Szkoła Jazdy Wojciechowski

 15 opinii w tym 9 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Wojciechowski
ul. Wesoła 51 lok. 305 (budynek NIDY)
25-363 Kielce

Kontakt

Opis

        Miło nam poinformować, że otrzymaliśmy nagrodę "Najlepsi 2021" za znakomite opinie od naszych Klientów. Dziękujemy za uznanie.

Większość z 57 szkół jazdy w Kielcach, określa się jako " Najlepsza", a to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Nas ocenili Klienci.

        Posiadamy wysokie kwalifikacje i wieloletnie doświadczenie, jesteśmy solidni, skuteczni, przyjaźni.

       Chcemy dzielić się swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem, tworząc idealne warunki do opanowania sztuki prowadzenia samochodu.

         Kierownik Szkoły Jazdy Wojciechowski w Kielcach, posiada uprawnienia do egzaminowania, w zakresie prawa jazdy kategorii: A, B, C, D, E, T, oraz 10 letnią praktykę egzaminatora w WORD Łódź i WORD Kielce.

Ukończył roczną Szkołę Ruchu Drogowego Policji w Warszawie.

        Zatrudniamy instruktorów z uprawnieniami i praktyką egzaminatora, których cechuje nie tylko doświadczenie i profesjonalizm, ale także przyjazne nastawienie do kursanta.

        Szkolimy bezstresowo samochodami maki "Toyota Yaris III" (wersja egzaminacyjna).

Jazdy w trybie indywidualnym, w godzinach dogodnych kursantowi.

Materiały szkoleniowe w cenie kursu.

Egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny w cenie kursu. 

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego.

Doskonale znamy "trasy egzaminacyjne", możemy uczestniczyć w egzaminie państwowym w charakterze instruktora prowadzącego.

Dojazd po kursanta na terenie Kielc.

Pomagamy w uzyskaniu Profilu Kandydata na Kierowcę.

Badania lekarskie na miejscu.

Możliwość opłaty w ratach.

Kurs w miesiąc.

Jazdy dodatkowe - 80zł/godz.

       Zdajemy sobie sprawę z tego, że początki kursu mogą sprawiać pewne trudności, dlatego dbamy o zachowanie odpowiednich warunków, oraz miłą i przyjazną atmosferę.

Uczymy bezstresowo, dokładnie i skutecznie bezpiecznej jazdy. Pozwala to osiągnąć pozytywny wynik egzaminu na prawo jazdy.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny

2300 zł

codziennie

ul. Wesoła 51 lok. 305 (budynek NIDY)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów.
Jazdy dodatkowe - 80 zł/godz.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ewelina S .........a ip: 31.60.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam "Szkołę Wojciechowski". Za każdym razem odbywało się parkowanie,byliśmy na Placu Manewrowym. Pan Jan bardzo cierpliwie i dokładnie przekazuje informacje,tłumaczy , uczy. Jestem bardzo wdzięczna za wszystko i dziękuję serdecznie. Niesamowity i wspaniały człowiek, który miał ogromną cierpliwość do kobiety po 40- tce ;) i udało się za drugim razem:)

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Franków

Grzegorz Franków
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i super instruktor

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik M ...k ip: 46.205.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora wzorowa, super przygotowanie.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna T ...... ip: 5.184.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aga Fra

Aga Fra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem????

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł M ........k ip: 46.134.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super super super

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga S .........a ip: 185.124.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Indywidualne podejście do kursanta, dobra atmosfera i zaangażowanie w naukę jazdy. !!!!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Maciek Misiak

Maciek Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, bardzo dobre metody nauczania i doskonałe przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Czerwińska

Klaudia Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu , miła atmosfera ,profesjonalne podejście, najlepszy instruktor. Polecam ! Najlepsza szkoła jazdy!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Kumor

Michał Kumor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Janusz Wojewoda

Janusz Wojewoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobry typ nauczania instruktor miły i wyrozumiały ...100% polecam

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Florian L ........... ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy. Zmieniałem instruktorów z innych szkół kilkukrotnie, bo nie wiele mnie nauczyli. Miałem szczęście że po oblanym egzaminie trafiłem tutaj. W dosłownie kilka godzin nadrobilem prawie wszystkie manewry i jazda stała się dla mnie o wiele przyjemniejsza i łatwiejsza. Wydaje mi się, że nikt tak dobrze nie wytlumaczylby wszystkiego, jak instruktor, u którego wykupiłem jazdy doszkalające. Polecam tę szkole wszystkim, którzy w przyjemnej atmosferze chcą się solidnie nauczyć jeździć.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Szaraniec

Marta Szaraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre podejście do kursanta. Wszystko tłumaczone w prosty i logiczny sposób. Przyjemna atmosfera :) Zdane od razu po jazdasz doszkalających

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Kozłowska

Karolina Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Fachowe, indywidualne podejście. Wróciłam na kurs po 10 latach. Miła atmosfera podczas jazdy sprawiła, iż uwierzyłam, że i ja mogę mieć prawo jazdy. Udało się za pierwszym razem. Profesjonalizm, doświadczenie, wyrozumiałość, odpowiedzialność za kursanta i opanowanie. Terminy i godziny jazd dostosowane pod kursanta. Bardzo dziękuję za poświęcony czas i anielską cierpliwość ???? Na lepszego instruktora trafić nie mogłam. Polecam każdemu, kto chce być profesjonalnie przygotowany do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Adwent

Maja Adwent
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i wzorowe podejście do kursanta. Szczerze polecam!!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak