Liczba odwiedzin: 13782 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AUTO AKADEMIA KRAKÓW

  217 opinii w tym 145 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Julia Ran-Marynowska

Julia Ran-Marynowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Krakowie! Zajęcia zarówno teoretyczne jak i praktyczne są na najwyższym poziomie. Wszyscy sa mili i pomocni. Moim instruktorem był pan Łukasz, człowiek o anielskiej cierpliwości, umie zadbać o przyjazną atmosferę podczas jazdy, odpowiada na wszystkie pytania (nawet te najgłupsze ))) ), bardzo dobrze tłumaczy. Prawdziwym Aniołem Stróżem szkoły jest koordynator szkoleń pani Ania, która zawsze pomoże, podpowie, doradzi. Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie Auto Akademię. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Beata Bolek

Beata Bolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Akademię. Kurs dopasowany do potrzeb kursanta. Szczególnie podziękowania dla Pana Marka- instruktora o niebywałej cierpliwości, mimo powtarzania tego samego manewru przez kilka/kilkanaście razy :). Bardzo dobre podejście do nauki jazdy czytelne i trafne porady. Gorąco polecam tą szkołę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Julia Dusińska

Julia Dusińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Panuje w niej bardzo dobra atmosfera, wszyscy są przyjaźnie nastawieni, cierpliwi i naprawdę pomocni. Zawsze myślałam, że kompletnie nie nadaję się do jazdy autem. Dzięki Panu Łukaszowi kompletnie zmieniłam punkt widzenia:) KAŻDY może zostać dobrym kierowcą jeżeli tylko wybierze odpowiednie miejsce. Kurs w Auto Akademii to najlepsza inwestycja w siebie. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Hania Czajka

Hania Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne szkolenie, dobrze przygotowani instruktorzy, formuła egzaminów wewnętrznych dobrze przygotowuje do egzaminów państwowych, serdecznie polecam wszystkim przyszłym kierowcom!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Mateusz Budziak

Mateusz Budziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Akademię, profesjonalne podejście, dobra atmosfera. Instruktorzy mili i kulturalni

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2020

Małgorzata Żak

Małgorzata Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Auto Akademie. Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście, cierpliwi nauczyciele.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Aleksandra Całka

Aleksandra Całka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła Pani Ania w biurze, która zawsze pomoże i wesprze ma duchu oraz najlepsze jazdy z Panem Łukaszem! ☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Mateusz Bała

Mateusz Bała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, fachowi instruktorzy. Samochody w dobrym stanie. Ośrodek godny polecenia każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2020

Łukasz Lasek

Łukasz Lasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma bardzo indywidualne podejście do potrzeb każdego klienta. Instruktorzy są bardzocierpliwi i kompetentni, z pewnością polecam te szkołę wszystkim i gdybym miał wybrać szkole nauki jazdy ponownie, nie mam wątpliwości ze byłaby to właśnie Auto Akademia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Jurek Hadała

Jurek Hadała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy bardzo przyjemna. Ludzie mili i kulturalni

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.10.2019

Paulina Jastrzębska

Paulina Jastrzębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Auto Akademie jako osoba, która przed kursem bardzo się stresowała i miała wrażenie, że nigdy nie będzie jeździć. W szczególności polecam instruktora - Pana Wiesława. Pan Wiesław potrafi w spokojny i bezstresowy sposób wyłapać i skorygować popełniane błędy jest przy tym bardzo miły i ma świetne poczucie humoru. W biurze uśmiechnieta Pani Ania, na której pomoc zawsze można liczyć. Ogromny plus za możliwość jazdy różnymi samochodami. Cena kursu jest adekwatna do jakości prowadzonych zajęć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2019

Norbert Rusin

Norbert Rusin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam każdemu Auto Akademię! Bardzo miły, doświadczony i wyrozumiały instruktor, który dawał bardzo dobre rady podczas jazdy i wogóle się nie stresowałem, a wręcz chciałem mieć kolejne jazdy. Bardzo dobrze prowadzone wykłady. Ciekawie, bez przynudzania, dobrze przygotowują do jazd i egzaminów. Również cudowna Pani na recepcji, która potrafi wszystko po kolei wytłumaczyć i jest naprawde życzliwa. Bardzo polecam wszystkim zainteresowanym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2019

Kornelia Romão

Kornelia Romão
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna szkoła, cierpliwy instruktor, miła pani na recepcji i fajna atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2019

Szymek Turcza

Szymek Turcza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki jakości obsługi niezbędne przy procesie rejestracji formalności stają się przyjemnością. Ekipa profesjonalnie wykonuje swoją robotę a dwójka instruktorów z którymi miałem przyjemność jeździć to bardzo fajni ludzie! Polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Dominika Liszka

Dominika Liszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła jazdy! Ciekawie przeprowadzone zajęcia teoretyczne, polecam jazdy z bardzo sympatycznym i cierpliwym Panem Marcinem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Bartek Kamiński

Bartek Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już kiedyś miałem doświadczenie z kursem na prawo jazdy, niestety nie za miłe. W Auto Akademii można na prawdę poczuć się dobrze i nie tylko odnosić wrażenie ale jest się tego pewnym. Jestem bardzo zadowolony!!!!! Wykłady teorii z panem Grzegorzem to cztery na prawdę dobre spotkania , które pomagają „ogarnąć” ???? przepisy ruchu drogowego i ułatwiają naukę kodeksu i testów ???????? Łukasz instruktor z którym miałem przyjemność uczyć się jeździć. Polecam! Cały kurs przebiegał w bardzo miłej atmosferze , stres jeśli jakiś się pojawił profesjonalizm instruktora w takich sytuacjach jest najważniejszy. Pomocny i cierpliwy potrafi zachęcić do jazdy samochodem i przekazać wiedzę która dodaje odwagi ułatwiając umiejetność prowadzenia samochodu w Krakowie ???????? Jestem pewien , że każdy instruktor Auto Akademii właśnie takim profesjonalizmem się cechuje. No i nie można zapomnieć o pani Ani ???? ktoś musi trzymać rękę na pulsie i o testach kontrolnych przypominać ???? czuwać czasem nad nie ogarniętym kursantem ????????‍♂️(tak to ja ????) Oczywiście polecam bardzo i kurs na samochodzie ze skrzynia automatyczna to coś pięknego ????☀️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Piotr Madej

Piotr Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm i rzetelność bije już od wejścia i uśmiechu pani Ani :) Potrafi ona wytłumaczyć i przedstawić ofertę szkoły w sposób bardzo przystępny. Już za to na samym kursie teoretycznym pan Grzegorz pokazuje, że można prowadzić wykład z samego rana, jednocześnie nie sprawiając, że kursant marzy o łóżku i poduszce. Przedstawiając pewne sytuacje na drodze i pytając, jak powinien się kierowca zachować potrafi zachować kamienną minę niczym Hubert Urbański w Milionerach, sprawiając, że nawet po udzieleniu odpowiedzi musimy sami zrozumieć problem, czy dane zagadnienie. Zachęca to do aktywnego uczestnictwa w kursie teoretycznym. Praktykę za to odbyłem z panem Łukaszem - bardzo w porządku człowiek, profesjonalista i świetny nauczyciel. Jestem bardzo zadowolony z Auto Akademii i śmiało polecam ją innym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Karolina Fiba

Karolina Fiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone w profesjonalny i ciekawy sposób. Materiały, które na nich otrzymałam, bardzo przydały się w przygotowaniach do egzaminu teoretycznego :) Dzięki dużej dyspozycjności instruktora szkolenie praktyczne przebiegło bardzo sprawnie. Polecam Pana Marcina, który jest cierpliwym oraz wyrozumiałym instruktorem. Ze spokojem udzielał odpowiedzi na zadawane mu pytania ???? Warto też wspomnieć o sympatycznej i zawsze uśmiechniętej Pani Ani, która służy pomocą w załatwiu formalnych spraw związanych z kursem. Polecam Auto Akademie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Kasia Juryk

Kasia Juryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam Auto Akademię kierując się pozytywnymi opiniami znalezionymi w internecie. Po ukończeniu kursu nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z nimi w stu procentach! Profesjonalne podejście i zaangażowanie to cechy, które wyróżniają kadrę tej szkoły. Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna zostały przeprowadzone w miłej i bezstresowej atmosferze. Pan Grzegorz zadbał o przekazanie dużej dawki wiedzy w krótkim czasie w ciekawy i przystępny sposób. Podczas szkolenia praktycznego miałam przyjemność współpracować z Panem Wiesławem, który jest świetnym instruktorem, dba o bezpieczeństwo i samodzielność jazdy, a przy tym jest niesamowicie cierpliwy i ze spokojem odpowiada na każde pytanie. Nie można pominąć także Pani Ani, która z uśmiechem służy swoją pomocą w załatwianiu wszelkich formalności związanych z kursem. Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Monique Jarosz-Sudek

Monique Jarosz-Sudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkola uczaca jazdy na kilku autach. Bardzo fajnie wykladana teoria i wlasciwe zadbanie o egzamin wewnetrzny. Bardzo mili i profesjonalni instruktorzy zapewniajacy komfort w czasie nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Bartosz Michalik

Bartosz Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkoły jazdy każdemu, kto planuje podejść do egzaminu na prawo jazdy. Teoria konkretna i prowadzona w sposób, który nie potrafi znużyć. Wykładów słuchało się naprawdę przyjemnie. Co do jazd, to prowadzą je prawdziwi profesjonaliści, którzy z pewnością na niejednym kandydacie na kierowcę zjedli zęby. Są cierpliwi, doświadczeni, a przede wszystkim wiedzą jak nauczać. Obecnie jestem po egzaminie teoretycznym, który zdałem za pierwszym razie i wkrótce podejdę do praktycznego, wobec którego mam dobre przeczucia. Auto Akademia to szkoła jak najbardziej godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.06.2019

Elwina Pokrywka-Niemczyk

Elwina Pokrywka-Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Teotia przeprowadzona szybko i konkretnie. W biurze można od ręki załatwić każdą sprawę. Jazdy zawsze trwały 2 pełne godziny. Duża dostępność samochodów i elastyczny grafik instruktorów. Wszyscy mili i pomocni. Egzamin zaliczony zq drugim podejsćiem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2019

Wiktor Walaszek

Wiktor Walaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetni instruktorzy, nauka zarówno teorii jak i praktyki to była sama przyjemność, pozdrawiam Panią Anie, Pana Marcina, Pana Grzegorza i gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2019

Wiktor Przywora

Wiktor Przywora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła instruktorzy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.04.2019

Daniel Nowak

Daniel Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Niesamowicie miła atmosfera oraz profesjonalni wykładowcy jak i instruktorzy jazdy! Potrafią nauczyć jeździć każdego :D

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2019

Patrycja Czwartkiewicz

Patrycja Czwartkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam auto akademie ze względu na bardzo dobre opinie ,nie zawiodłam się i każdemu polecam.Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne przeprowadzone profesjonalnie w bardzo intersesujący sposób.Szczególnie poleacam Pana Wiesława,który potrafi wszystko doskonale wytłumaczyć,wykazuje się dużą cierpliwością.Jazdy z nim to sama przyjemność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.04.2019

Martyna Krzyżowska

Martyna Krzyżowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2019

Daria Dyląg

Daria Dyląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo konkretny, miły i rzeczowy. Auta w dobrym stanie. Generalnie procesjonalne podejście do kursantów i kursu. Polecam z czystym sumieniem. Daria D.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2019

Magdalena Smolińska

Magdalena Smolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo profesjonalna, można liczyć na świetne przygotowanie do egzaminu. Auto w bardzo dobrym stanie technicznym oraz przemili instruktorzy. Polecam wszystkim :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2019

Marcin Oz

Marcin Oz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobry ośrodek pod względem nauki, sprzętu i instruktorów. Polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak