Szkoła Jazdy Słoneczna

 393 opinie w tym 333 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Słoneczna
ul. Żytnia 8
25-018 Kielce

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Uwaga! Przed wizytą w biurze prosimy o kontakt telefoniczny.

Wykłady online codziennie!

Zapraszamy na WIOSENNE KURSY PRAWA JAZDY kategorii B, A1, A2 i A w na sali wykładowej:

15 kwietnia o 15.00 oraz weekendowe w każdą sobotę o 9.00.

Następne: 22 i 29 kwietnia o 15.00.


Więcej info pod 669 362 405 lub www.sj-sloneczna.pl


Szukasz najlepszej szkoły jazdy ?!

Świetnie trafiłeś!! ????

Szkoła jazdy Słoneczna działa na Kieleckim rynku już od 2012 roku.

Stawiamy na indywidualne podejście do kursanta, naszym nadrzędnym celem jest stworzenie dla was komfortowej i bezstresowej atmosfery na kursie. 

Nasi instruktorzy posiadają najwyższe kwalifikacje oraz wieloletnie doświadczenie. Jazdy odbywają się w godzinach 7.00 - 21.00. Zdajemy sobie sprawę, że czasami ciężko jest pogodzić kurs nauki jazdy z lekcjami w szkole czy pracą, dlatego grafik jazdy dostosujemy do Ciebie.

Za kurs możecie płacić w nieoprocentowanych ratach.

W naszej ofercie posiadamy EKSPRESOWE kursy.

Opracowane zostały tak, abyś szybciej nauczył się samodzielnego prowadzenia pojazdu. Realizujemy cały program szkolenia na kat. B w ciągu zaledwie kilkunastu dni a na kat. A w ciągu kilku dni.

A może prezent?

PRAWKO NA PREZENT!

Nie masz pomysłu na prezent?

W naszej szkole przygotowaliśmy specjalną ofertę podarunkową.

Prezent w postaci bonu podarunkowego lub jazd doszkalających w szkole jazdy Słoneczna, jest idealnym pomysłem na sprawienie niespodzianki.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w miesiąc

W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny +
materiały szkoleniowe

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2200 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe do samodzielnej nauki

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2200 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2200 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

2700 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w 3 tygodnie !

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony

2900 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 35 godzin jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny + materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

2900 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ Kurs w 2 TYGODNIE W cenie kursu: 30 godzin wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny + materiały szkoleniowe

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ 20H zajęć praktycznych

kat. A, Wykłady i praktyka

Ekspresowy

2500 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY
W cenie kursu: 20 godzin jazd (Suzuki Gladius) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały szkoleniowe do samodzielnej nauki

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

4500 zł

codziennie

ul. Żytnia 8

WIĘCEJ KURS W MIESIĄC
30h zajęć teoretycznych A2+B
20h zajęć praktycznych A2
30h zajęć praktycznych B
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 900 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominik Drobisz

Dominik Drobisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po samodzielnie dawno zdanej teorii, z racji specyfiki pracy zależało mi na szybkim i efektywnym kursie praktycznym w innym i nieznanym wcześniej mieście - Kielcach. Instruktor Krzysztof podsunął mi opcję kursu ekspresowego. Baaardzo elastyczne podejście i możliwość jazdy również wieczorami i w weekendy okazała się nieoceniona. Dzięki bardzo dobrej atmosferze w trakcie jazd udało się poznać i zapamiętać wszystkie newralgiczne komunikacyjnie punkty nowego miasta. Egzamin bez żadnego problemu zdany za pierwszym razem, pozwolił maksymalnie wykorzystać ostatnie ciepłe dni jesieni, ciesząc się jazdą już na nowej maszynie - dziękuję Krzysztof raz jeszcze! Polecam SJ Słoneczna w szczególności innym "zapracowanym"!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Juszczak

Łukasz Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie jestem po zdanym egzaminie państwowym kat A !!!! Krzysztof jako instruktor - SUPER !!! Dobrze tłumaczył niejasne bądź nurtujące mnie pytania, ( nawet takie które pewnie niecodziennie dostawał od kursantów : jak wymiary placu, poszczególnych zadań i inne takie - sprawdzał dla mnie i wszystko wyjaśniał na bieżąco :)) ale jednym słowem - POLECAM BARDZO!!! Krzysiek jako instruktor pierwsza klasa, opanowany, sympatyczny i co najważniejsze zna się na rzeczy ! Dzięki za wyjeżdżone godziny co przyniosły mi wynik egzaminu POZYTYWNY !!!! LWG i czas w drogę.... :D !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Mikołajczyk

Karolina Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę z czystym sumieniem polecam!!! Kurs idzie szybko sprawnie ! A nauka jazdy to czysta przyjemność z tak doświadczonymi i miłymi instruktorami! Atmosfera super jest dużo śmiechu żadnych krzyków!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Domi Wiecha

Domi Wiecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Asia Słoma

Asia Słoma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam .. kurs zrobiony w niecałe 3 tygodnie ;) godziny jazdy ustalane pod twój grafik więc nigdy nie ma problemu ;) zdałam za 3 razem ale to tylko dlatego że stres mnie zjadł ;) bo pan Krzysztof przygotował mnie perfekcyjnie mimo że na początku byłam oporna na wiedzę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Staniec

Dawid Staniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, która świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego, jak i teoretycznego. Polecam serdecznie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Wcisło

Mikołaj Wcisło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam wszystkim którzy chcą szybko i tanio zrobić prawko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Weronika Nowak

Weronika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta (we właściwy sposób wskazywanie popełnianych błędów)!! Świetna atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Benita Krzysiek

Benita Krzysiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam!!! Przyjazna i miła atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kupis

Mateusz Kupis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Super podejście do kursanta. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Parkhomenko

Daniel Parkhomenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Elegancka szkoła, zarówno pierwszy jak i drugi instruktor w bardzo właściwy sposób uczą i wskazują na błędy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Snoch

Klaudia Snoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szrek

Wiktoria Szrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha!!! Świetna szkoła, która bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Super atmosfera i podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Piekarska

Izabela Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super bardzo polecam!!! Super instruktorzy, egzaminy zdane bez większego stresu i zawahań za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Soltysiak

Piotr Soltysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre i miłe podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Boruń

Małgorzata Boruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Przyjazna i miła atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Majcher

Patryk Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera idzie się dużo nauczyć

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Kałuża

Szymon Kałuża
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Wszystko zdane za 1!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zbroszczyk

Michał Zbroszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Toporek

Hania Toporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdane za pierwszym razem, będzie mi brakować ploteczek z instruktorami

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za 1 razem!
A na ploteczki zapraszamy w każdej chwili! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sutowicz

Aleksandra Sutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, miłe podejście do kursanta, świetna atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Martyna Gabryś

Martyna Gabryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1 razem. :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Sylwar

Mateusz Sylwar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, miłe i profesjonalne podejście do kursanta, ponadto z poczuciem humoru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Majcher

Jakub Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili instruktorzy, polecam tą szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Adrianna Milcarz

Adrianna Milcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdeczniejsze, cierpliwi i mili instruktorzy, świetna atmosfera, szkoła godna polecenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Skowrońska

Justyna Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, dobrzy instruktorzy, i świetna atmosfera. Polecam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Berenika Woś

Berenika Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, przyjazna atmosfera, mili i cierpliwi instruktorzy. Wszystko super, zdecydowanie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Pawlowska

Wiktoria Pawlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super instruktorzy, wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie zajęcia były dostosowane do mojego planu tygodnia. 100% polecam super atmosfera, bezstresowa jazda, profesjonalne podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Kozieł

Sylwia Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ! Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy:) Na wykładach jak i jazdach miła atmosfera, bezstresowo, wszystko treściwie i jasno tłumaczone. Dobre podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Synowiec

Patrycja Synowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Ck;) Polecam jak najbardziej

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak