Liczba odwiedzin: 24008 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  (308 opinii w tym 220 zaufanych)
308 Opinii
Suma opinii (308)
  • Bardzo dobry303 (98%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Ewa Suwała

Ewa Suwała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Girls School. Zapisałam się na jazdy doszkalające na automacie. Poziom bardzo dobry. Już po pierwszych godzinach widziałam duży postęp w umiejętnościach i swojej pewności na drodze. Jazdy miałam ze Sławkiem, który jest świetnym nauczycielem: cierpliwy, wyrozumiały, dbał o dobrą atmosferę podczas jazdy. Jednocześnie przekazywał bardzo dużo wiedzy dotyczącej przepisów (świetna powtórka) i praktycznych umiejętności. Nie bałam się zadawać pytań czy pokazać, że się stresuję. Dostałam wsparcie i wskazówki które były mi potrzebne żeby nabrać pewności na drodze. Świetne podejście i bardzo dobry poziom. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Dominika Morawska

Dominika Morawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, na wykładach bardzo przyjemna atmosfera i brak tak zwanych 'głupich pytań'. Instruktorzy to wspaniali ludzie którzy zawodem zajmują się z pasja i na jazdy przychodzi się z uśmiechem na twarzy bez żadnego stresu. Moim zdaniem, najlepsza szkoła w Łodzi.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Marzena Urbaniak

Marzena Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cóż by tu napisać ;)Zdalam za pierwszym razem. Instruktorka Madzia bardzo cierpliwa, wyrozumiała i fantastyczna Kobieta . Wie ze nauka jazdy to stres dla wielu osob, ale po kilku minutach, czlowiek czuje, ze jest w dobrych rekach. Kurs teorii prowadzony bardzo dokladnie, zrozumiale, tlumaczy wszystkie zawilosci na konkretnych przykladach . Poszlam do tej szkoly po sprawdzeniu rankingów i ani troche nie zaluje. Bede za moimi jazdami tęsknić , ale dzięki Tobie w szczególności Madziu stałam się osoba niezależną.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.02.2019

Iga Smuga

Iga Smuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy, gdzie instruktorzy są profesjonalni, pomocni, cierpliwi, z genialnym poczuciem humoru, a na dodatek mobilizują i dodają odwagi jak nikt inny- to GIRLSSCHOOL jest najlepszym rozwiązaniem! To właśnie tutaj można rozwinąć skrzydła i naprawdę uwierzyć w siebie. To instruktorzy o złotych sercach i ogromnej, szczerej pasji, a na zajęcia przychodzi się z przyjemnością i uśmiechem. Samochody zadbane i w rewelacyjnym stanie. Bezapelacyjnie to najlepsza szkoła jazdy w Łodzi, która zostanie dla mnie pięknym wspomnieniem na całe życie. Polecam każdemu przeżyć z nimi tak piękną przygodę. Bezkonkurencyjni! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Magdalena Lewandowska

Magdalena Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałam egzamin za pierwszym razem jeszcze w to nie wierzę...Polecam serdecznie auto szkołę girlsschool pierwsze dwie jazdy miałam że Sławkiem super człowiek doświadczony kierowca nauczył mnie kręcić kierownicą i przełamać lęk później w obroty wziął mnie Piotr dzięki niemu nauczyłam się zachowania na rondach Kamilka wspaniała mała kobietka duży wkład włożyła w moje szkolenie za co bardzo jestem jej wdzięczna. Końcowe moje jazdy były w towarzystwie wspaniałej mojej imienniczki Magdaleny ,która włożyła wiele starań żebym mogła jeździć tak jak to pokazałam na egzaminie .Jeżeli chodzi o teorię to dziękuję z góry Gosi która nie jednego faceta by zagięła swoją wiedzą. DZIĘKUJĘ WAM BARDZO .Madziu pamiętaj co dwie Magdy to nie jedna .Dzięki wam spełniło się moje marzenie. Polecam tą szkołę że szczerego serca.Madziu uwielbiam Cię nie zmieniaj się idź przez życie z takim uśmiechem jak dotychczas Całuje was wszystkich dziękuję SUPER SZKOŁA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2019

Joanna Mańkowska

Joanna Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam do tej auto szkoły z polecenia ,na jazdy doszkalające . Kilka jazd wraz z cennymi wskazówkami od Sławka pozwoliło mi podnieść swoje umiejętności. Również podejście Małgosi sprawiło, że nabrałam pewności siebie przed egzaminem co zaowocowało pełnym sukcesem. Dzięki wielkie,do zobaczenia na drodze ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2019

Aleksandra S ..k ip: 194.99.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Girls School! Przed przystąpieniem do kursu NIGDY WCZEŚNIEJ nie prowadziłam samochodu i dopiero w tej szkole podjęłam naukę jazdy od samiusieńkich podstaw. Przed przystąpieniem do jazd miałam obawy, że zbłaźnię się nieznajomością samochodu i technicznych aspektów związanych z prowadzeniem auta jednak instruktorzy w Girls School to ludzie z sercem na dłoni i w sposób zrozumiały, łagodny i cierpliwy nauczyli mnie wszystkiego od samego początku. Instruktorzy to profesjonaliści, którzy potrafią przekazać wiedzę kursantowi. Nigdy nie miałam jazd z Panią Małgosią ale za to ze Sławkiem, Madzią i Piotrem. Żaden z instruktorów nigdy na mnie nie krzyczał ani nie dał mi odczuć, że jestem kiepskim kierowcą lub, że się do tego nie nadaję. Przeciwnie, atmosfera niezwykle ciepła i wspierająca. Trasy egzaminacyjne dokładnie pokrywały się z trasami podczas kursu (w tym miejsca do parkowania na egzaminie). Egz. zdałam za drugim razem, bo za pierwszym po prostu zjadł mnie stres i popełniłam błędy, których nigdy wcześniej nie popełniałam podczas kursu :p Naprawdę gorąco polecam Girls School!!!! :-) Ola S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.01.2019

Agnieszka Ostrowska

Agnieszka Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła mega, polecam każdemu kto ma zamiar wybrać się na kurs prawa jazdy. Instruktorzy są super wszystko tłumaczą tak jak należy. Pani Gosia super babka. Polecam z całego serducha.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.01.2019

Julia Czapka

Julia Czapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeniosłam się do Girls School z innej szkoły, aby dokończyć kurs. Dzięki kontynuacji nauki właśnie tutaj nauczyłam się jeździć dynamicznie, nabrałam odwagi i pewności za kierownicą oraz poznałam trasy egzaminacyjne, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy. Zarówno właściciele, jak i instruktorka podeszli do mojej sytuacji bardzo poważnie i robili co mogli, żeby jazdy nie kolidowały z moim planem lekcji, a jednocześnie ich jakość była najwyższa. Zaopiekowano się mną, jakbym była kursantką tej szkoły od samego początku. Nie tylko podczas jazd, ale też w samym wnętrzu szkoły panowała miła atmosfera, dzięki czemu egzaminy wewnętrzne zdałam bez większego stresu. Gorąco polecam odbycie kursu w tej szkole. Nauka w niej to czysta przyjemność :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.01.2019

Ala Kowalczyk

Ala Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły jazdy . Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu teoretycznego , jak i praktycznego. Atmosfera podczas jazd była bardzo przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali . Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i z całego serca polecam tą autoszkołę innym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2019

Wiktoria C ....... ip: 31.182.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła prowadzona przez ludzi pełnych pasji i ambicji. Każdy z instruktorów ma kilogramy cierpliwości, spokoju, pogody ducha i jest otwarty na Twoje potrzeby. Każdemu zależy nie jedynie na tym, byś zdała egzamin, ale żebyś przede wszystkim czuła się pewnie na drodze, doskonale uczą też parkowania ;) Zero spóźnień, grafik dostosowany do Ciebie i nietypowe triki na pozbycie się złych przyzwyczajeń na drodze, to wszystko sprawia, że czujesz się wyjątkowa i pewna siebie. Możliwość nauki u kilku instruktorów to jak dla mnie ogromny plus, ale jeśli nawet ta metoda nie jest dla Ciebie, wystarczy, że o tym powiesz i będzie tak, być czuła się jak najlepiej. Z tymi instruktorami nawet Łódź przestaje być szara, poza tym żadna szkoła nie ma tak czarujących pojazdów :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.01.2019

Honorata Kwestarz

Honorata Kwestarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam to miejsce! Szczególnie biorąc pod uwagę, że byłam przez jakiś czas w innej autoszkole i mam porównanie. Do pójścia na kurs musiałam chwilę dojrzeć, wiedziałam, że nie będzie super łatwo ponieważ nie jestem z tych dziewczyn, które od dziecka się tym interesują, jeżdżą "czym popadnie" i się tego nie boją (wręcz przeciwnie) więc trzeba było zacząć wszystko od początku. Dopiero po jazdach doszkalających tutaj zaczęłam myśleć na poważnie, że dam radę zdać egzamin i jeździć. Jeździłam zamiennie z trójką instruktorów- Małgosią, Magdą i Sławkiem. Instruktorzy profesjonalni, dużo praktycznych rad i pomoc w rozplanowaniu nauki. Dodatkowo Pani Małgosia- świetna organizacja! Samochody w bardzo dobrym stanie, widać, że na bieżąco sprawdzane i serwisowane. Co więcej firma się rozwija-właśnie zakupili nowe auto więc widać, że szkoła inwestuje. Warto też wspomnieć, że nie ma tu mowy o tym, żeby instruktorzy się spóźniali czy załatwiali swoje prywatne sprawy w trakcie jazd, co podobno często się zdarza w innych szkołach. Dodatkowo trzeba docenić wiarę instruktorów w swoich uczniów i kibicowanie przy egzaminach. Miło wiedzieć, że ma się wsparcie zarówno w przypadku powodzenia jak i potknięcia. Podsumowując myślę, że nie bez powodu szkoła ma wysokie miejsce w rankingach. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2019

Hania Żelazko

Hania Żelazko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, polecam wszystkim zdającym egzamin na prawo jazdy kat. B Przemiła atmosfera, świetni i profesjonalni instruktorzy i bezstresowe podejście. Niczego tam nie brakuje ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.01.2019

Barbara Zubrzak

Barbara Zubrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Jestem kobietą po piecdziesiątce i zawsze bardzo bałam się zdeydowac na kurs prawa jazdy. Sytuacja życiowa niestety zmusiła mnie do podjecia takiej próby. Dzisiaj kiedy jestem już po zdaniu egzaminu moge z czystym sumieniem powiedziec że pozytywny wynik zawdzięczam w dużej mierze zaangażowaniu i profesjonalnemu podejściu instruktorów autoszkoły Girls School a w szczególności pani Magdy i pana Sławka. Są to ludzie ktorym nie zależy tylko na zdaniu egzaminu ale przede wszystkim na tym, zeby nauczyć prawidłowo jeździć. Dzięki nim uwierzyłam w siebie i teraz będę mogła wspomóc moje dzieci w opiece nad wnukami :) jeszcze raz serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2019

Joanna Z ......a ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Nie miałam zamiaru nigdy robić prawa jazdy( bo nie umiem zmienić biegów, włączyć kierunkowskazów,bo się boję itd.), chociaż mój mąż od 19- tu lat mnie namawiał,ale..... wracając z Łodzi w kwietniu zeszłego roku zauważyłam informacje o takiej szkole dla kobiet i powiedziałam sobie, że jeśli już to tylko ta szkoła. Zapisałam się i nie żałuję. Okazało się, że umiem zmieniać biegi, włączyć kierunkowskazy i najważniejsze POKOCHAŁAM prowadzić samochód. Każdy z instruktorów dał mi od siebie lekcję, którą zapamiętam.... Kiedy za długo trzymam nogę nad sprzęgłem od razu przypominam sobie "groźbę" Sławka "bo ci urwę tę nogę" i od razu przekładam na półkę tam gdzie powinna być????. Madzia natomiast "obiecywała" , m. in. że da po hamulcach jak będę trzymała kurczowo kierownicę???? wiele było rad, wsparcia od instruktorów.Dziękuję Wam za to, że mogłam się od Was nauczyć: Maddaleno???? Małgosiu???? Piotrze numer 1???? Sławku???? Piotrze numer 2, Kamilo.Mogłabym pisać o Waszym wpływie na moją jazdę, ale za długo by zeszło???? Ta szkoła jest świetną szkołą i polecam ją każdej kobiecie, która nie wierzy w swoje umiejętności, ma kompleksy..ONI Wam pomogą i włożą całe serce w to żeby każda z Was cieszyła się z uzyskania prawa jazdy. Jesteście Najlepsi kochani

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.12.2018

Marta M .......a ip: 188.146.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić autoszkołę Girls School. Zostałam przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Atmosfera w trakcie wykładów, jak i podczas jazd była bardzo przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi. Jestem bardzo zadowolona i chętnie polecę tą autoszkołę innym

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.12.2018

Daria Woźniak

Daria Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kiedy zdecydowałam się na zrobienie prawa jazdy, bez chwili wahania wybrałam Girls School. Część teoretyczna przebiegała w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Podczas każdych zajęć poszerzałam swoją wiedzę odnośnie zasad ruchu drogowego. Uważam, że należy zwrócić uwagę na fakt, że podczas zajęć teoretycznych pani Chylińska (właścicielka oraz osoba prowadząca tę część mojego kursu) przygotowywała nam mały poczęstunek oraz kawę/herbatę. Z uwagi na fakt, iż zajęcia odbywały się wieczorami sądzę, że było to bardzo miłe z jej strony. Następnie nadszedł czas na szkolenie praktyczne. Odbywałam jazdy w towarzystwie dwóch mistrzów nauki jazdy (pana Sławka oraz Piotra), a także dwóch mistrzyń (pani Magdy oraz Kamili). Każdy z moich instruktorów był niezwykle miły, zwracał uwagę nawet na najdrobniejsze błędy i korygował je. Każdy z nich miał w stosunku do mnie nadludzką wręcz cierpliwość. Konsekwentnie dążyli do wyeliminowania wszystkich popełnianych przeze mnie błędów, abym w przyszłości bezbłędnie poruszała się po ulicach. Pozostaje więc zadać pytanie: czy warto zapisać się na kurs w szkole nauki jazdy Girls School? Uważam, że warto, ponieważ w szkole panuje bardzo miła atmosfera. Ponadto instruktorzy naprawdę dobrze przygotowują kursantki nie tylko do egzaminu państwowego, ale także do jazdy w „codziennych” warunkach. Z całego serca polecam wybranie tej szkoły nauki jazdy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2018

Zuzanna Lenkiewicz

Zuzanna Lenkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkole Girls School. Instruktorzy daja z siebie wszystko, by kazda z nas zdala egzamin za pierwszym razem. Co najwazniejsze, podczas kazdych jazd kursant ma mozliwosc zapoznania sie z najpopularniejszymi trasami, ktore nastepnie nie stanowia zadnego zaskoczenia na egzaminie. Z ta auto szkola nawet parkowanie rownolegle nie bedzie dla Was problemem, a w dodatku wykonacie je bez korekty :D

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Renata Nita

Renata Nita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli miałabym jeszcze raz wybierać szkołę to oczywiście wybrałabym GIrls School .Wspaniali instruktorzy,profesjonalni, wyrozumiali i bardzo cierpliwi ,wspierający zawsze motywujący do pozytywnego myślenia i wiary w swoje możliwości i umiejętności. I udało się zdać za pierwszym razem.Dziękuję Wszystkim Małgosi ,Sławkowi, Kamili i mojej wspaniałej Madzi. Gorąco polecam tę szkołę !!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Lila Pytloch

Lila Pytloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Dziewczyny jeżeli się wahacie którą auto szkołę wybrać to nie nic prostszego* GIRL SCHOOL na was czeka , nie tylko te młode, ale przede wszystkim wy starsze nastolatki( czyli takie jak ja )zróbcie to , nie zastanawiajcie się dłużej , nie czekajcie . Super instruktorzy i właściciele . Magda super instruktorka , to ona jest autorem mojego sukcesu , to ona mnie motywowała , pchała do przodu i kopała po tyłku jak było trzeba . A szefowa Małgosia postawiła kropkę nad "i" , dzięki niej zrobiłam reset w głowie i na egzaminie nie myślałam, że muszę ,ale że chcę. Zrobiłam to , mam prawo jazdy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2018

Anna Ciesielska

Anna Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Obserwowałam szkole bardzo długo. Trafiłam przypadkowo na 3g9dziny jazd doszkalajacych po nieudanym egzaminie gdzie mój instruktor przed kolejnym nie miał dla mnie czasu . Właścicielka szkoły bardzo chciala mi pomóc, wysłuchała wsparła na duchu choć mnie nie znała . Pamiętam jak w piątek napisala ze zwolnił się termin I to o 22 :-) poleciała jak na skrzydłach. Jeździłam z panem Slawkiem to jakie ma.podejscie do człowieka to jestem w szoku kulturalny miły i przedewszystkim kazał mi uwierzyć w siebie . To ile cennych wskazówek dostalam przez tak krótki okres czasu co do nawet parkowania czy luku to jestem w szoku . Wspaniałą atmosfera I naprawde dziekuje dzięki waszemu wsparciu I uwierzeniu podbudowaniu mnie ma duchu dzisiaj zdałam za drugim razem :-) wspaniała auto szkola wspaniali ludzie . Bardzo wam dziękuję. Spotkamy się na drodze :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2018

Aleksandra Chrobak

Aleksandra Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, pełna profesjonalizmu !! I co najbardziej sobie cenie to cierpliwi instruktorzy i jazda w pełnym komforcie co sprawiało naukę przyjemniejszą i bez nie porozumień. Mam za sobą 4 egzaminy z wynikiem negatywnym w innym mieście, do których przygotowywałam się równiez w innej szkole. Aż pewnego dnia polecono mi Girls Scholl - zapisałam się na lekcje. Zdałam pierwszy egzamin po zakończonym lekcjach - Przypadek ? Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.11.2018

Joanna Góralska

Joanna Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z powołania! Nauka przy nich to czysta przyjemność. Zawsze uśmiechnięci, ciepli, profesjonalni. Pani Małgorzata świetnie przedstawia wykłady, Pan Sławek, Pan Piotr i Pani Magda potrafią nauczyć jak parkować, zawracać, jeździć energooszczędne - jednym słowem, tworzą dobrych kierowców ???? zdecydowanie polecam tę auto szkołę, nie tylko kobietom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2018

Iga Gmerska

Iga Gmerska
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam tę szkołę, przeniosłam się do niej po skończonym kursie w innej i to była bardzo dobra decyzja. Dopiero w tej szkole nauczyłam się jeździć i tylko dzięki niej zdałam egzamin. Indywidualne podejście, świetna atmosfera, wiedza, profesjonalizm oraz wsparcie pana Sławka sprawiły, że uwierzyłam w to, że mogę być dobrym kierowcą. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2018

Martyna Strońska

Martyna Strońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Małgosia jest niesamowitą osobą- jej kwalifikacje są imponujące, w parze z nimi idzie ogromną wiedzą i lata doświadczenia zawodowego. Dodatkowo Pani Małgosia i Pan Sławek mają dar pedagogów i są naprawdę przemiłymi ludźmi, co sprawia, że jazda za kółkiem staje się przyjemnością, a kursant czuje się pewnie. Miałam na koncie kilka oblanych egzaminów i ponad półroczną przerwę od ostatniej jazdy. Dzięki Pani Małgosi po przerwie zdałam za pierwszym podejściem, ale co najważniejsze- uwierzyłam w siebie. Bardzo dziękuję i życzę Wam wszystkiego, co najlepsze!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2018

Monika Maciaszczyk

Monika Maciaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ???? Dziękuję Małgosi za super przygotowanie, w miłej atmosferze, dzięki Tobie uwierzyłam w swoje możliwości i zdałam za pierwszym razem ????????????. Najlepsza auto szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2018

Jadzia Gałka

Jadzia Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam polecam tą szkole każdemu supr instruktorzy pełen profesjonalizm zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2018

Agnieszka Beata Krajewska

Agnieszka Beata Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Łodzi !!! Instruktorzy.. pełen profesjonalizm ???????????? Właściciele kochani ???? Polecam gorąco tą szkołę . Pozdrawiam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.10.2018

Katarzyna Kot

Katarzyna Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo polecam tę szkołę.Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta.Pelne zaangażowanie instruktorów w pracę z kursantem w zakresie przełamywania barier w prowadzeniu samochodu. Najważniejsze to pełen profesjonalizm i wymagania wobec adepta kierowcy,aby jeździł poprawnie z pełną znajomością przepisów .Atmosfera bardzo rodzinna. Dziękuję za upragnione prawko i pracę moich instruktorów Gosi,Madzi i Sławka ????Kasia K.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.10.2018

Agnieszka Olczak

Agnieszka Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkola w Łodzi. Bardzo dziękuję za wkład i zaangażowanie. Za cierpliwość za każdy km wyjezdzony razem za każde słowa wsparcia . Jesteście najlepsi:))))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak