AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów

 646 opinii w tym 454 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

AS Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów
ul. Curie-Skłodowskiej 18
26-610 Radom

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

UWAGA! NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 CZERWCA 2024 ROKU O GODZ 17:00. ZAPISZ SIĘ NA KURS korzystając ze strony www.superprawojazdy.pl lub poprzez stronę Ośrodka "AS" www.as.radom.pl

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

*************************************

Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" obchodzi 30-lecie założenia - jest jednym z najdłużej i nieprzerwanie funkcjonujących placówek tego typu w regionie radomskim. Do chwili obecnej szkolenie w zakresie kat. A i B w tym Ośrodku łącznie przeszło ponad 10 000 kandydatów na kierowców. W roku 1998 z pierwszego kursu skorzystało 7 osób - obecnie w organizowanych comiesięcznych kursach, tych, którzy pragną odbyć szkolenie wyłącznie w Ośrodku "AS" bierze udział w liczbie 60-90 osób.Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" należy do nielicznych w kraju, który kształci osoby niepełnosprawne, nieustannie współpracując w tym zakresie z WORD w Radomiu. Wykorzystywane do tego celu są wyposażone w automatyczną skrzynię biegów pojazdy marki Mercedes klasy A i Toyota Aygo. Jest przystosowany do wszelkich dysfunkcji ruchowych. Przy użyciu tego pojazdu osoba niepełnosprawna zarówno przechodzi szkolenie na kierowcę, jak i odbywa w nim egzamin państwowy. Ośrodek ten jest także organizatorem corocznych warsztatów dla ponad 100 instruktorów nauki jazdy z regionu radomskiego. Prowadzi szkolenia w zakresie operatorów/pilotów BSP UAVO - drony. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" zajmuje 1 miejsce w tzw. zdawalności według zestawienia przygotowanego przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Radomiu, opublikowanego w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Radomiu. Od dłuższego czasu zajmuje niekwestionowaną pierwszą pozycję w regionalnych rankingach zdawalności egzaminów teoretycznych państwowych, a także jedną z najwyższych dotyczących egzaminów praktycznych państwowych. Dane te są opublikowane przez Gazetę Wyborczą. W części teoretycznej szkolenia wykłady osobiście prowadzi Pan Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, instruktor techniki jazdy, współautor książki pt.: "Mazowiecki GAMBIT", pilot samolotu i instruktor z licencją UL.Kadrę instruktorów stanowią wykwalifikowani, kompetentni i doświadczeni instruktorzy w liczbie 4 osób. Wśród nich: 1. Marcin Suwała - właściciel i kierownik Ośrodka, instruktor nauki jazdy, pilot samolotów z licencją UL, specjalista w dziedzinie prawa drogowego. 2. Marek Dworzecki - instruktor nauki jazdy oraz instruktor techniki jazdy; trener jazdy defensywnej; wykładowca, autor prezentacji multimedialnych dotyczących techniki jazdy i safe driving; ekspert ogólnopolskiego Tygodnika Prawo Drogowe@News; autor "Rad dla zielonych listków" na portalu L-instruktor, autor skandynawskiego modelu kształcenia kierowców pod nazwą "Projekt Skandynawia"; pasjonat kognitywistyki i psychologii transportu. 3. Bogusława Janik - instruktor nauki jazdy. 4. Sebastian Strusiński - instruktor nauki jazdy z uprawnieniami i doświadczeniem egzaminatora.

Nasi instruktorzy swoje kwalifikacje i kompetencje poszerzają poprzez udział w różnego rodzaju warsztatach, szkoleniach, kongresach, a także eventach. Uczestniczą także w szkoleniach na torach samochodowych w tzw. warunkach specjalnych - zobacz galerię. Ośrodek Szkolenia Kierowców i Instruktorów "AS" między innymi zapewnia: - badania lekarskie- materiały szkoleniowe (podręcznik, płyta DVD, e-learnig) - nowoczesne środki dydaktyczne w postaci tablic, plansz, projekcji filmowych i prezentacji multimedialnych- flotę samochodową składającą się z pojazdów marki Hyundai i20 - wersje pojazdów egzaminacyjnych- własny pełnowymiarowy plac manewrowy, umożliwiający wykonywanie zadań egzaminacyjnych za pomocą kilku pojazdów w tym samym czasie. Jeden z pasów ruchu przeznaczony do wykonywania zadania nr 2 (ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu) posiada lekki spadek terenu o kącie nachylenia dokładnie odpowiadającemu pochyleniu terenu obu placów manewrowych WORD - przy ul. Suchej 13 i przy ul. Radomskiego 1, co dla osoby początkującej może mieć niemały wpływ na wynik egzaminu państwowego.

=============================

Przypominamy: NAJBLIŻSZY KURS ROZPOCZYNA SIĘ 18 CZERWCA 2024 ROKU O GODZ 17:00!

=============================

Szczegółowe informacje pod nr tel.: 662 733 000

* we wtorki i czwartki w godzinach 10:00-17:00;

* w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 10:00-15:00 oraz na stronie internetowej Ośrodka: www.as.radom.pl a także pisząc na adres e-mail: as.radom@interia.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny, Raty własne

3500 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs VIP - przyśpieszony trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Jest to kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Specjalny

3300 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Data rozpoczęcia kursu może ulec nieznacznej zmianie.

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych - o różnych dysfunkcjach ruchowych. Możliwość dofinansowania 65%.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych samochodami: Toyota Aygo.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, J.Rosyjski, Manualna skrzynia

3100 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Kurs w języku obcym: -> j. angielski -> j. rosyjski W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

WIĘCEJ Kurs w języku obcym:
-> j. angielski
-> j. rosyjski

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Zajęcia na motocyklu Yamaha XJ6.
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18, 17.00

WIĘCEJ Cena kursu dla osób, które nie są studentami i uczniami.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3100 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów dla UCZNIÓW I STUDENTÓW. W ofercie: Toyota Aygo.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych.
Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów.
UWAGA: Dodatkowo płatne
badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

3200 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18, Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

WIĘCEJ Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów DLA OSÓB NIEBĘDĄCYCH UCZNIAMI I STUDENTAMI. W ofercie: Toyota Aygo. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Ekspresowy, Indywidualny

3700 zł

18.06.2024

ul. Curie-Skłodowskiej 18

WIĘCEJ Kurs PRZYŚPIESZONY na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów - trwający max. 3-4 tygodnie od dostarczenia PKK. Kurs indywidualny pod okiem egzaminatora + jazda po placu egzaminacyjnym WORD.
W ofercie: Toyota Aygo. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych wykładów (x 45 minut), w tym kurs pierwszej pomocy, oraz 30 godzin (x 60 min) zajęć praktycznych. Ponadto egzamin wewnętrzny teoria/praktyka i materiały dla kursantów. UWAGA: Dodatkowo płatne badania lekarskie.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ * Cena 120 zł za godzinę - Hyunday i 20 z manualną skrzynią biegów.
* Cena 140 zł za godzinę - Toyota Aygo z automatyczną skrzynią biegów.

cena za pakiet: 1000 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna D .....z ip: 188.146.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców As a szczególnie jazdy z Panią Bogusławą Janik, które przebiegały w miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Bogusia bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu i przekazała cenne wskazówki co do prawidłowej i bezpiecznej jazdy. Jestem jej bardzo wdzięczna za cierpliwość, poświęcony czas i zaangażowanie. Anna Drewitz.

Odpowiedź:

Miło nam, dziękujemy za opinię i polecenie. Życzymy bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Olga Kowalik

Olga Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Panią Bogusią Janik szły rewelacyjnie. Mega polecam tą szkółkę. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy - OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Stefańska

Weronika Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające z Panem Markiem Dworzeckim to strzał w 10. Pełen profesjonalizm, wyrozumiałość i cierpliwość. Z całego serca polecam pana Marka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Miłej i bezpiecznej jazdy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Pawelec

Dawid Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu, zwieńczające świetne szkolenie w zakresie jazdy defensywnej!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i podziękowania dla Pana Marka Dworzeckiego. Pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Błażej Chętkiewicz

Błażej Chętkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim bardzo serdecznie jazdy z Panią Bogusią. Świetne podejście do kursanta, cierpliwość oraz super atmosfera idealna do nauki.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sikora-Włodarczyk

Karolina Sikora-Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim, jest instruktorem cierpliwym i tworzy atmosferę idealną do nauki jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i rekomendacje. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi. :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Zając

Kuba Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim bardzo serdecznie. Samochody zawsze czyste a umiejętności instruktorów fascynujące

Odpowiedź:

Panie Jakubie, miło nam, że Pan Marek Dworzecki pomógł Panu uzupełnić wiedzę i umiejętności - braki wynikające z miernego warsztatu szkoleniowego w poprzedniej szkole jazdy. Dziękujemy za opinię i polecenie. :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech ........ ip: 89.64.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem ,serdecznie polecam Panią Bogusławę Janik

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra Z ....... ip: 46.205.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Markiem Dworzeckim. Ma świetne podejście do kursanta, jest cierpliwy i wyrozumiały. Uzupełnia wszelkie braki w wiedzy na temat jazdy samochodem. Jeszcze raz polecam i bardzo dziękuję

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. OSK AS

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kuba Malinowski

Kuba Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli ktoś chce zdać za pierwszym razem, z całego serca polecam Panią Bogusię, pełen profesjonalizm i przesympatyczna oraz kontaktowa osoba. Doradzi, pomoże, wesprze,...

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Spadło

Magdalena Spadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam jazdy z Panem Markiem. D. Nauka z sercem i zaangażowaniem. Szybkie rezultaty pracy oraz dobrze spędzony czas!

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, dziękujemy za opinię i polecenie. Serdecznie pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Emil Fronczak

Emil Fronczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cieszę się, że trafiłem do Pana Marka Dworzeckiego na jazdy doszkalające. Przekazał mi bardzo dużo wiedzy, od oczywistych spraw do szczegółów. Pan Marek pokazał mi jak poprawić technikę, by zwiększyć sprawność i dynamikę jazdy oraz szybkie dostosowanie się do sytuacji na drodze. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, na egzaminie spokój i brak stresu. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Bernatek

Monika Bernatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Bogusia najlepsza, polecam serdecznie! Zdane za pierwszym

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara S .....a ip: 83.31.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po niezdanym pierwszym egzaminie,jazdy doszkalające miałam u pani Bogusi i to był najlepszy wybór.Polecam i szkołę i panią Bogusię.Merytoryczna,cierpliwa,poświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam.Zdałam za drugim razem!!! DZIĘKUJĘ!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr C ....e ip: 46.204.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Polecam szkołę jazdy a szczególnie instruktora jazdy Bogusławę Janik

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Patrycja Czubak

Patrycja Czubak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek Dworzecki to doskonały instruktor na prawa jazdy. Ma wspaniałe podejście do kursanta, jest cierpliwy i wyrozumiały. Polecam z całego serca Pana Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy! OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Kowalski

Bartek Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy u Pani Bogusławy Janik! Jazdy w przyjemniej atmosferze, przez co szybko nabyłem umiejętności. Zero stresu i ogrom wyrozumiałości i cierpliwości. Polecam wszystkim, bo trafić lepiej nie mogłem! Polecam z całego serca.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zosia S ...a ip: 46.204.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wiedza na najwyższym poziomie, spokojne i wyrozumiałe podejście do ucznia, pomoc w każdym aspekcie ale przede wszystkim ogrom zdobytych umiejętności oraz wiedzy. Bardzo polecam instruktora Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Bardzo nam miło. Gratulujemy! dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Seweryn Chamski

Seweryn Chamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecamy, egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem. Wykłady i jazdy z Panią Bogusława Janik odbyły się w przyjemnej i profesjonalnej atmosferze.

Odpowiedź:

Gratulujemy! :) Dziękujemy za wpis. Życzymy szerokiej drogi! OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor P ....k ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam panią Bogusławę Janik.

Odpowiedź:

Dziękujemy za polecenie. Pozdrawiamy. :) OSK AS

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwier Kraska

Oliwier Kraska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu, serdecznie polecam Marka Dworzeckiego.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Zbrożyna

Klaudia Zbrożyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo serdecznie polecam jazdy u Pana Marka Dworzeckiego. Pan Marek ma wspaniałe podejście do kursanta, jest cierpliwy, wyrozumiały i umie przekazać swoją wiedzę innym. Jazdy z Panem Markiem to była czysta przyjemność i cieszę się że mogłam z Nim współpracować

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie, współpracę, wyrażenie opinii i za rekomendacje. Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi!:) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ..k ip: 31.61.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdałem za pierwszym razem

Odpowiedź:

Gratulujemy! Dziękujemy za informację. Szerokiej drogi. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Dos Santos Sousa

Aleksandra Dos Santos Sousa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mocno polecam! Kurs ukonczylam w trybie przespieszonym a jazdy mialam z Panem Marcinem Suwala i Pania Boguslawa Janik ktorym bardzo dziekuje za profesjonalizm, mila atmosfere I indywidualne podejscie do kursanta. W szczegolnosci polecam Pania Boguslawe ktora swietnie potrafi przekazac wiedze i mase swietnych rad a przy tym jest bardzo cierpliwa! Egzamin teoretyczny a takze praktyczny zdalam za pierwszym razem mimo ze zaczynalam z zerowymi umiejetnosciami takze mowi to Samo za siebie!!!

Odpowiedź:

Pani Aleksandro, bardzo nam miło. ???? Gratulujemy, dziękujemy za zaufanie, współpracę i wyrażenie opinii. Miłej i bezpiecznej jazdy. OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Poneta

Paweł Poneta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkole szybka i treściwa teoria dobre przygotowanie Pani Bogusia super instruktor bardzo dobrze i miło uczy świetna atmosfera na jazdach . Polecam serdecznie ❤️❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i polecenie. Pozdrawiamy! :) OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja W ...........a ip: 46.204.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam instruktora jazdy Marka Dworzeckiego! Oferuje on profesjonalne podejście do kursanta, dobrą atmosfera na jazdach i świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego kategorii b w ramach jazd doszkalających. Dzięki Panu Markowi uzyskałam wiedzę niezbędną do bezpiecznej jazdy oraz poprawiłam swoją technikę prowadzenia pojazdu, co pomogło mi w wyeliminowaniu błędów przed kolejnym egzaminem.

Odpowiedź:

Pani Alicjo, gratulujemy! Dziękujemy za opinię i polecenie. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Adamczyk

Jakub Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić Pana Marka Dworzeckiego, który potrafi wykreować profesjonalnego kierowcę z totalnego zera. Podczas kursu z Panem Markiem nauczyłem się m.in. jazdy defensywnej i radzenia sobie w trudnych i skomplikowanych sytuacjach drogowych. Zaowocowało to bezbłędnie zdanym egzaminem państwowym za pierwszym podejściem. Świetny instruktor z indywidualnym podejściem do kursanta, serdecznie polecam :)

Odpowiedź:

Panie Jakubie, bardzo nam miło. Gratulujemy i dziękujemy za zaufanie, współpracę, wyrażenie opinii i rekomendacje Pana Marka Dworzeckiego. Szerokiej drogi! :) OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Kołodziejczyk

Daria Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Pana Marka Dworzeckiego jest bardzo pozytywna osoba, który przekazuje jak najwięcej informacji i cennych wskazowek do prawidłowej jazdy samochodem. Kontakt z instruktorem jest bardzo dobry. Dzięki Panu Markowi egzamin zdany za pierwszym razem. Jestem mega wdzięczna.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz F .....k ip: 31.61.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przecudowna szkoła, bardzo miłe osoby! :) Jazdy bardzo spokojne, widac, ze Pani Bogusława Janik lubi to co robi, polecam bardzo serdecznie!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika G .......k ip: 89.166.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Super wykłady z Panem Marcinem. Jako instruktora polecam Panią Bogusię Janik. Bardzo miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. OSK AS

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak