Liczba odwiedzin: 75771 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LIDER Hanna-Smoleń Sabała

  658 opinii w tym 412 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Gabriela Tomaszewska

Gabriela Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam auto szkole LIDER! Szczególne podziękowania należą sie Pawłowi - fenomenalny instruktor, przesympatyczny, cierpliwy, a za razem bardzo wymagający, zwracający uwagę na najmniejsze detale, nauczy jazdy nie tylko pod egzamin, ale na całe zycie. Polecam z całego serca ;) Gabi.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Irek Iro

Irek Iro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie bez przyczyny w nazwie LIDER wybór szkółki w Łodzi trafiony w 10 !!... instruktorzy PAWEŁ PLISIECKI i PIOTR WITCZAK !!! POLECAM W 100%%%%%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Karolina Jakubanis

Karolina Jakubanis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To był świetny wybór. Sprawnie i ciekawie poprowadzona część teoretyczna, przemiła Pani Ola "umawiająca jazdy" (Zawsze starała się pomóc, przełożyć, zadzwonić tak żeby każdy był zadowolony), duża dostępność instruktorów, którzy w większość mają naprawdę anielską cierpliwość i chęć nauczenia kursanta jak najwięcej :) Od siebie z całego serca polecam Pana Pawła! Takiego instruktora życzę każdemu - świetne podejście, spokojne tłumaczenie błędów, cenne wskazówki, a przede wszystkim umiejętność zbudowania pewności siebie u kursanta. Polecam w 100% :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Grygorii Golub

Grygorii Golub
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Вчився в філіі на RETKINIE. Залишився дуже довольним цією школою - тільки позитівні враження: автівки справні і доглянуті, інструктори вчять добре (без зайвого стресса і без зайвой опіки), гарно складені траси, офіс маленкій але файний. Школа іде на зустріч тім хто ще погано размовляє Польскою. Є інструктори що розмовляють Російскою. Вчать не тільки до екзамену але і практичним речам. Dzięki wielki wszystkim ze szkoły za cudowny lekciy. Wszystkim polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2020

Sandra Sroka

Sandra Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super i instruktorzy i profesjonalne podejście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły gdyż zdałam za pierwszym podejściem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorów a w szczególności P. Edytę, P. Olę oraz Szefa. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2019

Błażej Bazyluk

Błażej Bazyluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pierwszy kurs na prawo jazdy kategorii B robiłem 5 lat temu w szkole której nazwy nawet nie pamiętam. Wtedy oblalem egzamin na prawo jazdy 9 razy. Zniechecilem się i odpuściłem. Zapisałem się na jazdy doszkalające dopiero po 5 latach i żałuję że zrobiłem to tak późno. Zostałem umówiony na jazdy z Panią Edytą i gwarantuje wam że jest instruktorem z powołania. Tłumaczy wszystko dokładnie. Do egzaminu byłem przygotowany perfekcyjnie. Dziękuję za poświęcony mi czas, wiem że to były dobrze wydane pieniądze. Jeśli nadal się wachasz i masz trudności ze zdaniem prawa jazdy. Uwierz Auto szkoła Lider to strzał w 10.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Zuzanna Nowicka

Zuzanna Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super i instruktorzy i profesjonalne podejście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły, bardzo dziękuje Pani Edycie i Panu Jarkowi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Agnieszka Chmielewska

Agnieszka Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem :) P. Jarek instruktor "pierwsza klasa" , cenne uwagi, cierpliwy, wyrozumiały ;), świetna atmosfera, bez ciśnienia. Wielkie dzięki również dla p. Witka i p. Bogdana, którzy również wnieśli małą cegiełkę w efekt :). Bardzo Wam Panowie dziękuję. LIDER JEST TYLKO JEDENE

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Marta Pastuszka

Marta Pastuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Auto Szkołę Lider! W szczególności Pana Artura i Pana Bogdana. Dzięki ich cierpliwości, sumienności, profesjonalizmowi, zdałam za drugim razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.12.2019

Jowita Pawlikowska

Jowita Pawlikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem auto szkołe Lider,wszyscy instruktorzy z którymi jeździłam bardzo mili i wyrozumiali a przede wszystkim P.Bogdan ;)Prawdziwy profesionalista a przy tym tez troche psycholog ;)tak że jak na jazdy to do P.Bogdana:):):)BARDZO DZIEKUJĘ auto szkole lider a przede wszystkim Panu P.Bogdanie za przygarnięcie mnie pod swoje skrzydła:):) Pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Ola Franiak

Ola Franiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Zdałam za pierwszym razem dzięki ekipie Lidera! Cierpliwi, pomocni, elastyczni, a co najważniejsze: instruktorzy z niesamowitą wiedzą i umiejętnościami, które potrafią przekazać kursantowi. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorów i szczerze dziękuję! ~ Ola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Joanna Szczęsna

Joanna Szczęsna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1 razem .. Najlepsza autoszkola w polsce . Wszystkim polecam ta i zadnej innej . Pan bogdan i jego ekipa najlepsi na swiecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Zuzia Kochanek

Zuzia Kochanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przystępnie przekazujący wiedzę, teoria i praktyka za pierwszym razem :) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Gosia Paluszkiewicz

Gosia Paluszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, na jaką mogłam trafić. Wspaniała atmosfera, świetni instruktorzy, którzy w przystępny sposób potrafili przekazać swoją wiedzę. Dużym plusem, jak dla mnie, było to, że miałam jazdy z kilkoma różnymi instruktorami. Pozwoliło mi to poznać różne problematyczne zagadnienia z różnych perspektyw i wybrać sposób, który dla mnie był najłatwiejszy do zapamiętania. Polecam tą szkołę każdemu bo dzięki całej ekipie, tam zatrudnionej zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Mateusz Klucha

Mateusz Klucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, podejście indywidualne do każdego, kadra wykwalifikowana, dzięki czemu za pierwszym razem zdałem i teorię i praktykę. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Paulina Nowosielska

Paulina Nowosielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna auto szkoła, indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy z darem do przekazywania wiedzy. Od siebie szczególnie polecam Pana Tomka i Pana Bogdana. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2019

Jakub Domagała

Jakub Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła :) Każdy z instruktorów wykazuje się zrozumieniem i pomocą. W szczególności pozdrawiam Panią Emilkę oraz Panią Edytę i dziękuje za wspaniałe nauczanie! Pozdrawiam również Pana Bogdana który jest niesamowitym człowiekiem! Dzięki wam udało mi się zdać! Jeszcze raz wielkie podziękowania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Patryk Witkowski

Patryk Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, mili, pomocni i profesjonalni instruktorzy. Zajęcia przeprowadzane bez jakiegokolwiek zarzutu, w taki sposób, aby każdy zrozumiał, idealna atmosfera podczas jazd, zero stresu, z całego serca mogę wszystkim serdecznie polecić. Zdecydowanie najlepsza auto szkoła jaką tylko mogłem wybrać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Anna Irzykowska

Anna Irzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

LIDER, to bezkonkurencyjna Auto Szkoła!!! Gorąco polecam wszystkim tym, którzy chcą dobrze i bezpiecznie nauczyć się jeździć !!!! Z CAŁEGO SERCA BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!! ❤❤❤ Poświęcony czas, cierpliwość w trakcie jazd !!!!!!, za którą podziwiam, wsparcie i wiara NAJWSPANIALSZEGO instruktora Bogdana Sabały nie poszły na marne !!!! Nie mogę w to uwierzyć!!! Zdałam dziś egzamin praktyczny za pierwszym podejściem !!! Dzięki Auto Szkole LIDER spełniłam swoje wielkie marzenie. JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.11.2019

Malwina Klimczak

Malwina Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeniosłam się do Lidera z innej autoszkoły i to był strzał w dziesiątkę! Od razu przestałam panicznie się bać jazd i atmosfery jaka będzie podczas nich. Zawsze spotkałam się ze zrozumieniem ze strony instruktorów. Po odbytym kursie praktycznym byłam bardzo dobrze przygotowana i czułam się pewnie w aucie. Instruktorzy zawsze byli na umówiony czas, jazdy zawsze odbywały się według czasu, nie krócej. Z całego serca polecam Lidera na Armii Krajowej ❤❤❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.11.2019

Ольга Бондаренко

Ольга Бондаренко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam do Lidera z innej auto szkoly. Tam wyjezdzilam ponad 50 godzin, bałam się aut i miałam 2 niezdanych egzaminy. W Liderze po miesiącu praktyki zdałam egzamin za drugim razem. Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa. Osobliwe dziękuję za pomoc instruktoram Bogdanowi i Piotrowi. Пришла в Лидер с другой автошколы. Там отъездила более 50 часов, боялась автомобилей и 2 раза не сдала экзамен. В Лидере после месяца практических занятий сдала экзамен со второй попытки. Очень довольна и счастлива. Особенная благодарность инструкторам Богдану и Петру.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2019

Andrzej Pilich

Andrzej Pilich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!Naprawdę warto!Ja zdałam za pierwszym razem!!!Warto wybrać szkołę Lider bo oni na pewno nauczą Was jeździć i zdać egzamin.Pozdrawiam serdecznie????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Dominika Borowska

Dominika Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zrobiłam u Nich cały kurs w super atmosferze- wykłady dały mi tyle, że testy zdawałam bez problemów. Instruktorzy na jazdach dawali cenne uwagi dzięki czemu z godziny na godzinę czułam się pewniej za kółkiem. Niestety wyjechałam do Anglii. Po 3 latach wróciłam, wykupiłam jazdy doszkalające i to była najlepsza decyzja. Pełen profesjonalizm, cenne uwagi, luźna atmosfera ! Dzięki czemu udało mi się zdać bez żadnych przygód! Egzaminator na koniec powiedział, że moja jazda jest na bardzo wysokim poziomie ???? A to wszystko dzięki AutoSzkole Lider ! ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Roxana Zienowicz

Roxana Zienowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, zabawni, a jednocześnie dobrze przekazują wiedzę. Jak sama nazwa wskazuje LIDER wśród szkół jazdy :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2019

Damian Marcinkiewicz

Damian Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkoła w Łodzi!! Polecam z całego serca a szczególnie Panią Emilię, jest najlepszym instruktorem jakiego spotkałem. Pani, która pracuje na retkini i umawia na jazdy tez przekochana kobieta. Prawko zdane za pierwszym razem. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2019

Filip Wawrzyniak

Filip Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera i świetni instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.09.2019

Karolina Szulc

Karolina Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera, bardzo dobrze uczą :) Z takim przygotowaniem aż dobrze się zdaję Dziękuję panie Michale :p

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2019

Debora Cichosz

Debora Cichosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła! Polecam wszystkim, ale przede wszystkim najlepszego na świecie instruktora Pana Pawła P! Cierpliwy, wszystko wytłumaczy, każde jazdy wykorzystane w 100% i przemiłej atmosferze, pełen profesjonalizm. Dzięki niemu jazda samochodem stała się czysta przyjemnością. Potrafi zniwelować stres u kursanta do minimum. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2019

Anna Świątek

Anna Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał, Centrum/Bałuty, najlepszy z NAJLEPSZYCH! Dobre przygotowanie, pełen profesjonalizm i rewelacyjna atmosfera! Jak jazdy tylko z nim! Gorąco polecam. Najlepsza szkoła o jakiej słyszałam. Zdałam za pierwszym razem !!!!Pozdrawiam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.08.2019

Wiktor Bień

Wiktor Bień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy, podejście do kursanta tak samo nienaganne,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak