Liczba odwiedzin: 57098 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Colina. Szkoła nauki jazdy

  559 opinii w tym 430 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.01.2020

Mila Maciejewska - Draniewicz

Mila Maciejewska - Draniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Colina trafiłam po 14 latach od kursu i 3 nieudanych egzaminach i.. Nie mogłam lepiej trafić! Takich instruktorów to ze świecą szukać. Pełen profesjonalizm, doświadczenie, świetna atmosfera. Pan Edward - niesamowity instruktor i super człowiek! Polecam również Pana Darka - jeździłam z nim tylko kilka godzin ale też otrzymałam bezcenne wskazówki. Tym razem egzamin zdany za drugim razem! Baaaaardzo dziękuję za wszystko. Polecam z całego serca!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2019

Aleksei Sivuda

Aleksei Sivuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo! Zdane za pierwszym razem !!!!! Pan Dariusz Broszkiewicz mega instruktor❗️❗️❗️❗️ Wszystko na wyższym poziomie!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.10.2018

Tomasz Bogumił

Tomasz Bogumił
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. Korzystałem z usług tej szkoły i ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie zarówno pani od wykładów jak i instruktorzy to profesjonaliści. Zero stresu miła i wesoła atmosfera powiązana z nauką.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2018

Krzysztof Szafrański

Krzysztof Szafrański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, cenne wskazówki, które warte są do zapamiętania. Polecam jazdy u pana Adriana i Edzia :-) Wskazówka na egzamin: myśleć myśleć myśleć ;-) Przez mój błąd zdałem za 2 razem, WORD Warszawa Radarowa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Michał Kl

Michał Kl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie jeśli chodzi o szkole jazdy Colina to jestem bardzo zadowolony z szkolenia z racji tego iż zdawałem na kat,, C" i zdałem egzamin państwowy w Warszawie za 1 razem i nie miałem większych problemów mimo to że wcześniej ciężarówka nie jeździłm. Jeśli chodzi o instruktora to polecam Pana Darka gdyż bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu oraz bardzo przykłada się nauczania. O samochody również nie trzeba się martwić gdyż posiadają samochody w dobrym stanie. PS. Michal. W przyszłym roku planuje zrobić kat,, E " więc również planuje zrobić w Colinie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2018

Maciej Szwast

Maciej Szwast
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Edward M. - najlepszy instruktor, wspaniały nauczyciel. Uczy myśleć podczas jazdy, a nie jazdy "na słupki i lusterka". Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2018

Ewa Rybicka

Ewa Rybicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę! Nie tylko zdałam egzamin, ale przede wszystkim nauczyłam się bezpiecznie poruszać po mieście. Bardzo polecam jazdy z p. Tadeuszem, który posiada ogromną wiedzę i cierpliwość - całość daje bardzo profesjonalny obraz :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2017

Janek Steckiewicz

Janek Steckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Colina, najbardziej pana Artura, nie da się po jeździe z nim nie zdać łuku, i pana Adriana, najlepszy do jazdy po mieście. Zawsze zauważy błąd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2017

Agata Wojtasiak

Agata Wojtasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę, a przede wszystkim jazdy z Panem Januszem! Profesjonalna, bardzo miła atmosfera i brak jakichkolwiek problemów z organizacją jazd dzięki elastycznym godzinom pracy instruktorów. Colina to gwarancja dobrego przygotowania do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.11.2017

Paweł Sosnowski

Paweł Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej na 5 gwiazdek ! Bardzo wyrozumiali i przyjaźni instruktorzy . Szczególnie polecam Pana Artura który był instruktorem prowadzącym . Pan Tadeusz również instruktor z powołania posiada bardzo dużą wiedzę i wie jak ją przekazać w przyjazny sposób . Egzamin zdałem za 3cim razem ale to już niestety moja zasługa . POLECAM ! ! !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2017

Aneta Żochowska

Aneta Żochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor, szkoła, dobra atmosfera!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2017

Ewa Wejman

Ewa Wejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam colline instruktorzy profesjonalisci indiwidualne podejscie do kursanta kilka godzinek dodatkowej jazdy I egzamni zdany dzieki P.Darkowi I Adrianowi☺

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2017

Stefan Klockiewicz

Stefan Klockiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Killa godzon jazd doszkalających, no i egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2017

Piotrek Słonecki

Piotrek Słonecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor- najlepszy z najlepszych. Miła atmosfera i najskuteczniejszy trening przed egzaminem. Jeśli szkoła chcesz się nauczyć i zdać to zapisz się na kurs do tej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2017

Michał Waligóra

Michał Waligóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM SZKOŁĘ JAZDY COLINA. JEDYNE MIEJSCE BY ZDAĆ PRAWO JAZDY! U INNYCH MOŻECIE SZUKAĆ SZCZĘŚCIA, TU JE ZNAJDZIECIE. PROSTE. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2017

Madeleine Sabine

Madeleine Sabine
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane za pierwszym razem!! polecam w 100% szczególnie Pana Edwarda - świetny nauczyciel, bardzo dziękuje za szkolenia, jazdy i wiarę oraz luźną atmosferę :) pozdrawiam- Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2017

Kasia Firlej

Kasia Firlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panem Darkiem i panem Januszem. Egzamin wewnętrzny zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2017

Maciej Chojnacki

Maciej Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowanie wszystkich papierów do rozpoczęcia kursu - bezproblemowe i szybko zrealizowane. Wykłady nt ruchu drogowego i pierwszej pomocy pierwszorzędne - brak jakichkolwiek problemów przy próbie podejścia na egzamin teoretyczny. Jeśli chodzi o jazdy to szkoła jest w stanie bardzo szybko je zrealizować, jeśli nie skupiamy się tylko na jednym instruktorze (3tyg i 30h zaliczone). Każdy z instruktorów bardzo dobry (błędy podaje na bieżąco) i cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2017

Julia Domurad

Julia Domurad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła,sympatyczni instruktorzy. W szczególności polecam Pana Edwarda,który nie tylko rozluznia atmosferę,ale i pokaże wszystkie miejsca w Warszawie na,które trzeba uważać. Punktualnie i zabawnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2017

Jaśmina Kowalik

Jaśmina Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, instruktorzy sympatyczni i rzeczywiście cierpliwie nauczyli mnie wszystkiego. Egzamin zdany za pierwszym razem :) GORĄCO POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2017

Iwona Ha

Iwona Ha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1szym podejściem.:) Gorąco polecam szkołę Colina! miła przyjazna atmosfera w trakcie nauki! Szczególne podziękowania dla najwspanialszego instruktora - Pana Edzia! :) kursantka Iwona

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2017

Anita Pakuła

Anita Pakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zapraszam serdecznie do szkoły Colina a w szczególności do Pana Adriana ma niebywałą cierpliwość i podejście.Tłumaczy do tego momentu aż się zrozumie. Miałam przyjemność okazje uczyć się z różnymi instruktorami więc wiem co mówię.Zapraszam do szkoły "COLINA" i Pana Adriana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2017

Oskar Zurawski

Oskar Zurawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali względem mnie jako ucznia. Jazdy są prowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze a wszystkie zadania zostały mi świetnie wyjaśnione dzięki czemu szybko nauczyłem się prowadzić Samochód ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2017

Aleksandra Lichawska

Aleksandra Lichawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy.Świetni instruktorzy,profesjonalne podejście do kursantów.Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2017

Kamil Siech

Kamil Siech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie i elastycznie, nie miałem wcześniej doświadczenia z kat A, ale Pan Mariusz pomógł mi szybko się oswoić ze sprzętem co zaowocowałem zdaniem w 1 terminie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2017

Daniel Noorzai

Daniel Noorzai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę Kierowców Colina. Niewątpliwymi zaletami są miła atmosfera, cierpliwość i elastyczne godziny pracy kadry, samochody bez usterek. Jazda głównie trasami egzaminacyjnymi pozwala dobrze przygotować się do egzaminu . Z przyjemnością polecę Colinę rodzinie i znajomym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2017

Katarzyna Kor

Katarzyna Kor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO POLECAM SZKOŁĘ COLINA ORAZ INSTRUKTORÓW P.RYSZARDA I P.ARTURA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2017

Adrian Karnauchow

Adrian Karnauchow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

uważam,że szkoła Colina jest naprawdę dobrą szkołą. Nauczyciele potrafią dobrze nauczyć tak,że zdałem egzamin za pierwszym razem. Jeździłem z panem Edwardem R. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych nauczycieli.Każdy błąd podczas kursu tłumaczył mi i poprawiał aż wszystko szybko załapałem.Serio ta szkoła jest wspaniała,innej nie wybrałbym.Polecam tą szkołę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2017

Jacek Gie

Jacek Gie
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła przy samym WORD na Okęciu, jazdy tylko po trasach egzaminowania, nowy Hyindai i20. Bardzo sympatyczny i rzeczowy instruktor. Bardzo dobre doświadczenia, pomimo że nie jeździłem od 7 lat

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2017

Magdalena Karlik

Magdalena Karlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Wzięłam jazdy doszkalające u pana Edwarda oraz p.Janusza i zdałam za drugim razem. Szkoła profesjonalna, do kursanta podchodzi jak do człowieka. Bardzo dobrzy instruktorzy. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak