Auto Szkoła TURBO

 493 opinie w tym 297 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła TURBO
1-MAJA 65 / 1 LU
58-500 Jelenia Góra

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła Jazdy TURBO dokłada wszelkich starań aby w możliwie najlepszy sposób przygotować kursantów do egzaminu na prawo jazdy. Nauka jazdy prowadzona jest przez dobrze przygotowanych instruktorów i odbywa się w następujących kategoriach:

B, B+E, C, C+E, D, C z B, D z B, C z D.

Oferujemy także pełną gamę szkoleń dla kierowcy zawodowego.
W naszej ofercie znajdziesz: szkolenia dodatkowe,

Kurs na Certyfikat Kompetencji Zawodowych...

Szkolenia ADR podstawowe , cysterny

Kwalifikacja Wstępna Przyspieszona dla kierowców zawodowych

Szkolenia Okresowe


KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie----!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie---!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie--!!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie-!!!!!!!-
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda po placu egzaminacyjnym w ośrodku egzaminacyjnym WORD


kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240, MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen T5 + laweta z plandeką)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem, MAN TGL 12.250 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

5000 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

6000 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW
PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. ADR, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Weekendowy

550 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ Podstawowy - 550 zł
Specjalistyczny cysterny - 350zł
Specjalistyczny kl.1 -400zł
Specjalistyczny kl.7- 400 zł,

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Specjalny

1300 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ jazdy do egzaminu

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3600 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ Kurs na Automacie .Uczysz i zdajesz na Naszym Aucie .podstawimy Auto na Egzamin w Cenie Kursu

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

1-MAJA 65 / 1 LU

WIĘCEJ Uczysz sie u zdajesz na naszym AUCIE

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Samanta Lee

Samanta Lee
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Najlepsza szkoła w Jeleniej. Pełen profesjonalizm,miła atmosfera Pan Michał i P. Zdzisław niezwykle spokojni, cierpliwie tłumacza. Jak kursy to tylko w szkole TURBO ????????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna C .......... ip: 31.60.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła koła jazdy! A wiem, bo w rodzinie miałam do czynienia z trzema różnymi. Profesjonalne podejście do tematu. Mili instruktorzy. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk W ....... ip: 31.60.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Bardzo profesjonalnie i porządnie podchodzą do tematu, instroktorzy są bardzo mili, atmosfera świetna, polecam gorąco

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojciech Leśniak

Wojciech Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, szef bardzo fajny i bardzo dobrze potrafi nauczyć, czasami coś powie co poprawic w jeździe, z panem Zdzisławem fajnie się jeździ i spokojnie wszystko, bardzo polecam tu zdawać

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka K .......a ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę dobra atmosfera , pełen profesjonalizm , indywidualne podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Анна Попова

Анна Попова
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła)) Dziękuję Panu Michałowi za wszystko czego mnie nauczył.Wszystko zdałam za 1 razem. Dziękuję szkole za doskonałe nauczanie????????????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Błaszczyk

Maciek Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, wsyzstko zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Bartków

Maja Bartków
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy! Pan Michał doskonale przygotowuje do egzaminów????, osobiście wszystko zdałam za pierwszym razem mimo kilku utrudnień!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta D ............. ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła,polecam serdecznie,pełny profesjonalizm,duża cierpliwość i wyrozumiałość pana Zdzisława to dodatkowy atut tej szkoły.Ela Dzięgielewska

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Chrząszcz

Ewelina Chrząszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Turbo z całego serca!!! Bardzo przyjemna atmosfera można było poczuć się w aucie jak z dobrym znajomym :) nauka była rzeczowa i życiowa, z ludzkim podejściem i zwracaniem uwagi na dodatkowe aspekty jazdy. Egzaminy zdane bezbłędnie za pierwszym razem !!! Pan Zdzisław i Michał - instruktorzy na najwyższym poziomie . Serdecznie dziękuję za wszystko !!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcel Ratajski

Marcel Ratajski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super nauka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek J ...... ip: 83.27.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałem podziękować szkole Turbo za profesjonalne przygotowanie do egzaminu kategorii D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sviatoslav N ........ ip: 176.111.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, przystępnie tłumaczą materiał, super podejście instruktorów do kursantów, szczególne podziękowania dla Michała, prawdziwy fachowiec robi swoje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jula Wójcik

Jula Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! zdane za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sviatoslav N ........ ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, przystępnie tłumaczą materiał, super podejście instruktorów do kursantów, szczególne podziękowania dla Michała, prawdziwy fachowiec robi swoje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Drozd

Joanna Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca i z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy TURBO! Pełen profesjonalizm! Doświadczeni instruktorzy pełni profesjonalizmu i empatii; jazdy odbywają się w miłej, bezstresowej i zabawnej atmosferze. Bardzo przystępny sposób przekazywania wiedzy. Moim zdaniem bezwzględnie najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Dziękuję całej załodze i każdemu z osobna! Wielkie ukłony w waszą stronę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Szymkow

Jakub Szymkow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście i niesamowota atmosfera, od podstaw do zaawansowany manewrów na drodze, jeżeli jesteś zielony/-na pod względem samochodów zasad panujących na drodze to jest to idealna szkoła jazdy dla ciebie!!!! Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mała Mała

Mała Mała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam, wzięłam kurs doszkalający przed egzaminem. Instruktor Michał bardzo mi pomógł, dużo tłumaczy i ma ogrom cierpliwości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Pasieka

Krystian Pasieka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek ma indywidualne podejście do kursanta oraz skupia się na nauce jazdy a nie tylko na samym zdaniu egzaminu oraz pokazują rzeczy nie tylko wymagane na egzaminie a tak że rzeczy przydatne w praktyce

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia F ...p ip: 37.8.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Zdane za pierwszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kornel Pastuszko

Kornel Pastuszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, przyjemna atmosfera podczas jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Ignaczak

Natalia Ignaczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy na jaka można trafić, świetny instruktor, super atmosfera podczas wykładów jak i jazdy na drodze! Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Modrzyk

Jakub Modrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo profesjonalni samochody w dobrym stanie technicznym ogólnie bardzo polecam świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Magdalena J ... ip: 37.30.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ???? zdane za pierwszym razem, super atmosfera !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna L ........k ip: 31.60.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy TURBO.Profesjonalne podejście i miła atmosfera na jazdach. Czas spędzony na kursie będę bardzo miło wspominać. Dziękuję za super przygotowanie do egzaminu❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Dan

Daniel Dan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Petarda! Instruktorzy idealni do pracy z trudnymi przypadkami. Przygotują każdego. Totalny luz a zarazem pełna profeska. Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łukasz Okrześ

Łukasz Okrześ
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idealna szkoła dla każdego kto chce jak ja i wielu innych zdać obydwa egzaminy za 1szym razem! Świetna atmosfera i umiejętność wbicia kilku rzeczy do najbardziej trudnej głowy;D gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcela M ...... ip: 37.248.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najsolidniejsza szkoła jazdy w Jeleniej Gorze i okolicy‼️ Polecam ją z całego serca ❤️ Pan Michał - Instruktor jest bardzo wymagający a zarazem przesympatyczny☺️ Po szkoleniu u Pana Michała gwarantuje Ci, ze zdasz za pierwszym razem ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia B ..... ip: 31.60.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, obydwa egzaminy za pierwszym razem !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Kacprzak

Dawid Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, oba egzaminy za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak