Liczba odwiedzin: 13394 Jesteś właścicielem tej szkoły?

"U Sławka" - Nauka Jazdy. Ubezpieczenia

  334 opinie w tym 259 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.10.2020

Łukasz Nagrodzki

Łukasz Nagrodzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.09.2020

Mateusz Kielczyk

Mateusz Kielczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera oraz dobre przygotowanie do jazdy polecam serdecznie każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.09.2020

Justyna Świętochowska

Justyna Świętochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie do kursanta:) bardzo mila atmosfera :) polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2020

Natalka Boguszewska

Natalka Boguszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole nauki jazdy ,,U Slawka,, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, potrafi wytłumaczyć wszystko nie wydziera się .. z tak fachowym podejście udało mi się zdać za pierwszym razem ♥️ Polecam z całego serduszka Pana Sławka

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Miłosz Rychta

Miłosz Rychta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, i dobre szkolenie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.09.2020

Dawid Ołdak

Dawid Ołdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie oraz miła atmosfera polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.08.2020

Kinga Rosłon

Kinga Rosłon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Pan Piotr jest świetnym instruktorem. Polecam wszystkim zainteresowanym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2020

Paweł Murawski

Paweł Murawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Szkoła polecam wszystko idealnie przerowadzona Nauka polecam wszystkim !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Joanna Antoniak

Joanna Antoniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna i sympatyczna atmosfera podczas nauki jazdy, Pan Sławek praz Pan Leszek są wspaniałymi nauczycielami, podchodzą ze spokojem i wyjaśniają rzeczy które sprawiają problem do momentu perfekcyjnego opanowania. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2020

Radosław Godlewski

Radosław Godlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Paweł Ołdak

Paweł Ołdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w całym kraju. Miła atmosfera, wszystko zrobione profesjonalnie. Wytłumaczone prosto, łatwo, przyjemnie i bardzo dobrze. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2020

Jakub Bednarski

Jakub Bednarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminów, pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Przemek Grzeszek

Przemek Grzeszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szybkie, i przede wszystkim profesjonalne przygotowanie dzięki czemu egzaminy wszystkie zdane za pierwszym! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Adam Łoś

Adam Łoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.02.2020

Lidka Pielach

Lidka Pielach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazd, nie ma się do czego przyczepić, polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Angelika Grondwald

Angelika Grondwald
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów, prawo jazdy zrobione w trybie ekspresowym! A dzięki wspaniałemu podejściu instruktorów zdane za pierwszym. Z całego serca polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Krystian Skołożyński

Krystian Skołożyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Martyna Poniewierska

Martyna Poniewierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, profesjonalny instruktor p. Piotr, sympatyczny p. Sławek. Polecam z całego serca!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Jakub Kalinowski

Jakub Kalinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów. Samochody w bardzo dobrym stanie technicznym, nie ma do czego się przyczepić :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Weronika Ludwiniak

Weronika Ludwiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka! !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Paulina Sujc

Paulina Sujc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę! Miła atmosfera, dobre podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Jarosław Paź

Jarosław Paź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Karolina Mroczek

Karolina Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2019

Patryk Tarsalewski

Patryk Tarsalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole nauki jazdy u Sławka bardzo miła atmosfera profesjolane podejście do kursanta polecam z całego serca !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Mateusz Osiński

Mateusz Osiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco! Super atmosfera i znakomite przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Justyna Milik

Justyna Milik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam jestem zadowolona z kursu u Sławka i chciałabym pochwalić dobra robotę instruktora Pana Piotra Nagrodzki za przygotowanie Mnie do egzaminu który zdałam za 1 razem na ul. Odlewniczej . Polecam wszystkim tą szkołę jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Julia Kamińska

Julia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Jazdy w miłej atmosferze, świetnie przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Hania Pogodzińska

Hania Pogodzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Podejście indywidualne, świetne wykłady, jazdy w miłej atmosferze. Zdałam za pierwszym razem, bez ani jednej godziny doszkalającej. Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Michał Borowiecki

Michał Borowiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie! Miła armosfera, wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2019

Paula Perzanowska

Paula Perzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak