Liczba odwiedzin: 7859 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła Premium Tomasz Holz

  81 opinii w tym 61 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Milena Gajić

Milena Gajić
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Nauka jazdy w tej auto szkole to przyjemność:) nic dodać nic ująć, polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Krzysztof Kalita

Krzysztof Kalita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Może mało znana szkoła, ale ma wykwalifikowana obsadę wykupiłem w niej tylko kilka godzin które naprawdę pomogły gdzie instruktor powiedział jak mam nad sobą pracować żeby się nie denerwować, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Konrad Piątkowski

Konrad Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam auto szkole premium Super atmosfera Nic dodać Nic ująć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.08.2019

Ola Figura

Ola Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą auto szkołę! Miła atmosfera, zapisy na jazdy bez problemów, świetne podejście do kursantów oraz rzetelnie przekazywana wiedza i wskazówki od instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ogromnie gratulujemy zdobycia upragnionych prawa jazdy, dziękujemy za opinię :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2019

Aleksandra Pietrzak

Aleksandra Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem! Atmosfera super, bez nerwów, rzetelnie prowadzone jazdy. Cenne wskazówki. Egzamin zdany za 1 razem. Ola Pietrzak :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za przemiłą opinię i do zobaczenia na Łódzkich drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Mateusz Rumiński

Mateusz Rumiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów do kursantów, bardzo duża wiedza którą solidnie przekazują kursantowi podczas jazd, nauka w tej auto szkole to czysta przyjemność, pozdrawiam i naprawdę polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i byliśmy przekonani, że zda Pan za pierwszym razem. Pozdrawiamy :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2019

Kuba Kałużny

Kuba Kałużny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy zdany za 1 razem Umawianie się na jazdy bez zadnego problemu dojazd do autoszkoly tez przyjemny

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozytywną opinię i życzymy szerokiej rogi :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2019

Tomasz Chmielak

Tomasz Chmielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2019

Tetiana Narolska

Tetiana Narolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zawsze udawało mi się zapisać się na jazdy w wygodny dla mnie czas - dziękuję pani Anecie. A pan Sławek i pan Tomek są najlepsi instruktorzy, bardzo jestem im wdzięczna za naukę. Szkoła znajduje się w samym centrum, blisko mojej pracy co tez było dla mnie ważne.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Przemiła opinia i ogromne zadowolenie Pana Sławka i Tomka z pozytywnego wyniku egzaminu. Super robota :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2018

Katarzyna Gorczyca

Katarzyna Gorczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 11 latach po kursie na prawo jazdy i nieudanym egzaminie, postanowiłam ponownie podejść do egzaminu na prawo jazdy. Koleżanka poleciła mi Pana Sławka, który jest instruktorem w Auto Szkoła Premium. Nie mogłam trafić lepiej! Pan Sławek w rzetelny sposób przekazał mi wiedzę i przygotował do egzaminu. Jestem osobą bardzo emocjonalną, co nie pomaga w zdaniu egzaminu, wynikiem tego były moje niepowodzenia w przeszłości. Spokojna i przyjacielska atmosfera jaka towarzyszyła w trakcie lekcji sprawiła, że po 15 h doszkalających po 11 latach przerwy, zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny. Pan Sławek to bardzo dobry nauczyciel z dużą wiedzą, która chętnie się dzieli. Dużym plusem szkoły jest dobra organizacja i możliwość samochodu na egzamin. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratulujemy jest Pani dumą Pana Sławka, jego uśmiech jak wróciła Pani do wodu siedząc na miejscu kierowcy bezcenny. Super robota, dziękujemy :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Emilia Raszewska

Emilia Raszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam auto szkołe jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i ogromnie gratulujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Patryk Różycki

Patryk Różycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem! Najlepszy z możliwych wyborów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zdolny kursant to wynik oczywisty, dziękujemy i gratulujemy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Marta Pawłowska

Marta Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia i podejścia do pracy przez szkole. Na jazdach duzo uśmiechu, każdy błąd był korygowany i tłumaczony. Dziękuje bardzo za przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

My również dziękujemy za konkretną opinię i gratulujemy :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2018

Krystian Meja

Krystian Meja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy jak i obsługa biura bardzo dużo przydadnych doświadczeń i miła atmosfera podczas szkolenia

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy spokojnej i szerokiej drogi :-) Do zobaczenia na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.09.2018

Zuzanna Augustyniak Piątczak

Zuzanna Augustyniak Piątczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła mila i sympatyczna atmosfera w czasie jazd, każdy błąd omawiany i duuuuzo śmiechu. Szkoła zrobiła duże wrażenie gdyż u mnie liczył się czas :) pozdrawiam cala ekipę i dziękuje jeszcze raz. Uczylismy się na smutnej dlatego na maratonskiej za drugim razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

To sztuka uczyć się w innej dzielnicy i zdać tak szybko w innej, gratulujemy i pozdrawiamy z daleka :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2018

Łukasz Leśniewski

Łukasz Leśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony , instruktorzy wymagający ,ale jednocześnie sympatyczni . Dodam ze cały kurs jeździłem na retkini, ale bez problemu zdałem za pierwszym razem na smutnej .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu, jest Pan przykładem, że zdawać można wszędzie, liczą się umiejętności, dziękujemy i pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2018

Sylwia Papiernik

Sylwia Papiernik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam Pan Tomasz bardzo wymagający ( dla mnie to duża zaleta) wszystko wytłumaczył jak należy. Po dodatkowych godzinach zdałam za 2 podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu i dziękujemy za pozytywną opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2018

Joanna Jaworska-Maciaszek

Joanna Jaworska-Maciaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ! Profesjonalnie i bardzo rzetelnie przygotowano mnie do egzaminu. Miła atmosfera, zaangażowanie, dobra organizacja i podejście. Ze szczególnymi ukłonami dla Pana Sławka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2018

Krystian Paradowski

Krystian Paradowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Sławek 100%profesjonalista;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i uznanie dla Pana Sławka, Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2018

Sylwia Woś

Sylwia Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę, miła atmosfera. Dzięki Panu Sławkowi nauka jazdy była bezstresowa, .takiego instruktora to ze świecą szukać, stoicki spokój, ciepło i życzliwość sprawiła, że odkryłam swoje zamiłowanie do samochodów. Zachęcam każdą osobę, która wacha nad wyborem auto szkoły na właśnie tą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej i spokojnej drogi :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2018

Eem Paula

Eem Paula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy i dziękujemy za opinię :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2018

Adam Witkowski

Adam Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Szkoła Premium... jednym slowem profesjonalizm. Instruktorzy rzeczowi, cierpliwi i na prawdę przygotowani na każde pytanie kursanta. Samochody zadbane i czyste. Kurs teoretyczny, uczy ale i bawi, na teorie z przyjemnością się chodziło pośmiać się i pouczyć. Szkoła nastawiona na naukę kursanta, a nie na naciąganie na kupno kolejnych godzin. Do tego elastyczność instruktorów pozwala mieć jazdy nawet do 23 wystarczy tylko się dogadać. Pani w recepcji bardzo miła, potrafi załatwić każdy termin. Polecam każdemu kto dopiero zaczyna jak i tym którzy mają dosyć naciagaczy i szukają uczciwej auto szkoły która egzamin wewnętrzny ocenia według umiejętności, a nie ilosci dokupionych godzin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrwiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.01.2018

Monika Banasiak

Monika Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam te szkole instruktorzy profesjonalni idealnie przygotuja kursanta do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2018

Anna Augustyniak

Anna Augustyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto-szkołę Premium wybierał narzeczony, z którym razem się szkoliłam. Gorąco polecam - bardzo profesjonalnie podejście do kursanta. Instruktorzy niezwykle mili. Cała kadra bardzo pomocna. Moim głównym instruktorem był Pan Sławek - bardzo cierpliwy i serdeczny człowiek. Myślę, że najlepszym wyznacznikiem jak dobra jest to szkoła jest fakt, że nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą (nawet w formie "pojeżdżenia" po parkingu), krótko mówiąc - byłam "zielona" a zdałam praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem! Jeszcze raz - POLECAM GORĄCO!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, gorąco pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2017

Marta Szady

Marta Szady
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam autoszkole Premium. Kompetentni, przemili i uśmiechnięci instruktorzy oraz bardzo sympatyczna Pani Aneta. Nie ma problemu z dopasowaniem jazd do indywidualnych ograniczeń czasowych. Wykłady teorii prowadzone przez Pana Tomka nie są nudne ale ciekawe i wiele rozjasniajace. Pan Tomek to najlepszy instruktor posiadający ogromną wiedzę którą potrafi przekazać w niestresujacy sposób. Od zera wyuczył mnie prowadzić auto tak że zdałam egzamin praktyczny w ośrodku przy ulicy Smutnej za drugim razem. Wszystkim polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa pod adresem naszych instruktorów i szkoły. Pozdrawiamy :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.12.2017

Monika Jóźwiak

Monika Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bardzoooo polecam nauke jazdy w Premium. Cieszę się że trafiłam na pana Sławka i pana Tomka, obaj mają dużo cierpliwości, potrafią w łatwy sposób przekazac dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej, nie brakuje im humoru i zaangażowania. Dzięki tej szkole od zera nauczyłam sie bezpiecznie prowadzić samochód, a co najważniejsze polubiłam jazde. Z czystym sumieniem polecam nawet bardzo 'trudnym' uczniom :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Superrrr słowa i strasznie miłe dla Pana Tomka i Sławka o to chodzi w ich zawodzie. Ogromnie dziękujemy i pozdrawiamy :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2017

Patryk Słowik

Patryk Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, doświadczeni instruktorzy, świetna bezstresowa atmosfera podczas jazd, elastyczność co do wyznaczania godzin. Pełna profeska :) zdecydowanie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2017

Mikołaj Połetek

Mikołaj Połetek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo fajna szkoła nie ma problemu z wyznaczeniem terminów jazd, za polecane osoby do szkoły dostawałem darmowe jazdy doszkalające co jest wielkim plusem no i cena tez w porównaniu do innych szkół jest niska.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Rozumiemy że przepisy ruchu drogowego nie są pasjonujące ale mimo to warto , po to żeby później zdać jak Pan Mikołaj za pierwszym razem. Przypominamy o promocji: za każde zapisanie się na kurs w kilka osób, każda osoba dostaje godzinę jazd gratis. Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.10.2017

Klaudia Jóźwiak

Klaudia Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, dobrze uczący, widać, że kochają to co robią i dają całe serce. Do każdego podchodzą indywidualnie. Bardzo cierpliwi. Szkoła wyposażona wszystko czego potrzeba. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2017

Krzysztof Nowakowski

Krzysztof Nowakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prestiżowa szkoła z bardzo dobrym przygotowanie do egzaminu, Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi.