Akademia Jazdy Robimy Prawko

 94 opinie w tym 87 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Akademia Jazdy Robimy Prawko
Plac Szczepański 8
31-011 Kraków

Kontakt

Opis

Po 20 latach pracy jako instruktor i kierownik w kilku ośrodkach szkolenia kierowców postanawiam założyć swoją Akademie Jazdy Robimy Prawko.W pierwszym roku działalności tj. 2019 Akademia osiąga 4 wynik zdawalności praktyki na 112 szkół w Krakowie (praktyka 52.9% przy średniej w Krakowie31.5%, teoria 70.6% przy średniej 59%). W drugim półroczu 2020 nasza zdawalność praktyki wzrasta do 55,56% a teorii do równych 80%

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Szymon Figiel

Szymon Figiel

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

08.10.2021

Plac Szczepański 8, Zajęcia teoretyczne odbywają się w Krakowie: Plac Szczepański 8 lub on line. Zajęci praktyczne rozpoczynają się w Krakowie , w miejscu ustalonym z osobą szkoloną.

+4 inne terminy
WIĘCEJ Materiały do nauki i testy GRATIS.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Zajęci praktyczne rozpoczynają się w Krakowie , w miejscu ustalonym z osobą szkoloną.

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Bartek W ........k ip: 95.155.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie, zdane za pierwszym ! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin k ...l ip: 37.47.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwość, umiejętność przekazania wiedzy, miła atmosfera - dzięki temu zdałem za 1 razem. Zdecydowanie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna S ..........z ip: 89.68.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam szkołę jazdy instruktora Szymona Figiel! Bardzo kompetentna i profesjonalna osoba przekazująca wiedzą w przystępny sposób. Nauka jazdy z Szymonem odbywała się łatwo, skutecznie i w świetnej atmosferze. Odbywałam z nim jedynie jazdy doszkalające, jednak gdybym mogła na pewno wybrałabym go jako instruktora podstawowego. Zdałam za 1 razem. Polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ada S ........ ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Szymona, to instruktor z powołania, starannie i sumiennie oraz łatwo tłumaczy rzeczy, przykłada się do swojej pracy, przez co atmosfera jest bardzo przyjazna. Po jazdach doszkalajacych egzamin praktyczny zdałam za 1 razem. Polecam każdemu, kto stara się o prawo jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ilona M ..... ip: 176.111.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkołą na terenie Krakowa. Pan Szymon jest bardzo wymagający, ale dzięki temu zdałam za pierwszym razem. Mimo iż zdecydowanie instruktor skupiał się na jeździe i umiejętnościach kursanta, atmosfera na jazdach była świetna, bez stresowa. Jeżeli chcesz być dobrym i bezpiecznym kierowca to polecam z całego serca????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna T ........k ip: 89.64.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szymon zdecydowanie jest dobrym nauczycielem. Jest cierpliwy i spokojny, jazdy przebiegają w fajnej atmosferze. Ma dobrze opracowany i poukładany plan, dzięki czemu na każdej jeździe dokładacie kolejną cegiełkę do umiejętności. Także polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Piotr C ......z ip: 89.64.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę! Bardzo profesjonalne podejście, Pan Szymon potrafi znaleźć najmniejsze niuanse, niewidoczne na pierwszy rzut oka. Perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu i jazdy samodzielnej!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak