Liczba odwiedzin: 25966 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  (327 opinii w tym 235 zaufanych)
Rezerwuj kurs
327 Opinii
Suma opinii (327)
  • Bardzo dobry322 (98%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Agnieszka Dawid

Agnieszka Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pomocni, życzliwi i jednocześnie wymagający instruktorzy. Nic nie jest robione "na odwal się", lecz bardzo sumiennie. Wszyscy znają się na tym co robią, są zaangażowani i pełni pasji. Myślę, że gdyby nie girlsSchool moje prawo jazdy dalej byłoby "w zawieszeniu". Polecam każdemu, kto uważa, że nie da rady. Indywidualne podejście do kursanta, a przy tym duża dawka poczucia humoru, sprawia, że chce się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2019

Magdalena Ciszewska

Magdalena Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilku latach przerwy od ukończonego kursu w innej szkole jazdy zdecydowałam się na wykłady oraz jazdy doszkalające w Girls School. Nie żałuję swojej decyzji! :) Dzięki pomocy świetnych instruktorów (a miałam okazję poznać kilku) mogłam poznać tajniki techniki kierowania pojazdem. Cenne rady uzyskane od instruktorów pomogły mi uwierzyć w swoje siły i pewniej poczuć się za kierownicą. Każdy z instruktorów zwracał uwagę na coś innego, dzięki czemu mogłam jak najbardziej kompletnie uzupełniać swoje braki. Niezwykle pomocne było również to, iż jazdy odbywały się w miejscach tras egzaminacyjnych i dzięki cennym radom instruktorów wiedziałam na co zwrócić szczególną uwagę na egzaminie, a także jak powinien zachowywać się kierowca, aby poruszać się po drodze zgodnie z przepisami i w sposób bezpieczny. Mój egzamin praktyczny zakończył się pozytywnym wynikiem. Dlatego też z czystym sumieniem polecam Girls School!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.04.2019

Karolina Nowak

Karolina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera.. profesjonalne podejście .. cierpliwi instruktorzy w moim przypadku :) w stałym kontakcie . Wpierają i kibicują :) polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.04.2019

Agata Luśtak

Agata Luśtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam tę szkołę. Instruktorzy z powołania z bardzo dobrym, indywidualnym podejściem do kursanta. Ja miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i każdy zwraca uwagę na coś innego, więc warto pojeździć z każdym. Instruktorzy są profesjonalni i bardzo cierpliwi. W Girls School panuje bardzo rodzinna atmosfera. W czasie kursu otrzymałam bardzo duże wsparcie. Polecam serdecznie z całego serca.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Ewelina Chmielewska

Ewelina Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie wybrałam tę szkołę na jazdy doszkalające i polecam każdemu :) Zdałam egzamin bez stresu, a jazdy z Madzią były samą przyjemnością :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Aleksandra Muzyczuk

Aleksandra Muzyczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry wybór. Pani Madzia wspaniała, spokojnie, miłe nastawienie. Polecam każdej babeczce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.03.2019

Alicja Kuźnik

Alicja Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nowoczesna z indywidualnym podejściem do kursanta. Pani dyrektor ciepła, ugodowa i wspierająca. Instruktorzy uczą nie tylko jak zdać egzamin, ale co najważniejsze jak mądrze radzić sobie na drodze w codziennej jeździe. Cierpliwie tłumaczą i odpowiadają na zadawane przez nas pytania. Po 2 miesiącach, aż żal się z nimi rozstawać. Szkołę polecam x całego serducha :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2019

Ivona Ivona

Ivona Ivona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo POLECAM Auto szkołę GIRLS SCHOOL. Wykfalifikowana kadra instruktorów przygotuje Cię do PAŃSTWOWEGO EGZAMINU NA PRAWO JAZDY a co najważniejsze nauczy Cię prowadzić auto. Zrobi z Ciebie dobrego kierowcę !! Z całego serca polecam Sławka Chylińskiego, instruktora z ogromnym doświadczeniem i indywidualnym podjęciem do kursanta. Uwierzcie, że ten człowiek potrafi ogarnąć naprawdę beznadziejne przypadki ???? Oaza spokoju i skarbnica wiedzy odnośnie przepisów drogowych. Fantastyczny kontakt z właścicielką Małgorzatą Chylińską. Dziękuje za każdorazowe ułożenie grafiku pod Moją dyspozycyjność. Dziękuję również Madzi, Kamili i Piotrowi za wskazówki i cierpliwość ???? Szkoda się z Wami rozstawać Kochani ???? Do miłego zobaczenia na drodze ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Ewelina Kossowska

Ewelina Kossowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do tej szkoły jazdy za namową koleżanki, po złych doświadczeniach z poprzednią szkołą. Tutaj nauczyłam się jeździć, przestałam się stresować jazda i polubiłam 4 kółka bez żadnych kompleksów jako kobieta. Kompetencja, serce do nauki jazdy cierpliwość i wsparcie to jest to co można odnalesctu w komplecie bez żadnych kompromisów. Polecam każdemu jako szkole pierwszego wyboru????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.03.2019

Dawid Ibrahim

Dawid Ibrahim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie wiem jak jest w innych autoszkołach, ale wiem na pewno, że Girls School to właściwe miejsce dla osób chcących nauczyć się jeździć. Auto szkoła Girls School nie jest miejscem nastawionym wyłącznie na zdanie egzaminu, ale także na mądre przygotowanie potencjalnych kierowców do poruszania się w ruchu drogowym. Wspaniali instruktorzy, doświadczeni, ciepli i otwarci ludzie. Kursanci nie są krytykowani, lecz omawiają wspólnie z instruktorem popełniane błędy. Atmosfera bardzo dobra, wręcz przyjacielska. Ze swojej strony zauważyłam ogromne zaangażowanie instruktorów w przygotowanie do egzaminu. Jako kursantka (jedna z wielu), odczułam osobiście szczerą radość ze strony zespołu autoszkoły z każdego mojego nawet maleńkiego postępu na drodze oraz zdanego egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2019

Anna B ......k ip: 77.254.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam GIRLS SCHOOL wszystkim, którzy pragną nie tylko zdać egzamin na prawo jazdy, ale przede wszystkim chcą nauczyć się dobrze sobie radzić na drodze. Ponieważ wiosnę życia mam już za sobą????, decyzja o rozpoczęciu kursu wydawała mi się nierozsądna, nieprawdopodobna, nielogiczna….Podjęłam jednak to wyzwanie i ani przez moment tego nie żałowałam. Czas spędzony na kursie to niezwykle odmładzająca przygoda! Świetne, zadbane i jedyne takie w mieście kolorowe autka, profesjonalizm instruktorów, indywidualne podejście do każdej osoby to nie wszystkie zalety GIRLS SCHOOL Prawdziwą siłą szkoły jest atmosfera oraz niezwykła otwartość i życzliwość całej załogi wobec kursantek. Małgosiu, dziękuję za wszystkie cenne lekcje, ale przede wszystkim za Twoje wielkie serce i wsparcie na każdym etapie nauki. Doceniam, że tak często wzbijałaś się na wyżyny organizacji, by spełnić wszystkie „koncerty życzeń” co do terminów jazd. Madziu, Twoja cierpliwość, ciepło i poczucie humoru bardzo pomagały, gdy mój entuzjazm nie zawsze szedł w parze z moimi umiejętnościami za kółkiem. Sławku, Twój spokój, profesjonalizm i bezcenne wskazówki umacniały we mnie przekonanie, że naprawdę nauczę się bezpiecznie i sprawnie poruszać na drodze. Piotrze, choć krótko ze sobą jeździliśmy, ale na długo to zapamiętam, ponieważ pierwszy zdecydowałeś, że jestem gotowa "wyruszyć w miasto”. KOCHANI, DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA TO , ŻE NIEMOŻLIWE STAŁO SIĘ MOŻLIWE! Ania Bartosik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.03.2019

Anna S ......a ip: 85.89.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła!!! Egzamin zdany a tu aż przykro się rozstawać z tak świetną ekipą. Jeździłam ze wszystkimi instruktorami i napiszę tak: na kogo byście nie trafili będzie dobrze :-) Wszyscy są bardzo pomocni, z poczuciem humoru i przede wszystkim cierpliwi i profesjonalni. Madziu, Kamilko, Sławku, Małgosiu i Piotrku strasznie Wam dziękuję i gorąco pozdrawiam. Do zobaczenia na drodze :-) Ania Szczerba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2019

Dorota K ......a ip: 188.146.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - a później było już tylko lepiej:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem przecież jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem, oprócz ostatnich cennych rad, dostałam bardzo dużo wsparcia ze strony instruktorów... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.02.2019

Michalina Zając

Michalina Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek i bardzo wspierają w dążeniu do celu. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2019

Anna Gradowska

Anna Gradowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, perfekcjoniści w tym co robią i robią to sercem, angażują się na maxa. Małgosia i Sławek to wyjątkowi ludzie, dzięki ktōrym kurs na prawo jazdy to niesamowita frajda i niezapomniana, cudowna przygoda. Dziękuję za to, że jesteście ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.02.2019

Wiktoria Kroczyńska

Wiktoria Kroczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Wszyscy instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantek (szczególne pozdrowienia i podziękowania dla Sławka! :D), w trakcie jazd nauka w bardzo miłej atmosferze, bardzo cenne wskazówki, przydatne zarówno na egzaminie jak i potem w życiu ;) Przez cały kurs bardzo duże wsparcie. Zajęcia teoretyczne też prowadzone bardzo dobrze, profesjonalnie i ciekawie, w bardzo przyjemnej sali. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2019

Weronika Wengrzyk

Weronika Wengrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Girl School wybrałam po zaczerpnięciu opinii u znajomych i bardzo wnikliwym sprawdzaniu rankingów i komentarzy. Nie zmieniłabym tego wyboru za nic w świecie. Uważam, że szkoła świetnie przygotowała mnie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do prawdziwej jazdy i zostania kierowcą. Instruktorzy uczą myślenia na drodze, dają praktyczne, pomocne wskazówki, z których naprawdę robi się później użytek :) Ze smutkiem kończyłam jazdy, bo wszystkie zajęcia w tej szkole były czystą przyjemnością, na jazdy przychodziłam z wielkim uśmiechem na ustach i nie mogłam doczekać się następnych. Instruktorzy w Girls School to ludzie z powołaniem, cierpliwi, bardzo serdeczni i empatyczni. Atmosfera jest niezwykle miła, aż chce się wracać i jeździć. Wiem, że dzięki temu miałam na pewno większy zapał do nauki :) Ogromnie dziękuję wszystkim instruktorom, ale przede wszystkim Panu Sławkowi, z którym spędziłam najwięcej czasu i to przy nim poczułam, że umiem i myślę. Tak samo dziękuję Pani Małgosi, która nie tylko świetnie uczy jak jeździć, ale pracuje także nad naszą wiarą w siebie, dodaje otuchy i pozytywnie podbudowuje przed egzaminem. Dzięki temu jestem teraz pewnym siebie kierowcą i wiem, że nie zginę na drodze, a jazda samochodem to dla mnie wielka radość. Radość, którą odkryłam właśnie w tej szkole. Serdecznie polecam wszystkim! Najlepszy możliwy wybór :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2019

Dorota K ......a ip: 31.183.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - ale zanim zabrałam się za pisanie tej opinii, porozmawiałam z kilkoma osobami, które robiły prawo jazdy w innych miejscach. I te rozmowy utwierdziły mnie w przekonaniu, że trafiłam najlepiej, jak tylko było można:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem dostałam niesamowicie dużo wsparcia i ciepła ze strony instruktorów, o fizycznej obecności na placu WORDu nie wspominając... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 20.02.2019

Iwona Woźniak

Iwona Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, szkoła godna polecenia. Szczególne podziękowania dla Sławka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Ewa Suwała

Ewa Suwała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Girls School. Zapisałam się na jazdy doszkalające na automacie. Poziom bardzo dobry. Już po pierwszych godzinach widziałam duży postęp w umiejętnościach i swojej pewności na drodze. Jazdy miałam ze Sławkiem, który jest świetnym nauczycielem: cierpliwy, wyrozumiały, dbał o dobrą atmosferę podczas jazdy. Jednocześnie przekazywał bardzo dużo wiedzy dotyczącej przepisów (świetna powtórka) i praktycznych umiejętności. Nie bałam się zadawać pytań czy pokazać, że się stresuję. Dostałam wsparcie i wskazówki które były mi potrzebne żeby nabrać pewności na drodze. Świetne podejście i bardzo dobry poziom. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Dominika Morawska

Dominika Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, na wykładach bardzo przyjemna atmosfera i brak tak zwanych 'głupich pytań'. Instruktorzy to wspaniali ludzie którzy zawodem zajmują się z pasja i na jazdy przychodzi się z uśmiechem na twarzy bez żadnego stresu. Moim zdaniem, najlepsza szkoła w Łodzi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Marzena Urbaniak

Marzena Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż by tu napisać ;)Zdalam za pierwszym razem. Instruktorka Madzia bardzo cierpliwa, wyrozumiała i fantastyczna Kobieta . Wie ze nauka jazdy to stres dla wielu osob, ale po kilku minutach, czlowiek czuje, ze jest w dobrych rekach. Kurs teorii prowadzony bardzo dokladnie, zrozumiale, tlumaczy wszystkie zawilosci na konkretnych przykladach . Poszlam do tej szkoly po sprawdzeniu rankingów i ani troche nie zaluje. Bede za moimi jazdami tęsknić , ale dzięki Tobie w szczególności Madziu stałam się osoba niezależną.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.02.2019

Iga Smuga

Iga Smuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy, gdzie instruktorzy są profesjonalni, pomocni, cierpliwi, z genialnym poczuciem humoru, a na dodatek mobilizują i dodają odwagi jak nikt inny- to GIRLSSCHOOL jest najlepszym rozwiązaniem! To właśnie tutaj można rozwinąć skrzydła i naprawdę uwierzyć w siebie. To instruktorzy o złotych sercach i ogromnej, szczerej pasji, a na zajęcia przychodzi się z przyjemnością i uśmiechem. Samochody zadbane i w rewelacyjnym stanie. Bezapelacyjnie to najlepsza szkoła jazdy w Łodzi, która zostanie dla mnie pięknym wspomnieniem na całe życie. Polecam każdemu przeżyć z nimi tak piękną przygodę. Bezkonkurencyjni! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Magdalena Lewandowska

Magdalena Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałam egzamin za pierwszym razem jeszcze w to nie wierzę...Polecam serdecznie auto szkołę girlsschool pierwsze dwie jazdy miałam że Sławkiem super człowiek doświadczony kierowca nauczył mnie kręcić kierownicą i przełamać lęk później w obroty wziął mnie Piotr dzięki niemu nauczyłam się zachowania na rondach Kamilka wspaniała mała kobietka duży wkład włożyła w moje szkolenie za co bardzo jestem jej wdzięczna. Końcowe moje jazdy były w towarzystwie wspaniałej mojej imienniczki Magdaleny ,która włożyła wiele starań żebym mogła jeździć tak jak to pokazałam na egzaminie .Jeżeli chodzi o teorię to dziękuję z góry Gosi która nie jednego faceta by zagięła swoją wiedzą. DZIĘKUJĘ WAM BARDZO .Madziu pamiętaj co dwie Magdy to nie jedna .Dzięki wam spełniło się moje marzenie. Polecam tą szkołę że szczerego serca.Madziu uwielbiam Cię nie zmieniaj się idź przez życie z takim uśmiechem jak dotychczas Całuje was wszystkich dziękuję SUPER SZKOŁA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2019

Joanna Mańkowska

Joanna Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam do tej auto szkoły z polecenia ,na jazdy doszkalające . Kilka jazd wraz z cennymi wskazówkami od Sławka pozwoliło mi podnieść swoje umiejętności. Również podejście Małgosi sprawiło, że nabrałam pewności siebie przed egzaminem co zaowocowało pełnym sukcesem. Dzięki wielkie,do zobaczenia na drodze ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2019

Aleksandra S ..k ip: 194.99.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Girls School! Przed przystąpieniem do kursu NIGDY WCZEŚNIEJ nie prowadziłam samochodu i dopiero w tej szkole podjęłam naukę jazdy od samiusieńkich podstaw. Przed przystąpieniem do jazd miałam obawy, że zbłaźnię się nieznajomością samochodu i technicznych aspektów związanych z prowadzeniem auta jednak instruktorzy w Girls School to ludzie z sercem na dłoni i w sposób zrozumiały, łagodny i cierpliwy nauczyli mnie wszystkiego od samego początku. Instruktorzy to profesjonaliści, którzy potrafią przekazać wiedzę kursantowi. Nigdy nie miałam jazd z Panią Małgosią ale za to ze Sławkiem, Madzią i Piotrem. Żaden z instruktorów nigdy na mnie nie krzyczał ani nie dał mi odczuć, że jestem kiepskim kierowcą lub, że się do tego nie nadaję. Przeciwnie, atmosfera niezwykle ciepła i wspierająca. Trasy egzaminacyjne dokładnie pokrywały się z trasami podczas kursu (w tym miejsca do parkowania na egzaminie). Egz. zdałam za drugim razem, bo za pierwszym po prostu zjadł mnie stres i popełniłam błędy, których nigdy wcześniej nie popełniałam podczas kursu :p Naprawdę gorąco polecam Girls School!!!! :-) Ola S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.01.2019

Agnieszka Ostrowska

Agnieszka Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła mega, polecam każdemu kto ma zamiar wybrać się na kurs prawa jazdy. Instruktorzy są super wszystko tłumaczą tak jak należy. Pani Gosia super babka. Polecam z całego serducha.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.01.2019

Julia Czapka

Julia Czapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeniosłam się do Girls School z innej szkoły, aby dokończyć kurs. Dzięki kontynuacji nauki właśnie tutaj nauczyłam się jeździć dynamicznie, nabrałam odwagi i pewności za kierownicą oraz poznałam trasy egzaminacyjne, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy. Zarówno właściciele, jak i instruktorka podeszli do mojej sytuacji bardzo poważnie i robili co mogli, żeby jazdy nie kolidowały z moim planem lekcji, a jednocześnie ich jakość była najwyższa. Zaopiekowano się mną, jakbym była kursantką tej szkoły od samego początku. Nie tylko podczas jazd, ale też w samym wnętrzu szkoły panowała miła atmosfera, dzięki czemu egzaminy wewnętrzne zdałam bez większego stresu. Gorąco polecam odbycie kursu w tej szkole. Nauka w niej to czysta przyjemność :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.01.2019

Ala Kowalczyk

Ala Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły jazdy . Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu teoretycznego , jak i praktycznego. Atmosfera podczas jazd była bardzo przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali . Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i z całego serca polecam tą autoszkołę innym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2019

Wiktoria C ....... ip: 31.182.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła prowadzona przez ludzi pełnych pasji i ambicji. Każdy z instruktorów ma kilogramy cierpliwości, spokoju, pogody ducha i jest otwarty na Twoje potrzeby. Każdemu zależy nie jedynie na tym, byś zdała egzamin, ale żebyś przede wszystkim czuła się pewnie na drodze, doskonale uczą też parkowania ;) Zero spóźnień, grafik dostosowany do Ciebie i nietypowe triki na pozbycie się złych przyzwyczajeń na drodze, to wszystko sprawia, że czujesz się wyjątkowa i pewna siebie. Możliwość nauki u kilku instruktorów to jak dla mnie ogromny plus, ale jeśli nawet ta metoda nie jest dla Ciebie, wystarczy, że o tym powiesz i będzie tak, być czuła się jak najlepiej. Z tymi instruktorami nawet Łódź przestaje być szara, poza tym żadna szkoła nie ma tak czarujących pojazdów :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak