Szkoła Jazdy Słoneczna

 382 opinie w tym 322 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Słoneczna
ul. Żytnia 8
25-018 Kielce

Kontakt

Opis

Wykłady online codziennie!

Zapraszamy już na WAKACYJNE KURSY PRAWA JAZDY na sali wykładowej  4 lipca o 15.00.

Następnie: 18 lipca; 1, 16 i ostatni wakacyjny kurs 29 sierpnia!

Przypominamy, że cały czas obowiązuje promocja: "We dwoje taniej!"

Więcej info pod 669 362 405 lub www.sj-sloneczna.pl


Szukasz najlepszej szkoły jazdy ?!

Świetnie trafiłeś!! ????

Szkoła jazdy Słoneczna działa na Kieleckim rynku już od 2012 roku.

Stawiamy na indywidualne podejście do kursanta, naszym nadrzędnym celem jest stworzenie dla was komfortowej i bezstresowej atmosfery na kursie. 

Nasi instruktorzy posiadają najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie. Jazdy odbywają się w godzinach 7.00 - 21.00. Zdajemy sobie sprawę, że czasami ciężko jest pogodzić kurs nauki jazdy z lekcjami w szkole czy pracą, dlatego grafik jazdy dostosujemy do Ciebie.

Za kurs możecie płacić w nieoprocentowanych ratach.

W naszej ofercie posiadamy EKSPRESOWE kursy.

Opracowane zostały tak, abyś szybciej nauczył się samodzielnego prowadzenia pojazdu. Realizujemy cały program szkolenia na kat. B w ciągu zaledwie kilkunastu dni a na kat. A w ciągu kilku dni.

A może prezent?

PRAWKO NA PREZENT!

Nie masz pomysłu na prezent?

W naszej szkole przygotowaliśmy specjalną ofertę podarunkową.

Prezent w postaci bonu podarunkowego lub jazd doszkalających w szkole jazdy Słoneczna, jest idealnym pomysłem na sprawienie niespodzianki.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mr Chris - A, B, C

Mr Chris - A, B, C

Mr Michał - B

Mr Michał - B

Mr Wojtek - B

Mr Wojtek - B

Mr Janusz - B

Mr Janusz - B

Mr Mateusz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

2500 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w miesiąc

W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny +
materiały szkoleniowe

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2000 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe do samodzielnej nauki

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2000 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2000 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

2500 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w 3 tygodnie !

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony

2100 zł

2500 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 35 godzin jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny + materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2700 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w 2 TYGODNIE W cenie kursu: 30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny + materiały szkoleniowe

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ 20H zajęć praktycznych

kat. A, Wykłady i praktyka

Ekspresowy

2300 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY
W cenie kursu: 20 godzin jazd (Suzuki Gladius) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały szkoleniowe do samodzielnej nauki

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

4000 zł

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ
KURS W MIESIĄC
30h zajęć teoretycznych A2+B
20h zajęć praktycznych A2
30h zajęć praktycznych B
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 700 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia Snoch

Klaudia Snoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szrek

Wiktoria Szrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha!!! Świetna szkoła, która bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Super atmosfera i podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Piekarska

Izabela Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super bardzo polecam!!! Super instruktorzy, egzaminy zdane bez większego stresu i zawahań za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Soltysiak

Piotr Soltysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre i miłe podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Boruń

Małgorzata Boruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Przyjazna i miła atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Majcher

Patryk Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera idzie się dużo nauczyć

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Kałuża

Szymon Kałuża
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Wszystko zdane za 1!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zbroszczyk

Michał Zbroszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Toporek

Hania Toporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdane za pierwszym razem, będzie mi brakować ploteczek z instruktorami

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za 1 razem!
A na ploteczki zapraszamy w każdej chwili! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sutowicz

Aleksandra Sutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, miłe podejście do kursanta, świetna atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Martyna Gabryś

Martyna Gabryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1 razem. :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Sylwar

Mateusz Sylwar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, miłe i profesjonalne podejście do kursanta, ponadto z poczuciem humoru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Majcher

Jakub Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy, polecam tą szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Adrianna Milcarz

Adrianna Milcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdeczniejsze, cierpliwi i mili instruktorzy, świetna atmosfera, szkoła godna polecenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Skowrońska

Justyna Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Polecam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Berenika Woś

Berenika Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, przyjazna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy. Wszystko super, zdecydowanie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Pawlowska

Wiktoria Pawlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy, wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie zajęcia były dostosowane do mojego planu tygodnia. 100% polecam super atmosfera, bezstresowa jazda, profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Kozieł

Sylwia Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ! Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy:) Na wykładach jak i jazdach miła atmosfera, bezstresowo, wszystko treściwie i jasno tłumaczone. Dobre podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Synowiec

Patrycja Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Ck;) Polecam jak najbardziej

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andrey Solianick

Andrey Solianick
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera. Polecam gorąco, zdałem teorie na 100% i praktykę za pierwszym. Instruktorzy zachowują spokój nawet gdy przejeżdżasz po raz 4 nie poprawnie przez skrzyżowanie xD. Szkoła 10/10. Jedyna szkoła, która wzięła obcokrajowca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pawel Rytel

Pawel Rytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy 100%POLECAM każdemu kto się zastanawia nad wyborem szkoły.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Zbyszek Wojtyna

Zbyszek Wojtyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Baaardzo mili instruktorzy, wszystko wytłumaczyli jak trzeba. polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damianek Damianek

Damianek Damianek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły w Kielcach nie ma zdane za pierwszym, polecam serdecznie tą szkołe pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Jarubas

Dawid Jarubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim ten świat ma nowego kierowcę

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Karbownik

Karolina Karbownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Instruktorzy mają mają bardzo dobre podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Biała

Klaudia Biała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła pod słońcem, polecam serdecznie każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Cieszkowski

Paweł Cieszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Miła atmosefera, wszystko bezstresowo i treściwie. Gdybym miał za dużo pieniędzy umawiałbym się na jazdy dla przyjemności nawet po zdaniu egzaminu. Teoria za pierwszym, mam nadzieję, że praktyka też:).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Wijas

Patrycja Wijas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe , miła atmosfera. Szybki kurs:). Pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Siarek

Sebastian Siarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, sama przyjemność. Szkoda, że kurs trwa tylko 30 godzin ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Łęcka

Julia Łęcka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria zdana za 1, praktyka jeszcze przede mną :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak