Liczba odwiedzin: 60945 Jesteś właścicielem tej szkoły?

GALANT Wyższa Szkoła Jazdy

  692 opinie w tym 568 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2020

Mateusz Haufa

Mateusz Haufa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, super ludzie a przede wszystkim świetne lekcje, Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2020

Natalia Głąbicka

Natalia Głąbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, miła atmosferka Dzięki instruktorowi Jackowi zdane za pierwszym razem!! Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Michalina Smolarkiewicz

Michalina Smolarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła którą zdążyłam już polecić znajomym i polecam każdej innej osobie która oprócz zdania prawa jazdy chce czuć się przygotowana na jazdę własnym autem. Mimo ciężkiej sytuacji spowodowanej pandemią i braku wykładów zdążyłam się przygotować dzięki mojemu instruktorowi - pan Marcin to osoba z nieograniczonymi pokładami cierpliwości która na czerwonym świetle zdąży ci wytłumaczyć wszystkie niezbędne rzeczy. Świetne przygotowanie - wszytko zdane za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Krzysztof Preyer

Krzysztof Preyer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, świetna komunikacja z instruktorem, bardzo profesjonalne zajęcia, bardzo dobra organizacja, wszystko na plus! Pan instruktor Marcin tak samo, pełen profesjonalizm :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Aleksandra Markiewicz

Aleksandra Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Profesjonalne podejście do zestresowanego kursanta :) Pan Hubert potrafił postawić mnie do pionu i zmotywowac do skupienia i dążenia do celu. No najlepszy instruktor ever :) Wszystko spokojnie tłumaczył, pokazywal błędy i kazał się na nich uczyć. Atmosfera bardzo przyjemna. Po 12 latach przerwy udalo mi się zdać egzamin w Poznaniu za pierwszym razem. Polecę każdemu kto będzie szukal szkoly nauki jazdy w Poznaniu i okolicach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2020

Dominik Łupicki

Dominik Łupicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Nigdy w życiu nie miałem styczności z samochodami, a profesionalizm i niezawodność instruktorów doprowadziła mnie do tego, że egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem! Dosłownie nie ma na co narzekać, atmosfera idealna, pełna wygoda w jakim miejscu chcesz skończyć jazdy lub też je zacząć. Kurs odbywa się bardzo szybko i nie ma mowy na przekładanie terminów spotkań. W moim przypadku od wejścia w samochód do posiadania dokumentu prawa jazdy minął lekko ponad miesiąc!!! To jest tempo ekspresowe patrząc na aż 30 godzin jazd + terminy egzaminów w Wordzie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.08.2020

Dominik Szczepankiewicz

Dominik Szczepankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Galant! Jazdy z Tomkiem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm i mega pozytywny kontakt.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2020

Iwona Wesołowska

Iwona Wesołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo pandemii sprawnie udalo się ukończyć kurs dzięki elastycznosci instruktora. Atmosfera w samochodzie bardzo miła. Wszystko dokładnie wytłumaczone, pokazane. Stres rozładowany przez podejście instruktora. Polecam z całego serca instruktora Jacka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2020

Nikodem Urban

Nikodem Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam z czystym sumieniem tę szkołę. Dzięki instruktorowi poczułem się pewnie za kierownicą. Instruktor miły, rzeczowy i wyjaśnia wszelkie wątpliwości niejasne sytuacje.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Joanna Da Costa

Joanna Da Costa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam! Fachowi instruktorzy. Jakość na najwyższym poziomie. Zarówno teoria jak i praktyka w przyjemnej atmosferze. (podziękowania dla Kamila) warto wybrać tę szkołę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2020

Jakub Madaliński

Jakub Madaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 9 latach przerwy i braku kontaktu z autem w mig zostałem przygotowany do egzaminu praktycznego. Polecam Panią Margaritę oraz Panów Tomasza i Marcina. Cała trójka profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem. Super atmosfera, indywidualne podejście i konkurencyjna cena sprawiły, iż te szkołę jazdy mogę z czystym sumieniem polecić każdemu jak prawko to tylko z Galantem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Maria Pawłowska

Maria Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK Galant! Jazdy bez stresu, aż do sukcesu ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Aleksander Pluta

Aleksander Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem, choć nie ukrywam, że gdyby nie zmiana instruktora, to mogłoby być różnie. Z samego kursu jestem zadowolony, wiedza była przedstawiona w zrozumiały sposób, samochody były zadbane (miałem okazję jeździć czterema różnymi egzemplarzami, przez co posiadałem już pewne rozeznanie i samochód egzaminacyjny szybko "wyczułem"). Pan Tomasz - pełen profesjonalizm i super kontakt. A Margo dziękuję za te intensywne 12 godzin, dzięki którym nabrałem wprawy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.07.2020

Adrianna Stelmach

Adrianna Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu, Margo to super instruktorka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.07.2020

Roksana Mamzerowska

Roksana Mamzerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, jestem bardzo zadowolona i wdzięczna szczególnie instruktorowi Marcinowi za cierpliwość i świetne wskazówki :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.07.2020

Magdalena Dobierska

Magdalena Dobierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, zdane prawko za 2 razem (pierwszy nie zdany z własnej głupoty). Pan Marcin bardzo cierpliwy, pomocny. Potrafił parę razy tłumaczyć to samo do skutku. Dziękuję i polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.07.2020

Damian Wężyk

Damian Wężyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuje formie Galant za profesjonalne i zrozumiałe przygotowanie mnie za przeszkolenie w zakresie jazd na kat B. Jestem bardzo z was zadowolony bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2020

Mariusz Brambor

Mariusz Brambor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, profesionalizm 100% polecam z całego serca !!!! Egzamin zadany za 1 razem!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2020

Natalia Matusiak

Natalia Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jazdy doszkalające pełna profeska! Serdeczne podziękowania dla instruktorów za świetne przygotowanie do egzaminu który zdałam bez żadnego błędu :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2020

Andrii Petah

Andrii Petah
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Polecam bardzo dobra szkoła. Egzaminy zdane za pierwszym razem!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.06.2020

Mikołaj Rurek

Mikołaj Rurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Szkolka Bardzo Dobra. Egzamin zdany za 3 razem dzieki Instruktorowi Tomaszowi Pozdrawiam!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2020

Leszek Piotrowski

Leszek Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła, świetni instruktorzy. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2020

Agnieszka Rogozińska

Agnieszka Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. W szkole odbyłam również kursy doszkalające (ze względu na przerwę w jazdach i egzaminach spowodowaną pandemią). Kurs odbywałam z Jackiem. Mogę polecić go z czystym sumieniem. Atmosfera podczas jazd jest super. Chodziłam na nie z przyjemnością. Jacek wyczuwa zmęczenie, stres, zwątpienie. Potrafi wyprowadzić na prostą i postawić na nogi !!! Podczas jazd doszkalających jeździłam z Kamilem oraz Marcinem. Ich również będę bardzo dobrze wspominać.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Wiktoria Przybyła

Wiktoria Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki tej szkole zdałam za pierwszym razem! Szczególnie polecam instruktora Marcina :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Weronika Woźniak

Weronika Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!!! Przecudowni instruktorzy, mili,pomocni, cierpliwi,wyrozumiali i z ogromną wiedzą. Beata i Pan Marcin instruktorzy z powołaniem, świetni nauczyciele ich rady i wskazówki zostaną na pewno na długo już w samodzielnej jeździe. Dzięki nim byłam przygotowana na egzamin w 100% co zaowocowało bezstresowym zdaniem za pierwszym podejściem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Monika Polkowska

Monika Polkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim kursantom niezdecydowanym polecam tę Szkołę, znakomicie uczą!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.06.2020

Marek Fiołna

Marek Fiołna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem prawie ze wszystkimi instruktorami. Każdy z nich był świetnym nauczycielem, miłym, sympatycznym, cierpliwym człowiekiem. Zdecydowanie polecam. Egzamin zdałem za pierwszym razem po dwóch latach przerwy i 3 nieskutecznych próbach w innym mieście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.05.2020

Jula Lowe

Jula Lowe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Męczyłam się ze zdaniem kilka ładnych lat, trafiłam w końcu do Szkoły Jazdy Galant i udało się w końcu zdać! Dzięki Wam mam prawo jazdy. Polecam ! Najlepsza szkoła jazdy na świecie !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Krystian Hanek

Krystian Hanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyklady wymagały zaangażowania i nie były to "suche" wykłady dzięki temu więcej z takich zajęć można wynieść. Część praktyczna bardzo profesjonalnie prowadzone, uczyły dobrych nawyków kierowania samochodem, instruktor (pozdrawiam Kamila!) tłumaczył wszystko ze stoickim spokojem i na luzie. Jestem bardzo zadowolony !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Aneta Piotrowska - Hanek

Aneta Piotrowska - Hanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne i profesjonalne podejscie do tematu. Motto "bez stresu do sukcesu" pasuje jak ulał! Widać pasję i zaangażowanie wśród kadry, zarówno jeśli chodzi o zajęcia teoretyczne jak i prakrykę. Jezdziłam z p. Kamilem i polecam serdecznie wszystkim tego Instruktora! :) zdałam za pierwszym razem, z takim przygotowaniem - można! Dziękuję za cały kurs Szkole Jazdy Galant!!! :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak