Auto Szkoła TURBO

 425 opinii w tym 262 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła TURBO
ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna
58-500 Jelenia Góra

Kontakt

Opis

Szkoła Jazdy TURBO dokłada wszelkich starań aby w możliwie najlepszy sposób przygotować kursantów do egzaminu na prawo jazdy. Nauka jazdy prowadzona jest przez dobrze przygotowanych instruktorów i odbywa się w następujących kategoriach:

B, B+E, C, C+E, D, C z B, D z B, C z D.

Oferujemy także pełną gamę szkoleń dla kierowcy zawodowego.
W naszej ofercie znajdziesz: szkolenia dodatkowe,

Kurs na Certyfikat Kompetencji Zawodowych...

Szkolenia ADR podstawowe , cysterny

Kwalifikacja Wstępna Przyspieszona dla kierowców zawodowych

Szkolenia Okresowe


KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie----!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie---!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie--!!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie-!!!!!!!-
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Kozłowski

Michał Kozłowski

Jan Drab

Jan Drab

Wojtek Szkudlarek

Wojtek Szkudlarek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda po placu egzaminacyjnym w ośrodku egzaminacyjnym WORD


kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240, MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen T5 + laweta z plandeką)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem, MAN TGL 12.250 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

4500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

5500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW
PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. ADR, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Weekendowy

500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Podstawowy - 500 zł
Specjalistyczny cysterny - 300zł
Specjalistyczny kl.1 -350zł
Specjalistyczny kl.7- 350 zł,

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Specjalny

1300 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ jazdy do egzaminu

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wojtek PI

Wojtek PI
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Sokołowski

Mateusz Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Postawa instruktora godna polecenia. Miła atmosfera, rzetelna postawa. Jak najbardziej polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol R ...k ip: 188.146.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeprowadzony rzetelnie. Ogromną zaletą jest elastyczność instruktorów, nie było żadnego problemu z umówieniem się na jazdy w godzinach, które mi odpowiadały

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P ......a ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera podczas kursu. Ciekawe i zrozumiałe wykłady. Indywidualne podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Sławik

Sylwia Sławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Kursy bardzo ciekawe i w miłej atmosferze, świetny przekaz wiedzy wszystko tłumaczone do skutku aż kursant zrozumie. Sama jazda z instruktorem na poziomie profesjonalnym. Wszystko tłumaczone tak żeby można było zrozumieć i dobrze jeździć. Ogólnie bardzo miła atmosfera i świetne podejście do kursanta. Dobrze było by żeby jeszcze był kurs radzenia sobie ze stresem na egzaminie !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena D ....... ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor, indywidualne podejście oraz miła atmosfera. Polecam wszystkim z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Ferensowicz

Oliwia Ferensowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, przyjemna atmosfera w trakcje jazdy , elastyczne godziny jazd i cierpliwość do kursanta!! Każdy popełniony błąd wytłumaczy na spokojnie ile trzeba. Najlepsza Szkoła Jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Wesołowski

Bartek Wesołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i wyrozumiali instruktorzy. Wykłady prowadzone w sposób łatwy do zrozumienia i zapamiętania, a same jazdy prowadzone w sposób cierpliwy. Los kursanta wysłanego na egzamin, nie jest obojętny instruktorom.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magda B ...k ip: 37.248.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy doszkalające i zdane za pierwszym razem,mila atmosfera i dobra nauka jednocześnie ,polecam.!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Zielińska

Natalia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria zdana na 100% za 1 razem. Gdy zapisywałam się do Turbo nie wiedziałam że znajdę tu tak genialnego instruktora jazdy - Michała . To właśnie jego cierpliwość i podejście umożliwiło mi ten sukces. Jeszcze raz dziękuję bardzo za wszystko! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Wróblewski

Michał Wróblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze. Miła atmosfera na wykładach i w trakcie jazd. Elastyczność względem jazd, a sam instruktor potrafi wytłumaczyć każdy popełniony błąd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub S ....... ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę gorąco polecam !! Profesjonalne podejście do klienta oraz dobry tok nauczania !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcela Młyńczak

Marcela Młyńczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy doszkalające. Po kilku godzinach jazd, zdany egzamin pomimo wcześniejszych nieudanych prób (po kursie w innej szkole). Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Dawidowska

Dominika Dawidowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze! Świetna atmosfera na wykładach i w trakcie jazd. Elastyczność, instruktor potrafi dopasować się pod kursantów bez żadnych problemów. Bardzo dużo i szybko można się nauczyć. Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego i państwowego. Bardzo polecam!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Anastazja Klimczak

Anastazja Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Super atmosfera, duża cierpliwość instruktora do kursanta. Nauczanie bardzo efektowne. Wykłady były ciekawe i wiele można było z nich wynieść. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ewelina K ........c ip: 83.26.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Bardzo miła atmosfera, profesjonalny Instruktor, punktualny, z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Wszystko na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriela Czerwińska

Gabriela Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Goraco polecam! Bardzo mila atmosfera oraz swietne podejscie instruktorw do kursanta i przede wszystkim cierpliwosc do nich. Duzym plusem byla mozliwosc zrobienia przyszpieszonego kursu na prawa jazdy w 3-tygodnie. Wiec dla osob ktore mieszkaja za granica i planuja zrobienie prawa jazdy w Polsce jest to super alternatywa w cenie normalnego kursu! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Ratajska

Wiktoria Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor prowadzący przekazuje wiedzę w sposób bardzo profesjonalny. Jedną z wielu zalet jest nadzwyczajna cierpliwość. Przystępując do egzaminu czułam, że jestem w pełni do niego przygotowana co spowodowało zdanie za pierwszym razem szczerze polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Czajkowska

Weronika Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor. Wszystko potrafi wytłumaczyć. Długo nie mogłam zdać praktyki, a po Turbo poszło za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Sarnecki

Wojtek Sarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Super podejście do kursanta. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emil Szyszka

Emil Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Super instruktorzy Dobre podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Borowska

Nikola Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ! Instruktor fachowo uczy jest profesjonalny wyrozumiały i przede wszystkim spokojny i opanowany . !!!!!!! Dziękuję bardzo wszystko za pierwszym zdane ❗!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ma Kra

Ma Kra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ! Instruktor fachowo uczy jest profesjonalny wyrozumiały i przede wszystkim spokojny i opanowany . !!!!! Dziękuję bardzo wszystko za pierwszym zdane ❗!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Fursewicz

Monika Fursewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłam kurs kat D i zdane za pierwszym razem. Wszystko zorganizowane jak należy, dostosowane do potrzeb kursanta. Instruktor jazdy (pozdrawiam pana Janka :)) konkretny, wymagający o wysokiej kulturze osobistej. Wszystko wytłumaczy , że nawet pachołek na placu by zrozumiał :). Bardzo polecam szkołę TURBO ze względu na atmosferę, zaangażowanie, profesjonalizm, ale przede wszystkim , za świetną umiejętność przekazania wiedzy merytorycznej. Bardzo dziękuję całemu zespołowi za owocną współpracę i cierpliwość. Pozdrawiam gorąco, Monika F. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Kaniuk

Mariusz Kaniuk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

T. C ...o ip: 5.173.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ich war mit allem sehr zufrieden. !!!!! Theoretische und Praktische Prüfung habe ich dank der guten Vorbereitung beim ersten Versuch bestanden. Vielen Dank !!!!!! Byłem bardzo zadowolony ze wszystkiego. !!!! Dzięki dobremu przygotowaniu za pierwszym podejściem zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny. Dziękuję bardzo !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Ania I ....k ip: 83.30.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła!! Skuteczne metody nauczania;)Szlifowanie do skutku tego z czym kursant ma problem. Ciekawa atmosfera! POLECAM:)!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Kiejpasz

Grzegorz Kiejpasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera,dobra nauka .Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil S ........... ip: 5.173.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 200 % zdane za pierwszym razem. Podejście, wiedza i samo nauczanie instruktorów w zupełności przygotuje do zdania za 1. razem. Dziękuję Michał i Zdzichu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kamil Skrzypkowscy

Natalia Kamil Skrzypkowscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 200% wiedza i umiejętności instruktorów na pewno przygotują was do egzaminu na kat. B. ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM. PEŁNA PROFESKA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak