GALANT Wyższa Szkoła Jazdy

 883 opinie w tym 727 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

GALANT Wyższa Szkoła Jazdy
ul. Newtona 2 (Szkoła Podstawowa nr 72 )
60-161 Poznań

Kontakt

Opis

Przyjazna atmosfera, energiczna i doskonale wykwalifikowana kadra instruktorska oraz indywidualne podejście do każdego kursanta - to trzy główne czynniki, które odróżniają nas od większości konkurencji.

Jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Lubimy uczyć i wiemy jak to robić - stworzymy z Ciebie kierowcę.


Dlaczego jesteśmy najlepsi ? - To Wy tak zadecydowaliście :)

- ranking superprawojazdy.pl 2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020
- plebiscyt naszemiasto.pl
- plebiscyt Głosu Wielkopolskiego

NASZA ZAŁOGA: http://www.galant.auto.pl/kadra-i-flota


Czym jeździmy?

- 6 pojazdów marki Kia RIO,
z dynamicznymi silnikami benzynowymi DOHC 1,2 o mocy 84KM, wyposażonymi w system ABS, ESP, poduszki powietrzne, regulację wysokości kierownicy, fotela kierowcy, elektryczne szyby i lusterka, komputer oraz wspomaganie układu kierowniczego oraz klimatyzację. Pojazdy posiadają również nowoczesny system HHC (Hill Hold Control), który skutecznie przeciwdziała staczaniu się pojazdu w trakcie wjeżdżania na wzniesienie oraz zjeżdżania z niego.

- 1 pojazd Renault Clio IV wersja ZEN Renault Clio IV wersja ZEN 2015r - z systemem rejestrującym jazdę (możliwość zdawania na tym pojeździe)
Z silnikiem benzynowym 1,2 16V o mocy 75KM, posiadający nowoczesny system HHC (Hill Hold Control), który skutecznie przeciwdziała staczaniu się pojazdu w trakcie wjeżdżania na wzniesienie oraz zjeżdżania z niego. Wyposażony w system ABS, ESP, poduszki powietrzne, regulację wysokości kierownicy, fotela kierowcy, elektryczne szyby i lusterka, komputer oraz wspomaganie układu kierowniczego oraz klimatyzację.


Samochody klimatyzowane oraz wyposażone w systemy ABS, ESP, wspomaganie układu kierowniczego, poduszki powietrzne, radio, elektryczne szyby i lusterka.


Wszystkie nasze pojazdy są zadbane, czyste i w pełni sprawne.

www.galant.auto.pl

https://www.facebook.com/GALANT-Wy%C5%BCsza-Szko%C5%82a-Jazdy-141883105884725/
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Kamil Turostowski

Kamil Turostowski

Jacek Kucharczak

Jacek Kucharczak

Margarita Malesa

Margarita Malesa

Jarosław Walkowiak

Jarosław Walkowiak

Bartosz Gbiorczyk

Bartosz Gbiorczyk

Maciej Pytlik

Maciej Pytlik

Łukasz Szudobaj

Łukasz Szudobaj

Marcin Rogowski

Marcin Rogowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2850 zł

05.07.2022

ul. Newtona 2 (Szkoła Podstawowa nr 72 ), Start - 5 lipca 2022, godz. 18:00, Szkoła Podstawowa nr 72, ulica Newtona 2 - sala 121. Zapraszamy! W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie w cenie 120 zł (80 zł do pełnego kosztu badań dopłaca szkoła)

WIĘCEJ www.galant.auto.pl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Chcesz podszkolić swoje umiejętności lub nabrać większej pewności siebie przed egzaminem państwowym?

Zarówno naszych kursantów, jak i osoby odbywające kurs na prawo jazdy kat. B w innych ośrodkach w mieście Poznań, zapraszamy na profesjonalne jazdy doszkalające. Pomagamy zdać egzamin, a także odświeżyć nabyte już umiejętności, w przypadku posiadania prawa jazdy.

Szkoła jazdy GALANT dysponuje placem manewrowym identycznym, jak na egzaminie, pełnowymiarowym oraz dobrze oświetlonym. Plac znajduje się w dogodnym miejscu na terenie miasta Poznań.

cena za pakiet: 190 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patryk Knopp

Patryk Knopp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola jazdy bede polecal wszystkim moim znajomym :) Genialna atmosfera bez problemu mozna sie poczuc jakby sie siedzialo z kolega ktory po prostu jest doswiadczonym kierowca ktory chce wam przekazac jak najwiecej wiedzy. Wszystko super i bez stresu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Piętka

Magdalena Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do kursu powróciłam po długiej przerwie, z myślą, że nie nadaję się do jazdy samochodem. Udało mi się zdać po 10 dodatkowych godzinach zakupionych u Państwa! Bardzo dziękuję za cierpliwość i dodanie mi wiary w siebie! Będę polecać szkołę każdemu, kto będzie decydował się na kurs w Poznaniu :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Jechowska

Anna Jechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, profesjonalizm pełną gębą. Jeśli robić prawo jazdy, to nigdzie indziej tylko tu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Makszmilian O ........g ip: 37.30.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Więc, ja jestem bardzo zadowolony z przygotowania do egzaminu na kategorię B. Mój instruktor, Pan Hubert Marciniak jest bardzo kompetenty w swoim fachu- profesjonalnie przygotowuje do jazdy w każdych warunkach i zawsze przypomina o ważnych kwestiach w do egzaminu. Ma bardzo indywidualne podejście do kursanta i wie jak do niego podejść, bez zniechęcania. Ogólnie gitówa, bo zdałem za pierwszym razem, więc polecam i pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Przemek Rura

Przemek Rura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym !!! Szkoła Godna Polecenia. Moim instruktorem był Kamil, instruktor z powołania, spokojny, cierpliwy, a i o meczykach było można pogadać !!!! Po prostu TOP ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof P ...........z ip: 62.21.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam. Odbywałem jazdy doszkalające (10h)- świetnie spędzony czas - nauka i przyjemność. Spokojniejszy szedłem na egzamin - (po bardzo długiej przerwie) - zdany za pierwszym razem - bez żadnego błędu. Zawdzięczam to szkole Galant i jej merytorycznym, profesjonalnym, a jednocześnie wyluzowanym instruktorom o wysokiej kulturze osobistej. Dzięki Krzysztof

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj A .....i ip: 85.221.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem serdecznie polecam. Dziękuję panu Jackowi za super przygotowanie mnie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Domino

Julia Domino
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam za pierwszym razem, polecam!:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Asia Kliks

Asia Kliks
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!! Super wykłady, profesjonalne podejście i co najważniejsze świetny instruktor Pan Tomek!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michal Lech Witkowski

Michal Lech Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowny instruktor dzięki któremu udało się zdać za pierwszym i być gotowym na wszystko czego wymagał egzaminator!!! polecam mocno

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Chudzynska Edyta

Chudzynska Edyta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalna szkoła . Instruktorzy umieją na spokojnie wszystko wytłumaczyć , a sama jazda z nimi to czysta przyjemność . Wiele razy podchodziłam do egzaminu i dopiero w szkole Pana Galanta doszkolilam się i zdałam dziś egzamin praktyczny :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Bolesław Łysy

Bolesław Łysy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek, profesjonalne podejście, super atmosfera no i egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Wykłady super, bardzo duzo można się nauczyć nawet bez otwierania książki. Pan Tomek, instruktor baaardzo cierpliwy, punktualny i wszystko dobrze tłumaczy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Bejgerowska

Aleksandra Bejgerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rzetelnie, profesjonalnie i z optymizmem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Ipczyński

Michał Ipczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Zostałem świetnie przygotowany do kierowania autem jak i do egzaminu. Atmosfera podczas jazd bardzo przyjemna, umawianie się na godziny jazd bez żadnego problemu mimo ciężkiej dostępności z mojej strony (godziny pracy). Wszystkie błędy w ruchu miejskim były na bieżąco wyjaśniane/omawiane na spokojnie. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam każdemu dokupić sobie dodatkowe 2 godzinki przed egzaminem żeby pozbyć się stresu (zszedł do zera).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia K .....a ip: 37.47.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, świetne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Z wykładów wyniosłam bardzo wiele. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, zero stresu, instruktor Hubert cierpliwy, zawsze wszystko zrozumiale tłumaczy i daje przydatne wskazówki.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Arek Czekała

Arek Czekała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku latach od nie zdanego egzaminu podszedłem ponownie, na jazdy dodatkowe zapisałem się w Galancie i gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Donata Arcab

Donata Arcab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

po pierwszym oblanym egzaminie dobrałam godziny w tej szkole, szybki kontakt ze strony szkoły oraz bardzo konkretnie rozpisane godziny i kolejne podejście już było pozytywne , serdecznie polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Suszka

Kacper Suszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem prawko za pierwszym razem, dziękuję bardzo Panu Marcinowi który super przygotował mnie do egzaminu ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kostrzewa

Monika Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdane za 1 razem ☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nicola Jankowska

Nicola Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Mocną stroną tej szkoły jest profesjonalne podejście. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Szczególne podziękowania dla instruktora Kamila, który okazał mi dużo cierpliwości, przekazał ogrom wiedzy oraz zapewnił naukę jazdy w komfortowych warunkach !!! Bardzo mile będę wspominać tę przygodę !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Wrotecka

Ola Wrotecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, zdałam za pierwszym razem. Uczył mnie Marcin ;) spokojnie wszystko tłumaczył, byłam dobrze przygotowana ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jowita Kaźmierczak

Jowita Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Powróciłam do zrobienia prawa jazdy po wielu latach. Bardzo się cieszę, że w końcu znalałam miejsce, gdzie ktoś nauczył mnie jeździć jak trzeba. Ważnym aspektem było dla mnie to, że z dostosowaniem godzin jazd nie było problemu mimo, iż mój prywatny grafik jest bardzo napięty. Z czystym sumieniem i całym sercem mogę każdemu polecić tą szkołę!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Michalska

Anna Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zasługujecie na 5 gwiazdek i więcej. Zostałam rewelacyjnie przygotowana do egzaminów, które były dla mnie tylko formalnością. Uważam, że wybrałam najlepsza szkołę w okolicy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radosław Korcz

Radosław Korcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam moi znajomi chodzili do tej szkoły, więc i ja się zapisałem. Bardzo fajni instruktorzy, potrafią tłumaczyć . Nie mam żadnych uwag.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Alicja Złotko

Alicja Złotko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Egzamin zdałam za pierwszym razem, ale większym sukcesem jest dla mnie to, że czuję się pewnie za kierownicą. Naprawdę polecam każdemu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Filip Kowalski

Filip Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły był świetnym pomysłem. Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Instruktorzy fajnie tłumaczą, nie da się nie zrozumieć :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Dominika Lechowicz

Dominika Lechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę z całego serca! Podczas jazd panowała bardzo przyjemna atmosfera, przychodziłam na nie bez żadnego stresu. Instruktorzy cierpliwi- tłumaczyli każdy szczegół.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Amelia S ...c ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę. Pan Marcin bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Ziomecki

Michał Ziomecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, dużym atutem były dla mnie elastyczne godziny jazd- nigdy nie kolidowały mi z pracą oraz innymi obowiązkami. Dzięki za znakomite przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak