Liczba odwiedzin: 6024 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

  89 opinii w tym 68 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Weronika Koguc

Weronika Koguc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady. Bardzo pomocne, dobrze zorganizowane i mołe panie w sekretariacie. Dobry sprzęt i wspaniali instruktorzy. Miałam jazdy prawie z wszystkimi i zawsze była wspaniała atmosfera. Bardzo profesjonalni ale nie sztywni. Szczerze polecam. Kinga najlepsza!! (You hear Marcin you run. Just saying)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Weronika Maik

Weronika Maik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Instruktorzy świetni, cierpliwi. Mega profesjonalne podejście. W szczególności polecam Pana Darka. Świetny człowiek! W biurze można załatwić wszystko szybko i bezproblemowo ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Damian Szyszko

Damian Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta. Świetni instruktorzy, którzy przygotują Cię do zdania ZA PIERWSZYM. Lepiej nie mogłem wybrać. Serdecznie polecam instruktorkę Irminę :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2020

Michał Ekalt

Michał Ekalt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2020

Magdalena Poczek

Magdalena Poczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, miła atmosfera dzięki czemu mimo wcześniejszych obaw przed jazdą, nie mogłam doczekać się kolejnych godzin za kierownicą a dzięki super instruktorom egzamin zdany za pierwszym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.02.2020

Kuba Siwiak

Kuba Siwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Wiktoria Elert

Wiktoria Elert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście,nowoczesny sprzęt.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2020

Patryk Topyła

Patryk Topyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i świetni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Mikołaj Dębiński

Mikołaj Dębiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, super szkolenie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Kamil Sołtys

Kamil Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w biurze oraz podczas zajęć praktycznych to klucz do sukcesu. Doskonale wie o tym Uniwersytet jazdy, gdzie po 30 wyjeżdżonych godzinach właściwie nie odczuwa się stresu na egzaminie państwowym. Miałem do czynienia z różnymi instruktorami, na żadnym się nie zawiodłem. Dobrze wykwalifikowana kadra. Polecam wszystkim!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Patryk Woźniak

Patryk Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła miła atmosfera profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Marta Narolska

Marta Narolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie można :) Świetna atmosfera w biurze i na jazdach, bardzo dobrze prowadzone wykłady i instruktorzy którzy świetnie przygotują nie tylko do egzaminu, ale też do późniejszej samodzielnej jazdy :) Uczą jak jeździć bezpiecznie, ale też sprawnie. Dzięki nim mogłam bez stresu zdać za pierwszym podejściem, bo wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Denis Woodman

Denis Woodman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsz szkoła w Lublinie. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.12.2019

Kuba Tkaczyk

Kuba Tkaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Niesamowita atmosfera na wykładach i na jazdach. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Po kursie wystarczy uwierzyć w siebie i "zdasz z pewnością". Wybór tej szkoły to był strzał w dziesiątkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Jakub Kusyk

Jakub Kusyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Irmina w pełni zaangażowana a przygotowanie, każdy problem wyjaśniany i omawiany, super atmosfera w czasie jazdy. Wykłady prowadzone w sposób przystępny, pełne zaangażowanie całego zespołu w procesy dydaktyczne. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Paulina Sadłowska

Paulina Sadłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym sercem!! Panie w biurze bardzo miłe i pomocne, bardzo ciekawe wykłady, instruktor na jazdach bardzo przyjemny, tłumaczy zrozumiale, bez stresu i nerwów. Atmosfera cudowna!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Wojtek Komendecki

Wojtek Komendecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka bezstresowa, przyjemna, szybko wchodząca do głowy, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2019

Patryk Krzysiak

Patryk Krzysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !! Miła atmosfera i super instroktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Michał Chruściel

Michał Chruściel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie jest to bardzo dobra szkoła jazdy. Dzięki tej szkole, przez 30 godzin jazdy byłem w stanie zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Pan instruktor Łukasz to pierwsza klasa. Solidny nauczyciel i instruktor. Atmosfera bardzo miła, jazda bezstresowa. POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Asia Trąbka

Asia Trąbka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka! :) Świetna szkoła ze świetną atmosferą. Instruktorzy z bardzo dobrym podejściem, bez problemu rozpisane jazdy i szybko skończony kurs. Dziewczyny w biurze-niezawodne! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie! Bardzo miłe panie w biurze oraz instruktorzy, którzy bezstresowo i profesjonalnie przygotowują do egzaminów państwowych, w moim przypadku zadanych za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Krzysztof Toruń

Krzysztof Toruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy!!! Obsługa bardzo miła, a atmosfera podczas jazd sprzyja nauce :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Oliwia Tudruj

Oliwia Tudruj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie do egzaminów, świetna cena.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2019

Karolcia Antoniszewska

Karolcia Antoniszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy, pełen profesjonalizm, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, system motywacyjny na 5+. Panie w biurze zawsze służą pomocą, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Joanna Łakota

Joanna Łakota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor, wszystkie godziny odbywały się od początku do końca z profesjonalnym podejściem. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Kasia Stasia

Kasia Stasia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam ten ośrodek! Przyjazna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta i co najważniejsze skuteczność w przygotowaniu do egzaminu. Wykładowca - pan Łukasz Czajka bardzo kontaktowy, z nietuzinkowym poczuciem humoru:) Bardzo fajny i różnorodny zespół instruktorów. Szczególne podziękowania dla pana Marcina za spokój, cierpliwość, pełne zaangażowanie i wysoki poziom nauczania a także w 100% wykorzystany czas podczas jazd. Dziękuję i pozdrawiam ciepło całą załogę:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.11.2019

Sylwia Marek

Sylwia Marek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie! Pani instruktor Kinga z przeogromną wiedzą, zaangażowaniem i cierpliwością do kursanta, bez stresu i w świetnej atmosferze prowadziła zajęcia praktyczne. Panie w biurze zawsze pomocne i uśmiechnięte. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Błażej Warpas

Błażej Warpas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, pełen profesjonalizm, instruktorzy wyrozumiali z dużą wiedzą. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Roman Romantsov

Roman Romantsov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Dobra kadra, dobre samochody,

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Jan Oleszczuk

Jan Oleszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, świetni instruktorzy oraz wykładowcy, ciepła i przyjemna atmosfera w biurze i na jazdach. Polecam każdemu z czystym sumieniem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak