Liczba odwiedzin: 32612 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  415 opinii w tym 309 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2020

Ola Grochowska

Ola Grochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą auto szkołe z całego serduszka pomimo tylko doszkolenia się nauczyłam się bardzo dużo jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Panu Sławkowi za cierpliwość do mnie ????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Martyna Poborczyk

Martyna Poborczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę dla każdego, nie tylko dla kobiet. Również wiek kursanta nie ma znaczenia, są w stanie przygotować każdego! Instruktorzy wyrozumiali, każdy zwraca uwagę na inne aspekty. Wykłady teoretyczne prowadzone zrozumiale, z możliwością zadawania pytań i tłumaczenia od razu niejasności. Podczas kursów praktycznych szkolimy zarówno umiejętności, które według instruktora robimy niedokładnie oraz te, w których sami czujemy się niepewnie. Dzięki sympatycznym instruktorom nie straszne są żadne skomplikowane skrzyżowania czy manewry. Wielki plus za ciągłą mobilizację do działania, nawet kiedy sił i chęci już brak. Polecam i dziękuję za świetne przygotowanie i dzięki temu egzaminy zdane za pierwszym razem! Już nie mogę się doczekać jak wsiądę samodzielnie do samochodu! ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2020

Estera Sałata

Estera Sałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam tą autoszkole. Instruktorzy bardzo wyrozumiali. Przemiła atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Żal było kończyć ten kurs. Egzamin udało się zdać za pierwszym razem, ale dzięki tej autoszkole czułam się do niego bardzo dobrze przygotowana. Autka nowe, bardzo fajnie się nimi jeździło , na egzaminie W wordzie miałam dokładnie takie samo auto na jakim się szkoliłam. Najbardziej lubiłam jeździć z Panem Patrykiem, który jest bardzo cierpliwy oraz z właścicielem Panem Sławkiem, który każdego nauczy dynamicznej jazdy. Naprawdę bardzo gorąco polecam każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Justyna Petrykowska

Justyna Petrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem ☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.06.2020

Justyna Ośkiewicz

Justyna Ośkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Możliwość nauki jazdy w miłej i bezstresowej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2020

Kasia Bania

Kasia Bania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam GIRLS SCHOOL!!! Profesjonalne podejście do nauki super atmosfera i ludzie ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Paulina Gieraga

Paulina Gieraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, mimo że odbywałam w niej tylko jazdy doszkalające wiele się nauczyłam. Instruktor z którym odbywałam jazdy na spokojnie wyjaśniał moje wątpliwości nawet po kilka razy przez co czułam się pewniej na drodze. Jeśli miałabym jeszcze raz wybierać szkołę jazdy bez wątpienia wybrałabym Girls school.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2020

Ewa Papiewska

Ewa Papiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Girls School!!! Wspaniali instruktorzy, dzięki którym jazdy zawsze sprawiały mi wielką przyjemność. Bez stresu potrafili nauczyć jak poprawnie (i dynamicznie!) jeździć. Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które sprawiały mi szczególną trudność. Dodatkowym plusem dla mnie była możliwość częstych jazd, przez co nie traciłam zdobytych umiejętności i szybko robiłam postępy. Podziwiam jak Pani Małgosia układała harmonogram jazd, że zawsze znalazł się pasujący mi termin. Bardzo dziękuję za wszystko, a szczególnie za dodawanie mi pewności siebie i wsparcie (nawet do ostatniej minuty egzaminu). Jesteście najlepsi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Miśka Chojna

Miśka Chojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Girls School. Profesjonalna nauka jazdy z indywidualnym podejściem do kursanta. Zajęcia odbywają się na kilku samochodach dzięki czemu na egzaminie łatwiej opanować prowadzenie innego auta. Instruktorzy dzielą się wiedzą i doświadczeniem w sposób zrozumiały dla początkującego kierowcy. Zdałam za pierwszym razem mimo tego, że mój egzamin został przesunięty o 2 miesiące z powodu pandemii SARS-CoV 2 ( w tym czasie nie miałam możliwości jeżdżenia samochodem). Otrzymałam niesamowite wsparcie i nie będę bała się wyjechać samodzielnie na drogę. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Nikola Szyller

Nikola Szyller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę GIRLS SCHOOL!!! Super ludzie, wspaniała atmosfera i mega profesjonalne przygotowanie. Teorię i praktykę państwową zdałam za pierwszym razem❤️ Zajęcia z teorii przeprowadzała Pani Małgosia Chylińska a jazdy miałam z uroczym mężem Pani Małgosi-Sławkiem, który zawsze potrafił poprawić mi humor. Pracują tam ludzie, którzy są cierpliwi i rzetelni. BARDZO BARDZO POLECAM????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Tanyushka Brahina

Tanyushka Brahina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam Girls School. Najlepsza szkoła, w której pracują świetni ludzi, dla których nauka jazdy, to nie tylko praca, a pasja. Na teoretycznych wykładach była bardzo fajna atmosfera i bez stresu pytałyśmy o wszystkim. Pani Małgosia rzetelnie tłumaczyła najważniejsze rzeczy, angażując każdą kursantkę do wypowiadania się. Pod czas jazd panuje też przemiła atmosfera. Miałam możliwość jeździć z róźnymi instruktorami i na różnych samochodach. Każdy instruktor (Sławek, Rafał, Patryk) ma inne podejście, ale każdy jest cierpliwy, wyrozumiały oraz każdy stara się rzetelnie i dokładnie przygotować kursantkę do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Agata Kwiatkowska

Agata Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd! Instruktorzy mają bardzo dużo wiedzę i potrafią w ciekawy i prosty sposób nauczyć jazdy samochodem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Joanna Ligocka

Joanna Ligocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Sławek odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Konkretnie, bez krzyku tłumaczył wszystkie manewry, podrzucał swoje wskazówki, które były cenne podczas egzaminu praktycznego. Pani Małgosia - mózg większości spraw. Niemożliwe załatwia od ręki. ???? Cieszę się, że trafiłam akurat do tej Auto Szkoły, obawiałam się wielu rzeczy, uprzedzona wcześniejszą szkołą. Z całego serca polecam to miejsce.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Sylwia Łapka

Sylwia Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Super szkoła - świetni ludzie. Poszłam do niej z myślą,że będę czuć się spokojniejsza wiedząc,że dla kobiet,ale dzięki podejściu instruktorów nie miało to potem znaczenia. Atmosfera na kursie była bardzo fajna,można bezstresowo pytać o wszystko. A na jazdach jest też przemiła atmosfera,każdy z instruktorów(Patryk,Rafał,Sławek,Gosia) zwracają uwagę na troszkę inne rzeczy i mając możliwość jazdy z nimi wiem,że każdy z nich nauczył mnie czegoś innego. Różnego postrzegania sytuacji na drodze. Są to wspaniali ludzie,którzy wkładają całe serce w to co robią. Idąc na egzamin czuję się wsparcie i mimo stresu,który się pojawia ma się świadomość,że jest się dobrze przygotowanym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Martyna Szyszko

Martyna Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem, poszłam na egzamin z myślą, że jedyna rzecz z którą moge mieć problem to stres, bo całej reszty bylam nauczona super. Miałam możliwość jeździć z większością instruktorów, przez co nauczyłam sie jazdy na paru samochodach plus każdy z instruktorów (Patryk, Sławek i Rafał) ma inne podejście. Z każdym czułam się komfortowo, w samochodzie była super atmosfera, dużo wyrozumiałości i czułam, że mogę zapytać się o wszystko (nawet najgłupszą rzecz). Podczas jazd nigdy nie brakowało żartów, na wykładach z panią Małgosią tak samo, były one prowadzone z tłumaczeniem na bieżąco, zwracając uwage na najważniejsze rzeczy i angażowały każdą z kursantek do wypowiadania się. Naprawdę nie ma nad czym się zastanawiać przy wyborze autoszkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2020

Nina Gralec

Nina Gralec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam auto-szkołę GIRLS SCHOOL! Profesjonalne podejście w bardzo przyjemnej, bezstresowej atmosferze, dokładne i rzetelne przygotowanie do egzaminu państwowego :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Angelika Bujakowska

Angelika Bujakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaangażowanie instruktorów perfekcyjne, wszystkim zależy na przyjemnej atmosferze Jestem bardzo zadowolona z przebytego kursu. Kontakt z wykładowcą był cały czas i w razie pytań szybko uzyskiwałam odpowiedź. Ponadto sama oprawa kursu była bardzo precyzyjnie przygotowana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Grazyna Szczepaniak

Grazyna Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca pragne podziekowac instruktorom szkoly Girls School Gosi, Patrykowi za rodzinna atmosfere cierpliwosc wyrozumialosc w osiagnieciu celu-zdalam.Zaczelam kurs w innej szkole....ktora nie spelnila moich oczekiwan.Natomiast w Girls School czulam sie wazna podczas jazd instruktor byl skupiony tylko na mnie kazdy blad byl omawiany od razu ,byly tez i pochwaly.Jestem pelna podziwu dla edukacyjnych umiejetnosci instruktorow.Trzymajcie tak dalej!!!!Polecam wszystkim starajacym sie o prawo jazdy wlasnie Girls School.W Girsl School-wiek to nie bariera.Pieknie dziekuje za wszystko.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2020

Marcelina Biesiada-Jabłońska

Marcelina Biesiada-Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Dzięki auto szkole Girls School w końcu spełniłam marzenie o zdobyciu prawa jazdy. Po wielu nieudanych próbach w innych auto szkołach i porzuceniu nadziei na skończenie tego co zaczęłam trafiłam na kurs doszkalający do Girls School. Od pierwszych wykładów byłam zachwycona profesjonalnym podejściem i atmosferą panującą na zajęciach. Osoby nieśmiałe które szukają wyrozumiałego i profesjonalnego instruktora zdecydowanie powinny przyjść do tej auto szkoły. Każde jazdy były czystą przyjemnością i po zakończeniu kursu czułam się pewna siebie i w pełni przygotowana do egzaminu państwowego. Polecam wszystkim jak dla mnie najlepsza auto szkoła w mieście!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2020

Ola Sota

Ola Sota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam wszystkim! Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i od każdego czegoś się nauczyłam. Błędy omawiane są na bieżąco, od razu jest możliwość poprawy manewru i wyeliminowania pomyłek, wszystko jest spokojnie i jasno tłumaczone. Atmosfera super, bardzo wspierająca. Ja od początku bardzo wątpiłam w siebie, nie wierzyłam że będę w stanie dobrze jeździć ale zastrzyk motywacji i słowa otuchy oraz masa ćwiczeń i wiedzy sprawiły, że obecnie po zdanym egzaminie nie mogę się doczekać aż siądę za kierownicę :D! Jeździłam kiedyś w innej szkole, gdy robiłam pierwszy kurs, i porównując to jak niebo a ziemia. Tutaj ekipa ma ogromną wiedzę co do tego jak wygląda egzamin, co jest wymagane i najbardziej zależy im żeby dobrze przygotować kursanta. Jeszcze raz polecam wszystkim i dziękuje całej załodze Girlsschool za wiarę we mnie i przekazanie całej wiedzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2020

Szymon Głuszcz

Szymon Głuszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu! Atmosfera oraz podejście nauczycieli na 5+. Zawsze w miły sposób zwracają uwagę na błędy, które konsekwentnie eliminują podczas jazdy. Miałam Przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami, Gosia zwracała uwagę na najmniejsze szczegóły, Slawek uczy dynamiki. Bardzo polecam wszystkim wybierającym swoja auto szkołe❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2020

Aleksandra Kędzia

Aleksandra Kędzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wzięłam 2 godzinki jazd na dzień przed egzaminem praktycznym. Pani Gosia dała mi wiele przydatnych rad, dzięki którym na drugi dzień zdałam egzamin! Super atmosfera podczas jazd, można pogadać o wszystkim! Przez 2 godziny otrzymałam tyle wskazówek, że nawet egzamin przestał być dla mnie straszny :) Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Sara Jędrzejczyk

Sara Jędrzejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim z całego serca, Pani Gosia świetnie prowadzi wykłady dzięki czemu później na drodze wszystko jest zrozumiałe. Panuje tam rodzinna atmosfera, można czuć się jak u siebie. Wszyscy instruktorzy w tej szkole są niesamowici a co najważniejsze uczą z powołania. Pan Sławek uczy dynamiki do perfekcji, przepisów jak i prawidłowego zachowania na drodze. Jazdy przebiegają zawsze w miłej i wesołej atmosferze. Jestem bardzo wdzięczna i będę bardzo miło wspominać ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Julia Popowska

Julia Popowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście! Wykłady z teorii prowadzone przez Gosię świetnie przygotowują do późniejszej jazdy na drodze. Wszystko jest cudownie wytłumaczone, można się pytać, bez skrępowania i przemiłej atmosferze. Super się słucha osoby, która ma w sobie mnóstwo cierpliwości, radości i wieczny uśmiech na twarzy - taka właśnie jest Gosia. Z resztą jazdy to też wielka przyjemność. Dzięki Gosi i Sławkowi można zakochać się w jeździe. Sławek jak nikt inny nauczy cię dynamiki jazdy i opanowania. Poda mnóstwo drobnych rad, szczególików które przydadzą się w przyszłości, dosłownie każdemu kierowcy. I każda jazda jest przepełniona humorem i spokojną atmosferą. Z resztą każdy kto pracuje w tej szkole ma do tego powołanie. Z całego serca polecam, Girls School nauczyło mnie czerpać radość z jazdy samochodem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Angelika Olejnik

Angelika Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzone lekcje teorii przez panią Gosie. Na których dowiecie się wszystkiego o ruchu drogowym i nie tylko. Miła atmosfera panująca w klasie podczas zajęć jak i sami pracownicy auto szkoły są super. Same jazdy w Girls school są przyjemne, pracownicy na spokojnie wytłumaczą ci wszystko czego potrzebujesz i czego chcesz sie dowiedzieć. Bardzo polecam tą nauke jazdy moim znajomym a także wam wszystkim ! 5 gwiazdek zasłużone. Pozdrawiam serdecznie :) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.01.2020

Malwina Wojtczak

Malwina Wojtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gosia to istna skarbnica wiedzy, mądra, rzetelna i konkretna osoba, która doskonale przygotuje Cię w zakresie wiedzy teoretycznej, praktycznej i opartej na swoim wieloletnim doświadczeniu. Sławek oprócz niesamowitego poczucia humoru, bardzo pozytywnej osobowości, posiada niesamowitą wiedzę w zakresie kodeksu drogowego oraz przekazuje jeszcze więcej praktycznych rozwiązań w zakresie jazdy, parkowań, na co zwracać uwagę, i jak ułatwić sobie życie jazdą opartą na swoim ogromnym doświadczeniu. Dzięki niemu i jego mega trikom, każde parkowanie, zmiana pasów ruchu, rękaw, staje się od razu prosty i czytelny. Autka szkoły są w doskonałym stanie i co jest chyba największym plusem można zdawać egzamin na autku, na którym się uczyło - co jeszcze bardziej ułatwia zdanie egzaminu i zmniejsza stres o połowę. Jak dla mnie, nie ma lepszej szkoły do zdania prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Ania Tomasik

Ania Tomasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, przesympatyczny Właściciel wraz z Żoną, wkładają dużo serca instruktorzy aby wszystkiego nauczyć. Jestem mega zadowolona !! polecam tą szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.01.2020

Selka Maciejewska

Selka Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Girl's School - instruktorzy uczą rozwagi na drodze, obserwacji ruchu drogowego i bezpieczeństwa! Jazdy mijają w miłej, wesołej i bezstresowej atmosferze ???? Dzięki czemu jeździ się bardzo przyjemnie, czerpiąc radość z jazdy. Osobiście wdzięczna jestem za okazaną cierpliwość oraz za dopasowanie się do kursanta - za godziny jazd, za sprawny kontakt, nawet za jazdę "czerwonym autem" bo ostatecznie na tak okropnym sprzęgle zdałam egzamin ???? Dziękuję serdecznie za kurs ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2020

Ewa Krzemińska

Ewa Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy dla kobiet Girls School w szczególności za podejście do prowadzonych zajęć praktycznych. Za opanowanie i spokój podczas jazd oraz cenne wskazówki nie tylko odnośnie tego jak zdać egzamin, ale jak być dobrym i odpowiedzialnym kierowcą. Warto!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Sandra Sobczyńska

Sandra Sobczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Odbywałam kurs w szkole GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET, jako szkołę mogę ją z całego serca polecić. Przez cały kurs byłam bardzo miło potraktowana, wszelkie informacje były przekazywane w odpowiednim czasie, kiedy zwalniała się wcześniejsza jazda, byłam informowana i pytana, czy nie chcę wcześniej odbyć swojej. Zajęcia z teorii były prowadzone w bardzo ciekawy sposób, nie tylko nauka, ale i dobra atmosfera oraz dużo śmiechu, bo wiadomo, że szybciej przyswaja się wiedzę, kiedy jest miła atmosfera, a nie tylko nacisk na wpajanie wiedzy. Z kursu wyciągnęłam bardzo dużo wiedzy, co mogę potwierdzić zdanym egzaminem państwowym z teorii za PIERWSZYM podejściem. Co do jazd to nigdy nie miałam problemów z umówieniem się na dany dzień i daną godzinę. Instruktorzy bardzo sympatyczni. Szczególnie mogę polecić Pana Rafała, z którym miałam bardzo dużo wyjeżdżonych godzin z kursu oraz godzin dodatkowych/doszkalających. Mogłabym go opisać jako instruktor z „„powołania”. Podczas jazd bardzo miła atmosfera, dużo rozmów na temat popełnionych błędów i dużo „„poprawek” i „„eliminacji” tych błędów, by jak najlepiej przygotować kursanta do egzaminu państwowego. Miałam kurs z dodatkowym wjazdem na plac manewrowy w WORDzie oraz z możliwością wypożyczenia auta na egzamin państwowy wraz z WYBRANYM PRZEZE MNIE instruktorem. Jazdy miałam prowadzone przez kilku RÓŻNYCH instruktorów, co pomogło mi stać się lepszym kierowcą, ponieważ każdy instruktor zwraca uwagę na coś innego, na inne najmniejsze szczegóły, które bardzo pomagają nam eliminować błędy. Nigdy nie miałam problemu z instruktorami, jeśli poprosiłam, byśmy coś przećwiczyli więcej razy niż inne zadanie, ponieważ czułam się w jakimś konkretnym mniej pewnie. Zawsze kiedy był jakiś problem, to rozwiązywaliśmy go z instruktorami. Dużym plusem jest również wybór instruktorów podczas umawiania się na jazdy, co daje nam swobodę samodzielnego wyboru i zachęca do prowadzenia jazdy samochodem. Auta w szkole są w bardzo dobrym stanie, a jeśli coś się dzieje, to od razu są naprawiane, także nie ma możliwości, że podczas jazd, trafimy na „„popsute” auto. Bardzo dziękuję moim Instruktorom oraz Pani Małgosi za wsparcie. Gdybym miała kolejne życie, to z pewnością wybrałabym tą samą AUTO SZKOŁĘ. Szczególnie chciałabym podziękować Panu Rafałowi, za wsparcie, kiedy powinęła mi się noga na pierwszym egzaminie państwowym. Okazał mi bardzo dużo wskazówek, dobrych rad oraz zrozumienia i pocieszenia, kiedy nerwy puściły. Mogłabym nazwać go jako WUJEK DOBRA RADA, ponieważ dla niego (z mojego punktu widzenia) liczy się dobro i wiara w swojego kursanta. Jeszcze raz z całego serca dziękuję za tak profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu państwowego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak