Liczba odwiedzin: 11898 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AUTOFAN

  414 opinii w tym 329 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Filip Trzepizur

Filip Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy którzy potrafią nauczyć jak zachowywać się na drodze oraz są wyrozumiali. Polecam szkołę oraz instruktorów kurs przebiega szybko bez żadnych problemów oraz atmosfera podczas jazd jest naprawdę dobra, jeszcze raz polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Patryk Bochenek

Patryk Bochenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam.Najlepsza szkola jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Weronika Sitek

Weronika Sitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Duże doświadczenie, profesjonalizm i cierpliwość ze strony instruktorów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2019

Kacper Wrzalik

Kacper Wrzalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2019

Anna Hiszpanska

Anna Hiszpanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam autofan i instruktora pana Piota zdane za 2 razem,:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Ewa Szewczyk

Ewa Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Autofan z całego serca! Przemili instruktorzy, cierpliwi, pełni zaangażowania i wiary w swoich kursantów. Wszystkie egzaminy od wewnętrznego do praktyki zdałam za pierwszym razem i polecam każdemu! Jeszcze raz dziękuję za wszystko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Angelika Bartela

Angelika Bartela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy!!! Spoko atmosfera, instruktorzy są przemili i profesjonalni, daje im 10/10.????Prawko na C i C+E zdałam za pierwszym podejściem

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 31.05.2019

Sylwia Pociepnik

Sylwia Pociepnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha Autofan. Paweł Rycharski super instruktor nauczyciel pełen wiary w kursantów punktualny cierpliwy. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Mikołaj Trzepizur

Mikołaj Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Weronika Popęda

Weronika Popęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super przygotowanie do egzaminu i najlepszy instruktor Paweł!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Kamil Pilarz

Kamil Pilarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynajac od podejścia do klienta, poszedłem zapisać się na egzamin, termin - 2 dni, wiec ogromny plus za znalezienie czasu by doszkolić mnie w tak krótkim czasie do podejścia do egzaminu praktycznego. Bardzo profesjonalne podejście, oraz ogromne doświadczenie Pana Pawła, pozwoliło mi na zdanie egzaminu praktycznego za Pierwszym razem. Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Weronika Konieczko

Weronika Konieczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie, zdane za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2019

Patrycja Mikołajczyk

Patrycja Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy,polecam instruktora Pawła ma profesjonalne podejście do kursanta,tłumaczy dokładnie co i jak,bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Justyna Sekunda

Justyna Sekunda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autofan to najlepsza szkoła! Robiłam kurs w swoim mieście, do Autofan trafiłam gdy instruktor z pierwszej szkoły uznał że m.in nie nauczę się łuku, chyba ze „na słupek”, (czyli totalnie bez sensu!). Jak się później okazało, Mariusz( właściciel), potrafi nauczyć łuku na pierwszym spotkaniu...!!!! Miałam w Autofan tylko jazdy doszkalające, w dodatku po kilkuletniej przerwie. Najpierw jeździłam z Gosią, potem z Instruktorem Piotrem. Polecam!!!! Pełen profesjonalizm, spokój, opanowanie, miła atmosfera. Zdałam za pierwszym! Najlepsza szkoła! Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2019

Kinga Ławniczak

Kinga Ławniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne i profesjonalne podejście, świetna atmosfera, super przygotowanie do egzaminu. Polecam instruktora Pawła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Oliwier Rajca

Oliwier Rajca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy. Wszyscy instruktorzy bardzo mili. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2019

Paulina Jędryszczak

Paulina Jędryszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM W 100%!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Kacper Krysik

Kacper Krysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, a przede wszyskim bardzo skuteczna i spokojna nauka. Polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2019

Aneta Ściubidło

Aneta Ściubidło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Autofan. Paweł Rycharski instruktor z pełnym profesjonalizmem miły, spokojny, punktualny super podejście do kursanta jazda spokojna i bezstresowa. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2019

Eryk Napieraj

Eryk Napieraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora Pawła Rychalskiego bardzo dobre wszystko tłumaczone na spokojnie i w takim sposób aby każdy zrozumiał myślę ze nie zdanie prawa jazdy z tą szkołą i z takim instruktorem jest niemożliwe .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2019

Aleksander Imiełowski

Aleksander Imiełowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę C i C+E zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2019

Aneta Kurek

Aneta Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam ☺️☺️☺️☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2019

Dariusz Wilk

Dariusz Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2018

Krzysiek Bator

Krzysiek Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kolejne prawo jazdy kolejne zdane za 1 razem. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu kursu. Polecam kazdemu kto chce miec dokladnie odbyty kurs skupiajacy sie wlasnie na twojej osobie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2018

Oskar Fijołek

Oskar Fijołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Po ukończeniu kursu w innej szkole egzamin państwowy praktyczny oblany.Znajomy polecił szkołę Autofan, kilka godzin z Panem Pawłem i egzamin praktyczny zakończony wynikiem pozytywnym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2018

Emilian Suszek

Emilian Suszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2018

Karolina Pazdry

Karolina Pazdry
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po odbyciu kursu w innym OSK i wątpliwym przygotowaniu do egzaminu zainwestowałam w dodatkowe jazdy w OSK Autofan-co okazało się strzałem w 10tkę! W efekcie egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Bartosz Wychowaniec

Bartosz Wychowaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu szkole i instruktora Pawła Rycharskiego ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Eliza Mrowiec

Eliza Mrowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Andrzej Ciszewski

Andrzej Ciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, bardzo dobra atmosfera, bardzo dobre przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak