Liczba odwiedzin: 21360 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SZYBKA BEZPIECZNA JAZDA

  301 opinii w tym 245 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.11.2020

Damian Błaziak

Damian Błaziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Koszalinie. Wspaniałe podejście do kursanta, wszystko bylo dokładnie tłumaczone. Widac ze instruktorzy podchodzą profesjonalnie i z pasja do pracy. Mogę szczerze polecic tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Diana Brzozowska

Diana Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Na +. Pan Adam i Pan Przemek znają się na swojej pracy i umieją każdy błąd dobrze wytłumaczyć. Bez stresu na spokojnie. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2020

Michał Karepin

Michał Karepin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spokojna nauka, wszystko tłumaczone. Zdane za pierwszym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Cezary Sulewski

Cezary Sulewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, fajna atmosfera, ciekawe wykłady z panem Adamem i super poprowadzone jazdy z panem Przemkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Piotr Kabziński

Piotr Kabziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z Panem Przemkiem, który dzięki swojemu doświadczeniu potrafi zaje*** nauczyć każdego. Polecam również wykłady z Panem Krupopem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2020

Maciek Krzyżanowski

Maciek Krzyżanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawie wszystkie godziny wyjeździłem z Panem Adamem, to właśnie dzięki Panu udało mi się zdać. Zawsze znalazł sposób i czas, żeby dopasować grafik do kursanta, no i zawsze był punktualny. Jeżeli trzeba było to zwracał uwagę i przećwiczył słabe ogniwo. Zawsze był miły i dawał nadzieję, gdy nie wszystko wychodziło tak jak chciałem. Polecam kurs u Pana Krupopa.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Rafał Żyluk

Rafał Żyluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przeprowadzane jazdy. Zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.09.2020

Lucyna Nowakowska

Lucyna Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na medal, a pan Adam to urodzony instruktor , profesjonalny, rzetelny i bardzo cierpliwy przy tym tworzy super przyjazną atmosferę ,polecam z całego serca Nie jestem pierwszej młodości i większość nie dawała mi szans , a jednak Pan Adam mnie nauczył i naprawdę potrafię jeździć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2020

Miłosz Heda

Miłosz Heda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Wykłady ciekawe, praktyka daje dużo do myślenia. Brak ukrytych kosztów, ani naciągania na dodatkowe godziny jazdy. W tej szkole instruktorzy chcą doprowadzić swojego ucznia jak najszybciej do zdanego egzaminu państwowego. Nazwa "Szybka bezpieczna jazda" idealnie podpisuje się pod stylem jej nauki. Z czystym sumieniem polecam tą szkołę jak i oby dwóch instruktorów, Pana Adama i Pana Przemka.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.08.2020

Iza Wójciak

Iza Wójciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę nauki jazdy Pana Adama. Jest on zdecydowanie instruktorem z powołania i widać że luci to co robi. Ma zawsze indywidualne podejście do kursanta i potrafi przygotować do egzaminu. Zawsze bardzo punktualny i wyrozumiały. Cieszę się że trafiłam na tak dobrego nauczyciela i zarazem sympatycznego człowieka. Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.08.2020

Wiktoria Recław

Wiktoria Recław
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Adam jest bardzo dobrym instruktorem z powołania, moim zdaniem najlepszym w Koszalinie. Jest bardzo punktualny, ale również konsekwentny co skutkuje zdanym egzaminem. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2020

Magdalena Wielikanow

Magdalena Wielikanow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę Pana Adama bo dzięki niemu zdałam moje upragnione prawo jazdy !!! Uczyłam się w innej szkole ale to dzięki Panu Adamowi zdałam.Podejście jako nauczyciela pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczny i pełen wyrozumiałości a do tego punktualny i rzetelny w swoim działaniu!!!! polecam!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2020

Dawid Szafulski

Dawid Szafulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , profesjonalne podejście , dobra atmosfera .Pan Adam zawsze punktualny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Agnieszka Skowronska

Agnieszka Skowronska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, Pan Adam miły i profesjonalny instruktor, bardzo dobrze tłumaczy, Zdałam za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2020

Alicja Sulima

Alicja Sulima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe Szybka Bezpieczna Jazda. Wykłady prowadzone na wysokim poziomie, część praktyczna z panem Przemkiem, najlepszy instruktor, bardzo dobrze tlumaczy prawko zdałam za pierwszym razem bez najmniejszych problemow.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Patrycja Mośko

Patrycja Mośko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, zdane za pierwszym razem przy 30 godzinach nauki, profesjonalne podejście!!! Spokojna nauka, wszystko tłumaczone. Mili instruktorzy, Pan Adam i Przemek, lepiej nie można trafić.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2020

Nikola Grzywacz

Nikola Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Profesjonalne podejście, możliwość dojazdu do kursanta do innej miejscowości, sympatyczna i luźna otmosfera. Pan Adam zawsze punktualny, wyrozumiały, cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Nikodem Pieczara

Nikodem Pieczara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Patrząc na inne "TOPOWE" szkoły jazdy i to jak poruszają się na drogach, z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Pan Adam wraz z Przemkiem wręcz wymiatają jako instruktorzy. Wytłumaczą co się zrobiło źle, jeżeli będzie taka potrzeba, pokażą jak efektywnie parkować, poruszać się dynamicznie na drodze, nie odstając od innych pojazdów, pokażą na co zwracać uwagę podczas jazdy przez różne uliczki itp. Przed samym egzaminem nie idzie odczuć żadnego stresu, co przekłada się to na pewniejszy pozytywny efekt końcowy z jazdy. Po 5 godzinach człowiek czuje się, jakby prowadził auto od lat, także, nie zastanawiać się i zapisywać do tych Panów! Pozdrawiam przyszłych zdających i do zobaczenia na drodze :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Kuba Skwara

Kuba Skwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy, kurs odbył się szybko i sprawnie, możliwość jazdy praktycznie codziennie, miła atmosfera na lekcjach teoretycznych jak i praktycznych

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.01.2020

Iwona Olszak-Wałecka

Iwona Olszak-Wałecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę. Doskonale przygotowuje do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny, miły i cierpliwy- nawet tłumacząc to samo kilkanaście razy. Indywidualnie podchodzący do potrzeb kursanta. Dziękuję za przekazaną wiedzę i rady na przyszłość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Karolina Matuszak

Karolina Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Profesjonalne podejście, luźna atmosfera, Pan Adam sympatyczny i wyrozumiały.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2019

Kasia Mańkowska

Kasia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Miła atmosfera, punktualność. Pan Adam bardzo wyrozumiały sympatyczny, profesjonalnie podchodzi do kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Klaudia Tomaszewska

Klaudia Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Ciekawie i w zrozumiały sposób prowadzone wykłady, dobra atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Zuzia Bilska

Zuzia Bilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Adam zawsze punktualny ,profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta, luźna atmosfera i super wykłady,z których można dużo wynieść.Polecam w 100%!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2019

Sylwia Tomaszewska

Sylwia Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim serdecznie polecam, pana Adama Krupopa, instruktor z powołania, bardzo dobrze tłumaczy, i jest bardzo dokładny, punktualny i zawsze znajdzie czas:) Dzięki Panu Adamowi, nauczyłam się pewnie , dynamicznie i bezpiecznie jeździć.Instruktor z powołania, oprócz tego bardzo miła atmosfera w czasie nauki, oraz sumienność:) Dziękuję Panie Adamie:) pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Oliwia Krysińska

Oliwia Krysińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady,punktualność, pan Adam bardzo sympatyczny i profesjonalny

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Grześ Dolata

Grześ Dolata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo miła,luźna atmosfera. Pan Adam bardzo wyrozumiały i dobrze tłumaczący instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2019

Krystian Pikuła

Krystian Pikuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ,,Szybka Bezpieczna Jazda" . Po nie zdanym egzaminie i 3 latach przerwy, zdecydowałem się wykupić jazdy u Pana Adama. Instruktor bardzo dobrze tłumaczy ,jest punktualny i dyspozycyjny (można szybko ukończyć kurs). Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze. Egzamin zdany za drugim razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Ola Staśkiewicz

Ola Staśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Szybka Bezpieczna Jazda w 100%! Doskonałe przygotowanie do egzaminu. Pan Adam zawsze punktualny. Indywidualnie podchodzący do potrzeb kursantów. Wykłady prowadzone w ciekawy i konkretny sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.09.2019

Norbert Przystałowski

Norbert Przystałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy ,,Szybka Bezpieczna Jazda" jest warta polecenia. Miałem przyjemność współpracować z panem Adamem, który świetnie przygotował mnie pod względem teoretycznym oraz z panem Przemysławem, który doskonale przekazał mi wiedzę na temat prowadzenia pojazdu i poruszania się nim po drodze. Zarówno jeden jak i drugi instruktor są bardzo sympatycznymi ludźmi i doświadczonymi kierowcami.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak