Liczba odwiedzin: 5372 Jesteś właścicielem tej szkoły?

szkoła JAZDY Squll

  133 opinie w tym 123 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.03.2020

Kasia Palmowska

Kasia Palmowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, wszystko tłumaczone w bardzo przystępny sposób.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2020

Natalia Radło

Natalia Radło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Wiktor Bęben

Wiktor Bęben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera i ogólnie dobry kontakt z kursantami

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Dawid Stępień

Dawid Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie, wszystko fajnie i profesjonalnie wytłumaczone, sama przyjemność. Jeśli chcecie zdać za pierwszym to tylko z tą szkołą!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2020

Sylwia Miśtal

Sylwia Miśtal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Squll to najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Miałam okazję jeździć z Andrzejem i Błażejem, bardzo cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, zawsze wszystko dokładnie wytłumaczone. Ola zawsze pod telefonem. Gorąco polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2020

Natalia Bryła

Natalia Bryła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy w Kielcach! Świetna atmosfera, najlepsi instruktorzy! Serdecznie Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Marta Marasek

Marta Marasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chyba tylko z tą szkołą bym zdała za pierwszym razem. Ciekawe, nienudne zajęcia teorii oraz indywidualne podejście do kursanta. Dziękuję każdemu intruktorowi z którym miałam styczność, gdyż każdy przekazał mi wiedzę na temat jazdy. Gorąco polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Wiktor Matuszewski

Wiktor Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Adam Siwonia

Adam Siwonia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy , samochody w bardzo dobrym stanie , egzaminy zdane za pierwszym razem , świetny kontakt ze wszystkimi ludźmi pracującymi w tej szkole jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Janek Kozłowski

Janek Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sumienni i otwarci instruktorzy, dzięki czemu na wszystkich jazdach czułem się komfortowo w samochodzie. Wykłady prowadzone w bardzo przystępny sposób. Przed każdym egzaminem czułem się bardzo solidnie przygotowany.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.12.2019

Kinia Niedbała

Kinia Niedbała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta. Najlepsza zdawalność przekłada się na dobre wyniki końcowe. Nie bez powodu są pierwsi w Kielcach. Po prostu odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku. Nie bez różnicy jest rowniez fakt posiadania najlepszych aut w mieście (czachy płomienie - w nich poczujesz sie dopiero wyjątkowo) jazda w takich warunkach to czysta przyjemność.???????? jeśli nie wiesz jaką szkołę wybrać to mam nadzieję że ułatwiłam decyzje. Przekonaj sie sam i ruszaj do Squll!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Ilona Ciepielowska

Ilona Ciepielowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołe jazdy. Najlepsi instruktorzy, symaptyczna atmosfera. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Patrycja Giełżecka

Patrycja Giełżecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ZDANE ZA PIERWSZYM ❤️❤️❤️ Szkoła Jazdy Squll !!!!!!! Wspaniali ludzie, wspaniała atmosfera, profesjonalne przygotowanie ✌️!!!!❤️ Pan Andrzej✌️✌️ Instruktor na medal !!!!!!!Egzamin jechaliśmy razem !!!!!! za co ogromnie jeszcze raz dziękuję!!!!!1 Aleksandra czuwała nad wszystkim, od początku do końca, zawsze pod telefonem, zawsze z uśmiechem na twarzy. Wspaniała jesteś !!!!!!!!! Dziękuję !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Magda Dudek

Magda Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! Przygotowanie super !!! najlepsi instruktorzy w szczególności Blazej mega polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2019

Agnieszka Świtek

Agnieszka Świtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Squll to naprawdę najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Kurs teoretyczny fantastycznie poprowadzony! Kontakt z Olą i biurem na 5+. Bezproblemowe ustalanie godzin zajęć. Instruktorzy jazdy mają indywidualne podejście do uczących się, są cierpliwi, wyrozumiali, ale też wymagający!!!! Grzegorz Buski to najlepszy instruktor na świecie !!!!!!!POLECAM ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Gabrysia Wójcik

Gabrysia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście,świetna atmosfera podczas kursu jak i jazd , super instruktorzy. Najlepsza szkoła jazy!!Serdecznie polecam❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Paweł Michta

Paweł Michta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę bardzo profesjonalne podejście do kursanta.W szczególności polecam Instruktora Pana Mariusza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2019

Dorota Cioroch

Dorota Cioroch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie!!!najlepsi instruktorzy od samego początku nie żałowałam wyboru szkoły te przepiękne samochody jeszcze lepsi ludzie!!!! jak wsiadsz do samochu z takimi ludźmi to aż chce się jeździć i uczyć jeździć szczególnie dziękuję Dominik Gałka za zimne prysznice i za zajebistą atmosferę i za ogromną cierpliwość dzięki wielkie !!!! Ludziska wybieracie Squll najlepszy na świecie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Sandraa Barwińskaa

Sandraa Barwińskaa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na świecie! Instruktor Grzesiek ma super podejście i bardzo dobrze uczy! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.07.2019

Wiktoria Sadowska

Wiktoria Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2019

Asia Borkowska

Asia Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna atmosfera, a zarazem pełen profesjonalizm - jednym słowem 5/5!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2019

Kuba Krawiec

Kuba Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.07.2019

Filip Dudzik

Filip Dudzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dokupiłem tylko 10 godzin u nich z powodu długiej przerwy pomiędzy kursem w innej szkole a 10 godzinami tutaj i uważam że były to jedne z najlepszych 10 godzin jazdy w moim życiu super atmosfera , świetne przygotowanie do egzaminu a co za tym idzie ? Oczywiście wynik Pozytywny ! Polecam i Pozdrawiam Dominika ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2019

Karol Dróżdż

Karol Dróżdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, miła atmosfera i pomoc w sprawach organizacyjnych, instruktorzy naprawdę świetnie potrafią nauczyć jeździć!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Adam Bandrowski

Adam Bandrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chcesz żeby cię uczyli najlepsi instruktorzy w Kielcach to tylko szkoła Jazdy Squll

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2019

Weronika Matuszczyk

Weronika Matuszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera , super instruktorzy i niebywałe zrozumienie młodych ludzi ! Polecam ! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2019

Michał Moćko

Michał Moćko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, wszystko na najwyższym poziomie od pierwszych wykładów aż do ostatnich jazd. Super atmosfera, instruktorzy tworzą bardzo zgrany zespół, który dokłada wszelkich starań by kursant czuł się komfortowo. Kontaktowanie się przez facebooka pomaga w komunikacji. Można dopasować godziny jazd do swojego planu dnia. Nastawienie do kursanta jest niesamowite. Miałem przyjemność jeździć z Andrzejem i serdecznie go polecam, wspaniały człowiek i instruktor, wie o co chodzi w prowadzeniu samochodu i wzorowo przygotował mnie do egzaminu. Squll jest bezkonkurencyjną szkołą czego skutkiem był oczywiście pozytywny wynik egzaminu za 1 podejściem. Polecam <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2019

Marcin Ślusarczyk

Marcin Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, super atmosfera i podejście do kursantów, polecam :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2019

Kuba Osełka

Kuba Osełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie najlepsza szkoła w Kielcach. Miła atmosfera, dobrze prowadzone wykłady, kontakt ze szkołą przez facebooka, łatwe ustalanie jazd itd. Miałem przyjemność jeździć z Olą - najlepsza instruktora na jaką można trafic ???? Polecam tym, którzy zastanawiają się jaką szkołę wybrac. Nie zawiedziecie się. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2019

Antek Pawlak

Antek Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetnie przekazana nauka i pewność, że po kursie nie będzie problemu ze zdaniem egzaminu ???? Ani przez moment nie czułem żadnej presji, a z każdym instruktorem mogłem na spokojnie o wszystkim porozmawiać ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak