GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET

 472 opinie w tym 361 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

GIRLS SCHOOL - szkoła nauki jazdy DLA KOBIET
al. Kościuszki 3
90-418 Łódź

Opis

Witamy w kobiecej szkole jazdy!
Informujemy o możliwości rozłożenia kursu na raty!
GIRLS SCHOOL to szkoła nauki jazdy stworzona przez kobiety dla kobiet. Powstała z połączenia pasji , wiedzy, marzeń i temperamentów.
Przykładając wszelkich starań do poszerzania granic "kobiecego świata motoryzacji" stała się liderem programu operacyjnego Kapitał Ludzki i rozwija się pod patronatem Unii Europejskiej.

Współpracuje również z prężnie działającymi szkołami nauki jazdy dla kobiet na terenie Polski, co w konsekwencji przyczynia się do wielopoziomowego wypracowywania dla kursantek najskuteczniejszych metod nauczania.


Celem Girls School jest świadczenie usług o najwyższej jakości.
Dlatego przede wszystkim inwestujemy w:

*kadrę posiadającą predyspozycje i serce do wykonywanego zawodu
*najwyższej jakości sprzęt szkoleniowo- testowy
*nowoczesne zaplecze dydaktyczne
*doskonały stan techniczny i wizualny naszych pojazdów
*posiadamy nowe auta Hyundai i20 takie same jak na egzaminie państwowym oraz Suzuki Swift
*posiadamy auto z automatyczną skrzynią biegów BMW seria 1 przystosowane do egzaminu w WORD
*jazdy odbywają się co dziennie w godz. 8.00 - 22.00 w soboty i niedziele 8.00-18.00
*zapewniamy wjazd na plac manewrowy WORD ul. Maratońska i WORD ul. Smutna
*możliwość zdawania egzaminu państwowego praktycznego na naszym przystosowanym autku w
towarzystwie instruktora co skutecznie zmniejsza stres
*jako jedni z nielicznych jeździmy z kursantami na drogę ekspresową lub autostradę żeby każda
osoba miała szansę zasmakować tego z czym kiedyś przyjdzie jej się zmierzyć pod okiem
instruktorów
*dajemy gwarancję komfortowych warunków i zadowolenia

Z myślą o Was i Waszych potrzebach wnętrze naszych sal wykładowych uczyniłyśmy wyjątkowym miejscem które sprawia, iż nauka w Girls School staje się czymś więcej niż teoretycznym przygotowaniem do bycia kierowcą.

JESTEŚ TEGO WARTA BO JESTEŚ WYJĄTKOWA :)
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Chylińska Właściciel

Małgorzata Chylińska Właściciel

Magda Szałowska

Magda Szałowska

Karolina Socha

Karolina Socha

Sławomir Chyliński

Sławomir Chyliński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20 i KIA RIO taka jak na egzaminie państwowym)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

26.04.2021

al. Kościuszki 3, automat

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (BMW seria 1)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu na egzamin

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Monika Basiakowska

Monika Basiakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę :) Przemiła atmosfera, a co najważniejsze bardzo profesjonalne podejście do nauki kursantów, jednocześnie bez niepotrzebnej spiny. Wszyscy instruktorzy są bardzo fajni i kompetentni, dzięki nim polubiłam jeździć autem i zdałam ten trudny egzamin! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Olimpia

Nikola Olimpia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kadra instruktorska, świetnie prowadzone wykłady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Judyta Weronika Ulanowska

Judyta Weronika Ulanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam te szkołę jazdy! Po nie zdanym pierwszym egzaminie praktycznym zgłosiłam się do Girls School na dodatkowe jazdy przed kolejnym podejściem. Była to bardzo dobra decyzja, egzamin zdany a w głowie zostaje wiele cennych wskazówek na przyszłość. Jedyne czego żałuje, to ze nie szkoliłam się tu od początku :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Aleksandra Davis

Aleksandra Davis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Girls School w Łodzi! Instruktorzy BARDZO dobrze uczą, są wyważeni, profesjonalni, z dobrym humorem, potrafią zmotywować i uspokoić. Przyszłam do szkoły na czwartym miejscu ciąży i jestem MEGA zadowolona ! Egzamin zdany za pierwszym razem, a to chyba najlepsza rekomendacja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kowalczykowska

Marta Kowalczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca, znakomici instruktorzy którzy cierpliwie wszystko tłumaczą. Szczególnie polecam jazdy z Panią Małgosią i Sławkiem, pasjonaci motoryzacji, którzy potrafią przekazać wiedzę potrzebną nie tylko do zdania egzaminu ale również do bycia dobrym kierowcą;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Wasiela

Agnieszka Wasiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła. Trafiłam co prawda nieco z przypadku - dostalam voucher na urodziny od znajomych bo od dłuższego czasu zbierałam sie do kolejnego podejscia do "prawka". Kiedy zjawilam się na jazdach poszło już bardzo szybko i prawo jazdy w kieszeni. Bardzo mili, cierpiwi, profesjonalni instruktorzy. Otwarci na kursantów, odpowiadajacy na pytania bez ironii. Bez stresu, naśmiewania a wręcz odnioslam wrażenie, że wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie. Ogromne podziękowania szczególnie dla Patryka, gdyż z nim najwięcej czasu jezdzilam i dałam radę i Małgosi za odpowiedzi na nurtujące pytania, nawet te tuż przed egzaminem. W sumie to nawet trochę brakuje mi tych jazd :) Polecam bardzo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Kamińska

Dominika Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super autoszkoła! Byłam na jazdach doszkalających, przekazano mi duzo wiedzy i cennych wskazówek czego w poprzednich dwóch autoszkołach nie zrobiono. Po porażkach na egzaminach bylam juz zniechęcona prawem jazdy. Wszystko się zmieniło jak trafiłam na Girls School, odzyskałam wiarę, że zdobędę to upragnione prawo jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Lasiota

Julia Lasiota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka w Girls School była czystą przyjemnością. Nie wiedziałam czego dokładnie się spodziewać od kursu prawa jazdy, ale dziś wiem, że gdybym miała cofnąć się w czasie i wybierać auto szkołę jeszcze raz, to nie wybrałabym innej. Moje doświadczenie z Girls School było jak najbardziej pozytywne. Nawet wręcz przerosło moje oczekiwania, ponieważ znacznie odbiegało od tego, co czasem słyszę od znajomych uczących się w innych auto szkołach. „Stres, nerwy, płacz, niewyrozumiali instruktorzy...” w moim przypadku dzięki Girls School były tylko nic nie mającymi z rzeczywistością pojęciami. W zasadzie cały mój kurs można by określić przeciwieństwami: spokojem, radością, uśmiechem i empatycznym instruktorami. Zajęcia teoretyczne były przeprowadzane bardzo dobrze i przystępnie, w małych grupach. Nie musiałam za wiele uczyć się sama w domu, bo większość zagadnień i pytań egzaminacyjnych omawialiśmy na wykładach. Zajęcia praktyczne były znakomite. Od samego początku dobrze poczułam się za kierownicą; trafiłam na wspaniałych, cierpliwych instruktorów - wielkie podziękowania dla Rafała i Patryka! Moja nauka odbywała się płynnie a tempo pozwalało na swobodne przyswajanie nowych umiejętności i doszkalanie tych już zdobytychk. Lekcje były czystą przyjemnością, ale przede wszystkim przygotowywały mnie solidnie do egzaminu i różnych sytuacji na drodze. Nauka w takiej atmosferze tylko sprzyja chęci i możliwości polepszania swojej jazdy. Całym sercem polecam Girls School! ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola S .......a ip: 37.47.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po odbyciu kursu w innej szkole jazdy w Łodzi i kilku niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na jazdy doszkalające w szkole GIRLS - to była najlepsza decyzja! Świetny, profesjonalny instruktor - każda jazda to była przyjemność, a egzamin zdałam za pierwszym razem po jazdach doszkalajacych. Polecam szczególnie osobom ,,po przejściach” w drodze do uzyskania prawka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emilia Kronenberger

Emilia Kronenberger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę świetna szkoła! Długo się zbierałam do decyzji czy robić prawo jazdy, w końcu podjęłam decyzję i wybrałam Grils School, bo oczekiwałam że będą mieli sporo cierpliwości ;) I się nie pomyliłam! Kurs teoretyczny prowadzony ciekawie, czas na zajęciach mijał szybko, atmosfera bardzo miła. A zajęcia praktyczne przebiegały na spokojnie, nigdy nie było nacisku na kolejne kroki jeśli nie czułam się pewnie, natomiast odrobinę potrzebnego lekkiego "kopa" też czasem było. Dzięki temu mogłam w miarę szybko oswoić się z prowadzeniem auta, co było dla mnie totalną nowością. Miałam trzech instruktorów - wszystkich bardzo polecam! Dzięki temu miałam okazję posłuchać rad od różnych osób, a później na egzaminie było mniej stresu jadąc z egzaminatorem, skoro wcześniej jeździłam z różnymi osobami. Wszyscy byli bardzo cierpliwi, tłumaczyli dokładnie, odpowiadali na wszystkie pytania, jak było trzeba to nawet rysowali na kartce jak bardziej opornie mi szło przyswajanie jakiegoś zagadnienia ;) Wszystkie auta na jakich jeździłam były też bardzo zadbane i sprawne, uważam to za bardzo ważną kwestię przy nauce jazdy. Z czystym sumieniem polecam każdemu, nie mogłam trafić do lepszej szkoły!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Messyasz

Weronika Messyasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem bardzo polecam Girls School :) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Panią Małgosię w ciekawy, merytoryczny i czasami humorystyczny sposób zawsze angażują kursanta na zajęciach, więc nie ma opcji usnąć z nudów :D Dodatkowo lekcje obfitują w opisy interesujących historii drogowych, więc szybko zapadają w pamięć, przez co łatwiej wchłonąć suchą teorię. Na każde nurtujące pytanie jest jasna zrozumiała odpowiedź; Materiały edukacyjne rozdawane kursantom na pierwszych zajęciach z super skondensowaną wiedzą ułatwiają naukę i utrwalanie wiedzy w domu. Na zajęciach praktycznych, każdy z instruktorów profesjonalnie i w jasny sposób przekazuje swoją wiedzę, są bardzo przyjaźni i zaangażowani w swoją pracę, również bez problemu można znaleźć wspólne tematy do rozmowy. Na koniec lekcji są ciekawi wrażeń, odczuć i samopoczucia kursanta, podsumowują postępy, a w razie potrzeby informują nad czym należy bardziej poćwiczyć. W szczególności dziękuję, pozdrawiam i polecam przemiłego Pana Rafała, z którym przejeździłam najwięcej godzin :) oraz uroczego Pana Sławka, który towarzyszył mi również na egzaminie :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Kruczkowska

Wiktoria Kruczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta, miła atmosfera. Instruktorzy dają cenne rady co do egzaminów. Są wyrozumiali i cierpliwi. Bardzo polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karina D ......a ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam auto szkole Girls School, pełen profesjonalizm. Jako kursanci jesteśmy zawsze priorytetem. Pani Małgosia cudownie przygotowuje do egzaminu teoretycznego, przepełnia wiedzą, nie ma opcji by nie zdać !!! Miałam przyjemność jeździć z każdym instruktorem w tej szkole i śmiało mogę polecić pana Sławka za cierpliwość i dobra, wymagająca naukę, panią Kamilę za wiarę w swoich uczniów no i oczywiście cudowna panią Małgosię, która zwraca uwagę na wszystko i daje świetne rady! Serdecznie polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Karolina

Beata Karolina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna auto szkoła. Kompetentna kadra z wysoką kulturą i ogromnym poczuciem humoru. Indywidualne podejście do kursanta. Ciekawe wykłady teoretyczne, grafik jazd dostosowany do kursanta. Kurs zakończony moim wymarzonym Prawem jazdy. Polecam z całego serducha.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Ratajska

Maria Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą autoszkole. Instruktorzy są bardzo wyrozumiali. Przemiła, serdeczna atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Aż szkoda było kończyć ten kurs. Autka nowe, bardzo fajnie się nimi jeździło. Najbardziej lubiłam jeździć z Panem Patrykiem "instruktor z powołania", który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i mimo mojego dojrzałego wieku potrafił mnie nauczyć jeździć.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Grochowska

Ola Grochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo tą auto szkołe z całego serduszka pomimo tylko doszkolenia się nauczyłam się bardzo dużo jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Panu Sławkowi za cierpliwość do mnie ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Martyna Poborczyk

Martyna Poborczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tę szkołę dla każdego, nie tylko dla kobiet. Również wiek kursanta nie ma znaczenia, są w stanie przygotować każdego! Instruktorzy wyrozumiali, każdy zwraca uwagę na inne aspekty. Wykłady teoretyczne prowadzone zrozumiale, z możliwością zadawania pytań i tłumaczenia od razu niejasności. Podczas kursów praktycznych szkolimy zarówno umiejętności, które według instruktora robimy niedokładnie oraz te, w których sami czujemy się niepewnie. Dzięki sympatycznym instruktorom nie straszne są żadne skomplikowane skrzyżowania czy manewry. Wielki plus za ciągłą mobilizację do działania, nawet kiedy sił i chęci już brak. Polecam i dziękuję za świetne przygotowanie i dzięki temu egzaminy zdane za pierwszym razem! Już nie mogę się doczekać jak wsiądę samodzielnie do samochodu! ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Estera Sałata

Estera Sałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serducha polecam tą autoszkole. Instruktorzy bardzo wyrozumiali. Przemiła atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Żal było kończyć ten kurs. Egzamin udało się zdać za pierwszym razem, ale dzięki tej autoszkole czułam się do niego bardzo dobrze przygotowana. Autka nowe, bardzo fajnie się nimi jeździło , na egzaminie W wordzie miałam dokładnie takie samo auto na jakim się szkoliłam. Najbardziej lubiłam jeździć z Panem Patrykiem, który jest bardzo cierpliwy oraz z właścicielem Panem Sławkiem, który każdego nauczy dynamicznej jazdy. Naprawdę bardzo gorąco polecam każdemu!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Petrykowska

Justyna Petrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem ☺️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Ośkiewicz

Justyna Ośkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Możliwość nauki jazdy w miłej i bezstresowej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Kasia Bania

Kasia Bania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam GIRLS SCHOOL!!! Profesjonalne podejście do nauki super atmosfera i ludzie ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Gieraga

Paulina Gieraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę, mimo że odbywałam w niej tylko jazdy doszkalające wiele się nauczyłam. Instruktor z którym odbywałam jazdy na spokojnie wyjaśniał moje wątpliwości nawet po kilka razy przez co czułam się pewniej na drodze. Jeśli miałabym jeszcze raz wybierać szkołę jazdy bez wątpienia wybrałabym Girls school.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Papiewska

Ewa Papiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie Girls School!!! Wspaniali instruktorzy, dzięki którym jazdy zawsze sprawiały mi wielką przyjemność. Bez stresu potrafili nauczyć jak poprawnie (i dynamicznie!) jeździć. Wielokrotnie powtarzaliśmy manewry, które sprawiały mi szczególną trudność. Dodatkowym plusem dla mnie była możliwość częstych jazd, przez co nie traciłam zdobytych umiejętności i szybko robiłam postępy. Podziwiam jak Pani Małgosia układała harmonogram jazd, że zawsze znalazł się pasujący mi termin. Bardzo dziękuję za wszystko, a szczególnie za dodawanie mi pewności siebie i wsparcie (nawet do ostatniej minuty egzaminu). Jesteście najlepsi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miśka Chojna

Miśka Chojna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam Girls School. Profesjonalna nauka jazdy z indywidualnym podejściem do kursanta. Zajęcia odbywają się na kilku samochodach dzięki czemu na egzaminie łatwiej opanować prowadzenie innego auta. Instruktorzy dzielą się wiedzą i doświadczeniem w sposób zrozumiały dla początkującego kierowcy. Zdałam za pierwszym razem mimo tego, że mój egzamin został przesunięty o 2 miesiące z powodu pandemii SARS-CoV 2 ( w tym czasie nie miałam możliwości jeżdżenia samochodem). Otrzymałam niesamowite wsparcie i nie będę bała się wyjechać samodzielnie na drogę. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Szyller

Nikola Szyller
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam szkołę GIRLS SCHOOL!!! Super ludzie, wspaniała atmosfera i mega profesjonalne przygotowanie. Teorię i praktykę państwową zdałam za pierwszym razem❤️ Zajęcia z teorii przeprowadzała Pani Małgosia Chylińska a jazdy miałam z uroczym mężem Pani Małgosi-Sławkiem, który zawsze potrafił poprawić mi humor. Pracują tam ludzie, którzy są cierpliwi i rzetelni. BARDZO BARDZO POLECAM????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tanyushka Brahina

Tanyushka Brahina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne polecam Girls School. Najlepsza szkoła, w której pracują świetni ludzi, dla których nauka jazdy, to nie tylko praca, a pasja. Na teoretycznych wykładach była bardzo fajna atmosfera i bez stresu pytałyśmy o wszystkim. Pani Małgosia rzetelnie tłumaczyła najważniejsze rzeczy, angażując każdą kursantkę do wypowiadania się. Pod czas jazd panuje też przemiła atmosfera. Miałam możliwość jeździć z róźnymi instruktorami i na różnych samochodach. Każdy instruktor (Sławek, Rafał, Patryk) ma inne podejście, ale każdy jest cierpliwy, wyrozumiały oraz każdy stara się rzetelnie i dokładnie przygotować kursantkę do egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Kwiatkowska

Agata Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas jazd! Instruktorzy mają bardzo dużo wiedzę i potrafią w ciekawy i prosty sposób nauczyć jazdy samochodem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Joanna Ligocka

Joanna Ligocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Sławek odpowiedni człowiek, na odpowiednim miejscu. Konkretnie, bez krzyku tłumaczył wszystkie manewry, podrzucał swoje wskazówki, które były cenne podczas egzaminu praktycznego. Pani Małgosia - mózg większości spraw. Niemożliwe załatwia od ręki. ???? Cieszę się, że trafiłam akurat do tej Auto Szkoły, obawiałam się wielu rzeczy, uprzedzona wcześniejszą szkołą. Z całego serca polecam to miejsce.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Łapka

Sylwia Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Super szkoła - świetni ludzie. Poszłam do niej z myślą,że będę czuć się spokojniejsza wiedząc,że dla kobiet,ale dzięki podejściu instruktorów nie miało to potem znaczenia. Atmosfera na kursie była bardzo fajna,można bezstresowo pytać o wszystko. A na jazdach jest też przemiła atmosfera,każdy z instruktorów(Patryk,Rafał,Sławek,Gosia) zwracają uwagę na troszkę inne rzeczy i mając możliwość jazdy z nimi wiem,że każdy z nich nauczył mnie czegoś innego. Różnego postrzegania sytuacji na drodze. Są to wspaniali ludzie,którzy wkładają całe serce w to co robią. Idąc na egzamin czuję się wsparcie i mimo stresu,który się pojawia ma się świadomość,że jest się dobrze przygotowanym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Szyszko

Martyna Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła pod słońcem, poszłam na egzamin z myślą, że jedyna rzecz z którą moge mieć problem to stres, bo całej reszty bylam nauczona super. Miałam możliwość jeździć z większością instruktorów, przez co nauczyłam sie jazdy na paru samochodach plus każdy z instruktorów (Patryk, Sławek i Rafał) ma inne podejście. Z każdym czułam się komfortowo, w samochodzie była super atmosfera, dużo wyrozumiałości i czułam, że mogę zapytać się o wszystko (nawet najgłupszą rzecz). Podczas jazd nigdy nie brakowało żartów, na wykładach z panią Małgosią tak samo, były one prowadzone z tłumaczeniem na bieżąco, zwracając uwage na najważniejsze rzeczy i angażowały każdą z kursantek do wypowiadania się. Naprawdę nie ma nad czym się zastanawiać przy wyborze autoszkoły.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak