Liczba odwiedzin: 12480 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AUTOFAN

  438 opinii w tym 346 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Piotr Duda

Piotr Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Tomasz Książek

Tomasz Książek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wszystko wytłumaczone co i jak załatwić żeby zacząć kurs C+E za 1 polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Damian Waszczyk

Damian Waszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam miła atmosfera dobre podejście instruktorów wiedza co robią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Kuba Gałązka

Kuba Gałązka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne techniki nauczania, super ludzie, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.01.2020

Basia Zajkowska

Basia Zajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pan Paweł instruktor wyjątkowy! Egzamin po kilku spotkaniach zdany śpiewająco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Kinga Dębowska

Kinga Dębowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2019

Monika Nowińska

Monika Nowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, pan Paweł to instruktor z powołania, cierpliwy i wyrozumiały, wszystko dobrze wytłumaczone. Polecam Autofan !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2019

Patrycja Bułacz

Patrycja Bułacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, pozytywny wynik gwarantowany !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Marcel Przygodzki

Marcel Przygodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Instruktor Paweł❤

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Radek Gołębiowski

Radek Gołębiowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Myslę ze szkoła w której jest najlepsza atmosfera godziny upływają z uśmiechem a do tego z duża wiedza przekazana od instruktorów miło się jeździło polecam każdemu kto chce szybko i dobrze przygotować się do egzaminu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.12.2019

Marcin Machoń

Marcin Machoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre szkolenie i fajny kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2019

Jan Walentek

Jan Walentek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było naprawdę super

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.12.2019

Karolina Sobieraj

Karolina Sobieraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, fajny instruktor, POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Arkadiusz Lada

Arkadiusz Lada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkole posiadają bardzo fajnych nauczycieli, zrobiłem w autofan kilka kategorii i za każdym razem przekazali mi dużą wiedzę bez której egzaminy nie poszły by mi tak łatwo a dzięki nim zdałem na prawdę szybko. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2019

Karolina Haczyk

Karolina Haczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zapisałam się do tej szkoły na jazdy dodatkowe, polecam z całego serca pana Pawła, bardzo cierpliwy, potrafi zmotywować, lekcje przebywały bardzo miło i spokojnie Dziękuję ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Paulina Rakus

Paulina Rakus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor Paweł ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Olaf Borowiecki

Olaf Borowiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super atmosfera polecam bardzo serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Filip Trzepizur

Filip Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy którzy potrafią nauczyć jak zachowywać się na drodze oraz są wyrozumiali. Polecam szkołę oraz instruktorów kurs przebiega szybko bez żadnych problemów oraz atmosfera podczas jazd jest naprawdę dobra, jeszcze raz polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Patryk Bochenek

Patryk Bochenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam.Najlepsza szkola jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.09.2019

Weronika Sitek

Weronika Sitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Duże doświadczenie, profesjonalizm i cierpliwość ze strony instruktorów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2019

Kacper Wrzalik

Kacper Wrzalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2019

Anna Hiszpanska

Anna Hiszpanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam autofan i instruktora pana Piota zdane za 2 razem,:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Ewa Szewczyk

Ewa Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Autofan z całego serca! Przemili instruktorzy, cierpliwi, pełni zaangażowania i wiary w swoich kursantów. Wszystkie egzaminy od wewnętrznego do praktyki zdałam za pierwszym razem i polecam każdemu! Jeszcze raz dziękuję za wszystko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Angelika Bartela

Angelika Bartela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy!!! Spoko atmosfera, instruktorzy są przemili i profesjonalni, daje im 10/10.????Prawko na C i C+E zdałam za pierwszym podejściem

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 31.05.2019

Sylwia Pociepnik

Sylwia Pociepnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha Autofan. Paweł Rycharski super instruktor nauczyciel pełen wiary w kursantów punktualny cierpliwy. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Mikołaj Trzepizur

Mikołaj Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Weronika Popęda

Weronika Popęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super przygotowanie do egzaminu i najlepszy instruktor Paweł!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2019

Kamil Pilarz

Kamil Pilarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczynajac od podejścia do klienta, poszedłem zapisać się na egzamin, termin - 2 dni, wiec ogromny plus za znalezienie czasu by doszkolić mnie w tak krótkim czasie do podejścia do egzaminu praktycznego. Bardzo profesjonalne podejście, oraz ogromne doświadczenie Pana Pawła, pozwoliło mi na zdanie egzaminu praktycznego za Pierwszym razem. Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Weronika Konieczko

Weronika Konieczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie, zdane za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2019

Patrycja Mikołajczyk

Patrycja Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy,polecam instruktora Pawła ma profesjonalne podejście do kursanta,tłumaczy dokładnie co i jak,bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak