Liczba odwiedzin: 679 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Wyższa Szkoła Jazdy

  12 opinii w tym 10 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Szymon Tomaszek

Szymon Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne podejscie wszystkich instruktorów do kursantow, pojazdy identyczne jak na egzaminie, na tle innych szkół wypada znacznie lepiej i polecam kazdemu te szkole jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Oliwka Gradkowska

Oliwka Gradkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy, zawsze się pod Ciebie dopasują i nauczą świetnie jeździć od zera, u mnie egzamin za pierwszym razem zdany !

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Marysia Fronecka

Marysia Fronecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy na 100% godna polecenia, nauczyli mnie do perfekcji i zdałam prawko za 1 razem!!!

Plusy

elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Paulina Lisiewicz

Paulina Lisiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, zarówno część teoretyczna jak i praktyczna przebiegają w miłej atmosferze, co pozwala bez stresu ukończyć kurs. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Agata Popowicz

Agata Popowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne szkolenia, wszystko dokładnie przeprowadzone. Przekazywana wiedza była bardzo merytoryczna. Kurs sam w sobie oceniam pozytywnie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2019

Kevin Dolecki

Kevin Dolecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkołą byłem tam na kurs na kat. B zdałem za pierwszym super !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2019

Karolina Wulkiewicz

Karolina Wulkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest bardzo dobra. Bardzo są cierpliwi instruktorzy i dobre sprawne auta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.07.2019

Miyu Wikson

Miyu Wikson
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Adama,Piotra i Krzysia najlepsi instruktorzy. Prawko zdane bez jakis problemow ❤

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Ola Tyburcy

Ola Tyburcy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem !!!! świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2019

Adam Prokop

Adam Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie pod egzamin w Rybniku polecam jako instruktora Pana Krzysia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak