eLMichta Ośrodek Szkolenia Kierowców

 1148 opinii w tym 947 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

eLMichta Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro
25-310 Kielce

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 10:00

Kontakt

Opis

I MIEJSCE W PLEBISCYCIE NA NAJLEPSZĄ SZKOŁĘ JAZDY /wyróżnienie tym bardziej cenne, że zdobyte dzięki głosom zadowolonych klientów i sympatyków

Nasi kursanci nazwali nas SZKOŁĄ JAZDY Z SERCEM, bo u nas najważniejszy jest każdy z Was. Dostosujemy nasze szkolenie do Ciebie. Dołożymy wszelkich starań, aby pomóc Ci stać się kierowcą lubiącym jazdę samochodem. Zadbamy o to, aby jak najlepiej przygotować każdego kursanta do egzaminów, które zwieńczymy wynikiem POZYTYWNYM. Wasz sukces jest naszym sukcesem. Przychodząc do nas na kurs zostajesz nie tylko naszym klientem, ale zostajesz naszym przyjacielem, albo chociaż dobrym znajomym :D
Korzystamy z wieloletniego doświadczenia pracowników oferując szkolenia na prawo jazdy w zakresie kat. B oraz A, A2, A1 i AM. Szkolimy w nowoczesnym Systemie Profesjonalnego Szkolenia. Umożliwiamy szkolenie poprzez "TEORIĘ W DOMU" - jeśli nie masz czasu chodzić na wykłady, dajemy Ci możliwość uczestnictwa w nich u siebie w domu lub w innym wybranym przez ciebie miejscu, w dogodnym czasie. ZALETĄ SYSTEMU SPS jest skuteczność, którą zawdzięcza przyjaznej formie przekazywania praktycznej wiedzy o poruszaniu się po drodze.
JAZDY SZKOLENIOWE w dogodnych godzinach; dzienne, nocne; na samochodach TOYOTA YARIS;
kategorie motocyklowe MOTOROWER ZIPP, MOTOCYKLE YAMAHA YBR i trzy SUZUKI GLADIUS. Jako jedyna szkoła jazdy posiadamy urządzenie do pomiaru prędkości identyczne jak w WORDzie co pomoże idealnie dopracować manewry na placu.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

WIĘCEJ W cenie kursu INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO POTZREB KAŻDEGO KURSANTA, WSPARCIE COAUCHA, KTÓRY POKAŻE JAK POKONAĆ STRES I ZDAĆ EGZAMIN oraz
- 30 godzin wykładowych (po 45 min)w tym kurs pierwszej pomocy lub pakiet do
samodzielnej nauki "TEORIA W DOMU"
- 30 godzin jazd (po 60 min)w tym jedna jazda Toyota C-HR HYBRYDA AUTOMAT na życzenie
- egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny
- materiały szkoleniowe dla kursanta (multimedialny podręcznik z kodem dostępu
wykładów , dostęp do oficjalnej bazy pytań)

kat. A, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

kat. A2, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

kat. A1, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

kat. AM, Wykłady i praktyka

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

WIĘCEJ W cenie kursu INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO POTZREB KAŻDEGO KURSANTA, WSPARCIE COAUCHA, KTÓRY POKAŻE JAK POKONAĆ STRES I ZDAĆ EGZAMIN oraz 30 godzin teorii czyli wykłady + materiały szkoleniowe(multimedialny podręcznik z kodem dostępu wykładów , dostęp do oficjalnej bazy pytań) + 30 godzin praktyki czyli jazdy na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów Toyota Yaris lub Toyota C-HR + 31 godzina egzamin wewnętrzny oraz użyczenie pojazdu na egzamin praktyczny państwowy w WORD

kat. B po B1, Wykłady i praktyka

Automat, Weekendowy, Popołudniowy

-

codziennie

ul. T. Kościuszki 8 / Ipiętro

WIĘCEJ W cenie kursu część praktyczna 20 godzin zegarowych +21 godzina egzamin wewnętrzny praktyczny

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tomasz K ............ ip: 31.0.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, genialne podejście instruktorów i znakomita atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Pozdrawiam Pana Piotra

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika m ...a ip: 5.184.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze szkoła w Kielcach. Bardzo kompetentni, spokojni instruktorzy potrafiący wytłumaczyć. Pani Milena oaza spokoju. Świetne podejście do kursanta. Polecam. Na wykładach bardzo fajnie interesująco i wszystko wytłumaczone. Dla osoby która pierwszy raz była za kierownica to ogromny stres ale dzięki podejściu instruktorów wszystko przebiegało sprawnie. Zdane za drugim razem. Dziękuję Panu Darkowi i Pani Milenie. Szkole polecam. Kursantka Monika.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Pietruch

Maciej Pietruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym polecam bardzo dobry poziom wykładów, nie trzeba sie tak dużo w domu uczyć podstaw

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Filip Wójcik

Filip Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przemili instruktorzy ale potrafią wyłapać błędy kursanta i je poprawiać. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Misztal

Wiktoria Misztal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałam podziękować Pani Anetce za przygotowanie mnie do egzaminu , spełniła moje marzenie ! Pani Anetka ma super podejście , pomimo tego że popełniałam ciągle błędyi mój stres dawał o sobie znaki na praktycznie każdej jeździe nie skreśliła mnie a dalej motywowała mnie do tego żebym się nie poddawała, pomimo mojego oporu to mnie motywowała do działania i uwierzenia w siebie :) Polecam gorąco Tą Panią bo ile wkłada w to serca to widać jak zależy jej na tym aby ten egzamin skończyć z pozytywnym wynikiem :)!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil ........k ip: 5.173.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu, który pomimo złośliwego egzaminatora (egzamin praktyczny) zdałem za pierwszym razem. Wszyscy instruktorzy są punktualni, cierpliwi i pomocni. Każdy kto będzie odbywał kurs w tej szkole może być pewny, że przy odrobinie zaangażowania zostanie bardzo dobrze przygotowany zarówno do egzaminu, jak i jazdy samemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia W ......... ip: 188.146.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu. Polecam szczególnie Panią Milenę. Wszystko wytłumaczyła, zwracała uwagę na błędy przez co było ich coraz mniej, a przede wszystkim miała cierpliwość i dobre podejście, co mnie nie zniechęciło. Zdałam za pierwszym razem, co potwierdza moje słowa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr C ...k ip: 188.146.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, na kursach teoretycznych wszystko dobrze wyjaśnione. Instruktor Pan Piotr Wiecha jest bardzo profesjonalny, wszystkie błędy dobrze wyjaśni, zero stresu na jazdach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał R Rak ip: 77.252.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo elastyczni czasowo, każdy znajdzie coś dla siebie. Przygotowanie świetne, wszystko zdane za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Janek Bzinkowski

Janek Bzinkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super wykładowcy, oraz super instruktorzy. Miałem świetne przygotowanie do egzaminu. Zdecydowanie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maja B .....a ip: 185.48.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy doszkalające z Mileną Stępień i mogę powiedzieć tyle - żaden z moich instruktorów - a z racji urodzenia dziecka i przerwy w kursie miałam ich kilku - nie nauczył mnie tyle spokoju w podejściu do jazdy. To właśnie z Mileną zrozumiałam, że jazda może być przyjemnością i że moje umiejętności zależą tylko od mojej własnej wytrwałości oraz opanowania. Gorąco polecam jazdy z Mileną tym wszystkim, którzy mają z jazdą złe doświadczenia albo zwyczajnie boją się egzaminu. Ja swój właśnie zdałam i wiem, że zawdzięczam to właśnie Milenie:)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej F F ip: 46.134.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Miło spędziłem czas podczas wykładów i podczas jazdy po mieście. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja M ...... ip: 188.146.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła. Miesiąc jazdy i egzamin zdany ekspresowo. Instruktorzy na wysokim poziomie, bardzo profesjonalne podejście, pomocni, życzliwi, wyjaśniają wszystko w najdrobniejszym szczególe. Dzięki nim nie tylko się zdaje ale również bardzo dobrze jeździ. Polecam z serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Izabella J .....a ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Szybkie kursy. Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Polecam Anetę Baran i Piotra Wiecha.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Radomski

Eryk Radomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Dziękuje niezmiernie panu Krzysztofowi Dulębie oraz pani Anecie Baran , genialne podejście do kursanta. Zdane wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Stelmaszczyk

Maciek Stelmaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Mrozik

Ania Mrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy, pełne wsparcie na każdym etapie kursu i przy egzaminach. Polecam z całego serca ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia K ..... ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkoła jazdy z super atmosferą, którą tworzą przecudowne osoby pracujące tam - zaczynając od biura, poprzez samych właścicieli, aż do instruktorów - każdy daje z siebie wszystko i jeszcze więcej, aby wyszkolić najlepszych kierowców:) zero stresu, a zamiast tego mnóstwo motywacji i dobrych rad! szkoła jazdy godna polecenia każdemu, a szczególnie Pani Instruktor Aneta Baran<3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S ...... ip: 31.178.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W szkole miałam jazdy doszkalające z Panią Mileną Stępień. Super podejście do kursanta, elastyczne godziny dopasowane do osób pracujących, sprawny kontakt ze szkołą. I najważniejsze-praktyczne rady, korygowanie błędów na bieżąco, na koniec podsumowanie jazdy, plusy minusy, wyjaśnienie wszystkich wątpliwości. Atmosfera bez stresu, super komunikacja. Dziękuję-zdałam egzamin, mam uprawnienia i jeżdżę ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra M ............ ip: 46.134.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczególne podziękowania dla instruktora - pan Piotr Wiecha, dzięki któremu polubiłam jazdę i nabrałam pewności siebie za kółkiem Wykłady też bardzo treściwe, dużo z nich wyniosłam i bez problemu byłam po nich przygotowana do egzaminu teoretycznego. Bardzo miła atmosfera w biurze

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadydługi czas trwania kursu,
Marta Marta

Marta Marta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim Szkołe Elmichta pełen profesjonalizm miła atmosfera cenne wskazówki i zdany egzamin !!!!Polecam z całego serca !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Natalia Paliczka

Natalia Paliczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Robiłam kurs w innym województwie i po długiej przerwie zdecydowałam się spróbować z prawem jazdy w Kielcach. Instruktorzy z tej szkoły bardzo rzetelnie wykonują swoją pracę, są mili i wyrozumiali, a kiedy trzeba potrafią podnieść na duchu. Co dla mnie ważne, to fakt, że jazdy odbywały się w spokojnej atmosferze, a w razie pytań zawsze dostawałam dokładne wyjaśnienie danej sytuacji. W szczególności polecam panią Milenę i pana Piotra. Dziękuję za wszystko!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K ............k ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z cełego serducha polecam, nie mogłam lepiej trafić !!!!! Zdane za pierwszym razem !!!!P.Huber Brudziński najlepszy instruktor z którym miałam przyjemność jeździeć !!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krystian S ....... ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B78

Rodzaj szkolenia
Kurs

Śmiało mogę powiedzieć że elMichta, to najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera i duża cierpliwość instruktorów, to tylko niektóre cechy. Technika jazdy pokazywana w ciekawy i nowatorski sposób. Istnieje możliwość nauki teorii samodzielnie w domu, co jest dużym plusem. Szczególnie dziękuję mojej instruktorce Pani Anecie Baran i instruktorowi Panu Piotrowi Wiecha, którzy w dużej mierze przyczynili się do zdania przeze mnie egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika J .......... ip: 5.184.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu szkołę jazdy elMichta! Zaczynając od samych wykładów aż po egzamin wewnętrzny kursant czuje się zaopiekowany. Instruktorzy oczywiście poza nauką jazdy dają praktyczne porady oraz wykazują się niezwykłą cierpliwością i spokojem. Szczególnie jestem wdzięczna mojej instruktor prowadzącej - Pani Anecie Baran, za ogromne wsparcie jakie od niej dostałam oraz świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Klementyna P .......a ip: 31.178.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm!! Wszyscy są bardzo pomocni :] Szczególnie polecam panią Anetę Baran i panią Milenę Stępień, obie instruktorki wiele mnie nauczyły i dały dużo cennych wskazówek <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Sabat

Daria Sabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy eLMichta to wspaniała placówka, gdzie instruktorzy są przemili, bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Zawsze odpowiedzą na nurtujące pytania dotyczące ruchu drogowego. Kursanci czują się częścią rodzinnego grona. Ta szkoła zdecydowanie zwraca uwagę na potrzeby swoich podopiecznych. Bardzo polecam szkołę jazdy eLMichta dla każdego, kto chce nauczyć się kierowania pojazdem w dobrej atmosferze!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Maja P ...s ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy eLMichta, cudowna atmosfera, sami profesjonaliści, wszystko wytłumaczone bardzo dokładnie z dbałością o to, aby kursant zrozumiał. Prawo jazdy zdane bezproblemowo!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Konopka

Patrycja Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaczynajac od wykładów na ktore zdecydowałam sie chodzic - naprawde polecam brac udział. Nie sa to nudne zajecia, wykładowczyni i tym samym instruktorka zapewnia czynny udział słuchaczy, a ja i moi znajomi z którymi tam chodziłam zgodnie stwierdziliśmy ze nie sądziliśmy ze moga one byc tak interesujące! Egzaminy wewnętrzne mozna było zrobic bardzo szybko, praktycznie od zaraz co tez jest na plus! Ja jazdy mialam z Panem Stanisławem Paryska i jest to ktos kogo napewno bede wspominać przez długi czas, bo nie dosc ze jest ogromnie przyjemnym czlowiekiem, to rowniez sprawił ze podczas jazd czulam sie pewna siebie i bez wahania wroce do niego na jazdy jakbym kiedys chciala sie jeszcze doszkolić w jeździe ❤️ Nie sądziłam ze prawo jazdy moze byc tak przyjemne, a ta szkoła zdecydowanie to zapewniła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Artur ....t ip: 88.156.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Kielcach, super atmosferka, profesjonalizm. Serdecznie polecam każdemu :D. Szczególnie polecam Huberta Brudzińskiego<3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak