Liczba odwiedzin: 77601 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LIDER Hanna-Smoleń Sabała

  689 opinii w tym 427 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Justyna Stelmaszczyk

Justyna Stelmaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonalne i indywidualnie podejście instruktorów do kursanta, oba egzaminy zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Honorata Jędrzejczak

Honorata Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na 6!! Teoria przedstawiona jasno i w miłej atmosferze. Praktyka też super, instruktor bardzo cierpliwy. Polecam. Teoria zdana za pierwszym razem Praktyka zdana za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Joanna Magdalena

Joanna Magdalena
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła zdałam za 2 razem pomimo roku przerwy ( 1 nie udany przeogromny stres). Polecam w 100 procentach. Super atmosfera i wykwalifikowani instruktorzy!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2020

Kasia Ochocka

Kasia Ochocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za 1 razem i moge śmiało polecić autoszkołę. Instruktorzy świetnie tłumaczą oraz wprowadzają bardzo miłą atmosferę. Po kursach czułam się doskonale przygotowana na egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Remigiusz Sikorski

Remigiusz Sikorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed wczoraj zdawałem ostatni egzamin państwowy i muszę przyznać ze bez tak świetnego przygotowania jakie dostałem od auto szkoły Lider by się to nie udało. Dzięki świetnej atmosferze i bardzo klarownej metodzie przekazywania wiedzy zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym razem. Gorąco Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Kacper Zaborowski

Kacper Zaborowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, zdane za pierwszym. Instruktorzy na najwyższym poziomie, super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Natalia Jurek

Natalia Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na zajęciach oraz na jazdach. Każdy instruktor był profesjonalny, dobrze przygotowany, punktualny oraz bardzo cierpliwy. Szczególnie polecam jazdy z Panem Bogdanem, który jest cudownym człowiekiem. Zawsze wszystko klarownie tłumaczył, a jeśli jakimś trafem pojawiały się te same problemy lub pytania to bez problemu tłumaczył je jeszcze raz. Z całego serca polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Alicja Antosiak

Alicja Antosiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkola! Panie w biurze przesympatyczne i pomocne, a instruktor Pawel to mistrz swiata! Egzamin zdany z iloscia błedow - 0! Swietnie tlumaczy, ma cierpliwosc, umacnia wiare w siebie, podbudowuje, moglabym pisac i pisac same pozytywy! Bardzo dziekuje za niesamowita pomoc w osiagnieciu celu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Marta Wiktor

Marta Wiktor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Liderze odbyłam dokładnie 10h dodatkowych jazd i miałam przyjemność doszkalać się u pana Bogdana oraz pana Pawła. Jestem przekonana, że gdyby nie ci instruktorzy, nie zdałabym za pierwszym podejściem egzaminu praktycznego. Charakteryzują się zdolnością wprowadzenia przyjaznej, naturalnej atmosfery, cierpliwością, a zarazem profesjonalizmem i uporem w tłumaczeniu "w kółko" wszystkich popełnianych błędów. Gwarantowana owocna nauka. Polecam. (:

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.05.2020

Sandra Żmudzińska

Sandra Żmudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła Lider to najlepszy wybór, bardzo żałuję że nie zapisałam się tam od samego początku mojej przygody z prawem jazdy, tylko dopiero na jazdy dodatkowe... No cóż, człowiek uczy się na błędach. Polecam z całego serca to miejsce i szczególnie Pana Pawła instruktora z tej auto szkoły który bardzo dużo mnie nauczył, dał super wskazówki, sposoby na manewry których nie mogłam przeskoczyć zanim trafiłam pod jego skrzydła. Paweł jest bardzo cierpliwym i spokojnym człowiekiem, ma ogromne doświadczenie i jest na odpowiednim miejscu!!! Jazdy z nim to czysta przyjemność, tłumaczy najlepiej jak potrafi, chwali kiedy widzi postępy ale potrafi z kulturą i delikatnie wybić głupoty które przychodzą do głowy w trakcie jazdy. Chciałam bardzo podziękować za cierpliwość i profesjonalne podejście do kursanta. Wszystkim polecam. Do zobaczenia na drodze!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2020

Juliusz Brzeziński

Juliusz Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra auto szkoła w Łodzi, zdany egzamin z najlepszym instruktorem panem Bogdanem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2020

Dagmara Pe

Dagmara Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam auto szkołę LIDER ! Szczególnie polecam jazdy z najlepszym instruktorem Pawłem,który potrafi przekazać w świetny sposób swoją wiedzę jak i technikę jazd. Dziękuję za każdą cenną wskazówkę,dzięki której w końcu po kilkuletniej przerwie zdałam egzamin za 1 razem ! Świetne podejście do kursantów :) Instruktor z powołania !

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Sebastian Rogala

Sebastian Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę super szkoła.Serdecznie dziękuje Panu Bogdanowi. Miałem prawo jazdy kat.b1 i jak to każdy kierowca miałem swoje przyzwyczajenia takie jak kierowanie jedna ręką, większa prędkość itp. Przez równy miesiąc dzięki całej załodze LIDER właśnie dzisiaj udało mi się zdać za pierwszym razem. Serdecznie zapraszam was na Armii Krajowej 32!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2020

Karolina Korska

Karolina Korska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę auto szkołę! W szczególności instruktora Pawła, dzięki któremu pokonałam swój lęk przed wsiadaniem za kółko :) Bardzo cierpliwy, rzeczowy, dający cenne wskazówki, jednocześnie wprowadzający miłą atmosferę podczas jazd. Każdy manewr powtarzałam do skutku i dzięki temu egzamin praktyczny zdałam bez błędu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2020

Magdalena Wojtysiak

Magdalena Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromne podziękowania dla instruktora Pawła z Lidera na Armii Krajowej!!!!!!!Miałam przyjemność jeździć z nim w trakcie kursu oraz na jazdach doszkalających.Perfekcyjny, cierpliwy, dający dużo cennych wskazówek. Bardzo szybko nawiązuje dobry kontakt z kursantem. To odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!! Gorąco polecam TEGO INSTRUKTORA!!!!!!!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Gabriela Tomaszewska

Gabriela Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkole LIDER! Szczególne podziękowania należą sie Pawłowi - fenomenalny instruktor, przesympatyczny, cierpliwy, a za razem bardzo wymagający, zwracający uwagę na najmniejsze detale, nauczy jazdy nie tylko pod egzamin, ale na całe zycie. Polecam z całego serca ;) Gabi.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Irek Iro

Irek Iro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie bez przyczyny w nazwie LIDER wybór szkółki w Łodzi trafiony w 10 !!... instruktorzy PAWEŁ PLISIECKI i PIOTR WITCZAK !!! POLECAM W 100%%%%%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Karolina Jakubanis

Karolina Jakubanis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To był świetny wybór. Sprawnie i ciekawie poprowadzona część teoretyczna, przemiła Pani Ola "umawiająca jazdy" (Zawsze starała się pomóc, przełożyć, zadzwonić tak żeby każdy był zadowolony), duża dostępność instruktorów, którzy w większość mają naprawdę anielską cierpliwość i chęć nauczenia kursanta jak najwięcej :) Od siebie z całego serca polecam Pana Pawła! Takiego instruktora życzę każdemu - świetne podejście, spokojne tłumaczenie błędów, cenne wskazówki, a przede wszystkim umiejętność zbudowania pewności siebie u kursanta. Polecam w 100% :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Grygorii Golub

Grygorii Golub
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Вчився в філіі на RETKINIE. Залишився дуже довольним цією школою - тільки позитівні враження: автівки справні і доглянуті, інструктори вчять добре (без зайвого стресса і без зайвой опіки), гарно складені траси, офіс маленкій але файний. Школа іде на зустріч тім хто ще погано размовляє Польскою. Є інструктори що розмовляють Російскою. Вчать не тільки до екзамену але і практичним речам. Dzięki wielki wszystkim ze szkoły za cudowny lekciy. Wszystkim polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2020

Sandra Sroka

Sandra Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super i instruktorzy i profesjonalne podejście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły gdyż zdałam za pierwszym podejściem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorów a w szczególności P. Edytę, P. Olę oraz Szefa. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2019

Błażej Bazyluk

Błażej Bazyluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pierwszy kurs na prawo jazdy kategorii B robiłem 5 lat temu w szkole której nazwy nawet nie pamiętam. Wtedy oblalem egzamin na prawo jazdy 9 razy. Zniechecilem się i odpuściłem. Zapisałem się na jazdy doszkalające dopiero po 5 latach i żałuję że zrobiłem to tak późno. Zostałem umówiony na jazdy z Panią Edytą i gwarantuje wam że jest instruktorem z powołania. Tłumaczy wszystko dokładnie. Do egzaminu byłem przygotowany perfekcyjnie. Dziękuję za poświęcony mi czas, wiem że to były dobrze wydane pieniądze. Jeśli nadal się wachasz i masz trudności ze zdaniem prawa jazdy. Uwierz Auto szkoła Lider to strzał w 10.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Zuzanna Nowicka

Zuzanna Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super i instruktorzy i profesjonalne podejście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły, bardzo dziękuje Pani Edycie i Panu Jarkowi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Agnieszka Chmielewska

Agnieszka Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem :) P. Jarek instruktor "pierwsza klasa" , cenne uwagi, cierpliwy, wyrozumiały ;), świetna atmosfera, bez ciśnienia. Wielkie dzięki również dla p. Witka i p. Bogdana, którzy również wnieśli małą cegiełkę w efekt :). Bardzo Wam Panowie dziękuję. LIDER JEST TYLKO JEDENE

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Marta Pastuszka

Marta Pastuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Auto Szkołę Lider! W szczególności Pana Artura i Pana Bogdana. Dzięki ich cierpliwości, sumienności, profesjonalizmowi, zdałam za drugim razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.12.2019

Jowita Pawlikowska

Jowita Pawlikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem auto szkołe Lider,wszyscy instruktorzy z którymi jeździłam bardzo mili i wyrozumiali a przede wszystkim P.Bogdan ;)Prawdziwy profesionalista a przy tym tez troche psycholog ;)tak że jak na jazdy to do P.Bogdana:):):)BARDZO DZIEKUJĘ auto szkole lider a przede wszystkim Panu P.Bogdanie za przygarnięcie mnie pod swoje skrzydła:):) Pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Ola Franiak

Ola Franiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Zdałam za pierwszym razem dzięki ekipie Lidera! Cierpliwi, pomocni, elastyczni, a co najważniejsze: instruktorzy z niesamowitą wiedzą i umiejętnościami, które potrafią przekazać kursantowi. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorów i szczerze dziękuję! ~ Ola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Joanna Szczęsna

Joanna Szczęsna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1 razem .. Najlepsza autoszkola w polsce . Wszystkim polecam ta i zadnej innej . Pan bogdan i jego ekipa najlepsi na swiecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Zuzia Kochanek

Zuzia Kochanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przystępnie przekazujący wiedzę, teoria i praktyka za pierwszym razem :) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Gosia Paluszkiewicz

Gosia Paluszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, na jaką mogłam trafić. Wspaniała atmosfera, świetni instruktorzy, którzy w przystępny sposób potrafili przekazać swoją wiedzę. Dużym plusem, jak dla mnie, było to, że miałam jazdy z kilkoma różnymi instruktorami. Pozwoliło mi to poznać różne problematyczne zagadnienia z różnych perspektyw i wybrać sposób, który dla mnie był najłatwiejszy do zapamiętania. Polecam tą szkołę każdemu bo dzięki całej ekipie, tam zatrudnionej zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Mateusz Klucha

Mateusz Klucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, podejście indywidualne do każdego, kadra wykwalifikowana, dzięki czemu za pierwszym razem zdałem i teorię i praktykę. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak