Liczba odwiedzin: 58219 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GALANT Wyższa Szkoła Jazdy

  648 opinii w tym 528 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Dariusz Narożny

Dariusz Narożny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nalepsza szkoła w mieście

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Michał Qcner

Michał Qcner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Podejście do kursantów, przygotowanie merytoryczne i mentalne do egzaminu, postawienie na praktykę na ulicy, wszystko na plus. Zdałem za pierwszym razem, a to najlepsza ocena.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Sebastian Wladysiak

Sebastian Wladysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście! Polecam ;-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2020

Kamila Piat

Kamila Piat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, kursy odbywają się w przyjaznej i wyluzowanej atmosferze, godziny są elastyczne, instruktorzy doskonale przygorowami merytorycznie. Zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2020

Bárbara Czekajska

Bárbara Czekajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niestety do tej szkoły trafiłam już tylko na jazdy doszkalające po niezdanych dwóch próbach, do których przygotowywałam się na innym kursie. Kilka jazd doszkalających pozwoliło mi podejść do kolejnego egzaminu z większą świadomością swojej jazdy oraz z większym spokojem. 3 próba zakończyła się sukcesem. Gorąco polecam osobom, które chcą nauczyć się efektywnej jazdy (nie tylko pod kątem egzaminu) w miłej atmosferze :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2020

Magdalena Klebus

Magdalena Klebus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Magda Kowarska

Magda Kowarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam kurs po szeregu pozytywnych opinii a także z polecenia znajomej. Profesjonalizm i skuteczność. Insyruktorzy z indywidualnym podejściem do kursanta. To był dobry wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2020

Jolanta Dolska

Jolanta Dolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin na prawo jazdy za czwartym razem dzięki profesjonalnemu podejściu do kursanta.W szkole OSK Galant nauczyłam się więcej niż w innej szkole w której zaczynałam kurs.Szczegolnie dziękuje Panu Tomkowi za miła atmosferę i cenne wskazówki, których udzielał mi podczas jazdy.Wszystkim będę polecać ta szkołę !! Jola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2020

Przemek Witczak

Przemek Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, pełen profesjonalizm, instruktorzy i auta na wysokim poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Bartosz Budasz

Bartosz Budasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu :) Pełen profrsjonalizn polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Taras Sitar

Taras Sitar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Są tylko pozytywne wrażenia! Wybrałem ten ośrodek przez dużą ilość pozytywnych opinii. Mówiąc szczerze trafiłem w dziesiątkę. Wszystko się okazało prościej niż wydawało się na początku. Krok po kroku i dziś za pierwszym razem mam załatwione! Oprócz prawka nowe przyjemne znajomości. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Dominik Szaj

Dominik Szaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że wybrałem tę szkołę jazdy. Żadnych problemów. Pan Tomasz z wielką wiedzą i zaangażowaniem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Jerry Bau

Jerry Bau
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na wysokim poziomie. Doskonałe przygotowanie merytoryczne, profesjonalne podejście do kursanta. Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Szymon Kze

Szymon Kze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Niestandardowe i indywidualne podejście do każdego klienta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2020

Aśka Wys

Aśka Wys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Kulturalni i mili instruktorzy. Na jazdy jeździłam z przyjemnością :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.01.2020

Alona Batyrshyna

Alona Batyrshyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem całościowo zadowoloną Warunki Szkoły spełnili największe moje oczekiwania Instruktorzy są Mega ♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2020

Marcin Micewicz

Marcin Micewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mi się podobały jazdy doszkalające. Bardzo dużo się nauczyłem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2020

Anna Michałowska

Anna Michałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, instruktorzy z ogromną wiedzą i profesjonalnym podejściem. Cieszę się, że zdecydowałam się na zakup jazd doszkalających właśnie w tym ośrodku, to był strzał w 10!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2019

Karolina Machowicz

Karolina Machowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panią Beatą to sztos! Super kobieta, zna się na robicie, zawsze ma sposób na powielane błędy, zawsze ma dużo mądrego do powiedzenia, szczera do bólu kiedy trzeba, nie denerwuje się, jest bardzo miła, ciepła i sympatyczna. W dzień egzaminu wyściskała mnie i "kopniakiem" na szczęście pożegnała, nie było problemu zostawić mnie przy Wordzie. Godzin jazd miałam łącznie 6, 4 z P. Beatą i dwie z P. Marcinem. Cieszę się, że wzięłam dodatkowe jazdy, wiem, że dzięki temu zdałam! Polecam każdemu. No i mój chłopak idzie na cały kurs, żałuję, że ja wcześniej robiłam kurs gdzie indziej i miałam tylko jazdy doszkalające. Pozdrawiam serdecznie Karolina

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Mateusz Surmacz

Mateusz Surmacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera mozliwosc szybkiego zalatwienia kursu bez problemu. Bardzo cenne wskazowki od instruktora ,elastyczne godziny jazdy , mozliwosc potrenowania swoim samochodem na placu manewrowym, samochody w bardzo dobrym stanie dokladnie takie jak egzaminacyjnw. Bardzo milo spedzony czas i oczywiscie skitecznie bo zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2019

Miłosz Kowarski

Miłosz Kowarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera podczas jazd, pełen profesjonalizm i masa wiedzy przekazanej zarówno podczas wykładów, jak i praktyki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2019

Ania Smoczyk

Ania Smoczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam tę szkołę jazdy! :) najlepsi! Pełen profesjonalizm, przemili instruktorzy, którzy na każdym kroku udzielają cennych wskazówek. Dopiero gdy trafiłam do OSK Galant to udało mi się zdać prawo jazdy :) i przede wszystkim zawsze udało się dopasować jazdy do swojego rytmu dnia.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Dorota Karpińska

Dorota Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę Szkołę jazdy! Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób. Zajęcia prkatyczne: elastyczne godziny jazd, miła atmosfera, duża cierpliwość instruktorów! Szczególne podziękowania dla Kamila, Beaty i Jacka! przepraszam za palenie sprzęgła! ale warto było. Do zobaczenia na drodze!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2019

Mateusz Bączyk

Mateusz Bączyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i przyjazne podejście do kursantów. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Katherine Kitkowska

Katherine Kitkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w szkole galant zdalam egzaminy za pierwszym razem! Super atmosfera na kursach, elastyczne godziny i w pełni profesjonalni szkoleniowcy! Polecam gorąco :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2019

Karmela Kowalska

Karmela Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła ! Polecam każdemu kto marzy o prawo jazdach. Instruktorzy są bardzo mili ,spokojni oraz podchodzą do tego co robią w 100 %.Dziękuję jeszcze raz za pomoc i za zdany egzamin !.!!!! Pozdrawiam Was Karmen !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Weronika Wons

Weronika Wons
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę profesjonalna szkoła. Zajęcia przeprowadzone w miłej atmosferze, bez stresu. Spokojne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Natalka Marek

Natalka Marek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, podejście profesjonalnie, szybko można zdać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.10.2019

Izabella Schulz

Izabella Schulz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę nauki jazdy GALANT! Zajęcia teoretyczne i praktyczne na wysokim poziomie, bardzo sympatyczni instruktorzy,dokładnie zrozumiale przekazują wiedzę. Wszystko na plus!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2019

Sandra Glenc-Urbaniak

Sandra Glenc-Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super!Polecam. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Kompetentni,cierpliwi i sympatyczni instruktorzy. Indywidualne podejście do każdego kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak