Liczba odwiedzin: 31834 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

  408 opinii w tym 302 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Anna F ....k ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super! Dzięki Grils School zdałam egzamin za pierwszym razem. Dobre przygotowanie, miła atmosfera oraz fajni ludzie. Bardzo dobrze prowadzone zajecia teoretyczne ze super podejściem do kursantów. Jazdy w 100% były poświęcane by doskonalić swoje umiejętności na drodze. Bardzo się cieszę, że wybrałam tą Szkołę oraz chętnię polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Dorota Z ......a ip: 31.183.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nie jestem zadowolona z kursu. Instruktor nie potrafił mi na spokojnie wytłumaczyć, co robię źle, jedynie denerwował się na mnie, że popełniam błędy i straszył kosztami napraw. Dlatego też jazdy z nim były dla mnie stresujące i niewiele wyniosłam z nich. Rozumiem, że niektórym kursantkom odpowiada taka atmosfera albo po prostu lepiej się dogadywały z instruktorami, ale ja nikomu nie polecę tej szkoły. Na jazdach dodatkowych w innej szkole okazało się, że mam źle wykształcone nawyki, na które nikt mi nie zwrócił wcześniej uwagi oraz że wielu informacji mi w ogóle nie przekazano. Samodzielne dokształcanie się w tym temacie jest trudne, więc ważne, aby zarówno kurs teoretyczny, jak i praktyczny był kompleksowy. W tej szkole nie można o tym mówić. Teoria to niemal fikcja. Mimo że zdałam za pierwszym razem, nie uważam tego za sukces szkoły. Wiele czasu poświęcałam na poszukiwanie wiedzy w dodatkowych źródłach. I co najważniejsze, jest to dość drogi kurs, gdzie pod koniec wyskakuje wiele dodatkowych opłat. Koniec końców uważam, że nie opłaca się. Głównym powodem, dla którego byłam w stanie tyle zapłacić był fakt, że miała to być szkoła dla kobiet i liczyłam na dużo cierpliwości, z którą tylko u części instruktorów się spotkałam. A wychodzi na to, że przepłaciłam, bo mieli ładną reklamę.

Plusy

dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów, nerwowa atmosfera, ukryte koszty dodatkowe, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2019

Marta F ...c ip: 5.173.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po wielu latch przerwy egzamin zdany za pierwszym razem!!! Dzięki Małgosi i Sławkowi uwierzyłam w siebie i dostałam takiego pozytywnego kopa w tyłek(szczególnie od Małgosi:)) Jestem niesamowicie wdzięczna i będę Was polecać!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.12.2019

Marta D .....k ip: 217.172.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo, bardzo polecam! Wykłady: konkretnie i rzeczowo. Podczas nich były również drobne ćwiczenia. Nie nudziłam się :) Jazdy: Instruktorzy bardzo kompetentni, wszystko tłumaczyli ze spokojem, bez nerwów, nawet parę razy, a jednocześnie podczas jazd była naprawdę miła atmosfera, dzięki czemu nie mogłam się zniechęcić ;) Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które szły mi gorzej. Otrzymałam mnóstwo rad zarówno do egzaminu, jak i na później, już jako kierowca. Dużym plusem jest możliwość wyboru instruktora podczas ustalania grafiku, dzięki czemu można jeździć z osobami, z którymi czujemy się najpewniej. Co ważne, auta są w świetnym stanie. Widać, że szkoła jest stworzona przez ludzi z pasją do jazdy, którzy chcą nią zarazić innych! Dziękuję moim Instruktorom (przez wielkie I ), przede wszystkim Sławkowi, za cierpliwość, rady, motywację i super atmosferę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.12.2019

helena t .......a ip: 31.183.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Auto szkołę Girls School wybrałam dzięki mojej koleżance, która jadąc do pracy przeczytała reklamę. Szefowa szkoły P. Małgosia nie odebrała mi nadziei, a wręcz odwrotnie rozmowa z nią zaciekawiła mnie i postanowiłam rozpocząć " przygodę " z nauką jazdy. Wykłady prowadzone są w miłej atmosferze. Dzięki egzaminom wewnętrznym można solidnie przygotować się do egzaminu państwowego. Instruktorzy posiadają wiedzę i umieją dobrze ją przekazać, wytrwale tłumaczą, aby nasza jazda była poprawna. Dziękuję Małgosi i Sławkowi ( nauczyli mnie myśleć na drodze ) za wytrwałość, cierpliwość, a w chwilach zwątpienia dużo ciepłych słów, że dam radę, żebym uwierzyła w siebie. Dziękuję również Rafałowi i Patrykowi, oraz Wojtkowi, z którym po raz pierwszy usiadłam za kierownicą i ruszyłam. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję z całego serca. Cieszę się, że trafiłam do Girls School i ja polecam. Pozdrawiam Helena.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.11.2019

Grażyna F ....d ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalizm, życzliwość, pasja! Jakich by nie użyć pozytywnych przymiotników będzie mało. Małgosia i Sławek - bo z nimi tylko miałam jazdy - to ludzie na właściwym miejscu, kochający swoją pracę. Życzę im szerokiej drogi w życiu i dziękuję za pomoc w spełnieniu moich marzeń1 Jeśli chcecie w spokoju nauczyć się panowania nad autem i galimatiasem drogowym - skorzystajcie z pomocy tej szkoły jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.10.2019

Barbara S .........a ip: 31.182.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

GIRLS SCHOOL to super szkoła. Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim.Wspaniali instruktorzy pełni optymizmu i wiary w kursanta. Rodzinna atmosfera. Można brać dodatkowe lekcje. Terminy ustalane z kursantem. Dziękuję Gosi, Sławkowi, Wojtkowi, Rafałowi, Patrykowi i Madzi. To dzięki Wam zdałam. POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Aleksandra M .........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera, bezstresowa. Zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny jest prowadzony merytorycznie i jasno. Instruktorom przede wszystkim zależy na tym aby kursant zdał egzamin. Wszystkie manewry są tłumaczone cierpliwie i dokładnie bez krzyków i presji.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2019

Kinga F .....k ip: 77.237.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca wszystkim, którzy chcą nauczyć się JEŹDZIĆ a nie tylko jak zdać egzamin. Zdać egzamin na prawo jazdy próbowałam już ok 2 lata temu, wówczas zwiedziłam kilka łódzkich szkół, niestety nie udało się, więc w tym roku postanowiłam, że wracam i nie dam za wygraną :) Jazdy doszkalające w GIRLS SCHOOL to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Atmosfera świetna, bardzo duży plus za elastyczność (jazdy w wybranych przez siebie godzinach bez problemu ustaliłam z miesięcznym wyprzedzeniem), zadbane samochody, życzliwi instruktorzy. Wyjeździłam praktycznie cały kurs jeszcze raz (28h) i jestem w 100% zadowolona z każdej minuty. Szczególne podziękowania dla mojego Instruktora Sławka, za jego cierpliwość, wiarę we mnie i dobre słowa - prawdziwy Instrutktor z powołania :) Wyszkolił mnie jak nikt inny, szłam na egzamin ze stresem oczywiście ale też z przekonaniem, że tym razem jestem przygotowana najlepiej jak się tylko da. Zdałam za pierwszym razem! Polecam, najlepsza szkoła w Łodzi! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Monika Kab

Monika Kab
Opinia niezweryfikowna

Dziewczyny i chłopaki, jeśli chcecie być profesjonalnie przygotowani do egzaminu na prawo jazdy zapisujcie się do GIRLS SCHOOL!!! Pełna profeska!!! Super przyjazna atmosfera!!! Mega cierpliwie instruktorzy!!! A Madzia to instruktor z powołania, zawsze uśmiechnięta i pełna pozytywnych emocji. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za fachowe i rzetelne przygotowanie mnie do bycia kierowca (Tobie Madzia przede wszystkim). Z pełną odpowiedzialnością POLECAM tą szkołę i ludzi w niej pracujących.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Wanda W ........ ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję wszystkim instruktorom za cierpliwość, życzliwość i za pełen profesjonalizm w przygotowaniu wszystkich kursantów do samodzielnej jazdy. Bardzo dobre podejście do uczniów w każdym wieku. Najlepsza szkoła w Łodzi. Szczególne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla Pani Małgosi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.06.2019

Jadwiga Zejfer

Jadwiga Zejfer
Opinia niezweryfikowna

Jeżeli myślisz o prawo jazdy, to tylko w najlepszej szkole w Łodzi Girls school. Profesjonalni instruktorzy zaangażowani ,uczący bezpiecznej jazdy. Atmosfera rodzinna. Cierpliwość ,wyrozumiałość i serdeczność to domena tej szkoły. Polecam z całego serca i dziękuję wszystkim , że w wieku 60+ zrobiłam prawo jazdy i z przyjemnością jeżdżę .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2019

Elżbieta K ......a ip: 178.43.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

SUPER SZKOŁA :) FANTASTYCZNI INSTRUKTORZY:))) Na każdego znajdą metodę, żeby wytłumaczyć zasady zachowania na drodze i obsługę samochodu. Aż mi żal, że nie będę już spędzać z Nimi czasu, bo był to bardzo miły okres w moim życiu ... Gorąco polecam kobietom w każdym wieku :) i nie tylko kobietom;). I bardzo dziękuję za wsparcie i wiarę, że kobieta w średnim wieku też może nauczyć się jeździć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.05.2019

jadwiga z ....r ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim .którzy chcą mieć prawo jazdy Szkołę Girl School. Instruktorzy profesjonalni bardzo zaangażowani ,cierpliwi wyrozumiali . W szkole atmosfera rodzinna .Z przyjemnością biegłam na jazdy. Jazdy zawsze punktualnie. Dziękuję wszystkim ,a w szczególności Małgosi , która miała do mnie bardzo dużo cierpliwości i nauczyła mnie jeździć ,a jestem babcią .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2019

Anna B ......k ip: 77.254.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam GIRLS SCHOOL wszystkim, którzy pragną nie tylko zdać egzamin na prawo jazdy, ale przede wszystkim chcą nauczyć się dobrze sobie radzić na drodze. Ponieważ wiosnę życia mam już za sobą????, decyzja o rozpoczęciu kursu wydawała mi się nierozsądna, nieprawdopodobna, nielogiczna….Podjęłam jednak to wyzwanie i ani przez moment tego nie żałowałam. Czas spędzony na kursie to niezwykle odmładzająca przygoda! Świetne, zadbane i jedyne takie w mieście kolorowe autka, profesjonalizm instruktorów, indywidualne podejście do każdej osoby to nie wszystkie zalety GIRLS SCHOOL Prawdziwą siłą szkoły jest atmosfera oraz niezwykła otwartość i życzliwość całej załogi wobec kursantek. Małgosiu, dziękuję za wszystkie cenne lekcje, ale przede wszystkim za Twoje wielkie serce i wsparcie na każdym etapie nauki. Doceniam, że tak często wzbijałaś się na wyżyny organizacji, by spełnić wszystkie „koncerty życzeń” co do terminów jazd. Madziu, Twoja cierpliwość, ciepło i poczucie humoru bardzo pomagały, gdy mój entuzjazm nie zawsze szedł w parze z moimi umiejętnościami za kółkiem. Sławku, Twój spokój, profesjonalizm i bezcenne wskazówki umacniały we mnie przekonanie, że naprawdę nauczę się bezpiecznie i sprawnie poruszać na drodze. Piotrze, choć krótko ze sobą jeździliśmy, ale na długo to zapamiętam, ponieważ pierwszy zdecydowałeś, że jestem gotowa "wyruszyć w miasto”. KOCHANI, DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA TO , ŻE NIEMOŻLIWE STAŁO SIĘ MOŻLIWE! Ania Bartosik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.03.2019

Anna S ......a ip: 85.89.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła!!! Egzamin zdany a tu aż przykro się rozstawać z tak świetną ekipą. Jeździłam ze wszystkimi instruktorami i napiszę tak: na kogo byście nie trafili będzie dobrze :-) Wszyscy są bardzo pomocni, z poczuciem humoru i przede wszystkim cierpliwi i profesjonalni. Madziu, Kamilko, Sławku, Małgosiu i Piotrku strasznie Wam dziękuję i gorąco pozdrawiam. Do zobaczenia na drodze :-) Ania Szczerba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2019

Dorota K ......a ip: 188.146.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - a później było już tylko lepiej:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem przecież jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem, oprócz ostatnich cennych rad, dostałam bardzo dużo wsparcia ze strony instruktorów... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2019

Dorota K ......a ip: 31.183.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Od pierwszych zajęć teoretycznych Girlsschool wydała mi się miejscem wyjątkowym - ale zanim zabrałam się za pisanie tej opinii, porozmawiałam z kilkoma osobami, które robiły prawo jazdy w innych miejscach. I te rozmowy utwierdziły mnie w przekonaniu, że trafiłam najlepiej, jak tylko było można:) Zajęcia teoretyczne... Prowadzone w przemiłej atmosferze, ale przede wszystkim bardzo profesjonalnie. Dużo konkretnych przykładów ułatwiających zrozumienie przepisów ruchu drogowego oraz forma zajęć, która zaciekawia i aktywizuje. Praktyka... Zaczynałam od zera, czyli nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, nie wiedziałam, po co i gdzie jest sprzęgło, ani co zrobić, aby uruchomić samochód. Ale instruktorzy byli niesamowici. Tłumaczyli wszystko i nigdy nie dziwili się żadnym pytaniom. Nastawiali pozytywnie. Cierpliwie korygowali popełniane po raz setny;) te same błędy. Starali się dopasować metody do mojego stylu myślenia. Pomimo prowadzenia miłych rozmów podczas jazdy czułam, że są maksymalnie skupieni na swojej pracy. Autentycznie cieszyli się postępami w nauce, co dodawało mi wiary w siebie i pozwalało pokonywać kolejne trudności. Mając świadomość, że jestem jedną z wielu kursantek, czułam się traktowana bardzo indywidualnie. Dodam też, że dużym plusem były jazdy z różnymi instruktorami, bo każdy wnosił coś nowego i tłumaczył swoimi sposobami, a poza tym, pozwalało to na (jeszcze bardziej;)) obiektywną ocenę moich umiejętności. Egzamin... Przystąpiłam do niego z poczuciem, że spokojnie mogę wyjechać na miasto i wiem, jak się zachować w różnych sytuacjach. W ostatnich dniach przed egzaminem dostałam niesamowicie dużo wsparcia i ciepła ze strony instruktorów, o fizycznej obecności na placu WORDu nie wspominając... Małgosiu, Madziu, Piotrze i Sławku:) Pozostaję pod wrażeniem Waszych kompetencji i zaangażowania, ale także niesamowicie ciepłych i otwartych osobowości. Z Wami ten kurs to była naprawdę NIEZŁA JAZDA:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2019

Aleksandra S ..k ip: 194.99.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Girls School! Przed przystąpieniem do kursu NIGDY WCZEŚNIEJ nie prowadziłam samochodu i dopiero w tej szkole podjęłam naukę jazdy od samiusieńkich podstaw. Przed przystąpieniem do jazd miałam obawy, że zbłaźnię się nieznajomością samochodu i technicznych aspektów związanych z prowadzeniem auta jednak instruktorzy w Girls School to ludzie z sercem na dłoni i w sposób zrozumiały, łagodny i cierpliwy nauczyli mnie wszystkiego od samego początku. Instruktorzy to profesjonaliści, którzy potrafią przekazać wiedzę kursantowi. Nigdy nie miałam jazd z Panią Małgosią ale za to ze Sławkiem, Madzią i Piotrem. Żaden z instruktorów nigdy na mnie nie krzyczał ani nie dał mi odczuć, że jestem kiepskim kierowcą lub, że się do tego nie nadaję. Przeciwnie, atmosfera niezwykle ciepła i wspierająca. Trasy egzaminacyjne dokładnie pokrywały się z trasami podczas kursu (w tym miejsca do parkowania na egzaminie). Egz. zdałam za drugim razem, bo za pierwszym po prostu zjadł mnie stres i popełniłam błędy, których nigdy wcześniej nie popełniałam podczas kursu :p Naprawdę gorąco polecam Girls School!!!! :-) Ola S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2019

Wiktoria C ....... ip: 31.182.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła prowadzona przez ludzi pełnych pasji i ambicji. Każdy z instruktorów ma kilogramy cierpliwości, spokoju, pogody ducha i jest otwarty na Twoje potrzeby. Każdemu zależy nie jedynie na tym, byś zdała egzamin, ale żebyś przede wszystkim czuła się pewnie na drodze, doskonale uczą też parkowania ;) Zero spóźnień, grafik dostosowany do Ciebie i nietypowe triki na pozbycie się złych przyzwyczajeń na drodze, to wszystko sprawia, że czujesz się wyjątkowa i pewna siebie. Możliwość nauki u kilku instruktorów to jak dla mnie ogromny plus, ale jeśli nawet ta metoda nie jest dla Ciebie, wystarczy, że o tym powiesz i będzie tak, być czuła się jak najlepiej. Z tymi instruktorami nawet Łódź przestaje być szara, poza tym żadna szkoła nie ma tak czarujących pojazdów :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2019

Joanna Z ......a ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Nie miałam zamiaru nigdy robić prawa jazdy( bo nie umiem zmienić biegów, włączyć kierunkowskazów,bo się boję itd.), chociaż mój mąż od 19- tu lat mnie namawiał,ale..... wracając z Łodzi w kwietniu zeszłego roku zauważyłam informacje o takiej szkole dla kobiet i powiedziałam sobie, że jeśli już to tylko ta szkoła. Zapisałam się i nie żałuję. Okazało się, że umiem zmieniać biegi, włączyć kierunkowskazy i najważniejsze POKOCHAŁAM prowadzić samochód. Każdy z instruktorów dał mi od siebie lekcję, którą zapamiętam.... Kiedy za długo trzymam nogę nad sprzęgłem od razu przypominam sobie "groźbę" Sławka "bo ci urwę tę nogę" i od razu przekładam na półkę tam gdzie powinna być????. Madzia natomiast "obiecywała" , m. in. że da po hamulcach jak będę trzymała kurczowo kierownicę???? wiele było rad, wsparcia od instruktorów.Dziękuję Wam za to, że mogłam się od Was nauczyć: Maddaleno???? Małgosiu???? Piotrze numer 1???? Sławku???? Piotrze numer 2, Kamilo.Mogłabym pisać o Waszym wpływie na moją jazdę, ale za długo by zeszło???? Ta szkoła jest świetną szkołą i polecam ją każdej kobiecie, która nie wierzy w swoje umiejętności, ma kompleksy..ONI Wam pomogą i włożą całe serce w to żeby każda z Was cieszyła się z uzyskania prawa jazdy. Jesteście Najlepsi kochani

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.12.2018

Marta M .......a ip: 188.146.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić autoszkołę Girls School. Zostałam przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Atmosfera w trakcie wykładów, jak i podczas jazd była bardzo przyjemna. Instruktorzy są bardzo cierpliwi. Jestem bardzo zadowolona i chętnie polecę tą autoszkołę innym

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2018

Iga Gmerska

Iga Gmerska
Opinia niezweryfikowna

Bardzo polecam tę szkołę, przeniosłam się do niej po skończonym kursie w innej i to była bardzo dobra decyzja. Dopiero w tej szkole nauczyłam się jeździć i tylko dzięki niej zdałam egzamin. Indywidualne podejście, świetna atmosfera, wiedza, profesjonalizm oraz wsparcie pana Sławka sprawiły, że uwierzyłam w to, że mogę być dobrym kierowcą. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2018

Paulina C .........a ip: 195.74.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Swoją opinię zacznę od tego, że pierwsze podejście do kursu miałam 10 lat temu. Po dwóch nieudanych próbach zniechęciłam się do prowadzenia samochodu i stwierdziłam że to "nie dla mnie". A następnie trafiłam do GirlsSchool i na nowo odkryłam jak wielką frajdę sprawia mi prowadzenie samochodu. Gosia na wykładach cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania, a potem zaczęły się jazdy i okazało się, że dogodne godziny jest w stanie wyciągnąć spod ziemi. Jeździłam z Madzią, Piotrkiem oraz Sławkiem i każde z nich ma ogromną wiedzę i niesamowite podejście. Każde zwraca uwagę na co innego. Największe jednak podziękowania należą się ode mnie Sławkowi. Swoją cierpliwością, profesjonalizmem i siłą spokoju sprawił, że zostałam szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy i już za kilka dni będę mogła samodzielnie poprowadzić samochód. Zdałam za drugim razem, przy pierwszej próbie pokonał mnie stres, ale Sławek tak bardzo we mnie wierzył, że nie było innej opcji jak podejść drugi raz i po prostu zrobić swoje. Nigdy nie usłyszycie w tej szkole gotowego przepisu na prowadzenie samochodu, Wy same go stworzycie z pomocą całej cudownej ekipy. Bardzo Wam dziękuję!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.08.2018

Anna W ..t ip: 31.183.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chyba na lepsza szkole nie mogłam trafić!!!! Pani Małgosia zawsze znajdzie dla nas czas, Pan Sławek nauczy Was w wiary w siebie przy 1000km/h! Godziny jazd ustalane z tygodniowym wyprzedzeniem ,dopasowywane aby każdej stronie pasowały !Autka czyste, zadbane a instruktorzy to istni aniołowie cierpliwości z ogromnym sercem . Szczególnie chciałabym podziękować Madzi za wszystko co dla mnie zrobiła , a szczegolnie , ze nauczyła mnie jeździć autem i przełamać strach ???? Instruktorka niczym przyjaciółka ! Dziękujeeeee -Twoje wysokie tony

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.06.2018

Marta L ..h ip: 217.113.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, fantastyczni instruktorzy, naprawdę polecam :) Szczególne podziękowania dla Pana Sławka za cierpliwość i cenne uwagi, dzięki którym zdałam egzamin mimo, że sama traciłam powoli wiarę w siebie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2018

Justyna G ...a ip: 94.254.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Girls Scholl to pełna profesjonalizmu auto szkoła. Jazdy odbywają się na sprawnych i zadbanych autach. Instruktorzy to przesympatyczne osoby, które wkładają całe swoje serce, by jazda w ruchu drogowym odbywala się bezpiecznie. Indywidualne podejście do kursanta sprawia, że kursant czuję się komfortowo.Dzięki Małgosi elastyczny grafik jazd daje możliwość pogodzenia ich z pracą. Szczególne podziękowanie dla Sławka, który okazał mi wiele cierpliwości i dzięki któremu zdałam egzamin za 2 razem☺i uwierzyłam w siebie i swoje umiejętności i możliwości☺ Jest wspaniałym szkoleniowcem posiadający ogromne doświadczenie i wiedzę techniczną a przy tym jest super kumplem. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą przede wszystkim nauczyć się jeździć i zdać pozytywnie egzamin w Łodzi. Będzie mi brakowało towarzystwa i obecności tych wyjątkowych osób!!! Było super jesteście wyjątkowi☺ Dziękuję za wszystko!!! Justyna Gacka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.06.2018

Patrycja J .........a ip: 94.254.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

GORĄCO POLECAM szkołę jazdy GIRLS SCHOOL!!! Jeżeli chce się nauczyć dobrze jeździć a nie tylko zdać egzamin to ta szkoła jest idealna! Po długiej przerwie wróciłam do robienia prawa jazdy! Profesjonalne podejście, miła atmosfera podczas jazd, ogrom wiedzy sprawiły, że poruszam się pewnie po drogach! Gdyby nie Małgosia i Sławek dawno bym zrezygnowała ! Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.06.2018

Malgorzata C .........c ip: 159.205.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z wielkim przekonaniem polecam Girls School wszystkim, ktorzy chca nie tylko zdac egzamin na prawko ale przede wszystkim nauczyc sie "przyzwoicie" jezdzic (tak Pan egzaminator okreslil moja jazde na egzaminie). Przez wiele lat dojrzewalam do podejscia do tematu Prawa Jazdy, glownie ze strachu przed samym pojazdem i ruchem drogowym, nie wierzylam, ze naucze sie jezdzic na tyle dobrze, zeby czuc sie w miare bezpiecznie za kierownica. Slyszalam tez ze kursy i jazdy z instruktorami nie zawsze bywaja przyjemne. Na szczescie kuzynka polecila mi Girls School i praktycznie od samego poczatku bylo to przesympatyczne doswiadczenie. Zaczelam jazdy z Magda, ktora jest wyjatkowo wyluzowana, dowcipna i ciepla osoba, calkowicie rozladowuje stres-przy niej polubilam parkowanie rownolegle !!! Pozniej jezdzilam ze Slawkiem z ktorym objechalam chyba cale miasto i spory odcinek autostrady (tak tak moi drodzy L'ka na autostradzie jadaca 120 !!!) a do tego nauczyl mnie bezblednego ruszania pod gorke :) W miedzy czasie jezdzilam z Kamila, Ania i Piotrkiem - wszyscy super przykladajacy sie do pracy i bardzo mili. Po tym jak juz pojelam i opanowalam podstawy zaczelam jezdzic z Malgosia i ona doszlifowala moje umiejetnosci. Jezdzilam bardzo duzo, stracilam rachube ile godzin ale napewno conajmniej 2x wiecej niz przwiduje kurs podstawowy. To byla znakomita inwestycja ! Przez caly czas czulam, ze jest to szkola w ktorej wszystkim zalezy, zeby mnie nauczyc. Egzamin byl tylko formalnoscia, bez stresu... moze nawet przyjemnoscia ;) WIELKIE DZIEKI kochana "Girls School"- jestescie cudowni i przywracacie wiare w ludzi !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2018

Marta K ..c ip: 94.254.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

1)konkrety podczas jazd, 2) Instruktorzy z powołaniem, 3) brak naciągania na dodatkowe koszty.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak