Liczba odwiedzin: 39982 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Alfa. Ośrodek Szkolenia Kierowców

  320 opinii w tym 183 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2020

Paweł Adamski

Paweł Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tą szkołę. Brak ukrytych kosztów oraz sympatyczne panie w recepcji:), instruktor Pan Marek Radkowski bardzo dobrze tłumaczy i podpowiada jak sprawnie poruszać się po drogach - nie tylko aby zdać egzamin, ale też jak w przyszłości ułatwiać sobie jazdę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Radosław Kowalczuk

Radosław Kowalczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do egzaminu przygotowywał mnie Pan Artur Rafałowski dzięki czemu zdałem za 1 razem!! Wyrozumiały, cierpliwy, zabawny i bezbłędny! Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2020

Sylwia Bzymek

Sylwia Bzymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy ALFA. Dzięki mojemu instruktorowi Arturowi Rafałowskiemu udało mi się zdać egzamin państwowy. Pełen profesjonalizm, wyrozumiałe podejście do kursanta, dużo cierpliwości oraz luźna i bardzo przyjemna atmosfera sprawiły, że kurs to była czysta przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Ewelina Tarasiuk

Ewelina Tarasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam każdemu szkołę jazdy ”Alfa”. Moim instruktorem był Pan Artur Rafałowski, to dzięki jego cierpliwości i wyrozumiałości udało mi się zdać za pierwszym razem. Świetne poczucie humoru, dobre podejście do ucznia, przydatne rady, miła i bezstresowa atmosfera podczas nauki oraz najlepsze przygotowanie do egzaminu. Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Ewelina Dziedziul

Ewelina Dziedziul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy ,,ALFA". Zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego przygotowanie było bardzo dobre. Jazdy z instruktorką p. Sylwią Mazur to była dla mnie czysta przyjemność i ze zniecierpliwieniem zawsze na nie czekałam. W stu procentach mogę zapewnić że jest instruktorką profesjonalną z ogromną pasją i zaangażowaniem do swojej pracy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2019

Paulina Purzecka

Paulina Purzecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy 'Alfa' oraz instruktora Artura Rafałowskiego, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy bezbłędnie już przy pierwszym podejściu! Atmosfera podczas kursu była bardzo miła i spokojna, elastyczny grafik umożliwił mi bezproblemowe umawianie się na kolejne jazdy w niedużych odstępach czasu. Podczas kursu opracowałam wszystkie niezbędne elementy. Instruktor skupiał się na tych najbardziej problematycznych oraz dawał cenne wskazówki, aby udoskonalić jazdę. Gdybym miała drugi raz wybrać szkołę jazdy, bez zastanowienia wybrałabym 'Alfę'.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Kuba Gierszyn

Kuba Gierszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu szkołę jazdy „„Alfa”, przede wszystkim polecam Panią Teresa Chłud. Miła atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i również teoretycznego. Pani Teresa potrafi zlikwidować stres i nerwy dzięki czemu super się z Panią jeździ.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Eliza Nowolipska

Eliza Nowolipska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega zadowolona!! Cieszę się, że udało mi się zdać egzamin za pierwszym, ale nie da się ukryć, to duża zasługa tej szkoły i mojego instruktora. Fanastycznie mnie zmotywowali, sprawili, że uwierzyłam w siebie i po prostu – zrozumiałam i nauczyłam się prawdziwej jazdy. Uczą szczegółowo i naprawdę konkretnie. POLECAM

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2019

Kamil Jarmołowicz

Kamil Jarmołowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki rzetelności kursu, postawie instruktorów i miłej atmosferze, udało mi się zdać oba egzaminy bez problemu. Czułem się świetnie przygotowany i gotowy na egzamin. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Natalia Kulikowska

Natalia Kulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu szkołę jazdy „„Alfa”, profesjonalizm i jazda w świetnej atmosferze z panem Arturem Rafałowskim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Anna Grzyb

Anna Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Alfa i instruktora pana Artura Rafałowskiego, dzięki któremu jazdy będę wspominać z uśmiechem na twarzy. Cudowna atmosfera, solidne przygotowanie do egzaminu i pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2019

Iza Sienkiewicz

Iza Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Alfa. Dzięki ciekawym wykładom, profesjonalizmowi i cierpliwości instruktora (Pan Karol Bobka) zdałam egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Czułam się bardzo dobrze przygotowana i pewna siebie. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2019

Karol Kulesza

Karol Kulesza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta. Pan Dariusz Aleksiejczuk bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu na pojazdy ciężarowe. Zdecydowanie polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Krystian Zalewski

Krystian Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy "Alfa". Profesjonalne przygotowanie z teorii i praktyki. Jazdy z Panem Arturem Rafałowskim odbywały się w świetnej atmosferze, dzięki przekazanej wiedzy zdałem egzamin z kategorii "B" za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Filip Tałałaj

Filip Tałałaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek na najwyższym poziomie. Kurs teoretyczny był prowadzony przez niezwykle kompetentną osobę. Jazdy z Panią Teresą Chłud były idealne. Pani Teresa jest w 100% profesjonalistką, prowadziła zajęcia w sposób zrozumiały, cierpliwy i przede wszystkim bezstresowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2019

Filip Szerenos

Filip Szerenos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole jazdy Alfa. Pani Teresa Chłud jest profesjonalną instruktorką. Bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.08.2019

Angelika Żuk

Angelika Żuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze swojego doświadczenia polecam szkołę jazdy Alfa. Serdecznie polecam instruktora - Panią Teresę Chłud. Profesjonalne podejście do kursanta (nawet tego opornego na naukę i mylącego kierunki jazdy :) Egzamin zdany za drugim razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Ola Brzozowska

Ola Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole jazdy oraz instruktora pana Artura Rafałowskiego. Profesjonalne podejście, świetna atmosfera i co najważniejsze Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Magda Sienkiewicz

Magda Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze swojej strony polecam szkołę jazdy Alfa. Serdecznie polecam instruktora Pana Karola Bobkę dzięki któremu zdałam za pierwszym razem! Doceniam profesjonalne podejście, bezstresową atmosferę i dokładnie wytłumaczone wszystkie manewry.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2019

Paulina Małecka

Paulina Małecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy "Alfa" , oraz panią instruktorke Teresę Chłód . W trakcie jazdy zawsze mila atmosfera , zrozumiałe polecenia cenne rady . Egzamin zdany za 1 razem :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Gosia Hermanowska

Gosia Hermanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Uczyłam się u pani Teresy Chłud- na prawdę bardzo cierpliwa, miła i wyrozumiała osoba. Miła atmosfera, wspominam jazdy z uśmiechem :) Pełen profesjonalizm- zarówno w przygotowaniu praktycznym jaki i teoretycznym.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Karolina Kosińska

Karolina Kosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim Pana Artura Rafałowskiego , dzięki któremu zdałam za pierwszym razem. Profesjonalne podejście, dużo cennych wskazówek, miła atmosfera i przede wszystkim dużo cierpliwości.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2019

Karolina Sorokosz

Karolina Sorokosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę oraz Panią Iwonę Wysocką. Podczas kursu otrzymałam wiele cennych rad przez co wszystko było jasne, a w samochodzie zawsze panowała świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2019

Natalia Malinowska

Natalia Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę i pana instruktora Artura Rafałowskiego. Instruktor sympatyczny ze swietnym poczuciem humoru, a przede wszystkim profesjonalny. W czasie jazdy samochodem uzyskałam wiele cennych rad, dzieki którym zdałam egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Natalka Łukaszewicz

Natalka Łukaszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy, a zwłaszcza panią instruktor Iwonę Wosycką :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Magdalena Sawicka

Magdalena Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim Pana Piotra Cwalinę, dzięki któremu zdałam za pierwszym razem. Jest wymagającym instruktorem, lecz jazda z nim to ogromna przyjemność. Podczas kursu udzielał wielu przydatnych rad, dbał o przyjazną atmosferę oraz dokładał wszelkich starań, by przekazać swoją wiedzę odnośnie jazdy samochodem.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Łukasz Iwanowicz

Łukasz Iwanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam dla każdego kursanta który chce zdać na autobus za pierwszym razem iść do Alfy. Szczególnie polecam instruktora Piotr Wysocki, pełna profeska.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Karina Moczulska

Karina Moczulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieplutko polecam tą szkołę jazdy, a przede wszystkim instruktora P. Artura Rafałowskiego dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Zuzia Smyk

Zuzia Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Szczególnie jazdy z p. Iwoną Wysocką, dzięki której egzamin zdałam za pierwszym razem! Lepiej trafić nie mogłam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.05.2019

Filip Schirmer

Filip Schirmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam instruktora Karola Bobkę, spokój i profesjonalizm gwarantowane.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak