Liczba odwiedzin: 20504 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SZYBKA BEZPIECZNA JAZDA

  290 opinii w tym 234 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2020

Magdalena Wielikanow

Magdalena Wielikanow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę Pana Adama bo dzięki niemu zdałam moje upragnione prawo jazdy !!! Uczyłam się w innej szkole ale to dzięki Panu Adamowi zdałam.Podejście jako nauczyciela pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczny i pełen wyrozumiałości a do tego punktualny i rzetelny w swoim działaniu!!!! polecam!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2020

Dawid Szafulski

Dawid Szafulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , profesjonalne podejście , dobra atmosfera .Pan Adam zawsze punktualny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Agnieszka Skowronska

Agnieszka Skowronska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, Pan Adam miły i profesjonalny instruktor, bardzo dobrze tłumaczy, Zdałam za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2020

Alicja Sulima

Alicja Sulima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe Szybka Bezpieczna Jazda. Wykłady prowadzone na wysokim poziomie, część praktyczna z panem Przemkiem, najlepszy instruktor, bardzo dobrze tlumaczy prawko zdałam za pierwszym razem bez najmniejszych problemow.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Patrycja Mośko

Patrycja Mośko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, zdane za pierwszym razem przy 30 godzinach nauki, profesjonalne podejście!!! Spokojna nauka, wszystko tłumaczone. Mili instruktorzy, Pan Adam i Przemek, lepiej nie można trafić.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2020

Nikola Grzywacz

Nikola Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Profesjonalne podejście, możliwość dojazdu do kursanta do innej miejscowości, sympatyczna i luźna otmosfera. Pan Adam zawsze punktualny, wyrozumiały, cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Nikodem Pieczara

Nikodem Pieczara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Patrząc na inne "TOPOWE" szkoły jazdy i to jak poruszają się na drogach, z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Pan Adam wraz z Przemkiem wręcz wymiatają jako instruktorzy. Wytłumaczą co się zrobiło źle, jeżeli będzie taka potrzeba, pokażą jak efektywnie parkować, poruszać się dynamicznie na drodze, nie odstając od innych pojazdów, pokażą na co zwracać uwagę podczas jazdy przez różne uliczki itp. Przed samym egzaminem nie idzie odczuć żadnego stresu, co przekłada się to na pewniejszy pozytywny efekt końcowy z jazdy. Po 5 godzinach człowiek czuje się, jakby prowadził auto od lat, także, nie zastanawiać się i zapisywać do tych Panów! Pozdrawiam przyszłych zdających i do zobaczenia na drodze :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Kuba Skwara

Kuba Skwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy, kurs odbył się szybko i sprawnie, możliwość jazdy praktycznie codziennie, miła atmosfera na lekcjach teoretycznych jak i praktycznych

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.01.2020

Iwona Olszak-Wałecka

Iwona Olszak-Wałecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę. Doskonale przygotowuje do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny, miły i cierpliwy- nawet tłumacząc to samo kilkanaście razy. Indywidualnie podchodzący do potrzeb kursanta. Dziękuję za przekazaną wiedzę i rady na przyszłość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Karolina Matuszak

Karolina Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Profesjonalne podejście, luźna atmosfera, Pan Adam sympatyczny i wyrozumiały.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2019

Kasia Mańkowska

Kasia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Miła atmosfera, punktualność. Pan Adam bardzo wyrozumiały sympatyczny, profesjonalnie podchodzi do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Klaudia Tomaszewska

Klaudia Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Ciekawie i w zrozumiały sposób prowadzone wykłady, dobra atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Zuzia Bilska

Zuzia Bilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Adam zawsze punktualny ,profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta, luźna atmosfera i super wykłady,z których można dużo wynieść.Polecam w 100%!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2019

Sylwia Tomaszewska

Sylwia Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim serdecznie polecam, pana Adama Krupopa, instruktor z powołania, bardzo dobrze tłumaczy, i jest bardzo dokładny, punktualny i zawsze znajdzie czas:) Dzięki Panu Adamowi, nauczyłam się pewnie , dynamicznie i bezpiecznie jeździć.Instruktor z powołania, oprócz tego bardzo miła atmosfera w czasie nauki, oraz sumienność:) Dziękuję Panie Adamie:) pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Oliwia Krysińska

Oliwia Krysińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady,punktualność, pan Adam bardzo sympatyczny i profesjonalny

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Grześ Dolata

Grześ Dolata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo miła,luźna atmosfera. Pan Adam bardzo wyrozumiały i dobrze tłumaczący instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2019

Krystian Pikuła

Krystian Pikuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ,,Szybka Bezpieczna Jazda" . Po nie zdanym egzaminie i 3 latach przerwy, zdecydowałem się wykupić jazdy u Pana Adama. Instruktor bardzo dobrze tłumaczy ,jest punktualny i dyspozycyjny (można szybko ukończyć kurs). Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze. Egzamin zdany za drugim razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Ola Staśkiewicz

Ola Staśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Szybka Bezpieczna Jazda w 100%! Doskonałe przygotowanie do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny. Indywidualnie podchodzący do potrzeb kursantów. Wykłady prowadzone w ciekawy i konkretny sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.09.2019

Norbert Przystałowski

Norbert Przystałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy ,,Szybka Bezpieczna Jazda" jest warta polecenia. Miałem przyjemność współpracować z panem Adamem, który świetnie przygotował mnie pod względem teoretycznym oraz z panem Przemysławem, który doskonale przekazał mi wiedzę na temat prowadzenia pojazdu i poruszania się nim po drodze. Zarówno jeden jak i drugi instruktor są bardzo sympatycznymi ludźmi i doświadczonymi kierowcami.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2019

Anna Grygorowicz

Anna Grygorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z ogromną przyjemnością polecam Pana Adama i jego szkołę. Pełen profesjonalizm, do każdego kursanta podchodzi indywidualnie. Szybki kurs w mega miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2019

Andrea Pawełczyk

Andrea Pawełczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor był bardzo pomocny, zawsze ze spokojem odpowiadał na wszystkie moje pytania. Jazdy były przyjemne, bez stresu. Zawsze punktualnie zaczynałam jazdy, zgodnie z ustaloną godziną.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2019

Krzysztof Berchert

Krzysztof Berchert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście Pana Adama do kursantów, duża wiedza w zakresie zasad ruchu drogowego oraz wskazówek przydatnych podczas egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Dawid Sienkiewicz

Dawid Sienkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo miła,luźna atmosfera. Pan Adam bardzo wyrozumiały i dobrze tłumaczący instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Anna Pałubińska

Anna Pałubińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera. Pan Przemek bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor, wszystko świetnie tlumaczy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2019

Małgorzata Ladorucka

Małgorzata Ladorucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Adam, super instruktor. Cierpliwy z poczuciem humoru. Zawsze punktualny. Godziny dopasowane pod kursanta. Jestem naprawdę zadowolona i polecam każdemu, tak powinien przebiegać kurs. Szybko i sprawnie, !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2019

Paulina Szczygieł

Paulina Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z calego serducha... Pan Adam nie oceniony????????instruktor z powolania.. Zawsze na czas szybko sprawnie... Podejście do kursanta super. Jazda bez " napiny" wszystko na spokojnie.. Uwielbialam z nim jezdzic????????polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.07.2019

Natalia Katolik

Natalia Katolik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bardzo przyjazna. Pan Adam - świetny, nie mam nic do zarzucenia, bardzo wspierający. Serdecznie polecam ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2019

Martyna Czapiewska

Martyna Czapiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko jazdy zdane za pierwszym razem. Mogłam jeździć zawsze kiedy mi pasowało - nawet codziennie. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Ewa Żukowska

Ewa Żukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Podejście profesjonalne, atmosfera na zajęciach teoretycznych super. U Pana Adama nawet blondynki zdają za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Kacper Majchrzak

Kacper Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prowadzony na wysokim poziomie. Atmosfera bardzo miła i życzliwa. Wykłady prowadzone były w sposób prosty i zrozumiały dzięki czemu każdy zrozumiał sytuacje w jakich mógłby się w przyszłości znaleźć. Godziny były bardzo elastyczne dzięki czemu to ja decydowałem kiedy mogę jeździć. Profesjonalizm instruktora oraz świetne podejście do ucznia zagwarantowały mi pewność siebie na drodze oraz umiejetność poruszania się w ruchu drogowym. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak