Liczba odwiedzin: 73909 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła LIDER Hanna-Smoleń Sabała

  639 opinii w tym 400 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Zuzia Kochanek

Zuzia Kochanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przystępnie przekazujący wiedzę, teoria i praktyka za pierwszym razem :) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Gosia Paluszkiewicz

Gosia Paluszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, na jaką mogłam trafić. Wspaniała atmosfera, świetni instruktorzy, którzy w przystępny sposób potrafili przekazać swoją wiedzę. Dużym plusem, jak dla mnie, było to, że miałam jazdy z kilkoma różnymi instruktorami. Pozwoliło mi to poznać różne problematyczne zagadnienia z różnych perspektyw i wybrać sposób, który dla mnie był najłatwiejszy do zapamiętania. Polecam tą szkołę każdemu bo dzięki całej ekipie, tam zatrudnionej zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Mateusz Klucha

Mateusz Klucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, podejście indywidualne do każdego, kadra wykwalifikowana, dzięki czemu za pierwszym razem zdałem i teorię i praktykę. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Paulina Nowosielska

Paulina Nowosielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna auto szkoła, indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy z darem do przekazywania wiedzy. Od siebie szczególnie polecam Pana Tomka i Pana Bogdana. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2019

Jakub Domagała

Jakub Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła :) Każdy z instruktorów wykazuje się zrozumieniem i pomocą. W szczególności pozdrawiam Panią Emilkę oraz Panią Edytę i dziękuje za wspaniałe nauczanie! Pozdrawiam również Pana Bogdana który jest niesamowitym człowiekiem! Dzięki wam udało mi się zdać! Jeszcze raz wielkie podziękowania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Patryk Witkowski

Patryk Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, mili, pomocni i profesjonalni instruktorzy. Zajęcia przeprowadzane bez jakiegokolwiek zarzutu, w taki sposób, aby każdy zrozumiał, idealna atmosfera podczas jazd, zero stresu, z całego serca mogę wszystkim serdecznie polecić. Zdecydowanie najlepsza auto szkoła jaką tylko mogłem wybrać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Anna Irzykowska

Anna Irzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

LIDER, to bezkonkurencyjna Auto Szkoła!!! Gorąco polecam wszystkim tym, którzy chcą dobrze i bezpiecznie nauczyć się jeździć !!!! Z CAŁEGO SERCA BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!! ❤❤❤ Poświęcony czas, cierpliwość w trakcie jazd !!!!!!, za którą podziwiam, wsparcie i wiara NAJWSPANIALSZEGO instruktora Bogdana Sabały nie poszły na marne !!!! Nie mogę w to uwierzyć!!! Zdałam dziś egzamin praktyczny za pierwszym podejściem !!! Dzięki Auto Szkole LIDER spełniłam swoje wielkie marzenie. JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.11.2019

Malwina Klimczak

Malwina Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeniosłam się do Lidera z innej autoszkoły i to był strzał w dziesiątkę! Od razu przestałam panicznie się bać jazd i atmosfery jaka będzie podczas nich. Zawsze spotkałam się ze zrozumieniem ze strony instruktorów. Po odbytym kursie praktycznym byłam bardzo dobrze przygotowana i czułam się pewnie w aucie. Instruktorzy zawsze byli na umówiony czas, jazdy zawsze odbywały się według czasu, nie krócej. Z całego serca polecam Lidera na Armii Krajowej ❤❤❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.11.2019

Ольга Бондаренко

Ольга Бондаренко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam do Lidera z innej auto szkoly. Tam wyjezdzilam ponad 50 godzin, bałam się aut i miałam 2 niezdanych egzaminy. W Liderze po miesiącu praktyki zdałam egzamin za drugim razem. Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa. Osobliwe dziękuję za pomoc instruktoram Bogdanowi i Piotrowi. Пришла в Лидер с другой автошколы. Там отъездила более 50 часов, боялась автомобилей и 2 раза не сдала экзамен. В Лидере после месяца практических занятий сдала экзамен со второй попытки. Очень довольна и счастлива. Особенная благодарность инструкторам Богдану и Петру.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2019

Andrzej Pilich

Andrzej Pilich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!Naprawdę warto!Ja zdałam za pierwszym razem!!!Warto wybrać szkołę Lider bo oni na pewno nauczą Was jeździć i zdać egzamin.Pozdrawiam serdecznie????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Dominika Borowska

Dominika Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zrobiłam u Nich cały kurs w super atmosferze- wykłady dały mi tyle, że testy zdawałam bez problemów. Instruktorzy na jazdach dawali cenne uwagi dzięki czemu z godziny na godzinę czułam się pewniej za kółkiem. Niestety wyjechałam do Anglii. Po 3 latach wróciłam, wykupiłam jazdy doszkalające i to była najlepsza decyzja. Pełen profesjonalizm, cenne uwagi, luźna atmosfera ! Dzięki czemu udało mi się zdać bez żadnych przygód! Egzaminator na koniec powiedział, że moja jazda jest na bardzo wysokim poziomie ???? A to wszystko dzięki AutoSzkole Lider ! ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Roxana Zienowicz

Roxana Zienowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, zabawni, a jednocześnie dobrze przekazują wiedzę. Jak sama nazwa wskazuje LIDER wśród szkół jazdy :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2019

Damian Marcinkiewicz

Damian Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkoła w Łodzi!! Polecam z całego serca a szczególnie Panią Emilię, jest najlepszym instruktorem jakiego spotkałem. Pani, która pracuje na retkini i umawia na jazdy tez przekochana kobieta. Prawko zdane za pierwszym razem. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2019

Filip Wawrzyniak

Filip Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera i świetni instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.09.2019

Karolina Szulc

Karolina Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera, bardzo dobrze uczą :) Z takim przygotowaniem aż dobrze się zdaję Dziękuję panie Michale :p

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2019

Debora Cichosz

Debora Cichosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła! Polecam wszystkim, ale przede wszystkim najlepszego na świecie instruktora Pana Pawła P! Cierpliwy, wszystko wytłumaczy, każde jazdy wykorzystane w 100% i przemiłej atmosferze, pełen profesjonalizm. Dzięki niemu jazda samochodem stała się czysta przyjemnością. Potrafi zniwelować stres u kursanta do minimum. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2019

Anna Świątek

Anna Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał, Centrum/Bałuty, najlepszy z NAJLEPSZYCH! Dobre przygotowanie, pełen profesjonalizm i rewelacyjna atmosfera! Jak jazdy tylko z nim! Gorąco polecam. Najlepsza szkoła o jakiej słyszałam. Zdałam za pierwszym razem !!!!Pozdrawiam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.08.2019

Wiktor Bień

Wiktor Bień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy, podejście do kursanta tak samo nienaganne,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.08.2019

Eliza Dobroniak

Eliza Dobroniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2019

Tomasz Antczak

Tomasz Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor. Niech każdy zapisuję się do Michała Malinowskiego!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.08.2019

Krzysztof Koczakowski

Krzysztof Koczakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła , super podejście do kursanta, ogromna pomoc w zdawaniu egzaminów, polecam zdawanie egzaminów praktycznych przy udziale instruktorów , daje to olbrzymi komfort psychiczny. Zdawałem 2 krotnie sam i oblałem , dziś podszedłem do egzaminu właśnie z instruktorem i zdałem. Polecam gorąco tę szkołę. Na 5 gwiazdek daje ich 10 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Renata Siemińska

Renata Siemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła Lider NAJLEPSZA NAJWSPANIALSZA I CUDOWNA super instruktorzy a szczególności Pan Bogdan mój Anioł,dzieki Liderowi zdałam za pierwszym razem. Inni instruktorzy tez super pomocni, atmosfera domowa bez strsu, wspierają, pomagają i duzooo doradzają co się sprawdza na egzaminie. Auto Szkola Lider Kocham Was za to i bardzo dziękuję. Jestem bardzo wdzięczna!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Maciej Majewski

Maciej Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, mili, pomocni i profesjonalni instruktorzy, szczególnie MICHAŁ I KRZYSZTOF. Zajęcia przeprowadzane w taki sposób, aby każdy zrozumiał, idealna atmosfera podczas jazd, 0 stresu, wszystkim serdecznie polecam. Zdecydowanie NAJLEPSZA SZKOŁA jaką mogłem wybrać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2019

Wiktoria Osińska

Wiktoria Osińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i zaangażowani. Atmosfera super.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2019

Zuzia Serafińska

Zuzia Serafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła na świecie! Świetni i profesjonalni instruktorzy, którzy dają bardzo przydatne rady, cudowna atmosfera, nauka jazdy w Liderze to czysta przyjemność. Zajęcia teoretyczne również jak najbardziej na plus, instruktor na spokojnie tłumaczy tak aby każdy zrozumiał. Polecam z całego serca każdemu kto chce porządnie nauczyć się jeździć i szybko zdać egzaminy. Wybór Lidera to najlepsza decyzja!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2019

Monika DK

Monika DK
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam auto szkołe Lider z całego serca!! Pierwsze próby zrobienia prawka podjęłam 10 lat temu i szybko się poddalam, oczywiście korzystałam z innej auto szkoły. Lider cieszy się mega pozytywnymi opiniami, dlatego zapisałam się właśnie tutaj. Podejście instruktorów, pełen profesjonalizm i ciężka praca z kursantem jest na 1 miejscu. Pracują tutaj instruktorzy stworzeni do tego zawodu. Szczególne podziękowania dla Pana Bogdana, człowieka cierpliwego, miłego,umiejącego przekazać wiedzę, który prowadził ze mną jazdy oraz Pani Emilki która była ze mną na egzaminie i udzieliła kilku świetnych rad przed. Na egzamin poszłam przygotowana wzorowo i zdałam za 1 razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję, jak prawko to tylko z Liderem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2019

Sylwia Dybała

Sylwia Dybała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

12 lat temu robilam kurs na kat B ale w innej autoszkole niz Lider Nie zdalam 7 razy i odpuscilam sobie Po tak dlugiej przerwie z polecenia rodziny wybralam Lidera i wznowilam kurs od poczatku. Jezdzilam z Bogdanem Sabała. Teraz wiem,ze nie ma lepszego instruktora jak on. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Dobry nauczyciel jak i "psycholog"Wychwyci kazde niedociagniecie i "lęk" przed manewrem danego kursanta. Nauczyl mnie wiele: -podzielnosci uwagi -czytania znakow juz z daleka -obserwacji,wypatrywania i pewnosci siebie za kierownica. Przedewszystkim nauczyl mnie jak jezdzic bezpiecznie i nie bac sie . Zdalam za 1 razem Kazdemu beda polecac ta autoszkole. Ucza do bolu???? az zda sie za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Michał Spruch

Michał Spruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Za pierwszym razem teoria i praktyka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.07.2019

Piotr Keller

Piotr Keller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2019

Daniel Świeca

Daniel Świeca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, szczególnie polecam prace z Panem Michałem, pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak