szkoła JAZDY Squll

 205 opinii w tym 178 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

szkoła JAZDY Squll
ul. Planty 16A/207
25-502 Kielce

Opis

szkoła JAZDY Squll - "my uczymy JEŹDZIĆ, a nie prowadzić”

Rozpoczęliśmy swoją działalność 7 sierpnia 2017 roku. Jest to dla nas szczególna data, nie tylko ze względu na urodziny, również dlatego, że w tym dniu wypada Dzień Instruktora Nauki Jazdy.

Nasza oferta

W szkole JAZDY Squll oferujemy kursy prawa jazdy kategorii B oraz jazdy dodatkowe/doszkalające w Kielcach.

Kto uczy? Squll Team

Aktualnie w naszym składzie jest 9 doświadczonych instruktorów z wieloletnim stażem. Jesteśmy najbardziej wymagającą kadrą w Kielcach, o czym świadczą wyniki zdawalności z WORD Kielce oraz umiejętności naszych Kursantów. Wśród wszystkich szkół nauki jazdy w Kielcach nieprzerwanie od powstania szkoły JAZDY Squll jesteśmy na podium, zajmując najwyższe miejsca w zdawalności egzaminów państwowych w WORD.

Cele i założenia

Obraliśmy sobie za cel, że nasi Kursanci, w przyszłości Kierowcy, mają być najlepsi na drodze! Prowadzić auto może praktycznie każdy, żeby nim dobrze JEŹDZIĆ – to już inna sprawa. Na kursie w szkole JAZDY Squll pokażemy Ci, że „my uczymy JEŹDZIĆ, a nie prowadzić”.

Nasza flota

W naszej flocie posiadamy aktualnie 6 samochodów marki Toyota Yaris III. Zobacz w galerii, czym będziesz jeździć na kursie prawa jazdy kat. B w szkole JAZDY Squll w Kielcach.

Opinie naszych Kursantów

Zaczerpnij wiedzy z opinii naszych zadowolonych Kursantów lub przekonaj się sam i zasiądź za kierownicą Toyoty Yaris III w szkole JAZDY Squll w Kielcach.


Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony www.squll.pl lub Facebook / Instagram. 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

ALEKSANDRA

ALEKSANDRA

DOMINIK

DOMINIK

ANDRZEJ

ANDRZEJ

MARIUSZ

MARIUSZ

GRZEGORZ B.

GRZEGORZ B.

GRZEGORZ M.

GRZEGORZ M.

STANISŁAW

STANISŁAW

BŁAŻEJ

BŁAŻEJ

DANIEL

DANIEL

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2199 zł

18.09.2021

ul. Planty 16A/207, Wykłady w dwa weekendy pod rząd – zaczynamy w sobotę 18.09 o godzinie 09:00 do 14:30. Kolejne zajęcia w niedzielę 19.09 oraz następną sobotę 25.09 i niedzielę 26.09 w tych samych godzinach.

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria / praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 75 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Lux Torpeda

Lux Torpeda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, świetni ludzie :-) Squll`a wybrałam kierując się opiniami i to był absolutny strzał w dziesiątkę! Teoria poprowadzona przez Olę w bardzo kompetentny, ciekawy i dynamiczny sposób. Zero nudy! Późniejsze rozwiązywanie testów było czystą rozrywką ;-) Praktyka: Instruktorzy przede wszystkim pełni wiary i super cierpliwi. Atmosfera podczas jazd - hmm... bardziej jak spotkania towarzyskie, a nauka wchodziła sama :-) Ogromne podziękowania dla: Andrzeja - za wiarę we mnie (której sama wobec siebie nie miałam), arcyciekawe rozmowy, humor i...Queen ;-) Dominika - za ogromną cierpliwość, luz i spokój :-) Mariusza - za przełamanie we mnie lęku przed prędkością ;-) Coś, co wydawało mi się przez lata niemożliwe stało się faktem: mam prawko! Oba egzaminy zdane za pierwszym razem: teoria 74/74, praktyka - zero błędu! :-) Jesteście Wielcy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Borowiec

Zuzia Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, wykłady świetnie prowadzone można bardzo dużo z nich wynieść. Przede wszystkim są omawiane przydatne szczegóły dotyczące min. Dróg w Kielcach co później pomaga na jazdach i samym egzaminie. Miałam okazje jeździć z kilkoma instruktorami każdy z nich jest bardzo kompetentny, super przekazuje wiedze i naprawdę im zależy żeby WSZYTKIEGO CIĘ NAUCZYĆ. Atmosfera na jazdach jest super. Bez wątpliwości najlepsza szkoła!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ann Ett

Ann Ett
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ola, Dominik, Andrzej dziękuję kochani, pokazaliście że niemożliwe jest możliwe, pomogliście uwierzyć w siebie, odkryć przyjemność z jazdy. Jesteście cudownymi ludźmi z pasją, róbcie dalej to co robicie bo jesteście najlepsi ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S ........a ip: 83.26.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Squll to zdecydowanie najlepszy wybór. Ola i Dominik to prawdziwi profesjonaliści, którzy wkładają w nią całe swoje serce i masę ciężkiej pracy. Po zajęciach teoretycznych z Olą rozwiązywanie testów stało się po prostu banałem! Panowie instruktorzy to wymagający, cierpliwi nauczyciele i mega sympatyczni ludzie. Obszernie i dokładnie wyjaśniają każdą sytuacje na drodze, a przede wszystkim mają dużo chęci do przekazywania wiedzy. Na jazdy chodzi się z przyjemnością, oprócz ciężkiej pracy było dużo śmiechu i zero stresu. Byłam zaskoczona koleżeńską atmosferą w samochodzie i świetnym kontaktem z instruktorami-będę tęsknić!! Trasę z egzaminu wielokrotnie objeździłam na jazdach, dzięki czemu nie sprawiła mi żadnych trudności. Bardzo dziękuję instruktorom za dobre rady i słowa wsparcia przed egzaminem, które pozwoliły mi uwierzyć w siebie, wyluzować i zdać oba egzaminy za pierwszym razem!❤️ Z całego serca polecam Squll, jeśli ktoś chce ukończyć kurs ze świadomością, że naprawdę nauczył się jeździć. Robicie kawał dobrej roboty!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Kowalczyk

Krzysztof Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W sumie od czego by tu zacząć... Zwierzę się tutaj trochę z takich trochę osobistych rzeczy jeśli już mam powiedzieć dlaczego polecam tę szkołę :P Nigdy nie widziałem siebie za kółkiem, nie sądziłem, że będę w stanie być na tyle skoncentrowany prowadząc samochód żeby być w stanie nie tylko kontrolować sam pojazd, ale i to co się dzieje na drodze. Jednak od pierwszych godzin teorii szybko zacząłem łapać o co chodzi, a to dzięki pani Oli, która prowadzi teoretyczne zajęcia :) bardzo miła, sympatyczna, od razu jesteśmy z nią na Ty, więc można powiedzieć, że czuje się luz już od samego początku. A w dodatku bardzo dobrze wszystko tłumaczy, tak naprawdę większość potrzebnej wiedzy teoretycznej możecie wyciągnąć z samych zajęć :D także jest to wg. mnie bardzo wielki plus. Ponadto instruktorzy podczas jazd są mili (tu pozdrawiam Olę, Staszka I Dominika ;) ) i wszystko bardzo dokładnie tłumaczą, zawsze trzymają rękę na pulsie, więc niema szans, żebyście przy ich nadzorze spowodowali jakąś nieprzyjemną sytuację na drodze. No i owocem całej tej nauki było oczywiście zdanie prawka... za pierwszym razem, zarówno teorię jak i praktykę. Co dla mnie osobiście było czymś wręcz niemożliwym. Byłem naprawdę zaskoczony, ale wiem, że to nie był fart, bo na farcie nie da się zdać czegoś takiego. To był efekt tego, że wiedza została przekazana w taki sposób w jaki być powinna. I wiadomo, nie każdemu się to uda od razu za pierwszym razem, ale nawet jeśli nie uda się za pierwszym to na pewno za kolejnym, bo oni po prostu świetnie uczą! I przede wszystkim uczą jeździć, uczą jak zdać egzamin i wiedzą jak to robić by trafiło to do każdego uczestnika kursu. Więc cóż mogę powiedzieć więcej... to był mój pierwszy wybór jeśli chodzi o szkołę i w 100% celny! Polecam wszystkim, z nimi naprawdę zdacie to prawko i nauczycie się jeździć ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Słodkiewicz

Edyta Słodkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egazminy w Wordzie zadne za pierwszym razem, ale nie byłoby tego gdyby nie motywacja i pomoc, zwracanie uwagi na szczegóły i pilnowanie perfekcyjnej jazdy ze strony Oli, oraz kardy świetnie wykwalifikowanych instruktorów, z Olą na czele oczywiście, którzy mają super podejście i każdy mnie czegoś nauczył co przyczyniło się do tego że zdałam :D . Ola jest bardzo wymagająca, co z początku nie ukrywam, uważałam za troszkę męczące, ale teraz to widzę, że to bardzo pomogło w trakcie egzaminu. Każdy instruktor uczy świetnie na swój sposób, nie można mieć tam ulubionego, ponieważ wszyscy robią dobrą robotę dla dobra kursanta i widać że im zależy. Jestem mega wdzięczna że trafiłam na taką szkołę jazdy i takich wspaniałych ludzi z pasją ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Andrzejczak

Marcin Andrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam najlepsza szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Bydłosz

Damian Bydłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła Najlepsi instruktorzy a Pani Ola jest Aniołem polecam szkołe bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Brzyśkiewicz

Bartek Brzyśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam najlepsza szkoła :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Kasprzyk

Małgorzata Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super: atmosfera, instruktorzy, samochody. Każdy manewr jest dokładnie tłumaczony, świetne podejście do kursanta. Wynik: zdane za pierwszym podejściem. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jessica Słoniewska

Jessica Słoniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy są super. Bezproblemowe umawianie się na jazdy, dużo terminów, ale przede wszystkim baaardzo miła i ciepła atmosfera. Ola dodaje powera przy jeździe ❤️!!!!!! Zdane za pierwszym!! Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Ozdoba

Janek Ozdoba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, świetni ludzie i doskonałe przygotowanie do egzaminów. Lepiej trafić nie mogłem, teoria i praktyka zdane na 5+

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Sadłowski

Maciek Sadłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do ucznia. Proste ustalanie jazd zawsze na rękę. Luźna atmosfera. Sczerze polecam lepiej nie mogłem trafic.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Kwaśniewska

Ania Kwaśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w regionie! ❤️❤️❤️(Piszę to z całą odpowiedzialnością, gdyż miałam styczność z innymi...) Jeśli zastanawiasz się nad szkołą jazdy - polecam Squll. Dlaczego? - uczą jeździć i uczą zdać egzamin (tak, często to dwie różne sprawy); - uczą myślenia, logicznego myślenia (a nie jest to łatwe na drodze dla początkujących); - wiedzą co robią i po co to robią! A ponadto: Cudowna kadra instruktorów - każdy inny - każdy wspaniały - Andrzej, Rafał, Mariusz ???? Każdy uczy inaczej, każdy uczy jak jeździć... A z tą ekipą na czele jest Ola - NAJWSPANIALSZA INSTRUKTORKA ŚWIATA! ❤️❤️❤️ Nie da się jej nie kochać - spróbujecie - przekonacie się sami! Tylko uwaga, niezła z niej żyleta! ❤️???????? Ci wspaniali ludzie potrafili przygotować mnie do osiągniecia czegoś niemożliwego! Wiele lat bałam się podróżować w samochodzie, nie mówiąc już o samej jeździe... A Oni to zmienili! ???? Charyzma, osobowość i sposób w jaki Ola (i jej Squll) przekazuje wiedzę sprawiły, że egzamin teoretyczny zdałam 2 dni po skończeniu kursu teoretycznego (oczywiście za pierwszym razem) i nie bałam się wsiąść w samochód! ???????? Jazdy to była tylko przyjemność, której nie mogłam się doczekać (dla osoby, która bała się jeździć przez tyle lat - to niewiarygodne!)! I oczywiście poskutkowało to zdaniem egzaminu praktycznego za pierwszym razem! ???? (Z przekonaniem - "potrafię jeździć", a nie jak niektórzy "na farcie zdałam egzamin"....) Co więcej - zawsze dopasowany grafik, elastyczność, zaangażowanie, sumienność, przygotowanie psychiczne do egzaminu, przygotowanie do udzielania pierwszej pomocy.... mogę wymieniać i wymieniać! Jesteście świetni w tym co robicie! Najlepsi! ???? Dziękuję ???? Squll - specjaliści od spraw niemożliwych❗️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Stablewska

Weronika Stablewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Squll, która jako jedyna potrafi tak świetnie przygotować kursanta do egzaminu państwowego. Zdałam za pierwszym i to jedynie dzięki instruktorom szkoły, którzy pracowali ze mną cierpliwie i dali z siebie 100%. Polecam szkole z całego serca, lepszej nie ma!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Eryk Balikowski

Eryk Balikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła jazdy, duża ilość dostępnych godzin, prawko zdane w niecałe 2 miesiące :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Natalka Wojtiuk

Natalka Wojtiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy ???? Wykłady poprowadzone w sposób interesujący, nie było mowy o nudzie. Instruktorzy z sercem przekazują swoją wiedzę i rady które zostaną do końca życia. Przyszłym kursantom polecam jazdy z P. Mariuszem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Gnidanik

Igor Gnidanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąca polecam!!!!! Osobiście skoczyłem szkole jazdy Squll i powiem ze ludzie które tam pracują są po prostu mega mili i pozytywni ich profesjonalizm nawet nie dam rady opisać. Lekcje z teorii miały mi tak szybko i łatwo ze nie zdążyłem odtworzyć oczy a już siedziałem za kierownicą na pierwszych jazdach. Aleksandra prowadziła lekcje z teorii mega łatwo wszystko tłumaczyła w taki sposób ze dało się zrozumieć z pierwszego razu. Jazdy miałem w prawie cały czas z Błażejem i powiem ze ten instruktor dla mnie był najlepszym. Na tyle luźne jazdy ze nawet nie chciało się wychodzić z auta. A przede wszystkim tłumaczenie jak i co robić żeby nauczyć się jeździć było na mega duży poziomie. Z miłą chęcią polecam tą szkole. ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Bentkowska

Ola Bentkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przeprowadzone wykłady z których można wiele wynieść oraz przemili, doświadczeni instruktorzy dzięki którym udało mi sie uzyskać wynik pozytywny. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wereda E ......a ip: 88.156.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jak najbardziej

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pola Jaros

Pola Jaros
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowuje przyszłych kierowców. Instruktorzy są sympatyczni i wyrozumiali dla kursantów, nie ma nerwowej atmosfery, jest dokładnie tak jak sobie to wyobrażałam ;) Wierzę, że to właśnie dzięki nauce w tej szkole zdałam prawko za pierwszym razem. Polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra J .......k ip: 37.47.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikodem Trzcina

Nikodem Trzcina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciekawie poprowadzone wykłady. Podczas jazd wszystko jest na spokojnie wyjaśniane. Polecam serdecznie!!! ❤!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

w wo ip: 213.77.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę. W eLce panuje spokojna, luźna i miła atmosfera. Dzięki nim zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Jeśli masz dylemat nad szkołą jazdy, to wybierz Squlla, obiecuję, że nie pożałujesz:). Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Wieliński

Wiktor Wieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy oraz bardzo miła obsługa !!! Polecam bardzo dzięki tej szkole zdałem egzamin na prawo jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Sydoryk

Katarzyna Sydoryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy Wykłady są przeprowadzane bardzo ciekawie dużo można z nich zapamiętać. Podczas jazd bardzo fajna atmosfera zero stresu kazdy manewr jest wytłumaczony i przećwiczony . Bardzo polecam tą szkołę jazdy bo dzięki nim zdane za pierwszym teoria jak i praktyka !!! Pozdrawiam Ole i Dominika!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Michał Jobkiewicz

Michał Jobkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy SQULL!!! Zajęcia teoretyczne prowadzone z ogromnym zaangażowaniem, przez osobę która ma obszerną wiedzę i potrafi ją w przystępny sposób przekazać. Wrażenia z jazdy także bardzo pozytywne. Instruktorzy po których widać że po prostu im zależy. Każda sytuacja na drodze wytłumaczona i przećwiczona. Zainteresowani losami kursanta od początku do końca. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Dzięki wielkie!!! Pozdrowienia dla Oli, Mariusza i Dominika! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S ...........i ip: 94.254.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła prowadzona przez ludzi z pasją. Ciekawie prowadzone wykłady i świetna atmosfera na jazdach to rzeczy które na pewno zapamiętam z mojego kursu na prawo jazdy. Z czystym sumieniem mogę polecić Szkołę Jazdy Squll

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Frankiewicz

Szymon Frankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Wykłady prowadzone ciekawie, dynamicznie, dużo wiedzy teoretycznej, która pomaga później w samej jeździe. Instruktorzy wymagający i z dużą wiedzą oraz dobrym poczuciem humoru. Wszystko zdane za pierwszym, także jak najbardziej dobrze wybrana szkoła jazdy ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Muszczak

Kuba Muszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole Jazdy Squll, za profesjonalne i indywidualne podejście instruktorów ( szczególnie polecam pana Mariusza). Dodatkowo dodam, że z miejscami w których odbywał się egzamin zapoznałem się szczegółowo podczas szkolenia co było dla mnie bardzo przydatne !!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak