"U Sławka" - Nauka Jazdy. Ubezpieczenia

 378 opinii w tym 295 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

"U Sławka" - Nauka Jazdy. Ubezpieczenia
ul. Lipińska 34A lok. 42
05-200 Wołomin

Kontakt

Opis

Przyjdź i sprawdź. Kto przygotuje Cię lepiej do egzaminu państwowego niż osoba, która przeszła szkolenie i ukończyła kurs na egzaminatora. Znamy zasady egzaminu państwowego, zakres i kryteria oceny zadań egzaminacyjnych, które postaramy się przekazać podczas szkolenia. Nasza wiedza - to twoja pewność że będziesz dobrze przygotowany/na do egzaminu.
Hyundai i 20, Szkolimy Skodą Fabia!
Ośrodek Szkolenia Kierowców U Sławka istnieje od 2006 roku. Wykształciliśmy setki kierowców w różnym wieku i o zróżnicowanych predyspozycjach do kierowania pojazdami. Nasza cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do kursantów gwarantują zdobywanie wiedzy, umiejętności i nawyków, które zaowocują w przyszłości dobrą i bezpieczną jazdą.
Największym atutem naszego ośrodka jest młoda, energiczna i wykwalifikowana kadra instruktorów – wykładowców. Dążymy do tego, aby nasi kursanci mieli pełną satysfakcję z wyboru naszej szkoły jazdy. Szkolimy skutecznie i bezstresowo, dostosowujemy metody nauczania do indywidualnych możliwości kursanta. Jesteśmy otwarci na wszelkie Państwa uwagi i propozycje.
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Stanisława Moniuszki 1 (róg Piłsudskiego), 05-270 Marki

tel: 665729222

Marki

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Romet Z-125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1700 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet ZK 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Lipińska 34A lok. 42

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Weronika P ......a ip: 109.95.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Profesjonalni instruktorzy, którzy dobrze przygotowują do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Filip N .....i ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Świetne wszkolenie, przyzwoita cena za kurs, miła atmosfera. Polecam każdemu kto chce zdać prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Wysocki

Damian Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Justyna

Marta Justyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Podziękowania dla instruktora, Pana Piotra, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem. ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Szymański

Jakub Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście, dobra atmosfera. Gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karol Rogalski

Karol Rogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Godna polecenia szkoła nauki jazdy! Po długo letniej przerwie w robieniu prawa jazdy zabrałem się znowu za naukę 'u Sławka' zdałem za pierwszym podejściem! Dziękuję i pozdrawiam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lydia Koziorynski

Lydia Koziorynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Praktyka zdana bez żadnych jazd doszkalających! Podziękowania dla Pana Piotra, najlepszy instruktor, super przygotowanie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Krzyzewska

Patrycja Krzyzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na świecie.! Zdanie oczywiście bo nie mogło być inaczej. Instruktorzy świetni bardo dobrze tłumaczą krok po kroku. Szkoła godna polecenia. Pozdrawiam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewelina U .......a ip: 188.146.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ze Sławkiem przełamałam swoje strachy i nauczyłam się solidnych podstaw jazdy. Zdałam za drugim podejściem. Dziękuję i polecam ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Asia Wróbel

Asia Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne. Kurs zrealizowany bardzo szybko. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Artur Arcik Jabłoński

Artur Arcik Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołe u Sławka.Bardzo miła atmosfera doskonałe podejście.Egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Markowska

Zuzanna Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i przede wszystkim do bezpiecznej jazdy. Godziny jazd i wykładów są elastyczne, więc każdy znajdzie coś dla siebie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lilianna Michalska

Lilianna Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Nauka jazdy w tej szkole przekroczyła moje oczekiwania. Dziękuję za ogromne wsparcie, elastyczność w ustalaniu terminów, jasne, cierpliwe i motywujące wskazówki. Ćwiczyłam bez stresu w świetnej atmosferze pełnej wsparcia, poczucia humoru i uważności na moje potrzeby.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Wójcik

Mikołaj Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre i profesjonalne podejście do kursantów. Jazdy i wykłady na bardzo fajnym poziomie. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Viera Kapushak

Viera Kapushak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca !! Instruktor pan Sławek prawdziwy profesjonalista, dzieki któremu zdałam egzamin i nauczyłam się dobrze i bezpiecznie jeździć. "U Sławka " to najlepsza szkoła w okolicy .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pawel Bonislawski

Pawel Bonislawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem,rewelacja.Polecam każdemu co chce szybko zdać prawo jazdy☺

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zosia Frelich-Bonisławska

Zosia Frelich-Bonisławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super perfekcyjna nauka jazdy, egzamin zdałam za 1 razem, elastyczne godziny. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jarosław T ....h ip: 89.68.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super profesjonalna kadra. Specjaliści. Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jaroslaw Trzoch

Jaroslaw Trzoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna kadra szkoleniowa. Elastyczne terminy. Polecam wszystkim.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Laskowski

Michał Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy. Profesjonalne szkolenie, dobrzy instruktorzy, auta w świetnym stanie i szczegółowe wykłady. Zdałem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Milena Stokowska

Milena Stokowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, fajni instruktorzy którzy dobrze uczą. Wszystko jak należy, szybko i dobrze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Szczęsny

Paweł Szczęsny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie Polecam. Wszystko szybko i sprawnie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Bartek Bajkowski

Bartek Bajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs bardzo kompletny, dużo wiedzy oraz cennych uwag od instruktorów, super atmosfera i egzamin zdany za 1 razem.Naprawdę serdecznie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bajkowski

Mateusz Bajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera podczas jazd, profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobre sposoby przekazania wiedzy. Polecam z czystym sumieniem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Zyśk

Alicja Zyśk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, bardzo cenne uwagi od instruktorów duża wiedza i miła atmosfera serdecznie polecam !!!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Seń

Marcin Seń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę jazdy:) miła atmosfera i zdane za pierwszym podejściem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Denkiewicz

Ola Denkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, mili instruktorzy, swobodna atmosfera, bardzo dobre metody nauczania. Super szkoła jazdy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Świętochowska

Paulina Świętochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę super atmosfera i świetni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid T .........i ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę mili ludzie a jeszcze lepsi instruktorzy bardzo dobre podejście do kursantów mi pomogli na tyle że prawo jazdy zrobiłem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Aneczka

Anna Aneczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z ręką na sercu mogę polecić szkołę jazdy U Sławka . Bardzo miła atmosfera instruktorzy bardzo profesjonalnie podchodzą do szkolenia bardzo dobre metody nauczania. Bardzo dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak