szkoła JAZDY Squll

 253 opinie w tym 219 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

szkoła JAZDY Squll
ul. Planty 16A/207
25-502 Kielce

Kontakt

Opis

szkoła JAZDY Squll - "my uczymy JEŹDZIĆ, a nie prowadzić”

Rozpoczęliśmy swoją działalność 7 sierpnia 2017 roku. Jest to dla nas szczególna data, nie tylko ze względu na urodziny, również dlatego, że w tym dniu wypada Dzień Instruktora Nauki Jazdy.

Nasza oferta

W szkole JAZDY Squll oferujemy kursy prawa jazdy kategorii B oraz jazdy dodatkowe/doszkalające w Kielcach.

Kto uczy? Squll Team

Aktualnie w naszym składzie jest 9 doświadczonych instruktorów z wieloletnim stażem. Jesteśmy najbardziej wymagającą kadrą w Kielcach, o czym świadczą wyniki zdawalności z WORD Kielce oraz umiejętności naszych Kursantów. Wśród wszystkich szkół nauki jazdy w Kielcach nieprzerwanie od powstania szkoły JAZDY Squll jesteśmy na podium, zajmując najwyższe miejsca w zdawalności egzaminów państwowych w WORD.

Cele i założenia

Obraliśmy sobie za cel, że nasi Kursanci, w przyszłości Kierowcy, mają być najlepsi na drodze! Prowadzić auto może praktycznie każdy, żeby nim dobrze JEŹDZIĆ – to już inna sprawa. Na kursie w szkole JAZDY Squll pokażemy Ci, że „my uczymy JEŹDZIĆ, a nie prowadzić”.

Nasza flota

W naszej flocie posiadamy aktualnie 6 samochodów marki Toyota Yaris III. Zobacz w galerii, czym będziesz jeździć na kursie prawa jazdy kat. B w szkole JAZDY Squll w Kielcach.

Opinie naszych Kursantów

Zaczerpnij wiedzy z opinii naszych zadowolonych Kursantów lub przekonaj się sam i zasiądź za kierownicą Toyoty Yaris III w szkole JAZDY Squll w Kielcach.


Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony www.squll.pl lub Facebook / Instagram. 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

ALEKSANDRA

ALEKSANDRA

DOMINIK

DOMINIK

ANDRZEJ

ANDRZEJ

GRZEGORZ B.

GRZEGORZ B.

GRZEGORZ M.

GRZEGORZ M.

STANISŁAW

STANISŁAW

BŁAŻEJ

BŁAŻEJ

DANIEL

DANIEL

 MARIUSZ

MARIUSZ

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

2500 zł

09.07.2022

ul. Planty 16A/207, 09.07.2022r. start o godz. 09:00 do 14:30 (wykłady dwa weekendy pod rząd - zaczynamy w sobotę 09.07.22r. o godzinie 09:00 do 14:30. Kolejne zajęcia w niedzielę 10.07.22r., oraz następną sobotę 16.07.22r. i niedzielę 17.07.22r. w tych samych godzinach.)

+5 innych terminów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Malgorzata Z .................k ip: 5.184.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam Squll! Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm na każdym etapie szkolenia kursantów- nawet tych najtrudniejszych przypadków;-) Już z samych wykładów z Olą wyniosłam ogromną wiedzę- tłumaczy lepiej niż wszystkie podręczniki razem wzięte. Również ogromna cierpliwość i spokój Grześka M. podczas lekcji praktycznych sprawiły, że- po 40 latach życia w przekonaniu że nigdy nie dam rady zdać egzaminu i prowadzić auta- zdałam!! Teoria za 1szym podejściem, praktyka- za 2gim. Dziękuję!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stanisław Dróżdż

Stanisław Dróżdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach polecam w 100% szkołe jak i instruktora Andrzeja który świetnie mnie przygotował do praktyki co przyniosło efekt egzaminu pozytywny (za pierwszym razem )

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Adamiec

Kasia Adamiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll. Zarówno wykłady jak i jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Wielkim plusem jest profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Rutkowska

Agnieszka Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!❤️ Super podejście, super atmosfera na wykładach, instruktorzy mega????. Naprawdę aż żal było kończyć kurs i zdawać egzaminy, bo jeszcze by się chciało spędzić z nimi trochę czasu. Podejście ludzi z tej szkoły do kursantów jest naprawdę godne polecenia, sprawiają że człowiek czuje się po prostu dobrze i nie stresuje nauką. Potrafią nauczyć w bardzo szybki i prosty sposób praktyki jak i teorii. Polecam z całego serca i będę tęsknić ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Sadko

Jakub Sadko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Na wykładach u Oli nie da się nudzić wszystkie informacje przekazane w ciekawy sposób, po wykładach nie musiałem robić jakoś dużo pytań egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Świetna możliwość dostosowania terminów na jazdy. Jeździłem u prawie każdego instruktora najbardziej polecam Błażeja i Dominika świetna atmosfera w trakcie jazd, profesjonalne podejście u każdego instruktora cierpliwi dokładni i wymagający. Genialnie spędzony czas nie wyobrażam sobie lepszej atmosfery. polecam wszystkim którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kij

Magdalena Kij
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór Tej szkoły jazdy był strzałem w 10! Zaczynając od wykładów prowadzonych przez Olę w ciekawy, profesjonalny sposób. Wszystko tłumaczone na przykładach ulic po których później się poruszamy, teoria sama wchodziła do głowy. Moja pierwsza "jazda" (bo tego jazdą nie można nazwać !!!) również była z Olą. Po raz kolejny przekonałam się, że jest stworzona do tej pracy: profesjonalne podejście, opanowanie i cierpliwość !!!dziękuję za przełamanie lodów i że te 1,5 godziny pierwszej jazdy z perspektywy nie były takie straszne !!! Kolejne godziny miałam przyjemność jeździć z Błażejem, który świetnie wytłumaczył wszystkie zasady ruchu drogowego, cierpliwie i konsekwentnie uczył mnie wszystkich potrzebnych manewrów i znosił moje narzekanie na samą siebie !!!wiem jak dużo pracy włożył w to abym z kompletnie nie mającej pojęcia o prowadzeniu samochodu osoby, zdała egzamin!!!! dziękuję !!! Ostatnie godziny to była czysta przyjemność jeździć z Dominikiem. Świetny człowiek!!!Zdecydowanie dzięki Niemu wiara w siebie i swoje umiejętności urosła, motywował gdy brakowało już chęci, pomagał poprawiać pojawiające się tuż przed samym egzaminem błędy. Dziękuję!!! Na jazdach zawsze czułam się komfortowo, chociaż nie zawsze wychodziło to i tak na następną jazdę wracałam z miłą chęcią. Super, wyróżniające się samochody na tle innych eLek, możliwość jazd od samego rana do wieczora, 7 dni w tygodniu, wszystko na plus. Dziękuję Wam za naukę, cierpliwość i to ile pracy włożyliście aby pomóc mi zdobyć to co zawsze wydawało się niemożliwe ❤️!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Milena Misiewicz

Milena Misiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy cierpliwi i bardzo dobrze przekazują wiedzę,atmosfera na luzie także bez stresu. Najlepsza szkoła polecam serdecznie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Kosałka

Dawid Kosałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaczynajac od początku, czyli wykłady teoretyczne które przeprowadziła mi Aleksandra odbyły się na wysokim poziomie, wszystkie najważniejsze informacje dotyczące ruchu drogowego, znaków drogowych i ogólnie jak powinnismy się zachowywać na drodze zostały przekazane w prawidłowy i zrozumiały sposób. Naukę praktyczna czyli jazdy zacząłem z instruktorem Błażejem(serdecznie polecam), przebiegały one w miłej i sympatycznej atmosferze jak i profesjonalnym podejściem do nauki jak się powinno prowadzić samochód, ekonomicznej jazdy i tego jak zachowywać się w kryzysowych sytuacjach na drodze. Szkolenia pierwszej pomocy również przeprowadzał Błażej i przebiegły równie z profesjonalnym podejściem i były ponadto interesujące. Każdemu czytającemu opinie i zastanawiającemu się z wybuorem szkoły jazdy naprawdę polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Squll

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Szydłosz

Maja Szydłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! Wykłady bardzo ciekawe, a jazdy jeszcze fajniejsze. Instruktorzy są cierpliwi i wszystko dobrze tłumaczą, atmosfera jest zawsze luźna co wpływa na dobrą i spokojną jazdę.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Czupryński

Patryk Czupryński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić squlla. Świetna szkoła jazdy, pod względem atmosfery, podejścia do kursanta i samej nauki nie mają sobie równych. Ludzie z czystą zajawką i koleżeńskim podejściem którego bardzo brakuje w dzisiejszych czasach. Cała otoczka jest tak samo na wysokim poziomie jak wygląd samochodów ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Weronika Andrasz

Weronika Andrasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!! Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Wykłady z Olą były cudowne, cały materiał przekazany w miłej i przyjaznej atmosferze. Zawsze można było liczyć na jej pomoc w każdej sytuacji i za to ogromnie dziękuję. Dostosowanie godzin jazd też nigdy nie było problemem. Miałam okazję jeździć z Błażejem. Zawsze był bardzo cierpliwy, dokładnie tłumaczył każdy manewr, nawet jeśli robił to po raz kolejny. Potrafił również zrozumieć, że mamy gorszy dzień. Atmosfera podczas jazd również była świetna i dziękuję za ten czas. Polecam każdemu, w tej szkole jesteście w stanie naprawdę nauczyć się jeździć !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Bieniek

Daria Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Squll, wykłady prowadzone przez Olę są bardzo ciekawe wiele można z nich wynieść i oczywiście zastosować w praktyce, super podejście instruktora Daniela z którym miałam przyjemność jeździć od początku do samego końca, jest on bardzo cierpliwy, wszystko bardzo dobrze tłumaczy a jazda z nim przebiega w bardzo miłej atmosferze. Najlepszy wybór ❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
MagdaLena Poniewierska

MagdaLena Poniewierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wykłady prowadzone przez Olę mega interesujące, w miłej atmosferze - po prostu bajka. Miałam okazję jeździć z trzema instruktorami: Błażejem, Staszkiem i Danielem. Każdy coś wniósł do mojej jazdy. Dziękuję im za cierpliwość, dobre rady i przyjazną atmosferę. A Daniel to instruktor z powołania, swoją wiedzę przelewał na papier w formie rysunków i regularnie dbał o moje ciśnienie, przyjeżdżając na każdą jazdę innym samochodem ???? co później zaowocowało na egzaminie państwowym.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Prokop

Kamil Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli nadal nie wiesz która szkołę wybrać, szkoła JAZDY Squll będzie najlepszym wyborem. Zacznie się od super wykładów z Olą która napewno przekaże ci dużo wiedzy i na którą zawsze możesz liczyć. Później twoje jazdy z instruktorem na pewno przebiegną w super atmosrze. Moim zdaniem najepsza szkoła w Kielcach.♥️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daria K .......... ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy Squll. Wykłady przebiegały w spokojnej i miłej atmosferze, tak samo jazdy. Instruktorzy są uprzejmi i bardzo profesjonalni. Naprawdę warto tam zajrzeć!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marysia Zarębska

Marysia Zarębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy każdemu, kto ceni sobie wspaniałą atmosferę idącą w parze z ogromnym profesjonalizmem. Wykłady u Oli były świetne i poprowadzone w bardzo ciekawy i zrozumiały sposób. Ponadto na sali panowała zawsze przyjazna i ciepła atmosfera. Jazdy miałam z Panem Grześkiem B. i jestem zachwycona tą współpracą. Przez 30h jazd bardzo dobrze wytłumaczył mi jak prawidłowo uczestniczyć w ruchu drogowym, co przełożyło się na zdany za pierwszym razem egzamin w WORDZIE.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper G .......i ip: 194.31.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawie prowadzone wykłady, bardzo elastyczne godziny jazd. Profejsonali i cierpliwi instruktorzy którzy tłumaczą wszystko od podstaw. Po kursie w Squllu wszystko zdane za 1. razem w WORDzie za pierwszym razem. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janusz Musiał

Janusz Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%. Bardzo szybko i sprawnie zostałem przeprowadzony przez cały proces szkolenia, od teorii przez praktykę. Super podejście instruktora Daniela, który bardziej wierzył w moje umiejętności niż ja sam. Teoria 74/74 dzięki Oli. Wspieracie, motywujecie i angażujecie się w 100%. Dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ....k ip: 31.0.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra mogę polecić każdemu wszystkie egzaminy zdane za pierwszym bardzo dobrze przygotowane wykłady instruktorzy bardzo dobrze i zrozumiałe uczą

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadybrak

Emilia B ....k ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kielcach! !!! teoria i praktyka zdane za pierwszym i to po 25 minutach jazdy !!!!! Ola prowadzi teorie w sposób bardzo ciekawy i tłumaczy tak, że wszystko staje się banalnie proste i logiczne ❤ Jazdy z Błażejem to sama przyjemność, jest naprawdę bardzo spokojny i opanowany, ale przy tym dokładny i wymagający !!!! nauczyłam się od niego jak się nie stresować i robić wszystko na spokojnie chociaż na początku strasznie się bałam i totalnie sobie nie radziłam !!! Warto było zaufać ich wynikom i opiniom !!! bardzo polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magda B ....... ip: 83.31.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!! !!!!Indywidualne podejście instruktorów do kursantów i każdy z nich ma dużo cierpliwości. Osobiście jeździłam łącznie z trzema i każdy coś innego podpowiedział i pokazał. Na plus jest to że, żaden instruktor na jazdach nie siedzi w telefonie i nie przegląda nic, tylko skupia się, żeby jak najwięcej nauczyć. Bardzo dziękuje każdemu, z którym się spotkałam w tej szkole za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego, który udało mi się zdać za pierwszym razem! ❣️❤️ Lepszej szkoły jazdy w województwie, czy nawet w całej Polsce nie znajdziecie!!❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Guz

Zuzanna Guz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, instruktorzy bardzo zaangażowani! Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kusztal

Wiktoria Kusztal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, wykłady i jazdy są przeprowadzane bez stresu i w świetnej atmosferze. Instruktorzy bez zarzutu przygotowują do egzaminu i sama mogę się pochwalić zdaniem za pierwszym razem teorii, jak i praktyki. !!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Zboś

Mateusz Zboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i jazdy, super atmosfera i podejście do kursantów.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Piotrowski

Michał Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny, mimo obaw, zdany za pierwszym razem. Poziom nauczania w szkole SQULL idealnie oddadzą słowa mojego egzaminatora po zakończonym egzaminie: "jazda bezbłędna, bardzo mi się podobała, otrzymuje Pan wyróżnienie". Instruktorzy, z którymi miałem do czynienia wymagający ale jak najbardziej kompetentni i dobrze przygotują was do egzaminu. Na plus także komunikacja z samą szkołą, zawsze można bez problemu o coś dopytać, poprosić i tak dalej. Polecam z ręką na sercu ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Neska

Bartek Neska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam tą szkołę, indywidualne podejście do kursanta, wyrozumiałość, spokój, opanowanie, miła atmosfera podczas jazd jak i na wykładach u Oli. Teoria zdana 72/74pkt za l podejściem, praktyczny zdany za l podejściem bez żadnego błędu. Bardzo jestem dumny i szczęśliwy że zapisałem się do tej szkoły, miło spędziłem tam czas i zawsze gorąco polecam szkołę moim znajomym którzy mają zamiar zrobić prawo jazdy. Szczególnie dziękuję Oli która nauczyła mnie całej teorii na wykładzie i mojemu instruktorowi Błazejowi ktory nauczył mnie wszystkiego w praktyce.❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Madzia Wójcik

Madzia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z Olą coś rewelacyjnego zwrócono jak i jazdy z niesamowitymi instruktorami. Mimo że jestem po zdaniu egzaminów w wordzie będę tęsknić za tą szkołą :( atmosfera swietna a ludzie niesamowici. Polecam wszystkim! I do zobaczenia na drodze ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Porzucek

Klaudia Porzucek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Szkołę Jazdy Squll! Wykłady prowadzone przez Olę odbywają się w bardzo miłej atmosferze, a za razem zawierają ogrom przydatnych i ciekawych informacji. Na zajęciach nie idzie się nudzić, gdyż są prowadzone w sposób pełny zaawansowania i pasji. Miałam przyjemność mieć jazdy z Błażejem i uważam, że lepiej nie mogłam trafić! Jest on nie tylko niesamowicie cierpliwy i wymagający, ale również bardzo sympatyczny. Na każde jazdy chodziłam z uśmiechem na twarzy i ani razu nie zdażyło mi się odczuwać stresu. Dzięki Oli i Błażejowi udało mi się zdać teorię i praktykę za pierwszym razem! ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Morusiewicz

Kinga Morusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Piszę, tę opinię z lekkim opóźnieniem, ale już na starcie mogę szczerze powiedzieć, że polecam kurs w tej szkole! Zaczynając od początku, wykłady z Olą były naprawdę dobrze przeprowadzone. Miła atmosfera, kawa/herbata, cukierki i do tego ogrom wiedzy umiejętnie przekazanej. Wykłady są prowadzone interaktywnie, na przykładach - nie polegają tylko na podaniu suchej wiedzy i dowidzenia. Moim instruktorem był Pan Andrzej i szczerze uważam, że nie mogłam trafić na lepszą osobę. Każda z jazd była prowadzona w sposób luźny - pełen żartu, śmiechu i fajnych rozmów. Jednakże między tym wszystkim była nauka poprawnej techniki jazdy, zadań egzaminacyjnych i poruszania się w ruchu drogowym. Warto też wspomnieć, że Pan Andrzej cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania, zaspokajając w ten sposób moją nadprogramową ciekawość. Byłam uczona jazdy inteligentnej, dynamicznej, a przede wszystkim bezpiecznej. Jazdy to była sama przyjemność, właściwie odczuwałam je jak spotkanie ze znajomym i jeżdżenie po mieście. Zawsze wyczekiwałam kolejnych jazd i szczerze będę za nimi tęsknić. Pan Andrzej przeprowadził egzamin wewnętrzny praktyczny tak, aby porządnie przygotować mnie do realiów egzaminu w wordzie - w zakresie umiejętności, ale także psychiki. Naprawdę czułam się dobrze przygotowana do egzaminów pod względem teoretycznym, przez Olę, oraz praktycznym, przez Pana Andrzeja. Dziękuję wam bardzo za tak dobrze przeprowadzony kurs. Naprawdę cieszę się, że wybrałam tę szkołę. Dla wszystkich, którzy się zastanawiają nad wyborem - nie ma lepszej szkoły niż Squll.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Filip Norberciak

Filip Norberciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

NAJLEPSZY WYBÓR JAKIEGO MOŻESZ DOKONAĆ Wykłady= istna bomba wiedzy, niesamowicie praktycznej, przydatnej, życiowej. Teoria prowadzona w niesamowicie przyjemnej atmosferze, to była czysta przyjemność. Jazdy... Tobie się nawet nie śni, że nauka jazdy może tak wyglądać!!! Nie możesz się doczekać każdej następnej godziny w samochodzie! Grzesiek B., Staszek, Andrzej, Błażej To są ludzie z powołania, nie zapomnisz ich do końca życia. Przygotowują do życiowej jazdy, zero oklepanych regułek. Jak idziesz na egzamin to egzaminator ma dczynienia z Tobą a nie Ty z nim Teoria zdana za pierwszym, praktyka bezbłędnie! Nie zastanawiaj się, tylko zapisuj się już teraz. Nie odkładaj tego na później bo gwarantuję Ci, że prędzej czy później i tak tam trafisz ;p

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak