Liczba odwiedzin: 8205 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Jazdy Strażak

  96 opinii w tym 80 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.02.2020

Ania Kałużna Chorzelewska

Ania Kałużna Chorzelewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Profesjonalna kadra, miła atmosfera, bardzo sympatyczni instruktorzy, między innymi p. Jarek(cierpliwy do bólu) Dopasowanie do kursanta. Z czystym sumieniem polecam i zapewniam, że nie będziecie żałować. Ja dziś zdalam!!! Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Michał Dymek

Michał Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam bardzo dobra A nawet wzorowa szkoła nauki jazdy dla każdego kierowcy w każdym wieku dzięki tej szkole zdałem za pierwszym razem bez problemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Alicja Gamszej

Alicja Gamszej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Uczyłam się pod skrzydłami bardzo cierpliwego i rzetelnego Pana Jacka. Zostałam nauczona wszystkiego dokładnie od A do Z co skończyło się że na egzamin poszłam na pewniaka i bez stresu- zdane za pierwszym. Na prawdę polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Aleksandra Kozdra

Aleksandra Kozdra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Idealne podejście do kursanta, spokój instruktora oraz bardzo miła atmosfera. Idąc na egzamin czułam się bardzo pewnie! Polecam serdecznie każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Aneta ER

Aneta ER
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, zdalam za pierwszym razem dzięki p. Jackowi. Polecam serdecznie szkołę i oczywiście Pana Jacka za jego profesjonalne podejście, cierpliwosc i spokoj jaki w sobie posiada.!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.08.2019

Paula Woźniak

Paula Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z p. Markiem☺️ Bardzo cierpliwy instruktor, ze spokojem wyjaśni nawet najbardziej oczywiste rzeczy i nauczy od podstaw jak panować nad autem. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.06.2019

Kacper Piotrowski

Kacper Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i bardzo dobre, przyjazne podejście instruktora do nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.06.2019

Sandra Strzelewicz

Sandra Strzelewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście i praktyczne nauczanie dzięki tej szkole cieszę się prawem jazdy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.05.2019

Marek Jankowski

Marek Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą szczerością polecam tą szkołę jazdy, odbyłem 6h jazd doszkalających, dzięki którym moje drugie podejście do egzaminu otrzymało wynik pozytywny. Jazdy z p. Marcinem odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Profejsonalizm i doświadczenie widać w każdym caly. Dziękuję za okazaną cierpliwość i za cenne wskazówki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2019

Paweł Barański

Paweł Barański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się ciesze że wybrałem tą szkołę jeden z moich najlepszych wyborów - miła atmosfera,ciekawe wykłady pana Szczepana Krajewskiego,atrakcyjna cena oraz wszystko dzięki mojemu instruktorowi panu Markowi który nauczył mnie od podstaw jak jeszcze nigdy nie miałem styczności z prowadzeniem samochodu - cierpliwość,zdolności wytłumaczenia mi co robię źle co muszę robić żeby było dobrze,fajna atmosfera podczas prowadzenia samochodem dało efekt dzięki czemu udało mi się zdać obie części egzaminu państwowego za pierwszym razem. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2019

Magdalena Kacper

Magdalena Kacper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Instruktor p. Marek bardzo cierpliwy człowiek, potrafiący wytłumaczyć prosto i łatwo zasady związane z prowadzeniem pojazdu, jazdy w miłej atmosferze. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Kilian Obniski

Kilian Obniski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła od razu widać, że ludzie z powołania którym zależy na kursancie. Dziękuję całej ekipie i serdecznie pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Marta Piór

Marta Piór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę godna polecenia szkoła. Dzięki Panu Marcinowi osiągnęłam to, co uważałam za niemożliwe - zdałam egzamin za pierwszym razem! W czasie jazd wszystko było tłumaczone dokładnie i ćwiczone do skutku, a teoria była wykładana tak, że wszystko można było zrozumieć bez problemu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Daria Daria

Daria Daria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy i instruktora p. Marka. Profesjonalista w każdym calu, bardzo ale to bardzo cierpliwy, jednym słowem instruktor z powołania, dzięki jego podejściu do mnie jako kursantki zdane za 1 razem!!! POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Stachu Ścieszka

Stachu Ścieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, podczas wykładów. Konkurencyjna cena. Przemiła atmosfera podczas jazd z Panem Jackiem(oaza spokoju). Świetne przygotowanie, nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do codziennej jazdy. Bezstresowy egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam każdemu, nie zawiedziecie się :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.02.2019

Karolina Pawlisch

Karolina Pawlisch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Instruktor znający sie na swojej pracy. Potrafiący wytłumaczyć wiele czynności związanych z prowadzeniem pojazdu mechanicznego. Teoria również bardzo dokładnie wytłumaczona. Bardzo serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Daria Szmyt

Daria Szmyt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzone zajęcia teoretyczne. Jazdy w miłej atmosferze i elastyczne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2019

Natalia Lipińska

Natalia Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Bezstresowa atmosfera, sympatyczni instruktorzy oraz cenne wskazówki, które przydały się na egzaminie. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Łukasz Lutowski

Łukasz Lutowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca opowiada ciekawie, stara się zainteresować nas tematem. Instruktor przyjazny, cierpliwy, tłumaczy na różne sposoby abyśmy jak najlepiej zrozumieli:) Elastyczne godziny jazd, dostosowane do możliwości. Zdane za 1 dzięki Panu Łukaszowi! Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2019

Damiana Skorupska

Damiana Skorupska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam! Na jazdy szłam dość zestresowana, ale Instruktor, kiedy trzeba było, potrafił rozluźnić atmosferę! Trafiłam na Pana Marka, który z łatwością rozszyfrowuje psychikę kursanta, stawia wysoko poprzeczkę i uczy logicznie myśleć. Nie nastawia się wyłącznie na pozytywny wynik egzaminu, a chodzi mu o wyszkolenie bezpiecznego kierowcy. Do tego na uznanie zasługuje jego cierpliwość, punktualność (a ta o godzinie 7:00 zimą ma znaczenie) oraz elastyczność pod względem godzin odbywania jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2019

Mirella Twaróg

Mirella Twaróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła jazdy, instruktorzy fenomenalni. Prawko zdane za pierwszym razem, polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2019

Katarzyna Fetter

Katarzyna Fetter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła bardzo miła atmosfera. Instruktor Łukasz bardzo cierpliwy, spokojny potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Kacper Miesikowski

Kacper Miesikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tą szkołe. Bardzo dobre podejście do kursanta, miła atmosfera, ogromna wiedza i cierpliwość instruktorów, Dzięki wyszkoleniu przez Pana Łukasza prawko zdobyte za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2019

Mateusz Biniu

Mateusz Biniu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! ;) W łatwy sposób prowadzona teoria, a jazdy pod okiem Pani Patrycji to po prostu przyjemność! Dzięki niej czuje się pewnie za kółkiem, a na egzaminie pokonałem nie tylko egzaminatora, ale także stres, który mocno dawał mi się we znaki. Polecam serdecznie Szkołę Jazdy Strażak! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Paulina Kołodziejczak

Paulina Kołodziejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na lepszą szkołę nie mogłam trafić, gdybym wiedziała wcześniej , że istenieje tak bezstresowo nauka jazdy to bym tak długo nie zwlekała. Zawdzięczam sukces Panu Marcinowi do którego kieruje raz jeszcze SERDECZNE DZIĘKI ! Jak najbardziej polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2018

Justyna Siuda

Justyna Siuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moją instruktorką była Pani Patrycja. Super miła i bardzo pozytywna osoba. Bardzo cierpliwa.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Paulina Maria

Paulina Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko zdane! Za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi za cierpliwość i świetne podejście do kursantami oraz Panu Marcinowi za wykończenie mnie przed egzaminem, dzięki czemu pozbyłam się stresu????!!!! Bardzo polecam!!! Strażacy Górą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Kasia Kołodziejczak

Kasia Kołodziejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że bardzo polecam szkołę jazdy Strażak. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Przemiła atmosfera podczas zajęć teoretycznych oraz jak i podczas jazd z Panem Jackiem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2018

Oktawia Matuszak

Oktawia Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Miałam przyjemność jeździć z Panem Jackiem i polecam tego instruktora. Bardzo spokojny człowiek i potrafi każdego kursanta uspokoić. Po jego naukach za pierwszym podejściem prawko gwarantowane! Jeszcze raz polecam tą szkołę z całego serduszka <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Dawid Szwed

Dawid Szwed
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, Zarówno egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem. Myśle, że nic więcej nie trzeba pisać wyniki są wystarczające. Pozdrawiam mojego istruktora Pana Andrzeja. Dziękuje!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak