie jazdy miałam że Sławkiem super człowiek doświadczony kierowca nauczył mnie kręcić kierownicą i przełamać lęk później w obroty wziął mnie Piotr dzięki niemu nauczyłam się zachowania na rondach Kamilka wspaniała mała kobietka duży wkład włożyła w moje szkolenie za co bardzo jestem jej wdzięczna. Końcowe moje jazdy były w towarzystwie wspaniałej mojej imienniczki Magdaleny ,która włożyła wiele starań żebym mogła jeździć tak jak to pokazałam na egzaminie .Jeżeli chodzi o teorię to dziękuję z góry Gosi która nie jednego faceta by zagięła swoją wiedzą. DZIĘKUJĘ WAM BARDZO .Madziu pamiętaj co dwie Magdy to nie jedna .Dzięki wam spełniło się moje marzenie. Polecam tą szkołę że szczerego serca.Madziu uwielbiam Cię nie zmieniaj się idź przez życie z takim uśmiechem jak dotychczas Całuje was wszystkich dziękuję SUPER SZKOŁA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak