Liczba odwiedzin: 31279 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  406 opinii w tym 300 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Nikola Szyller

Nikola Szyller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę GIRLS SCHOOL!!! Super ludzie, wspaniała atmosfera i mega profesjonalne przygotowanie. Teorię i praktykę państwową zdałam za pierwszym razem❤️ Zajęcia z teorii przeprowadzała Pani Małgosia Chylińska a jazdy miałam z uroczym mężem Pani Małgosi-Sławkiem, który zawsze potrafił poprawić mi humor. Pracują tam ludzie, którzy są cierpliwi i rzetelni. BARDZO BARDZO POLECAM????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Tanyushka Brahina

Tanyushka Brahina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam Girls School. Najlepsza szkoła, w której pracują świetni ludzi, dla których nauka jazdy, to nie tylko praca, a pasja. Na teoretycznych wykładach była bardzo fajna atmosfera i bez stresu pytałyśmy o wszystkim. Pani Małgosia rzetelnie tłumaczyła najważniejsze rzeczy, angażując każdą kursantkę do wypowiadania się. Pod czas jazd panuje też przemiła atmosfera. Miałam możliwość jeździć z róźnymi instruktorami i na różnych samochodach. Każdy instruktor (Sławek, Rafał, Patryk) ma inne podejście, ale każdy jest cierpliwy, wyrozumiały oraz każdy stara się rzetelnie i dokładnie przygotować kursantkę do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Agata Kwiatkowska

Agata Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd! Instruktorzy mają bardzo dużo wiedzę i potrafią w ciekawy i prosty sposób nauczyć jazdy samochodem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Joanna Ligocka

Joanna Ligocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Sławek odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Konkretnie, bez krzyku tłumaczył wszystkie manewry, podrzucał swoje wskazówki, które były cenne podczas egzaminu praktycznego. Pani Małgosia - mózg większości spraw. Niemożliwe załatwia od ręki. ???? Cieszę się, że trafiłam akurat do tej Auto Szkoły, obawiałam się wielu rzeczy, uprzedzona wcześniejszą szkołą. Z całego serca polecam to miejsce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Sylwia Łapka

Sylwia Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Super szkoła - świetni ludzie. Poszłam do niej z myślą,że będę czuć się spokojniejsza wiedząc,że dla kobiet,ale dzięki podejściu instruktorów nie miało to potem znaczenia. Atmosfera na kursie była bardzo fajna,można bezstresowo pytać o wszystko. A na jazdach jest też przemiła atmosfera,każdy z instruktorów(Patryk,Rafał,Sławek,Gosia) zwracają uwagę na troszkę inne rzeczy i mając możliwość jazdy z nimi wiem,że każdy z nich nauczył mnie czegoś innego. Różnego postrzegania sytuacji na drodze. Są to wspaniali ludzie,którzy wkładają całe serce w to co robią. Idąc na egzamin czuję się wsparcie i mimo stresu,który się pojawia ma się świadomość,że jest się dobrze przygotowanym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Martyna Szyszko

Martyna Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem, poszłam na egzamin z myślą, że jedyna rzecz z którą moge mieć problem to stres, bo całej reszty bylam nauczona super. Miałam możliwość jeździć z większością instruktorów, przez co nauczyłam sie jazdy na paru samochodach plus każdy z instruktorów (Patryk, Sławek i Rafał) ma inne podejście. Z każdym czułam się komfortowo, w samochodzie była super atmosfera, dużo wyrozumiałości i czułam, że mogę zapytać się o wszystko (nawet najgłupszą rzecz). Podczas jazd nigdy nie brakowało żartów, na wykładach z panią Małgosią tak samo, były one prowadzone z tłumaczeniem na bieżąco, zwracając uwage na najważniejsze rzeczy i angażowały każdą z kursantek do wypowiadania się. Naprawdę nie ma nad czym się zastanawiać przy wyborze autoszkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2020

Nina Gralec

Nina Gralec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam auto-szkołę GIRLS SCHOOL! Profesjonalne podejście w bardzo przyjemnej, bezstresowej atmosferze, dokładne i rzetelne przygotowanie do egzaminu państwowego :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Angelika Bujakowska

Angelika Bujakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaangażowanie instruktorów perfekcyjne, wszystkim zależy na przyjemnej atmosferze Jestem bardzo zadowolona z przebytego kursu. Kontakt z wykładowcą był cały czas i w razie pytań szybko uzyskiwałam odpowiedź. Ponadto sama oprawa kursu była bardzo precyzyjnie przygotowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Grazyna Szczepaniak

Grazyna Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca pragne podziekowac instruktorom szkoly Girls School Gosi, Patrykowi za rodzinna atmosfere cierpliwosc wyrozumialosc w osiagnieciu celu-zdalam.Zaczelam kurs w innej szkole....ktora nie spelnila moich oczekiwan.Natomiast w Girls School czulam sie wazna podczas jazd instruktor byl skupiony tylko na mnie kazdy blad byl omawiany od razu ,byly tez i pochwaly.Jestem pelna podziwu dla edukacyjnych umiejetnosci instruktorow.Trzymajcie tak dalej!!!!Polecam wszystkim starajacym sie o prawo jazdy wlasnie Girls School.W Girsl School-wiek to nie bariera.Pieknie dziekuje za wszystko.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2020

Marcelina Biesiada-Jabłońska

Marcelina Biesiada-Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Dzięki auto szkole Girls School w końcu spełniłam marzenie o zdobyciu prawa jazdy. Po wielu nieudanych próbach w innych auto szkołach i porzuceniu nadziei na skończenie tego co zaczęłam trafiłam na kurs doszkalający do Girls School. Od pierwszych wykładów byłam zachwycona profesjonalnym podejściem i atmosferą panującą na zajęciach. Osoby nieśmiałe które szukają wyrozumiałego i profesjonalnego instruktora zdecydowanie powinny przyjść do tej auto szkoły. Każde jazdy były czystą przyjemnością i po zakończeniu kursu czułam się pewna siebie i w pełni przygotowana do egzaminu państwowego. Polecam wszystkim jak dla mnie najlepsza auto szkoła w mieście!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2020

Ola Sota

Ola Sota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam wszystkim! Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i od każdego czegoś się nauczyłam. Błędy omawiane są na bieżąco, od razu jest możliwość poprawy manewru i wyeliminowania pomyłek, wszystko jest spokojnie i jasno tłumaczone. Atmosfera super, bardzo wspierająca. Ja od początku bardzo wątpiłam w siebie, nie wierzyłam że będę w stanie dobrze jeździć ale zastrzyk motywacji i słowa otuchy oraz masa ćwiczeń i wiedzy sprawiły, że obecnie po zdanym egzaminie nie mogę się doczekać aż siądę za kierownicę :D! Jeździłam kiedyś w innej szkole, gdy robiłam pierwszy kurs, i porównując to jak niebo a ziemia. Tutaj ekipa ma ogromną wiedzę co do tego jak wygląda egzamin, co jest wymagane i najbardziej zależy im żeby dobrze przygotować kursanta. Jeszcze raz polecam wszystkim i dziękuje całej załodze Girlsschool za wiarę we mnie i przekazanie całej wiedzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2020

Szymon Głuszcz

Szymon Głuszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu! Atmosfera oraz podejście nauczycieli na 5+. Zawsze w miły sposób zwracają uwagę na błędy, które konsekwentnie eliminują podczas jazdy. Miałam Przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami, Gosia zwracała uwagę na najmniejsze szczegóły, Slawek uczy dynamiki. Bardzo polecam wszystkim wybierającym swoja auto szkołe❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2020

Aleksandra Kędzia

Aleksandra Kędzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wzięłam 2 godzinki jazd na dzień przed egzaminem praktycznym. Pani Gosia dała mi wiele przydatnych rad, dzięki którym na drugi dzień zdałam egzamin! Super atmosfera podczas jazd, można pogadać o wszystkim! Przez 2 godziny otrzymałam tyle wskazówek, że nawet egzamin przestał być dla mnie straszny :) Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Sara Jędrzejczyk

Sara Jędrzejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim z całego serca, Pani Gosia świetnie prowadzi wykłady dzięki czemu później na drodze wszystko jest zrozumiałe. Panuje tam rodzinna atmosfera, można czuć się jak u siebie. Wszyscy instruktorzy w tej szkole są niesamowici a co najważniejsze uczą z powołania. Pan Sławek uczy dynamiki do perfekcji, przepisów jak i prawidłowego zachowania na drodze. Jazdy przebiegają zawsze w miłej i wesołej atmosferze. Jestem bardzo wdzięczna i będę bardzo miło wspominać ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Julia Popowska

Julia Popowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście! Wykłady z teorii prowadzone przez Gosię świetnie przygotowują do późniejszej jazdy na drodze. Wszystko jest cudownie wytłumaczone, można się pytać, bez skrępowania i przemiłej atmosferze. Super się słucha osoby, która ma w sobie mnóstwo cierpliwości, radości i wieczny uśmiech na twarzy - taka właśnie jest Gosia. Z resztą jazdy to też wielka przyjemność. Dzięki Gosi i Sławkowi można zakochać się w jeździe. Sławek jak nikt inny nauczy cię dynamiki jazdy i opanowania. Poda mnóstwo drobnych rad, szczególików które przydadzą się w przyszłości, dosłownie każdemu kierowcy. I każda jazda jest przepełniona humorem i spokojną atmosferą. Z resztą każdy kto pracuje w tej szkole ma do tego powołanie. Z całego serca polecam, Girls School nauczyło mnie czerpać radość z jazdy samochodem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Angelika Olejnik

Angelika Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzone lekcje teorii przez panią Gosie. Na których dowiecie się wszystkiego o ruchu drogowym i nie tylko. Miła atmosfera panująca w klasie podczas zajęć jak i sami pracownicy auto szkoły są super. Same jazdy w Girls school są przyjemne, pracownicy na spokojnie wytłumaczą ci wszystko czego potrzebujesz i czego chcesz sie dowiedzieć. Bardzo polecam tą nauke jazdy moim znajomym a także wam wszystkim ! 5 gwiazdek zasłużone. Pozdrawiam serdecznie :) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.01.2020

Malwina Wojtczak

Malwina Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gosia to istna skarbnica wiedzy, mądra, rzetelna i konkretna osoba, która doskonale przygotuje Cię w zakresie wiedzy teoretycznej, praktycznej i opartej na swoim wieloletnim doświadczeniu. Sławek oprócz niesamowitego poczucia humoru, bardzo pozytywnej osobowości, posiada niesamowitą wiedzę w zakresie kodeksu drogowego oraz przekazuje jeszcze więcej praktycznych rozwiązań w zakresie jazdy, parkowań, na co zwracać uwagę, i jak ułatwić sobie życie jazdą opartą na swoim ogromnym doświadczeniu. Dzięki niemu i jego mega trikom, każde parkowanie, zmiana pasów ruchu, rękaw, staje się od razu prosty i czytelny. Autka szkoły są w doskonałym stanie i co jest chyba największym plusem można zdawać egzamin na autku, na którym się uczyło - co jeszcze bardziej ułatwia zdanie egzaminu i zmniejsza stres o połowę. Jak dla mnie, nie ma lepszej szkoły do zdania prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Ania Tomasik

Ania Tomasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, przesympatyczny Właściciel wraz z Żoną, wkładają dużo serca instruktorzy aby wszystkiego nauczyć. Jestem mega zadowolona !! polecam tą szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.01.2020

Selka Maciejewska

Selka Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Girl's School - instruktorzy uczą rozwagi na drodze, obserwacji ruchu drogowego i bezpieczeństwa! Jazdy mijają w miłej, wesołej i bezstresowej atmosferze ???? Dzięki czemu jeździ się bardzo przyjemnie, czerpiąc radość z jazdy. Osobiście wdzięczna jestem za okazaną cierpliwość oraz za dopasowanie się do kursanta - za godziny jazd, za sprawny kontakt, nawet za jazdę "czerwonym autem" bo ostatecznie na tak okropnym sprzęgle zdałam egzamin ???? Dziękuję serdecznie za kurs ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2020

Ewa Krzemińska

Ewa Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy dla kobiet Girls School w szczególności za podejście do prowadzonych zajęć praktycznych. Za opanowanie i spokój podczas jazd oraz cenne wskazówki nie tylko odnośnie tego jak zdać egzamin, ale jak być dobrym i odpowiedzialnym kierowcą. Warto!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Sandra Sobczyńska

Sandra Sobczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Odbywałam kurs w szkole GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET, jako szkołę mogę ją z całego serca polecić. Przez cały kurs byłam bardzo miło potraktowana, wszelkie informacje były przekazywane w odpowiednim czasie, kiedy zwalniała się wcześniejsza jazda, byłam informowana i pytana, czy nie chcę wcześniej odbyć swojej. Zajęcia z teorii były prowadzone w bardzo ciekawy sposób, nie tylko nauka, ale i dobra atmosfera oraz dużo śmiechu, bo wiadomo, że szybciej przyswaja się wiedzę, kiedy jest miła atmosfera, a nie tylko nacisk na wpajanie wiedzy. Z kursu wyciągnęłam bardzo dużo wiedzy, co mogę potwierdzić zdanym egzaminem państwowym z teorii za PIERWSZYM podejściem. Co do jazd to nigdy nie miałam problemów z umówieniem się na dany dzień i daną godzinę. Instruktorzy bardzo sympatyczni. Szczególnie mogę polecić Pana Rafała, z którym miałam bardzo dużo wyjeżdżonych godzin z kursu oraz godzin dodatkowych/doszkalających. Mogłabym go opisać jako instruktor z „„powołania”. Podczas jazd bardzo miła atmosfera, dużo rozmów na temat popełnionych błędów i dużo „„poprawek” i „„eliminacji” tych błędów, by jak najlepiej przygotować kursanta do egzaminu państwowego. Miałam kurs z dodatkowym wjazdem na plac manewrowy w WORDzie oraz z możliwością wypożyczenia auta na egzamin państwowy wraz z WYBRANYM PRZEZE MNIE instruktorem. Jazdy miałam prowadzone przez kilku RÓŻNYCH instruktorów, co pomogło mi stać się lepszym kierowcą, ponieważ każdy instruktor zwraca uwagę na coś innego, na inne najmniejsze szczegóły, które bardzo pomagają nam eliminować błędy. Nigdy nie miałam problemu z instruktorami, jeśli poprosiłam, byśmy coś przećwiczyli więcej razy niż inne zadanie, ponieważ czułam się w jakimś konkretnym mniej pewnie. Zawsze kiedy był jakiś problem, to rozwiązywaliśmy go z instruktorami. Dużym plusem jest również wybór instruktorów podczas umawiania się na jazdy, co daje nam swobodę samodzielnego wyboru i zachęca do prowadzenia jazdy samochodem. Auta w szkole są w bardzo dobrym stanie, a jeśli coś się dzieje, to od razu są naprawiane, także nie ma możliwości, że podczas jazd, trafimy na „„popsute” auto. Bardzo dziękuję moim Instruktorom oraz Pani Małgosi za wsparcie. Gdybym miała kolejne życie, to z pewnością wybrałabym tą samą AUTO SZKOŁĘ. Szczególnie chciałabym podziękować Panu Rafałowi, za wsparcie, kiedy powinęła mi się noga na pierwszym egzaminie państwowym. Okazał mi bardzo dużo wskazówek, dobrych rad oraz zrozumienia i pocieszenia, kiedy nerwy puściły. Mogłabym nazwać go jako WUJEK DOBRA RADA, ponieważ dla niego (z mojego punktu widzenia) liczy się dobro i wiara w swojego kursanta. Jeszcze raz z całego serca dziękuję za tak profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu państwowego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Elżbieta Czuma

Elżbieta Czuma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę zdecydowanie polecam. Podczas całego przygotowania mnie do bycia kierowcą czułam się potraktowana z życzliwością i profesjonalnie. Ważną zaletą jest, że Szkoła nauki Jazdy dla kobiet „Girls school” przygotowuje nie tylko do zdania egzaminu ale do bycia odpowiedzialnym kierowcą. Na to składa się praca całego zespołu. Każdy ze szkolących wnosi coś swojego, dlatego cenne jest, że oprócz jazd z instruktorem prowadzącym są też jazdy z innymi. Moim instruktorem prowadzącym był Patryk, któremu szczególnie dziękuję. Cenne było dla mnie to, że jazdy przebiegały w atmosferze spokoju, życzliwości , otwartości na wszystkie pytania. Odczuwałam wsparcie przy jednoczesnym wysokim poziomie wymagań. Egzamin wewnętrzny prowadzony był bardzo rzetelnie i wszystko razem dało mi w końcu (bo trzeba przyznać że ta nauka zajęła w moim przypadku sporo czasu) poczucie bezpieczeństwa. Idąc na egzamin wiedziałam, że jestem przygotowana. W efekcie zdałam go za drugim podejściem i to bez żadnego błędu. Jestem bardzo wdzięczna całemu zespołowi kształcącemu w tej szkole za podejście, za dodawanie otuchy w chwilach trudnych, gdy mi się wydawało, że nie dam rady i za stawianie wymagań. Była to pierwsza i jedyna szkoła, w której przygotowywałam się do bycia kierowcą i szczerze i gorąco ją polecam Ela Czuma

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Klaudia Łęgowik

Klaudia Łęgowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj dzięki Girls School zdałam egzamin praktyczny w WORD! Jeszcze pół roku temu nie myślałam, że kiedykolwiek mi się to uda - 7 lat temu po kursie w innym mieście i 5 niezdanych egzaminach straciłam całą wiarę w siebie. Dzięki pracy pani Małgosi, pana Sławka, Patryka i Rafała spełniłam swoje marzenie i po wieloletniej przerwie zdałam za pierwszym podejściem ! Zacznę od teorii prowadzonej przez panią Gosię - zajęcia prowadzone na bardzo wysokim poziomie, na teorii podczas omawiania zagadnień kursanci są angażowani w rozwiązywanie omawianych sytuacji na drodze - już od początku jest się uczonym podejmowania decyzji w ruchu drogowym. Jazdy- każda godzina jazd jest dobrze wykorzystana, instruktorzy skupiają uwagę na kursancie, korygują każdy błąd. Dzięki rzetelnemu egzaminowi wewnętrznemu, wiedziałam czarno na białym czy już wszystko umiem, czy coś jeszcze poćwiczyć przed egzaminem. Umawianie na jazdy: umawiamy się z wyprzedzeniem tygodniowym, dzięki czemu można sobie wszystko dobrze rozplanować, zawsze miałam jazdy w tych godzinach kiedy chciałam :) W szkole panuje bardzo miła atmosfera, będzie mi bardzo wszystkich brakować! :) Jednym słowem- POLECAM! :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2019

Bożena Klimczak

Bożena Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła, będę polecać ją wszystkim i wszędzie.Tutaj właśnie u instruktora Sławka poczułam się pewnie i wiedziałam że nie zrezygnuję ze zrobienia prawa jazdy. Małgosia jak i Sławek mają olbrzymie pokłady cierpliwości , są perfekcyjni,profesjonalni i pełni pasji do tego co robią. Panuje fantastyczna atmosfera która pozwala mimo czasami wielu wątpliwości uwierzyć w siebie. Mają dobry stan pojazdów i co ważne maja również auto z automatyczną skrzynią na którym to właśnie zdecydowałam się zdawać egzamin. Otrzymałam dużo praktycznych rad i mogłabym tak bez końca wychwalać. Dziękuje Małgosiu i Sławku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2019

Milena Jędrzejewska

Milena Jędrzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą autoszkołe. Instruktorzy, z którymi jeździłam Kamila i Patryk, świetni nauczyciele. Ich cenne rady pomogły mi zdać egzamin. Motywowali mnie do samego końca jak i P. Małgosia, szefowa. Bardzo dziękuję za to wsparcie, bo byłam bliska rezygnacji. Pozdrawiam Milena :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Magdalena Li

Magdalena Li
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Wykłady idealnie poprowadzone, dużo wiedzy z nich wyniosłam. Sam kurs również idealne podejście, zmieniła mi się życiowa sytuacja i szkoła się dopasowała do moich potrzeb. Cieszę się, ze miałam dwóch instruktorów, bo każdy wprowadzał coś innego, chociaż prowadzący i główny był jeden. Bardzo dobre i dostosowane auta. Idealne miejsce. Wystarczyło 30h żeby zdać za pierwszym razem ???????? Bardzo miła atmosfera na jazdach.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Zuzanna Czapska

Zuzanna Czapska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Girls School przyszłam z polecenia znajomej. Jazdy odbywają się pod okiem profesjonalnych, a przede wszystkim bardzo cierpliwych instruktorów, dzięki którym zyskałam pewność siebie za kierownicą i za pierwszym razem zdobyłam upragnione prawo jazdy. Podczas nauki panowała zawsze swobodna i przyjazna atmosfera. Ogromnym plusem jest elastyczność w ustalaniu terminów jazd, dzięki czemu można spokojnie pogodzić je z innymi obowiązkami. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.12.2019

Jurek Frąc

Jurek Frąc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Wam spełniło się moje marzenie!!! Po długiej przerwie zdałam za pierwszym razem!!! Polecam z całego serca!!! Tu nauczycie się jeździć!!! Pozdrawiam Marta F.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.12.2019

Marta Dziubek

Marta Dziubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam! Wykłady: konkretnie i rzeczowo. Podczas nich były również drobne ćwiczenia. Nie nudziłam się :) Jazdy: Instruktorzy bardzo kompetentni, wszystko tłumaczyli ze spokojem, bez nerwów, nawet parę razy, a jednocześnie podczas jazd była naprawdę miła atmosfera, dzięki czemu nie mogłam się zniechęcić ;) Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które szły mi gorzej. Otrzymałam mnóstwo rad zarówno do egzaminu, jak i na później, już jako kierowca. Dużym plusem jest możliwość wyboru instruktora podczas ustalania grafiku, dzięki czemu można jeździć z osobami, z którymi czujemy się najpewniej. Co ważne, auta są w świetnym stanie. Widać, że szkoła jest stworzona przez ludzi z pasją do jazdy, którzy chcą nią zarazić innych! Dziękuję moim Instruktorom (przez wielkie I ), przede wszystkim Sławkowi, za cierpliwość, rady, motywację i super atmosferę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Justyna Soszyńska

Justyna Soszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Girls School. Świetni instruktorzy, wkładający całe swoje serce w pracę z kursantem, a przede wszystkim najważniejsze to indywidualne podejście do każdego kursanta i szlifowanie z nim niedoskonałości podczas jazdy, aż do uzyskania perfekcji. Pomocni, życzliwi, zawsze uśmiechnięci. Przyjazna atmosfera w samochodzie, zero stresu. Tłumaczenie manewrów, przejazdów w sposób zrozumiały, logiczny, bez krzyku i nerwów (co jest bardzo istotne, aby nie zniechęcić kursanta). Kurs prowadzony na samochodach o bardzo dobrym stanie technicznym. Właściciele dbają o kursantów, godziny jazd ustalane w porozumieniu z kursantem i dostosowane do jego dyspozycyjności. Gdyby nie ekipa Girls School nie udałoby mi się zdać egzaminu. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie porady i słowa wsparcia oraz otuchy przed egzaminem. A fakt, że można z instruktorem pojechać na egzamin na Waszym autku super pomysł i to jest 50% szans na zdanie egzaminu. Patryk - dzięki za całokształt, jazdy z Tobą to czysta przyjemność. Mój sukces jest także Twoim sukcesem jako instruktora. Rafał -dzięki za jazdy w końcowej fazie moich przygód z Wami :) Sławek - będę pamiętać o ecodravingu Gosia - dla Ciebie podziękowania, że stworzyłaś super auto szkołę i posiadasz naprawdę fachowy zespół instruktorów. Trzymaj tak dalej. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem auto szkoły to nie ma lepszej w Łodzi. Zapisywać się do Girls School i odbierać prawko za pierwszym podejściem (oszczędzicie sobie stresu). Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy Justyna S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak