Colina. Szkoła Nauki Jazdy

 578 opinii w tym 443 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Colina. Szkoła Nauki Jazdy
ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)
02-137 Warszawa

Kontakt

Opis

Firma Colina prowadzi szkolenia dla kandydatów na kierowców samochodów osobowych.
Robimy wszystko, by spełniać oczekiwania naszych kursantów. Szkolenia prowadzone są pod okiem wyrozumiałych i cierpliwych instruktorów z wieloletnią praktyką.
Zapewniamy profesjonalną i bezstresową atmosferę szkolenia.
Wykłady obywają się w nowej sali, na ul. Radarowej 32. Jest możliwość wykupienia wykładów przez internet - e-LEARNING.
Część praktyczna, czyli jazdy szkoleniowe przeprowadzane są na nowych samochodach egzaminacyjnych.

Egzamin można zdawać autem którym odbywało się szkolenie,
wstawiamy nasze auta na egzamin państwowy.

Zajęliśmy 3 miejsce w rankingu TVN Warszawa jako jedna z najlepszych szkół w mieście!

Zapraszamy na naszą stronę facebook oraz colina.pl - znajdziecie tam informacje związane z prawem jazdy ale i pojawiać się będą promocje na kursy.

Oferujemy państwu:

- absolutnie bezstresową atmosferę zajęć,
- jazdy trasami egzaminacyjnymi,
- w pełni wyposażoną sale wykładową,
- elastyczne godziny zajęć,
- pełnowymiarowy plac manewrowy w okolicy ośrodka
- pojazdy szkoleniowe Hyundai i20, Yamacha MT07 takie jak na egzaminie państwowym,
- badania lekarskie na miejscu,
- profesjonalne materiały dydaktyczne - GRATIS.

- jest możliwość aby egzamin państwowy zaliczyć autem którym się szkoliłeś/aś.

Zapraszamy.

Dane do przelewu:
konto nr: 30 1140 2017 0000 4502 0499 8276
Mariusz Owczarczyk ul. Mydlarska 6, 04-690 Warszawa
tytułem: kurs kat. B , imię i nazwisko.
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Pułaskiego 20F, 05-510 Konstancin-Jeziorna

tel: 500383256

Konstancin-Jeziorna

Instruktorzy

Edward OSK Colina 5 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK   Colina 7 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK Colina 7 lat

Adrian w OSK Colina 4 lata

Edward Mikołajczyk w OSK Colina 3 lata

Dariusz w OSK Colina 4 lata

Robert

Mariusz

Artur w OSK Colina 4 lata

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

codziennie

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai i20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria,
materiały dla kursantów, cena kursu przy płatności jednorazowej uwzględniony został upust w wysokości 8% z ceny kursu kat. B,- 2490zł.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jarosław Mazan

Jarosław Mazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, świetnie wygospodarowane godziny jazd;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Filip Bebło

Filip Bebło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ja także polecam szkołę jazdy Colina. Świetna organizacja jazd:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Maksymilian Kolin

Maksymilian Kolin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkołą jazdy w Warszawie ;) Polecam gorąco bo warto robić tam kurs, czy to na B, czy na A, czy też na C. Instruktor mega

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marceli Krzysztofik

Marceli Krzysztofik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na kat C, C+E zrobiłem miesiąc przed wyjazdem do pracy za granicę. 45 godzin oczywiście wyjezdzone, pozostaje podziękować za niezwykle szybki kurs, ale intensywny i kompletny. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Burczy

Patrycja Burczy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam za tę cenę i za tak wysoką jakość usług. Kurs przebiega niezwykle sprawnie... Bardzo fajnie utrzymane samochody :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Wendeker

Dagmara Wendeker
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

jako ciekawostka, szkołę jazdy wybrałam zupełnie przez przypadek, dziś dziękuje za to... nie żałowałam ani przez chwilę, pracownik w biurze zawsze zorganizowany i miły, jazdy w spokojnej, ale też profesjonalnej atmosferze, możliwe że będe robiła kategorię c+e, aktualnie za 1 razem zdana jest c

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Jakubik

Martyna Jakubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cóż... moje jazdy przebiegły kozacko :D Pan Zdzisław rewelacja, bardzo ogarnięty człowiek jak przystało na instruktora, niezwykle spokojny, cierpliwy. Mega sie ciesze bo w końcu mam prawko, pozdrawiam panie Zdzisławie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Marceli Haracz

Marceli Haracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem kat A , wyszła o wiele taniej niż nieopodal w konkurencyjnej szkole jazdy. Teoria zdana za pierwszym razem. Jazda z Panem krzysztofem na tyle skuteczna że zdałem za pierwszym razem bezbłędnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Oleszczuk

Dawid Oleszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy wykonane szybko praz profesjonalnie z pomocą Pana Dariusza, który od zera nauczył mnie jak poprawnie jeździć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Zygarowicz

Martyna Zygarowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne doszkalanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Zembrowski

Maciej Zembrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mogę bardzo polecić pana Dariusza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Ko

Barbara Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od tygodnia nie ma z nikim kontaktu. Nie odpowiada żaden telefon, ani szkoły, ani właściciela, ani instruktor. Mimo umówionej jazdy, instruktor nie pojawił się i nie odbiera telefonu. Zostały 4godziny jazdy, pieniądze zapłacone wcześnej.. Nie wiem co można zrobić. Czytałam że to nie pierwszy przypadek. Dużo stresu - zdecydowanie nie polecam. Nieprofesjonalne.

Odpowiedź:

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Niestety przez jakiś czas kontakt z biurem był utrudniony z powodu zmiany obsługi biura i w związku ze zwiększonymi obostrzeniami dotyczącymi pandemii. Dokładamy wszelkich starań , aby takie sytuacje nie miały więcej miejsca.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Karlicki

Michał Karlicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Śmiało mogę polecić szkołę jazdy Colina!!! Jeździłem z Panem Mariuszem, który ma b. dobre podejście do kursanta oraz dawał mi cenne wskazówki. Egzamin zdałem za pierwszym razem, mimo, że instruktor w szkole jazdy w której odbywałem kurs nie dawał mi żadnych szans, a wręcz sugerował, że do jazdy się nie nadaje. Na szczęście się mylił, a to wszystko dzięki pełnemu profesjonalizmowi szkoły jazdy COLINA!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mila Maciejewska - Draniewicz

Mila Maciejewska - Draniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły Colina trafiłam po 14 latach od kursu i 3 nieudanych egzaminach i.. Nie mogłam lepiej trafić! Takich instruktorów to ze świecą szukać. Pełen profesjonalizm, doświadczenie, świetna atmosfera. Pan Edward - niesamowity instruktor i super człowiek! Polecam również Pana Darka - jeździłam z nim tylko kilka godzin ale też otrzymałam bezcenne wskazówki. Tym razem egzamin zdany za drugim razem! Baaaaardzo dziękuję za wszystko. Polecam z całego serca!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksei Sivuda

Aleksei Sivuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo! Zdane za pierwszym razem !!!!! Pan Dariusz Broszkiewicz mega instruktor❗️❗️❗️❗️ Wszystko na wyższym poziomie!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Bogumił

Tomasz Bogumił
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim. Korzystałem z usług tej szkoły i ogólnie jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie zarówno pani od wykładów jak i instruktorzy to profesjonaliści. Zero stresu miła i wesoła atmosfera powiązana z nauką.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Szafrański

Krzysztof Szafrański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście do kursanta, cenne wskazówki, które warte są do zapamiętania. Polecam jazdy u pana Adriana i Edzia :-) Wskazówka na egzamin: myśleć myśleć myśleć ;-) Przez mój błąd zdałem za 2 razem, WORD Warszawa Radarowa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kl

Michał Kl
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam serdecznie jeśli chodzi o szkole jazdy Colina to jestem bardzo zadowolony z szkolenia z racji tego iż zdawałem na kat,, C" i zdałem egzamin państwowy w Warszawie za 1 razem i nie miałem większych problemów mimo to że wcześniej ciężarówka nie jeździłm. Jeśli chodzi o instruktora to polecam Pana Darka gdyż bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu oraz bardzo przykłada się nauczania. O samochody również nie trzeba się martwić gdyż posiadają samochody w dobrym stanie. PS. Michal. W przyszłym roku planuje zrobić kat,, E " więc również planuje zrobić w Colinie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Szwast

Maciej Szwast
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Edward M. - najlepszy instruktor, wspaniały nauczyciel. Uczy myśleć podczas jazdy, a nie jazdy "na słupki i lusterka". Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Rybicka

Ewa Rybicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę! Nie tylko zdałam egzamin, ale przede wszystkim nauczyłam się bezpiecznie poruszać po mieście. Bardzo polecam jazdy z p. Tadeuszem, który posiada ogromną wiedzę i cierpliwość - całość daje bardzo profesjonalny obraz :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Janek Steckiewicz

Janek Steckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole Colina, najbardziej pana Artura, nie da się po jeździe z nim nie zdać łuku, i pana Adriana, najlepszy do jazdy po mieście. Zawsze zauważy błąd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Wojtasiak

Agata Wojtasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę, a przede wszystkim jazdy z Panem Januszem! Profesjonalna, bardzo miła atmosfera i brak jakichkolwiek problemów z organizacją jazd dzięki elastycznym godzinom pracy instruktorów. Colina to gwarancja dobrego przygotowania do egzaminu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Sosnowski

Paweł Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej na 5 gwiazdek ! Bardzo wyrozumiali i przyjaźni instruktorzy . Szczególnie polecam Pana Artura który był instruktorem prowadzącym . Pan Tadeusz również instruktor z powołania posiada bardzo dużą wiedzę i wie jak ją przekazać w przyjazny sposób . Egzamin zdałem za 3cim razem ale to już niestety moja zasługa . POLECAM ! ! !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Żochowska

Aneta Żochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor, szkoła, dobra atmosfera!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Wejman

Ewa Wejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam colline instruktorzy profesjonalisci indiwidualne podejscie do kursanta kilka godzinek dodatkowej jazdy I egzamni zdany dzieki P.Darkowi I Adrianowi☺

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stefan Klockiewicz

Stefan Klockiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Killa godzon jazd doszkalających, no i egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Piotrek Słonecki

Piotrek Słonecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor- najlepszy z najlepszych. Miła atmosfera i najskuteczniejszy trening przed egzaminem. Jeśli szkoła chcesz się nauczyć i zdać to zapisz się na kurs do tej szkoły jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Waligóra

Michał Waligóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM SZKOŁĘ JAZDY COLINA. JEDYNE MIEJSCE BY ZDAĆ PRAWO JAZDY! U INNYCH MOŻECIE SZUKAĆ SZCZĘŚCIA, TU JE ZNAJDZIECIE. PROSTE. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madeleine Sabine

Madeleine Sabine
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

zdane za pierwszym razem!! polecam w 100% szczególnie Pana Edwarda - świetny nauczyciel, bardzo dziękuje za szkolenia, jazdy i wiarę oraz luźną atmosferę :) pozdrawiam- Magda

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Firlej

Kasia Firlej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Panem Darkiem i panem Januszem. Egzamin wewnętrzny zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak