Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka

 284 opinie w tym 210 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Uniwersytet Jazdy Łukasz Czajka
al. Racławickie 4/6
20-028 Lublin

Kontakt

Opis

OSK Uniwersytet Jazdy oferuje kursy na prawo jazdy kat. B oraz jazdy doszkalające.
Kadra instruktorska posiada najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie.
Jesteśmy szkołą z powołania!
Dzięki nam nie tylko zdasz egzamin na prawo jazdy, ale również nie będziesz się bał poruszać po drodze własnym samochodem. Naszym celem jest sumienne i rzetelne przygotowanie przyszłych kierowców na wszelkie sytuacje, jakie mogą się przydarzyć na drogach.
Dla zainteresowanych mamy również możliwość wynajęcia placu w Word Lublin :)

Zapraszamy do naszego biura - al. Racławickie 4/6
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Łukasz Czajka

Łukasz Czajka

Kinga Łukaszuk

Kinga Łukaszuk

Dariusz Pszuk

Dariusz Pszuk

Łukasz Dudziak

Łukasz Dudziak

Cezary Kowalski

Cezary Kowalski

Łukasz Wolski

Łukasz Wolski

Tomasz Morawski

Tomasz Morawski

Dawid Mendykowski

Dawid Mendykowski

Marcin Czerw

Marcin Czerw

Waldemar Kucharski

Waldemar Kucharski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

11.10.2021

al. Racławickie 4/6, Badania lekarskie przed kursem odbędą się 27.09.

WIĘCEJ Cena:
2400zł-studenci/uczniowie
2500zł-pozostali

W cenie kursu:
BADANIA LEKARSKIE,
30 godzin (po 45 min) szkolenia teoretycznego (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) szkolenia praktycznego (Hyundai i20),
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny,
materiały dydaktyczne.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Skrzynia manualna / automatyczna.

Jazdy doszkalające:
65 zł/h- Kursanci OSK
70 zł/h -Kursanci spoza OSK

Jazdy doszkalające pakiet:
600 zł/10h- Kursanci OSK
650 zł/10h- Kursanci spoza OSK

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tetiana C .......o ip: 188.127.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Łukasz W. to naprawdę super instruktor . Wszystko tłumaczy dokładnie i na spokojnie. Cierpliwy, z checią odpowiada na każde pytanie. Jazda z nim to sama przyjemność i naprawdę szczerze polecam. Bardzo dziękuję za szybkie i bezstresowe przygotowanie mnie do egzaminu państwowego :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Pasternak

Paulina Pasternak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe miejsce!! Świetna atmosfera, super ludzie , polecam każdemu. Instruktor Łukasz D. Mega cierpliwy, konkretny, świetny nauczyciel.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna B ....m ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Atmosfera jest bardzo przyjemna, zawsze da się ze wszystkimi dogadać nawet przy natłoku zajęć na studiach dziewczyny z biura mocno się gimnastykowaly w szukaniu terminów i nigdy nie było żadnego problemu. Instruktorzy są na bardzo wysokim poziomie i naprawdę widać że lubią robić to co robią co sprawia że jazdy są czysta przyjemnością. Polecam serdecznie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Kalicki

Mateusz Kalicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W OSK jest naprawdę miło. Na wykładach oraz jazdach panowała przyjemna atmosfera. Instruktorzy są naprawdę dobrzy w tym co robią i można całkowicie powierzyć im swoją naukę. Moim głównym instruktorem był Marcin, którego szczerze polecam (jazdy są przeprowadzane bez spin, w wesołym klimacie). Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy dla siebie, na pewno nie pożałuje wybierając OSK Uniwersytet Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Pawlak

Julia Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przeniosłam się do Uniwersytetu Jazdy z innego ośrodka i uważam, że była to moja najlepsza decyzja! Atmosfera była cudowna, dostawałam dużo wsparcia - nawet w najgorszych chwilach po rozmowie z instruktorem lub Panią Martą wychodziłam z podniesioną głową. Kontakt ze szkołą szybki i prosty - widać, że szkole bardzo zależy na swoich kursantach :). Jazdy odbywały się w miłej atmosferze. Dzięki nim nauczyłam się nie tylko jeździć zgodnie z przepisami ale również otrzymałam ogromną ilość wiedzy, którą z pewnością wykorzystam na co dzień. Jestem ogromnie wdzięczna mojemu instruktorowi Marcinowi za okazaną cierpliwość i poświęcony mi czas. Dzięki profesjonalnemu podejściu i skutecznym metodom nauki wiem, że nie mam się czego bać. Z całego serca polecam Uniwersytet Jazdy - u nich zdasz z pewnością!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata B ...r ip: 77.115.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie! Dziewczyny z biura mega pomocne,miłe i zawsze dopasują jazdy do potrzeb kursanta. Pan Marcin-człowiek ze stoickim spokojem,profesjonalne i indywidualne podejście. Po złych doświadczeniach w innej szkole,w tej odzyskałam pewność siebie i zostałam kierowcą! Jako przyszły geodeta mogę stwierdzić,że szkoła dopracowana co do milimetra!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Robert G ....l ip: 212.182.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam OSK Uniwersytet Jazdy! Miałem przyjemność uczestniczyć w jazdach doszkalających z instruktorem Dawidem. Uważam, że jest to świetny instruktor, którego każdemu polecam! Jazdy były przyjemnością, nawet wtedy, gdy wkradał się stres i pewne błędy. Jazdy z Dawidem oceniam bardzo dobrze - nawet wtedy, gdy pojawiały się błędy, Instruktor na bieżąco wyjaśniał wszystkie wątpliwości i korygował ewentualne błędy. Gratuluję anielskiej cierpliwości :D Cieszy mnie to, że każda jazda odbywała się jedną trasą. Dzięki temu, mogłem uczyć się w wielu różnych sytuacjach, a nie jednym, takim samym schemacie. Dziękuję bardzo dziewczynom z biura za ich zaangażowanie i elastyczność - zmiana godzin zajęć nigdy nie była problemem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip G ....w ip: 89.230.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawna organizacja, super atmosfera dzięki której jeszcze przyjemniej przygotowywało mi się do egzaminów państwowych. Bardzo dobrze pracowało mi się z panem Darkiem. Szczerze mogę polecić robienie kursu w Uniwersytecie :)))))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Rembisz

Natalia Rembisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłam przypadkiem beznadziejnym, ale z dużą dozą cierpliwości, wyrozumiałości i ciepła udało się uzyskać pozytywny wynik na egzaminie państwowym. Serdecznie polecam UJ, po zdanym egzaminie nie boję się wsiąść za kierownicę swojego samochodu bez instruktora, czuję się pewnie, bezpiecznie, chociaż w sercu duuużo pokory:) Dziewczyny w sekretariacie są mega miłe, życzliwe, żaden telefon nie pozostał bez odpowiedzi, wszystkie jazdy były cierpliwie ustalane pod codzienne obowiązki. Wielki ukłon w stronę moich dwóch instruktorów: Tomka, który dokonał niemożliwego i nauczył mnie jeździć, nauczył pokory, techniki, oraz Łukasza, który doszlifował moje umiejętności i nauczył tej pewności za kierownicą. Dziękuję wszystkim!!! ????????❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Zaworski

Maciek Zaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy! Wykłady w bardzo miłej atmosferze, kontakt z biurem bardzo prosty, zawsze mogłem dogadać odpowiadające mi godziny jazd oraz instruktorzy również nie wywierali presji i prowadzili jazdy w bardzo luźnej i dobrej atmosferze. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Piątek

Anna Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam Uniwersytet Jazdy. Kontakt z biurem super. Dziewczyny przeeemiłe, nigdy nie było problemu, zawsze dostosowały jazdy tak, abym to ja była zadowolona. Specjalne ukłony w stronę Dawida z którym miałam przyjemność jeździć ! To jemu zawdzięczam swój sukces. Uważam, że Dawid pomimo młodego wieku, to odpowiednia osoba na właściwym miejscu. Niejeden instruktor mógłby się wiele od niego nauczyć. Profesjonalne podejścia do kursanta, jasno przedstawione zasady panujące na jazdach. Wymagający, ale taki właśnie powinien być instruktor, opanowany, stanowczy a zarazem ze świetnym poczuciem humoru. Nie raz płakałam i to nie z własnych porażek, ale ze śmiechu???? Cierpliwy, wyrozumiały pomimo że potrafiłam zadać to samo pytanie milion razy aż do obrzydzenia (widać było że aż wychodzi z siebie) to zawsze jednak zachował spokój i po raz enty wytłumaczył ???? W chwilach zwątpienia, a takich było wiele, to on we mnie wierzył bardziej niż ja sama... Atmosfera świetna, każde jazdy to miło spędzony czas. Słowami nie da się opisać jak bardzo jestem wdzięczna że tarfiłam na tak cudownych ludzi jak Wy ???? Właściciel powinien być dumny z tak wykwalifikowanej załogi. Wybór Waszej szkoły był bardzo dobrą decyzją ! Dziękuję raz jeszcze ❤️❤️❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Sadowski

Adam Sadowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, zdałem wszystko za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu przez instruktora. Pozdrawiam Panie z biura i serdecznie polecam 11/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Teresa Orzechowska

Teresa Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Uniwersytet Jazdy! Jeżeli chcesz spędzić miły czas, jednocześnie ucząs się jak być przyszłym dobrym kierowcą, to to jest miejsce dla Ciebie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego ośrodka i z przebiegu całego kursu. Część teoretyczna bardzo ciekawie poprowadzona, w przyjemnej i sprzyjającej nauce atmosferze. Część praktyczna równie przyjemna, z doświadczonymi i kompetentnymi instruktorami. Osobiście mogę polecić instruktora Dawida, ale uważam, że każdy instruktor w tym OSK jest godny polecenia. Cały zespół jest cudowny, tak jak dziewczyny z biura! Zawsze można do nich zadzwonić, jeżeli jest jakiś problem, a one szybko i sprawnie go rozwiążą. Opiekują się każdym kursantem i są ogromnym wsparciem dla każdego! Podczas kursu można przeżyć wspaniały czas, za którym będzie się tęskniło po zdaniu egzaminu! POLECAM KAŻDEMU!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Wolska

Aleksandra Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy, wspaniali i pomocni pracownicy. Cały kurs przebiegał w przyjaznej atmosferze, a instruktor Łukasz D. wykonał świetną pracę przy nauce jazdy oraz dawał cenne wskazówki. Jazdy odbywały się również w miłej atmosferze. Przychodząc do szkoły byłam zestresowana robieniem prawa jazdy oraz bałam się na myśl prowadzenia auta. Dzisiaj ze spokojem wsiadam za kierownicę, a dużą rolę tutaj odegrała właśnie świetna załoga z Uniwersytetu Jazdy :) Będę bardzo miło wspominać ten czas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Grochal

Weronika Grochal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam OSK Uniwersytet Jazdy w Lublinie. Jestem zadowolona z przebiegu całego kursu. Ciekawie i rzetelnie przeprowadzone wykłady. Instruktorzy solidnie i w miłej atmosferze przygotowują młodego kierowcę. Panie z biura bardzo sympatyczne, nie ma najmniejszego problemu z ustalaniem godzin jazd, nawet jeśli jest taka potrzeba z dnia na dzień. Stan samochodów bez zarzutów. Wielu moich znajomych odbyło kurs w tej szkole z wielką przyjemnością, więc w moim przypadku nie mogło być inaczej. Serdecznie polecam, wszystko na plus!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Podgórski

Kamil Podgórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Uniwersytet Jazdy! Cały kurs przebiegł bez problemu. Dziewczyny w biurze bardzo życzliwe i można było z nimi załatwić wszystko bez problemu. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, pan Cezary, który był moim instruktorem był bardzo cierpliwy i tłumaczył wszystko na spokojnie. Jeszcze raz polecam! Pełen profesjonalizm. Zdane oczywiście ZA PIERWSZYM!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuza Gryz

Zuza Gryz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Uniwersytet Jazdy! W szkole super atmosfera, dziewczyny w biurze pomocne, na jazdach zawsze wszystko spokojnie tłumaczone. Jeździłam z Tomkiem i Cezarym, obaj instruktorzy super, bardzo cierpliwi i wyrozumiali. Super praca, wsparcie i wiara pozwoliły mi na zdanie za 1szym. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Martyna

Grzesiek Martyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo przyjemna nauka jazdy, instruktor bardzo zaangażowany i da się fajnie spędzić czas bez żadnej presji i strachu. Obsługa w biurze znakomita miło i sprawnie można się dogadać wszystko szybko i bez problemów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Malinowska

Weronika Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie!! Dziewczyny z bióra zawsze miłe i pomocne. CIekawe wykłady, na których panowała fajna atmosfera, aż szkoda było kończyć. Jazdy to sama przyjemność. Polecam serdecznie p. Cezarego, który ma świetne podejście, jest cierpliwy, profesjonalny, z pewnością wyszkoli każdego na super kierowcę, a także nauczy jak bezpiecznie jeździć w prywatnym życiu. Bardzo polecam tu przyjść, najlepszy wybór!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ....k ip: 89.64.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Śmiało stwierdzam, że Uniwersytet Jazdy to był najlepszy wybór pod słońcem. W szkole jest luźna i rodzinna atmosfera. Zero stresu. Panie z biura bardzo pomocne i życzliwe. Swoboda w ustalaniu terminów jazd. Zajęcia z teorii były świetnie poprowadzone. Merytorycznie i bez nudy. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, bez stresu. Instruktorzy zaangażowani w 100%. Zdałam za pierwszym razem ;) Szczególnie polecam jazdy z Kingą i Łukaszem D., za którymi zwyczajnie będę tęsknić <3 Daję 5 gwiazdek, ale gdybym mogła dałabym 10!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alina Buchynska

Alina Buchynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Udało się zdać ZA PIERWSZYM ,no bo z instruktorem Marcinem nie mogło być inaczej. Bardzo przyjemna atmosfera i na teorii i na praktyce. Dziewczyny z biura są zawsze uśmiechnięte i podnisą nastrój na cały dzień. No i bardzo dziękuję instruktorowi Marcinu za jego cierpliwość i profesjonalizm, jeźdźiłam bez nerwów i stresów i zawsze z dobrym nastrojem. Chcesz dobrze jeżdźić? - No to lepiej niż w „ Uniwersytet Jazdy” żadna szkoła nie nauczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tommy Block

Tommy Block
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przychodząc do szkoły jazdy w styczniu nie spodziewałem się tak konkretnej i dobrej roboty. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione i nieraz byłem pozytywnie zaskoczony postawą dziewczyn w biurze czy instruktora Dawida, który nie tylko nauczył mnie jeździć ale i zapewnił tak dobrą atmosferę, że na każde kolejne jazdy czekałem z niecierpliwością. Pozbyłem się stresu oraz nabrałem pewności siebie za kierownicą dzięki jego cennym uwagom. To wszystko złożyło się na wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem, czego bez dobrego przygotowania w Uniwersytecie Jazdy bym nie zrobił.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub D ........i ip: 89.66.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę. Luźna atmosfera, bardzo dobry i łatwy kontakt z dziewczynami z biura. Ciekawe, nieprzynudzające wykłady. Duża swoboda jeśli chodzi o dopasowanie grafiku jazd. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Gratuluję cierpliwości instruktorowi. Kilka lat się zabierałem do zrobienia prawa jazdy, zdecydowanie nie żałuję i myślę że w bardzo dużej mierze to szkoła przyczyniła się do tego ze poszło szybciej i łatwiej niż się spodziewałem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Celińska

Barbara Celińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Uniwersytet Jazdy. To była rewelacyjna przygoda. Instruktorzy na kursie podchodzili do mnie z indywidualnym podejściem i szacunkiem. Bardzo dużo się nauczyłam, a każda jazda to był zastrzyk doświadczenia i konkretnej wiedzy. Dziękuję szczególnie Czarkowi, Dawidowi, Łukaszowi oraz Kindze, którzy wierzyli we mnie i mnie dopingowali podczas jazd. Dziękuję też dziewczynom z sekretariatu. Każdemu jestem niezmiernie wdzięczna. Pokochałam jazdę samochodem, chociaż początkowo w to nie wierzyłam, że kiedykolwiek zostanę kierowcą. Każdego kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z samochodem zachęcam do zapisania się do Uniwersytetu jazdy. Nie pożałujecie! Uniwersytet Jazdy cechuje przede wszystkim profesjonalizm, konkret, dobra, życzliwa atmosfera i gwarancja zdania prawka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia W ...........a ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili ludzie, którzy chętnie wszystko wytłumaczą a także pomogą. Naprawde miła atmosfera, serdecznie polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jasiek Smaga

Jasiek Smaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedna z najlepszych jak nie najlepsza szkoła jazdy w Lublinie. Nauczyciele jak i Panie z biura bardzo sympatyczni. Wszystko jest bardzo szybko załatwiane. Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne przeprowadzone na najwyższym poziomie. Nastawienie instruktorów jest super. Nie naciskają, są spokojni i wyrozumiali. Szczerze polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Grzesiuk

Kinga Grzesiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uniwersytet Jazdy to najlepsza szkoła jaką znam. Panuje przemiła atmosfera, dziewczyny z biura są po prostu najukochańsze! W każdej sytuacji potrafiły pomoc i znaleźć rozwiązanie na każdą sytuację. Na jazdach również było miło. Chciałabym podziękować mojemu instruktorowi Dawidowi, za to, że miał do mnie ogromną cierpliwość, bo ciężko ze mną bywało. Mimo to nie poddał się. Łukaszowi W. i Czarkowi, z którymi miałam doszkalające również chciałam bardzo podziękować. Dawali cenne wskazówki. Instruktorzy mają profesjonalne podejście do kursanta. Wykłady u Łukasza były bardzo ciekawe. Chcecie stać się bezpiecznymi kierowcami? Przyjdźcie do Uniwersytetu Jazdy a na pewno nie pożałujecie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Golec

Karolina Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uniwersytet to najlepsza szkoła w Lublinie, dziewczyny w biurze są przemiłe, potrafią w każdej sytuacji pomóc, najlepszy instruktor to oczywiście Łukasz D. który jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Polecam z całego serduszka tą szkołę jazdy♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper W .....k ip: 178.235.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam, kurs przebiegł w na wysokim poziomie co sprawiło, że egzamin państwowy został zdany za pierwszym razem. Kontakt z biurem łatwy i przyjemny. Jak najbardziej Polecam Uniwersytet Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Sławacka

Amelia Sławacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Lublinie! Świetna atmosfera i fantastyczna ekipa. Szczególnie polecam instruktora Łukasza W. z którym nawet najtrudniejszych rzeczy da się nauczyć ekspresowo, w miłej i luźnej atmosferze. Dziewczyny z biura są przemiłe, pomocne i we wszystkim potrafią doradzić. Dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu i polecam każdemu OSK Uniwersytet Jazdy! ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak