Liczba odwiedzin: 36339 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  454 opinie w tym 344 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Karolina Jędrzejewska

Karolina Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znalazłam ofertę szkoły w internecie. Wybrałam ją ponieważ przekonało mnie to, że jest to miejsce do nauki jazdy dla kobiet i nie zawiodłam się. Atmosfera jest bardzo luźna i miła. Wszyscy są pozytywnie nastawieni. Ja wybrałam kurs kategorii B na automat. Wszystkie zagadnienia, które obowiązywały na egzamin były mocno przećwiczone i wyjaśnione. Zawsze można było pogadać i spędzić miło czas, a za razem dużo się nauczyć! Zawsze można liczyć też na dobre rady od instruktorów, których warto posłuchać. Autka zadbane, czyste i nowe. Kiedy już poczułam się gotowa aby podejść do egzaminu to wszystko poszło gładko! Serdecznie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2021

Martynkaa Martwich

Martynkaa Martwich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na odbycie kursu w tej szkole z polecenia mojej cioci ktora niesamowicie chwaliła instruktorów oraz ich podejście w stosunku do kursantek. Nauka teorii w tej szkole była bardzo przyjemna i po każdych lekcjach wynosiłam bardzo dużo, ponieważ wszystko było jasno i wyraźnie tłumaczone, co przyniosło efekty i egzamin z teorii zdałam za pierwszym razem na sto procent:). Praktyka również zawsze odbywała się w miłej atmosferze a każdy błąd był tłumaczony na spokojnie, dzięki temu przeważnie od razu go zapamiętywałam i więcej nie popełniałam. Po każdych jazdach wychodziłam uśmiechnięta i nigdy niczym się nie denerwowałam ponieważ wszystkie niepewności dotyczące jazdy, wyjaśniali mi od razu instruktorzy. Polecam wszystkim te szkołę ponieważ lepszej nie mogłam sobie wybrać i jestem pewna że każdy kto też się na nią zdecyduje będzie równie zadowolony:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2020

Kasia Kosińska

Kasia Kosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z polecenia koleżanek zdecydowałam się na robienie tutaj prawa jazdy i to była świetna decyzja. Na teorii wszystko dokładnie tłumaczone, a na jazdach wszystkie moje wątpliwości były rozwiązane, miła atmosfera oraz profesjonalizm. Nie bałam się zadawać pytanie i wszystko z czym miałam problem było dokładnie cwiczone oraz omawiane. Duży plus za to, że byłam na autostradzie co poprawiło moją pewność za kierownicą. Zdałam za pierwszym razem bezbłędnie wiec zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2020

Julia Jędrzejczak

Julia Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę poleciła mi moja siostra, zdała egzamin za 1 razem po kursie w tej szkole. Ja również zdałam egzamin za 1 razem, we wrześniu. Wszystko to dzięki profesjonalnej nauce instruktorów. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Pomagają przełamać barierę i strach przed jazdą. Opiekę nad kursantem czuć już od pierwszego dnia kursu aż do samego końca. Teoria szybka i konkretna. Myślę, że najlepszym potwierdzeniem skuteczności kursu w Girlsschool jest to, że od października codziennie jeżdżę po 200 km w pracy i nie odczuwam barier przed jazdą, parkowanie wyuczone do perfekcji. Polecam z całego serca. Dziękuję bardzo, dzięki Państwu nie boje się jeździć!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2020

Oliwia Kowalska

Oliwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły przyszłam z polecenia, ponieważ w innej rozpoczęłam kurs i nie skończyłam go. Zdecydowałam więc, że zacznę od początku. Od pierwszego dnia widziałam profesjonalizm i miłą atmosferę. Wykłady w bardzo ładnej sali, pani Małgosia bardzo sympatyczna i wszystko zrozumiałe tłumaczyła. Instruktorzy z powołania, również bardzo mili, i przede wszystkim mają dużo cierpliwości !!! Dzięki panu Sławkowi zdałam za pierwszym razem i mogę szczerze polecić tę auto szkołę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Sylwia Szymańska

Sylwia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Łodzi! Atmosfera na jazdach jest sympatyczna, instruktorzy mili, wszystko cierpliwie tłumaczą, są wymagający, ale naprawdę dobrze uczą wykonywania manewrów i techniki jazdy. Pani Małgosia super prowadzi wykłady. W jej wykonaniu nie są to nudne godziny spędzone na słuchaniu o przepisach ruchu drogowego. Dodatkowo to ona ogarnia grafik i działanie szkoły, zawsze można się dogadać co do terminów jazd. Nie ma ukrytych kosztów. Nikt tak jak pan Sławek nie zwraca uwagi na dynamikę jazdy i operowanie sprzęgłem. Z nim nie ma sposobu by tego nie opanować. Patryk wprowadza na jazdach luźną atmosferę, a jednocześnie potrafi nauczyć każdego manewru. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym podejściem- to chyba najlepsza rekomendacja Girls School!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.12.2020

Paula Gocek

Paula Gocek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Po nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego w Sieradzu odpuściłam robienie prawa jazdy na 5 lat. Uważałam, że być może prowadzenie samochodu nie jest mi pisane - teraz wiem, że była to kwestia niewystarczającego przygotowania i złego podejścia! Po długiej przerwie trafiłam do Girls School i była to bardzo dobra decyzja. Dzięki angażującym wykładom teoretycznym zdobyłam potrzebną wiedzę, a jazdy nauczyły mnie bezpiecznie i pewnie prowadzić auto. Wszystkie lekcje odbywały się w miłej, bezstresowej atmosferze, a wsparcie instruktorów odczuwałam na każdym etapie nauki. Dziękuję Gosiu i Sławku - dzięki Wam spełniłam swoje marzenie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2020

Agnieszka Adamiak

Agnieszka Adamiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam tą szkole. Świetna atmosefera, profesjonalne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.11.2020

Lidia Kochanowska

Lidia Kochanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście, widać duże zaangażowanie i profesjonalizm od strony instruktorów. Większość jazd doszkalających miałam przyjemność odbyć z Panem Sławkiem, który udzielił mi bardzo ważnych rad które zapewnią mi bezpieczeństwo na drodze oraz ekonomiczną jazdę. Pani Małgosia również pomogła mi zwrócić uwagę na popełniane przeze mnie błędy oraz udzieliła wiele cennych wskazówek za co jestem jej bardzo wdzięczna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Marcel Walawka

Marcel Walawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy , profesjonalne podejście instruktorów,, bardzo dobrze wytlumaczona teoria , super atmosfera podczas jazd. Egzamin praktyczny jak i teorytyczny państwowy zdany za 1-wszym razem.Duża motywacja ze strony instruktorów. Polecam każdemu kto chce zdać Prawo Jazdy w miłej atmosferze :).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.11.2020

Wioleta Chwalińska

Wioleta Chwalińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę Girls School profesjonalne podejście. Instruktorzy wkładają w swoją prace całe serce, wymagający ale bardzo sympatyczni i cierpliwi. Szkolenia teoretyczne z Panią Małgosią były dla mnie przyjemnością prowadzone w miłej atmosferze, uczą tego co jest potrzebne potem w praktyce. Szkolenia praktyczne miałam z instruktorką która już nie pracuję w tej auto szkolę. Wróciłam do auto szkoły po rocznej przerwie z powodu wyjazdu. Wykupiłam jazdy doszkalające, gdzie miałam przyjemność jeździć z Panem Sławkiem, instruktor z powołania. Dziękuję Panu Sławkowi za cierpliwość, wyrozumiałość do mnie, wytłumaczenie wszystkiego jasno i zrozumiale nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie szkolenia teoretyczne i praktyczne były przyjemnością. Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję za uwierzenie w siebie że mogę, motywację i wsparcie do działania które dajecie. Najlepsza szkoła jazdy z wykwalifikowanymi instruktorami, którzy uczą się jeździć w życiu, a nie tylko zdać egzamin. Polecam każdemu !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2020

Yanxi Jia

Yanxi Jia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczyciele byli bardzo mili i cierpliwi, odpowiedzieli na wszystkie pytania, egzamin zdałem zaraz po praktyce. Jedyna sugestia jest taka, że ​​mam nadzieję, że w przyszłości będzie więcej czasu na ćwiczenia, bo często wracam do szkoły około 10 -15minut wcześniej i kończę lekcje. Jeśli jednak uczniowie proszą o kontakt ze światłami lub zadają pytania w tym czasie, nauczyciel nadal będzie cierpliwie odpowiadał, więc Ogólnie jest bardzo dobrze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2020

Oliwia Raźniewska

Oliwia Raźniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Na pierwsze jazdy przyszłam bardzo zdenerwowana, ale instruktor miał dużo cierpliwości. Wszystkie jazdy odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a nauka nie jest jedynie pod egzamin, ale do prawdziwej jazdy. Zarówno Pani Małgosia jak i Pan Sławek bardzo motywują do działania i nie poddawania się. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, egzamin teoretyczny po zajęciach właściwie nie stanowił problemu. To był bardzo dobry wybór.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.11.2020

Marta Rogowska

Marta Rogowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Girls School, jest to szkoła w której dba się o wiedzę teoretyczna, umiejętności praktyczne, przyjazną atmosferę oraz o odporność psychiczną kursanta. Szkolenia teoretyczne są przyjemne i zarazem tłumaczą wszystkie najważniejsze aspekty i ich przełożenie na praktykę. Zajęcia praktyczne są świetnie zaplanowane, kursant otrzymuje zawsze pełen zestaw wskazówek i wiedzy oraz podsumowanie po jeździe. Dodatkowo można zawsze liczyć na mile rozmowy oraz poczucie humoru w trakcie jazd. Bardzo doceniam całą organizację kursu prowadzoną przez Panią Małgosię oraz ogromną cierpliwość, świetną atmosferę. Było to moje drugie podejście do kursu i jestem ogromnie szczęśliwa że trafiłam właśnie do Girls School. W tej szkole wszyscy instruktorzy wkładają serce w swoją pracę i są bardzo zaangażowani i pomocni. Dzięki nim odzyskałam wiarę ze mogę zostać kierowcą oraz udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2020

Dorota Rabiega

Dorota Rabiega
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,super atmosfera,cudowni instruktorzy .szkoda ze trafiłam do nich tak pozno .jazdy doszkalające dzieki ktorym uwierzyłam w siebie .udało sie zdałam egzamin.dziekuje ze jestescie.Goraco polecam.!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.10.2020

Żaneta Rutkiewicz

Żaneta Rutkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę że to właśnie do nich trafiłam. Chciałabym podziękować Wszystkim całej auto szkole GIRLS-SCHOOL ! Kochanej Pani Małgosi za super prowadzone zajecia z teorii która zawsze na każde pytanie odpowiadała cierpliwością i zaangażowaniem. Za ogromną życzliwość, za to gdy przychodził gorszy moment Slyszalam Dasz radę... ,Uwierz w siebie...!Za wszystkie wskazówki dobre rady. Cudowna kobieta....!Patrykowi który swoim poczuciem humoru zabijał cały stres A przy tym był profesjonalny. Mój mentor Pani Slawciu który który mam wrażenie wierzył bardziej niż ja. Codziennie motywował z Cudownym spokojem przekazywał wiedzę. Zawsze na koniec jazdy rozmawialiśmy na czym zrobiliśmy postępy. A nad czym trzeba jeszcze popracować. Do każdego kursanta podchodzi bardzo indywidualnie. To widać. Uwieńczeniem był mój egzamin państwowy i Słowa egzaminatora który po egzaminie powiedział Brawo była Pani Super przygotowana. Z ręką na sercu mogę powiedzieć Najlepsza Szkoła w Łódźi. Jeszcze raz dziękuję..!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.10.2020

Kinga Bębnowska

Kinga Bębnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To był najlepszy wybór szkoły jazdy jaki mogłam dokonać. Był to mój drugi kurs z kilkuletnią przerwą ( pierwszy kurs bardzo mnie zniechęcił).Podejście właścicieli oraz instruktorów sprawia, że człowiek czuje się jakby był wśród rodziny. Nie jest to jedna z tych szkół gdzie kursant to tylko kolejny "numer", lecz jest otoczony życzliwością, profesjonalizmem, ogromną cierpliwością i całym wachlarzem wskazówek, które nie tylko pomagają przy zdaniu egzaminu, ale mogą również przydać się w codziennym życiu kiedy to już prawo jazdy uzyskamy. Atmosfera jaka panuje w tej szkole sprawia, że człowiek po każdej wyjeżdżonej godzinie wychodzi z auta z wielkim uśmiechem na ustach :) Nie ma tutaj bezpodstawnej krytyki, a ta która już występuje to tylko wtedy gdy jest konstruktywna i motywująca. Nie wiem czy w innych szkołach jazdy instruktorzy wkładają tyle serca i cierpliwości by nauczyć kogoś bycia dobrym kierowcą, ale tutaj widać to od pierwszych wykładów z teorii :) Ja jestem właśnie po zdanym egzaminie, i choć nie zdałam za pierwszym razem (bo jestem osobą, która szybko się stresuje) ,to wiem, że wiedza jaką posiadłam pozwoli mi być dobrym kierowcą, który poradzi sobie w najtrudniejszych sytuacjach na drodze :) Bardzo miło będę wspominać czas spędzony w tej szkole jazdy i jeszcze raz serdecznie polecam każdemu, jak dla mnie najlepsza szkoła jazdy w Łodzi! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Marta Irek

Marta Irek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim naukę w tej szkole!! Będę bardzo miło wspominać cały kurs, cieszyłam się na każde jazdy bo były prowadzone w sposób profesjonalny i bezstresowy. Kiedy wsiadałam pierwszy raz do auta byłam przerażona i pełna wątpliwości czy nadaję się na kierowcę ale dzięki znakomitej kadrze instruktorów niemożliwe stało się możliwe :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.10.2020

Malwina Zięba

Malwina Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Przyszłam tu po kursie w innej szkole (który skutecznie zniechęcił mnie do jazdy) i dwóch niezdanych egzaminach, z nikłą nadzieją, że kiedykolwiek zostanę kierowcą. Dzięki instruktorom Girl School podszkoliłam swoje umiejętności, uwierzyłam w siebie i w końcu polubiłam jazdę :) Szkoła prowadzona jest przez ludzi z pasją, których celem jest nie nauczyć zdać egzamin, a nauczyć bezpiecznie jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2020

Zuzia Rażniewska

Zuzia Rażniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, cierpliwi i uprzejmi, zdane za 1 razem w łodzi, polecam każdemu!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.09.2020

Ania Stachera

Ania Stachera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Łodzi. Trafiłam do Girls School na jazdy doszkalające po kilku innych szkołach jazdy i od razu zauważyłam różnice. Spokój, skupienie się na trasie i cały ogrom istotnych wskazówek podczas każdej jazdy. Serdecznie polecam zwłaszcza instruktora Patryka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2020

Agnieszka Grzelak

Agnieszka Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole. Jestem bardzo zadowolona. Instruktorzy dobrze doszkalają. I dają dobre skazówki. Bardzo mocno im dziekuje za wyrozumiałość i cierpliwość.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2020

Monika Basiakowska

Monika Basiakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę :) Przemiła atmosfera, a co najważniejsze bardzo profesjonalne podejście do nauki kursantów, jednocześnie bez niepotrzebnej spiny. Wszyscy instruktorzy są bardzo fajni i kompetentni, dzięki nim polubiłam jeździć autem i zdałam ten trudny egzamin! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2020

Nikola Olimpia

Nikola Olimpia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kadra instruktorska, świetnie prowadzone wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2020

Judyta Weronika Ulanowska

Judyta Weronika Ulanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam te szkołę jazdy! Po nie zdanym pierwszym egzaminie praktycznym zgłosiłam się do Girls School na dodatkowe jazdy przed kolejnym podejściem. Była to bardzo dobra decyzja, egzamin zdany a w głowie zostaje wiele cennych wskazówek na przyszłość. Jedyne czego żałuje, to ze nie szkoliłam się tu od początku :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2020

Aleksandra Davis

Aleksandra Davis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Girls School w Łodzi! Instruktorzy BARDZO dobrze uczą, są wyważeni, profesjonalni, z dobrym humorem, potrafią zmotywować i uspokoić. Przyszłam do szkoły na czwartym miejscu ciąży i jestem MEGA zadowolona ! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to chyba najlepsza rekomendacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2020

Marta Kowalczykowska

Marta Kowalczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, znakomici instruktorzy którzy cierpliwie wszystko tłumaczą. Szczególnie polecam jazdy z Panią Małgosią i Sławkiem, pasjonaci motoryzacji, którzy potrafią przekazać wiedzę potrzebną nie tylko do zdania egzaminu ale również do bycia dobrym kierowcą;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2020

Agnieszka Wasiela

Agnieszka Wasiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Trafiłam co prawda nieco z przypadku - dostalam voucher na urodziny od znajomych bo od dłuższego czasu zbierałam sie do kolejnego podejscia do "prawka". Kiedy zjawilam się na jazdach poszło już bardzo szybko i prawo jazdy w kieszeni. Bardzo mili, cierpiwi, profesjonalni instruktorzy. Otwarci na kursantów, odpowiadajacy na pytania bez ironii. Bez stresu, naśmiewania a wręcz odnioslam wrażenie, że wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie. Ogromne podziękowania szczególnie dla Patryka, gdyż z nim najwięcej czasu jezdzilam i dałam radę i Małgosi za odpowiedzi na nurtujące pytania, nawet te tuż przed egzaminem. W sumie to nawet trochę brakuje mi tych jazd :) Polecam bardzo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2020

Dominika Kamińska

Dominika Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super autoszkoła! Byłam na jazdach doszkalających, przekazano mi duzo wiedzy i cennych wskazówek czego w poprzednich dwóch autoszkołach nie zrobiono. Po porażkach na egzaminach bylam juz zniechęcona prawem jazdy. Wszystko się zmieniło jak trafiłam na Girls School, odzyskałam wiarę, że zdobędę to upragnione prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Julia Lasiota

Julia Lasiota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w Girls School była czystą przyjemnością. Nie wiedziałam czego dokładnie się spodziewać od kursu prawa jazdy, ale dziś wiem, że gdybym miała cofnąć się w czasie i wybierać auto szkołę jeszcze raz, to nie wybrałabym innej. Moje doświadczenie z Girls School było jak najbardziej pozytywne. Nawet wręcz przerosło moje oczekiwania, ponieważ znacznie odbiegało od tego, co czasem słyszę od znajomych uczących się w innych auto szkołach. „Stres, nerwy, płacz, niewyrozumiali instruktorzy...” w moim przypadku dzięki Girls School były tylko nic nie mającymi z rzeczywistością pojęciami. W zasadzie cały mój kurs można by określić przeciwieństwami: spokojem, radością, uśmiechem i empatycznym instruktorami. Zajęcia teoretyczne były przeprowadzane bardzo dobrze i przystępnie, w małych grupach. Nie musiałam za wiele uczyć się sama w domu, bo większość zagadnień i pytań egzaminacyjnych omawialiśmy na wykładach. Zajęcia praktyczne były znakomite. Od samego początku dobrze poczułam się za kierownicą; trafiłam na wspaniałych, cierpliwych instruktorów - wielkie podziękowania dla Rafała i Patryka! Moja nauka odbywała się płynnie a tempo pozwalało na swobodne przyswajanie nowych umiejętności i doszkalanie tych już zdobytychk. Lekcje były czystą przyjemnością, ale przede wszystkim przygotowywały mnie solidnie do egzaminu i różnych sytuacji na drodze. Nauka w takiej atmosferze tylko sprzyja chęci i możliwości polepszania swojej jazdy. Całym sercem polecam Girls School! ❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak