Liczba odwiedzin: 349476 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ENIGMA

  2338 opinii w tym 1485 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Lena T ....n ip: 5.173.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Jarek to możliwie najlepszy instruktor! Zamiast zniechęcać mnie do jazd bardzo motywował oraz zachęcał miła atmosfera podczas jazd :) przygotowanie - 100%! Dlatego również zdane za 1 razem, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2020

Filip V .... ip: 88.156.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem przyjemność jeździć z Kamilem w trakcie jazdy doszkalających. Doskonały instruktor także gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Marcin C .......i ip: 188.146.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo wysoko oceniam odbyty kurs kurs oraz jazdy z Panem Stanisławem ponieważ staram się w sposób obiektywny i adekwatny dokonać tego sądu. Terminy jazd, formy płatności i wszelkie formalności wielce odległe od urzędowego klimatu. Komunikacja sprzyjająca rozwojowi i wspólnej pracy jakiej jeszcze daleko w polskich realiach. Enigma wyprzedza poziom kultury a Pan Stanisław podnosi poziom nawet najbardziej nieogarniętych, zleknionych czy atechnicznych adeptów - człowiek z powołaniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2020

Magdalena L .......a ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście szkoły, fajny, cierpliwy wyrozumiały nstruktor, polecam pana staszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.01.2020

Justyna G ........a ip: 77.254.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę osk enigma! Pani prowadząca zajęcia teoretyczne – jest super, wytłumaczyła wszystko krótko i na temat. Polecam tez serdecznie instruktora Czarka z Solidarności za całokształt, a w szczególności pomoc i wsparcie na każdym etapie kursu i jazd dodatkowych; Wyrozumiały, miły i cierpliwy. Szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Wojciech G ...r ip: 82.177.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzień dobry, Jeśli to czytasz, to nie zastanawiaj się dłużej nad wyborem szkoły jazdy, tylko zapisz się na kurs do Enigmy! - Bardzo dobra organizacja biura, wszystko załatwione od ręki, bezproblemowy kontakt, świetna atmosfera - Wykłady przeprowadzone sprawnie, ciekawie (o ile serio przyszedłeś czegoś się nauczyć) odpowiednia ilość przerw, dużo z zawartych informacji przeplata się w testach, więc warto być i słuchać. - Kurs pierwszej pomocy fachowo i praktycznie przeprowadzony przez wykwalifikowaną osobę Co do kwestii najważniejszej czyli instruktora: Każdemu z CAŁEGO SERCA polecam Pana Krzysztofa C. (RODO :-)) Widza Pana Krzysztofa jest przeogromna i jeśli będziecie uważnie stosować się do Jego wskazówek, słuchać uważnie UWAG i STOSOWAĆ SIĘ DO NICH i chcecie być na prawdę pewnymi siebie, przygotowanymi kierowcami, a nie mistrzami prostej (pozdrawiam) to wybierzcie Pana Krzysztofa! Zapewniam Was! UWAGA: Instruktor jest wymagający, ale uwierzcie mi, w chwili kiedy wsiądziecie do samochodu na egzaminie, zdacie sobie sprawę, jak bardzo wyszło Wam to na PLUS! Mnie się nie udało za pierwszym razem, ale drugie podejście było już formalnością :-) Cieszę się, że miałem okazję szkolić się u takiego Profesjonalisty, który niewątpliwie ma do tego powołanie! Serdecznie pozdrawiam, Szkołę jazdy Enigma, Pana Krzysztofa Wojciech Gabor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2020

Noell P ......k ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystą odpowiedzialnością mogę polecić szkołe Enigmę, a szczególnie instruktora Dominika. Sadzę, ze lepiej nie mogłam trafić. Podczas zwykłej jazdy po mieście dawał dostateczną swobode bym nauczyła się samodzielnie podejmować decyzje na drodze. Zwraca uwagę na błędy kursanta z dużą cierpliwością i zaangażowaniem w swoją pracę.. Przekazał mi dużo ważnych wskazówek oraz cennych uwag. Miła atmosfera, brak ukrytych kosztów oraz dyspozycyjność terminów . Zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2020

Aleksandra G ...... ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktor i profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Michał W .........i ip: 89.64.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy 'Enigma' - duża elastyczność terminów jazd, profesjonalnie prowadzona teoria oraz lekcja pierwszej pomocy. Instruktorzy mili, cierpliwi oraz wyrozumiali. Pozdrawiam Pana Kamila, dzięki któremu zdałem praktykę za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Radosław T ........a ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dla tych co nie lubią czytać długich tekstów: bardzo polecam, zdałem za pierwszym razem Ośrodek na Grochowskiej. Wad tego ośrodka w czasie mojego szkolenia nie zauważyłem, więc przejdę do zalet. Bardzo miła, pomocna i bezproblemowa obsługa spraw formalnych przez panią w biurze ośrodka. Wszystko było załatwione bardzo sprawnie. Lekarz sprowadzany przez ośrodek. Oszczędza to chodzenia do innych placówek i czekanie w kolejkach. Część teoretyczna: Materiały papierowe i elektroniczne bardzo pomocne. Wykład, weekendowy, trochę długi i momentami można by myśleć, że dziecinny, ale nie wprowadzał żadnych informacji, które były fałszywe, natomiast wszystko było zrozumiałe. Państwowy egzamin zdany za pierwszym razem z ilością 69 punktów. Część praktyczna: Wybrałem 30 godzin jazd. Moim onstruktorem był Jarosław. Bardzo kompetentna osoba. Dzięki jego radom bardzo szybko zaplanowałem nad autem oraz zrozumiałem jak poruszać się na warszawskich ulicach, na których nie brakuje osób mało myślących. Już po 20 byłem przygotowany do egzaminu, a przez ostatnie 10 szlifowaliśmy najgorzej wychodzące mi elementy. Ważna uwaga: większość jazd rozpoczynałem o 6/7 rano. Ruch jest znacznie inny niż popołudniami, a przez brak zmęczenia spowodowanego zajęciami i pracą charakterystycznego dla późniejszych godzin, szybko się uczyłem i pomagało mi dobre samopoczucie. Instruktor Jarek jest niezwykle sympatyczną osobą, z którą można pogadać na wiele tematów. Godziny jazd umawiane są smsem. Efekt szkolenia: zdanie za pierwszym razem, z nieznacznymi błędami. Egzamin na odlewniczej. Bardzo polecam tę szkołę, a jeszcze bardziej tego instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2019

Magda P .....k ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ośrodek szkolenia kierowców " Enigma" na ul. Grochowskiej to dobra organizacja, punktualność i pozytywne podejście do kursanta :).Moim instruktorem był Pan Radek - instruktor z powołania, któremu rzeczywiście zależy na tym, aby nauczyć kogoś jeździć samochodem, a nie tylko "wyjeździć godziny".Nauka odbywała się w miłej, swobodnej atmosferze, a każdy manewr został spokojnie i dokładnie omówiony i wyuczony. Polecam szkołę i pozdrawiam Pana Radka :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2019

Anna J .........a ip: 84.10.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, świetne przygotowanie do egzaminu zwłaszcza z Panem Krzysztofem. Bez problemu można wszystko załatwić i się dogadać. Przemiła atmosfera i bardzo przyjemny stosunek do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Gabriela S ........a ip: 79.184.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniały Pan Piotr! Przemiły, cierpliwy, z ogromnym doświadczeniem. Ilekroć czułam, że potrzebuję jeszcze poćwiczyć, mogłam na niego liczyć. Bardzo się cieszę z mojego wyboru :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.12.2019

Magda D ......... ip: 37.30.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera. Profesjonalne podejście. Rafał Tomaszewski był cierpliwym instruktorem. Egzamin państwowy zdałam za 3 razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Jerzy G ......d ip: 91.237.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odbywam jazdy w Enigmie z panem Krzysztofem i mogę szczerze polecić szkołę jak i instruktora. Nie spotkałem się z żadnymi problemami ze strony szkoły a przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm jedynie zachęcają

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.11.2019

Yevheniia K ....... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2019

Mateusz P ........i ip: 5.184.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bez wahania. Jeździłem z Dominikiem i uważam że lepiej nie mogłem trafić. Podczas zwykłej jazdy po mieście dawał dostateczną dozę swobody bym nauczył się samodzielnie podejmować decyzje na drodze. Z kolei gdy przychodziło do manewrów, skupiał się na tych, które sprawiały mi trudność i ze stoickim spokojem udzielał rad, tak długo, aż byłem w stanie wykonać każdy manewr prawidłowo.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Małgorzata S ........z ip: 37.248.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę jazdy "ENIGMA". Szkoła w sposób wzorowy przygotowuje nowych uczestników do kursu, zaczynając od wykładów - wiedzy teoretycznej, która przekazana jest bardzo jasno i zrozumiale, aż do jazd i egzaminów końcowych. Chciałabym podziękować Pani Marii z biura al. Solidarności, która zawsze wspiera dobrym słowem, jest uczynna i pomocna w każdej sytuacji oraz mojemu instruktorowi Panu Staszkowi - absolutnemu MISTRZOWI, który jest bardzo cierpliwy i spokojny a zarazem wymagający. Wytrwale i z pełnym zaangażowaniem tłumaczy do skutku. W maju zdałam egzamin teoretyczny mając 74/74 pkt, a w dniu 9 listopada zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem wszystko dzięki NIM. Są kochani, uczynni i bardzo pomocni. Atmosfera jest miła i bezstresowa jak w dużej rodzinie. POLECAM WSZYSTKIM SZKOŁĘ ENIGMA. Kochani Dziękuję jeszcze raz za wszystko. Małgorzata S.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Aleksandra K ...... ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę, jazdy miałam z Panem Mirkiem, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu, zdałam za pierwszym razem, dostałam praktyczne rady, mila atmosfera, nie stresująca w trakcie jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2019

Angelika S ......k ip: 94.254.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdałam za 2 razem. Instruktor Czarek profesjonalny, cierpliwy, wyrozumiały, dobrze przygotował mnie do przyszłej jazdy. Atmosfera bardzo dobra, nigdy nie stresowałam się na jazdach.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2019

Agnieszka B ..........k ip: 89.174.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm.Wszystko przystępnie, jasno i dokładnie wytłumaczone. Instruktor punktualny, cierpliwy i rzeczowy. Super przygotowanie do egzaminu. Pani Ania z biura zawsze pomocna. Brak ukrytych kosztów. Polecam tę szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Dariusz S ..........i ip: 89.73.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Weekendowy kurs w Enigmie pozwala na szybkie i bardzo dobre przygotowanie do części teoretycznej. Polecam instruktora Dominika, który doskonale przygotowuje do praktyki. Punktualny, profesjonalny, życzliwy, elastyczny w umawianiu jazd, objaśnia błędy i udziela cennych rad, duże wsparcie dla kursantów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2019

Prowotorow M ........ ip: 77.112.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktora Czarka z Solidarności. Na jazdach panuje miła atmosfera, wszystko jest na spokojnie i dokładnie tłumaczone. Serdecznie zachęcam do zapisywania się na kurs właśnie do Niego!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Damian M ..... ip: 83.31.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Max zadowolenia, egzamin za pierwszym razem. Czego chcieć więcej.. Polecam Pana Czarka z al. Solidarności. :)

Plusy

dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Kinga K ....l ip: 89.79.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Czarek z solidarnosci wymiata. Miasto za pierwszym, ale plac oblałam 2 razy z nerwów glupie błedy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Karolina B ..... ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Enigmę na ul. Grochowskiej. Zajęcia teoretyczne przebiegły szybko i ciekawie, a 30 godz. z instruktorem przeszło w mgnieniu oka! Pan Paweł przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu praktycznego, dlatego właśnie zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2019

Maria S ......a ip: 185.119.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Enigmę, ma dobrą lokalizację, Pani Ania z recepcji wszystko świetnie organizuje i jest mega pomocna. Zapisując się nigdy nie miałam styczności z prowadzeniem auta - moim instruktorem był Radek, który sprawił że cała nauka jazdy była 100x lepsza niż mogłam sobie wyobrażać. Jest pomocny, bezstresowy i kontaktowy. Dawał dużo rad i był bardzo profesjonalny. Będąc osobą, która często się denerwuje pomógł mi przezwyciężyć nerwy i wspierał aż do zdanego egzaminu. Jestem bardzo wdzięczna i wszystkim gorąco polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2019

Renata N ..............a ip: 88.156.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole Enigma korzystałam z jazd doszkalających prowadzonych przez instruktora -p. Mirka. Szkołę polecam z czystym sumieniem. Profesjonalizm, punktualność, rzetelność, na każdym etapie szkolenia, począwszy od kontaktu z biurem (Al. Solidarności), umawianie jazd, realizacja szkolenia. Instruktor ze wspaniałym podejściem do kursanta, wyrozumiałością dla umiejętności, zwracający uwagę na najważniejsze praktyczne kwestie szkolenia, cierpliwy i z poczuciem humoru co pozwala na bezstresowe lekcje i wprowadza bardzo miłą atmosferę. Szkoła dysponuje bardzo dobrymi pojazdami, można liczyć na elastyczność w umawianiu dni i godzin lekcji, co dla osób pracujących jest bardzo istotne. Korzystałam wcześniej z lekcji w innej szkole warszawskiej, Bez porównania lepsze warunki realizacji lekcji (jakość a także cena) znalazłam w Enigmie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2019

Chmiel Wielki

Chmiel Wielki
Opinia niezweryfikowna

Zacznę od tego, że Pani Ania od wejścia wita wszystkich uśmiechem, jest przesympatyczna i bardzo pomocna. Na wkładach nie dało się nudzić, były ciekawe i urozmaicone poprzez różne anegdoty. Natomiast same jazdy to już czysta przyjemność, oczywiście jak już minął pierwszy stres :). Tak więc, Enigmę mogę polecić z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2019

Wojciech B ........ ip: 37.47.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dogodne terminy z krótkimi odstępami czasu! Super instruktor, odpowiadający na wszystkie pytania i ze świetnym podejściem do kursanta! 10/10 polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak