Liczba odwiedzin: 7404 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

  120 opinii w tym 95 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Katarzyna Siczek

Katarzyna Siczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna atmosfera, dobry kontakt z kursantem, kompetentni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2020

Michał Szyszko

Michał Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalne podejście instruktorów do kursanta. Dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego egzaminu. Panie w biurze są bardzo miłe, pomocne i zawsze uśmiechnięte. Uważam, że ta szkoła jazdy to najlepszy wybór. Serdecznie polecam instruktorów Cezarego i Tomasza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Dorota Marciniak

Dorota Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na wykładach i jazdach. Instruktorzy są mili i cierpliwi. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.05.2020

Klaudia Kierozalska

Klaudia Kierozalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali ludzie a w szczególności mój instruktor Pan Czarek ,nauczy cię wszystkiego ! Bardzo polecam tą szkole każdemu !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2020

Ola Stołowska

Ola Stołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na wykładach i jazdach. Instruktorzy są profesjonalni, mili i cierpliwi. Przyjemna atmosfera zachęcała mnie do dalszej nauki. Moje błędy tłumaczono mi cierpliwie i dokładnie, przez co mogłam się szybko poprawiać. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Kasia Przygocka

Kasia Przygocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedyna taka szkoła jazdy w Lublinie. Zawsze słyszące pomocą dziewczyny w sekretariacie. Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb Super atmosfera na wykładach i jazdach, szczególne podziękowania dla Łukasza Czajki i Łukasza Dudziaka którzy w sposób przejrzysty potrafili przekazać wiedzę. Dzięki temu egzamin państwowy zdałam za 1 razem. Polecam z całego serca ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Dawid Smarzak

Dawid Smarzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Ciekawe wykłady na których łatwo wszystko zapamiętać. Panie w biurze bardzo miłe, wszystko można załatwić szybko i terminy są wygodne. Instruktorzy uprzejmi i chętnie wszystko wytłumaczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 27.05.2020

Martyna Woch

Martyna Woch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła, rodzinna atmosfera. Fajne podejście Łukasza Czajki podczas wykładów teoretycznych. Dziewczyny z biura zawsze służyły pomocą.Pan Cezary był moim prowadzoncym- przesympatyczny facet z dużym kompendium wiedzy i doświadczeniem, dbający o kursanta jak ojciec o własne dziecko. Czas pandemii okazał się być niekorzystny dla zdawania egzaminów , lecz miałam okazję mieć jazdę doszkalająca u Pana Mirosława- sprawnie wytłumaczył i pokazał niejasności, konkretny człowiek.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.05.2020

Ola Opoka

Ola Opoka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wybór szkoły nauki jazdy!! !!!!Instruktorzy cierpliwi i bardzo pomocni. Zawsze wszystko dokładnie i dobrze wytłumaczone. Pełny profesjonalizm, konkretne, a zarazem delikatne podejście do kursanta. Miła rodzinna atmosfera. Grafik zawsze dopasowywany pod indywidualne potrzeby. Serdecznie Polecam! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.05.2020

Kasia Kasiak

Kasia Kasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!! Z pełną odpowiedzialnością polecam za zaangażowanie i indywidualne podejście do kursanta. Miło, z poczuciem humoru, bez stresu. Ogromne podziękowania dla Kingi za empatię, cierpliwość, wyrozumiałość i naukę od podstaw. ❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2020

Przemek Kołodziej

Przemek Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy są mili i wyrozumiali naucza wszystkiego od początku i od podstaw Ja zdałem za 2 razem Egzamin Państwowy pora na was. Polecam każdemu OSK Uniwersytet Jazdy kto chce ustalić jazdy w każdym terminie. Elastyczny grafik oraz wspaniała atmosfera jak i w samochodzie tak samo i w biurze .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.05.2020

Milena Czerniak

Milena Czerniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Podejście do kursanta cudowne. Instruktorzy na jazdach są cierpliwi, pomocni i potrafią dostosować naukę pod daną osobę. Dziewczyny w biurze zawsze służą pomocą i robią wszystko, aby czuć się, jak w rodzinie. POLECAM z całego serca !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.05.2020

Ania Madura

Ania Madura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Świetna atmosfera podczas kursów, dobry kontakt z Paniami z biura. I co ważne wyruzomiali instruktorzy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Barbara Wójcikowska

Barbara Wójcikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczie polecam! Świetna szkoła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2020

Kuba Śmigielski

Kuba Śmigielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane wszystko za pierwszym wiec wiecej pisac nie trzeba;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Magda Olech

Magda Olech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole jazdy jest świetna atmosfera, wyrozumiali instruktorzy i miłe Panie w biurze ;) Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Tomek Stanicki

Tomek Stanicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła w Lublinie, gorąco polecam każdemu. Świetna atmosfera na wykładach, w biurze i na jazdach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Kamil Gawlak

Kamil Gawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.03.2020

Agata Przysiężniak

Agata Przysiężniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrzy i wyrozumiali instruktorzy oraz świetna atmosfera !!! polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Mieszko Górajski

Mieszko Górajski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krótkimi słowami: SUPER. Jakbym musiał wybierać ponownie to wybór padł by taki sam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Marysia Dudkiewicz

Marysia Dudkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie, super instruktorzy, przemiła obsługa i ciekawe wykłady. Całym sercem polecam Uniwersytet Jazdy i pana Łukasza Dudziaka jako instruktora!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Karolina Wierzchowska

Karolina Wierzchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Uniwersytet jazdy, instruktorzy przesympatyczni z ogromną wiedzą, którą przekazują swoim kursantom. Wykłady ciekawe, Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Jeśli chcesz zdać to wybór jest jeden. Drugi raz również bym wybrała ten OSK !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Szymon Podstawka

Szymon Podstawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie bardzo fajna szkoła miła atmosfera w biurze i na jazdach. Polecam instruktora Czarka który był moim prowadzącym. Jedyny problem który odczuwałem to brak terminów na jazdy jendak obecnie szkoła się rozrasta posiada coraz więcej samochodów i instruktorów!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Weronika Sokal

Weronika Sokal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Uniwersytet Jazdy. Najlepsza szkoła w Lublinie :) Instruktorzy bardzo cierpliwi, pomocni i z powołania. Obsługa w biurze bardzo profesjonalna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Dawid Lis

Dawid Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, super Panie w biurze, Pan instruktor Marcin ogrom wiedzy praktycznej, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Weronika Niedźwiedź

Weronika Niedźwiedź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić lepiej !! państwowy za pierwszym razem!! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2020

Natalia Toruń

Natalia Toruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Wykłady na prawdę ciekawe można się wiele nauczyć. Instruktorzy najlepsi w mieście. Pełna profeska ale można też i się pośmiać :) Bardzo się cieszę że trafiłam na tą szkołę. Jestem mega zadowolona i z całego serca polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Weronika Koguc

Weronika Koguc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady. Bardzo pomocne, dobrze zorganizowane i mołe panie w sekretariacie. Dobry sprzęt i wspaniali instruktorzy. Miałam jazdy prawie z wszystkimi i zawsze była wspaniała atmosfera. Bardzo profesjonalni ale nie sztywni. Szczerze polecam. Kinga najlepsza!! (You hear Marcin you run. Just saying)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Weronika Maik

Weronika Maik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Instruktorzy świetni, cierpliwi. Mega profesjonalne podejście. W szczególności polecam Pana Darka. Świetny człowiek! W biurze można załatwić wszystko szybko i bezproblemowo ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Damian Szyszko

Damian Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta. Świetni instruktorzy, którzy przygotują Cię do zdania ZA PIERWSZYM. Lepiej nie mogłem wybrać. Serdecznie polecam instruktorkę Irminę :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak