"U Sławka" - Nauka Jazdy. Ubezpieczenia

 403 opinie w tym 310 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

"U Sławka" - Nauka Jazdy. Ubezpieczenia
ul. Lipińska 34A lok. 42
05-200 Wołomin

Kontakt

Opis

Przyjdź i sprawdź. Kto przygotuje Cię lepiej do egzaminu państwowego niż osoba, która przeszła szkolenie i ukończyła kurs na egzaminatora. Znamy zasady egzaminu państwowego, zakres i kryteria oceny zadań egzaminacyjnych, które postaramy się przekazać podczas szkolenia. Nasza wiedza - to twoja pewność że będziesz dobrze przygotowany/na do egzaminu.
Hyundai i 20, Szkolimy Skodą Fabia!
Ośrodek Szkolenia Kierowców U Sławka istnieje od 2006 roku. Wykształciliśmy setki kierowców w różnym wieku i o zróżnicowanych predyspozycjach do kierowania pojazdami. Nasza cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do kursantów gwarantują zdobywanie wiedzy, umiejętności i nawyków, które zaowocują w przyszłości dobrą i bezpieczną jazdą.
Największym atutem naszego ośrodka jest młoda, energiczna i wykwalifikowana kadra instruktorów – wykładowców. Dążymy do tego, aby nasi kursanci mieli pełną satysfakcję z wyboru naszej szkoły jazdy. Szkolimy skutecznie i bezstresowo, dostosowujemy metody nauczania do indywidualnych możliwości kursanta. Jesteśmy otwarci na wszelkie Państwa uwagi i propozycje.
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Stanisława Moniuszki 1 (róg Piłsudskiego), 05-270 Marki

tel: 665729222

Marki

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Romet Z-125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2500 zł

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna Z .................. ip: 5.173.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na prawo jazdy kategorii B realizowałam pod opieką instruktora - Panią Wiolettą która jest profesjonalistką w każdym calu - cierpliwie tłumaczyła niuanse przepisów ruchu drogowego, przekazywała cenne rady i uczyła, jak wykorzystać je w praktyce. Drugim instruktorem z którym realizowałam jazdy to Pan Sławek , który również wykazał się ogromną wiedzą i cierpliwością, co pozwoliło mi na sprawne zdanie egzaminu państwowego :) Świetna współpraca, fenomenalny kontakt oraz niesamowite nastawienie do ucznia. Od pierwszej lekcji było widać doświadczenie w uczeniu Pana Sławka. Nie miałam ani jednej nieprzyjemnej sytuacji. Najlepsza szkoła jazdy w Wołominie. Polecam każdemu ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna J .......... ip: 94.254.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, przyjemna atmosfera i doskonałe przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kolczyński

Michał Kolczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę U Sławka. Profesjonalne podejście do każdego kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Mazur

Jakub Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Pasieka

Kamil Pasieka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę że tutaj trafiłem, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Nina K ......k ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy "U SŁAWKA" profesjonalne podejście, bez stresu, przyjemna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzia Golecka

Zuzia Golecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła do nauki jazdy. Genialni instruktorzy i bardzo przyjemna atmosfera. Rzetelne przygotowania do egzaminu państwowego (Ps. zdane za pierwszym razem). Naprawdę Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Rokomarokoo Roko

Rokomarokoo Roko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie przebiegło pomyślnie, wiedzą i praktyka nie oceniona, poprostu na najwyższym poziomie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Marecki

Mateusz Marecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs prawa jazdy kat A. Bardzo dobre przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olga Kubuj

Olga Kubuj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Porządna szkoła, fajna atmosfera :) Właściciel Sławomir dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego zwraca uwagę na każde błędy kursanta korygując je dzięki czemu zdałam za pierwszym razem ❤️ Polecam szkołę jazdy ,,U SŁAWKA" jak ktoś dobrze słucha i stosuje się do poleceń instruktora zda napewno.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Stupak

Jakub Stupak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, która dobrze przygotuje do egzaminów państwowych.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Kacper Bielecki

Kacper Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła. Dużo sie nauczyłem podczas jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Христина Юрах

Христина Юрах
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Z całego serca dziękuje Panu Sławku za profesjonalne podejście, dzięki czemu udało się z pierwszego razu zaliczyć egzamin państwowy. POLECAM WSZYSTKIM????❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Domcia Kosicka

Domcia Kosicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, instruktor wkłada bardzo dużo pracy aby nauka była przydatna i sprawiała przyjemność. Dzięki wspólnej pracy egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jestem bardzo wdzięczna Panu Sławkowi za jego wkład.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Patrycja Joanna

Patrycja Joanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo , ale to bardzo z całego serca polecam naukę jazdy u P.Sławka ! Wszystko omawiane szczegółowo na zajęciach , bez stresu . Polecam bardzo instruktora Andrzeja ! Bardzo staranny i bezstresowy , wiele nauczy ! Nauka Jazdy u P.Sławka jest sprawdzona i warto z niej korzystać . ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja M .....s ip: 94.254.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy U SŁAWKA, podczas jazd panuje przyjemna atmosfera, jest możliwość zdawania samochodem którym się uczymy co bardzo ułatwia i dodaje pewności na egzaminie praktycznym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Magda S .......k ip: 185.186.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM " OSK U SŁAWKA"!!!!!. A w szczególności instruktora Sławka. Jest najlepszym instruktorem na którego mogłam natrafić nawet był wstanie i mnie nauczyć bezpiecznej jazdy !!!! za co bardzo jestem mu wdzięczna. Nie ma problemu z ustawieniem pod siebie grafiku co do jazd, ceny też są konkurencyjne w stosunku do innych ośrodków. Więc z czystym sumieniem POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Konrad R ...... ip: 5.173.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i całej nauki jazdy! Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Turowski

Sebastian Turowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy U SŁAWKA, bardzo profesjonalne podejście do kursanta, super atmosfera podczas jazd, świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Moim zdaniem jest to najlepsza szkoła jaką można wybrać!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anastazja S ....h ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam, wszystko zdane za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Izabela L Lis ip: 31.61.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy u Sławka, gdyż jest osobą która fachowo przekazuje swoją wiedzę podopiecznym. Jazdy u niego charakteryzują się niestresowoscią. Po jego wykładach egzaminy wyszły mi znakomicie, teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Naukę traktowałam jako przygodę, która szybko zakończyła się wynikiem pozytywnym. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta D ........z ip: 188.146.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Tlaga

Magda Tlaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Sławek to instruktor z powołania, dla którego szczególne podziękowania za rzetelnie przekazaną wiedzę merytoryczną, umiejętności i cenne wskazówki oraz życzliwość, cierpliwość i zaangażowanie. Od samego początku potrafił stworzyć swobodną i bezpieczną przestrzeń do nauki, co sprawiało, że chętnie przychodziłam na kolejne jazdy, dużo z nich wynosiłam, a stres znikał. Dba zarówno o umiejętności, jak i samopoczucie kursanta. Zapisując się na kurs nigdy nie myślałam, że będę go tak dobrze wspominać.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paulina W .......o ip: 31.0.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście, super instruktorzy! Szczególnie polecam Sławka i Andrzeja ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Woźniak

Paweł Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Weronika P ......a ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Profesjonalni instruktorzy, którzy dobrze przygotowują do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Filip N .....i ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Świetne wszkolenie, przyzwoita cena za kurs, miła atmosfera. Polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Wysocki

Damian Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Justyna

Marta Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Podziękowania dla instruktora, Pana Piotra, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem. ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Szymański

Jakub Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście, dobra atmosfera. Gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak