Liczba odwiedzin: 19716 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Jazdy Qursant

  288 opinii w tym 198 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2020

Karolina Długokencka

Karolina Długokencka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Indywidualne podejście, elastyczne godziny zajęć i rzetelnie przekazywana wiedza. To wszystko poskutkowało zdaniem teorii i praktyki za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Oli Oliś

Oli Oliś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam... Dziś 13. 03. w dodatku Piąteczek.. czyżby pechowy???? O.o No dla mnie raczej nie!!!!! ZDANE!!!! Za pierwszym razem. Serdecznie i z całego serducha dziękuję Instruktorom którzy przygotowywali mnie do egzaminów państwowych. Teoria zdana z pierwszym razem. Dzięki Panu Robertowi, który prowadzi zajęcia w bardzo ciekawy i prosty sposób aż wstyd się przyznać ale książka była zbędna. Otóż przedstawienie przez Pana Roberta zajęć jest bardzo spójnym i ciekawym doświadczeniem jeśli chodzi o część teoretyczną. Praktyka.. hmmm tu zaczynają się schody i tylko spokój nas uratuje. Pani Kasia z dużą cierpliwością przekazywała mi swoją wiedze. Było ciekawie, zabawnie a zarazem poważnie. Po 12h wyjeżdzonych z Panią Kasią trafiłam do Pana Macieja. I tu trzeba powiedzieć że miałam porównanie co do instruktorów. Miłe zaskoczenie. Oboje starannie podchodzą do kursantów, są punktualni, cierpliwi, w zrozumiały sposób przekazują wiedzę i patenty których możemy się nauczyć. GORĄCO POLECAM !!!!QURSANT!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Remigiusz Trykowski

Remigiusz Trykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Qursant miła atmosfera, elastyczne godziny i bardzo przyjaźnie nastawnieni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Mateusz Gierszal

Mateusz Gierszal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy ok, wiadomo że trochę wkładu własnego trzeba włożyć do każdej, dobra cena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Adrian Wenderlich

Adrian Wenderlich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście, miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Ola Pyszczyńska

Ola Pyszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria przedstawiona w bardzo ciekawy sposób, elastyczne godziny jazd i bardzo miła atmosfera zarówno podczas teorii jak i praktyki, polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2020

Monia Monia

Monia Monia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy,miła atmosfera,bardzo fajne podejście instruktora do kursanta,bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2020

Dominik Ciegotura

Dominik Ciegotura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy z dużym doświadczeniem instruktorów, którzy dobrze przygotowują kursantów do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Wioletta Synakiewicz

Wioletta Synakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady odbywają się w milej i wesołej atmosferze. Ogromna wiedza Pana ROBERTA. JAZDY dostosowane do kursantów nawet prawie codziennie .Pan Krzysztof najlepszy instruktor jazdy .Jego wiedza i doświadczenie zawodowe pozwoliło zdac mi egzaminy za pierwszym razem.. Polecam szkołę.!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2020

Klaudia Górska

Klaudia Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,pelen profesjonalizm I mila atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.01.2020

Sebastian Oksiak

Sebastian Oksiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, elastyczne godziny, super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Edyta Sikora

Edyta Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne rady, ogrom pomocy,ale przede wszystkim indywidualne podejście Pana Roberta sprawiło, że zdałam za pierwszym razem! Wszystkim gorąco polecam szkołę jazdy Qursant!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.01.2020

Jakub Zdziebło

Jakub Zdziebło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna szkoła jazdy polecam serdecznie wszystkim. Profesjonalni Instruktorzy którzy doszkolą do perfekcji!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Adrian Markiel

Adrian Markiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie do kursanta, ciekawie przedstawiona teoria, bezstresowa nauka jazdy, miła atmosfera i elastyczne godziny nauki. Doświadczeni instruktorzy którzy znają się na rzeczy. Będę miło wspominał, polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.12.2019

Wiktoria Górecka

Wiktoria Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Wykłady prowadzone w bardzo przyjazny sposób. Wszystko wyjaśnione łatwo i przejrzyście, natomiast kurs praktyczny prowadzony był przez instruktora, który zna się na rzeczy(p.Robert).Jestem ogromnie zadowolona z wyboru, gdybym miała wybierać po raz kolejny wybrałabym tak samo.Polecam z całego serca!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Natalia Więtczak

Natalia Więtczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera! Oba egzaminy zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2019

Karolina Jabłońska

Karolina Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę. Teoria przedstawiona w ciekawy sposób. Podejście do kursanta rewelacja. Pan Robert widać, że robi to lubi. Nauka przebiega bez stresu, w miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2019

Violetta Husarska

Violetta Husarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola, swietne podejscie do kursanta I bardzo mila atmosfera na teorii jak I jazdach. Polecam w 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2019

Suzana Kosecka

Suzana Kosecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brałam tu jazdy dodatkowe, ale polecam serdecznie, pełen profesjonalizm, dostałam też wiele przydatnych rad. Instruktor ze świetnym podejściem do kursanta. Dobry kontakt i brak problemów z dopasowaniem godzin. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Marika Czarnowska

Marika Czarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie wróciłam z Word-u. Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorzy w szkole bardzo mili i pomocni (w szególności polecam Pana Rafała). Teoria przeprowadzona w milej atmosferze. Na jazdach wszystko dokładnie przerobione, instruktorzy wszystko tłumaczą. Nie ma się do czego przyczepić. Sam fakt zdania za pierwszym pokazuje że potrafią bardzo dobrze nauczyć. Polecam szkołę z czystym sumieniem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Natalia Andryszak

Natalia Andryszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym i to bez żadnego stresu :) . Teoria przekazana w nienudzący sposób, jazdy z Panem Maciejem bardzo dobrze wspominam - cierpliwość i pełna profeska. Do tego niska cena. Wybrałbym ponownie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Dominika Kędziora

Dominika Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę! Walka z WORDem zakończona pomyślnie dzięki profesjonalnym lekcjom i super atmosferze :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.10.2019

Gosia Pełelska

Gosia Pełelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, na jaką mogłam trafić :) Wykłady bardzo ciekawe, przeprowadzane przez mega sympatycznego pana instruktora. Jazdy odbywają się w fantastycznej, luźnej atmosferze, która ani trochę nie przeszkadza w nauce jazdy i wygraniu walki z WORDem;) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Karolina Ostapkowicz

Karolina Ostapkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych, bardzo dużo wiedzy p. Robert nam przekazał ;) Fenomenalni instruktorzy. Oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym :D polecamy ogromnie przyszłym kierowcą. Karolina i Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2019

Grażyna Barszczewska

Grażyna Barszczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Instruktorzy bardzo cierpliwi! Z całego serca polecam ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marta Czyz

Marta Czyz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Teoria z Panem Robertem prowadzona w sposób interesujący i zrozumiały. Wszystko doskonale objasnione. Jazdy z Panem Maciejem super, najlepszy instruktor dosłownie z powołania,cierpliwy i wyrozumialy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Marcin Urbański

Marcin Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2019

Kornelia Trzcińska

Kornelia Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna atmosfera, zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób przez P. Roberta, informacje przekazywane były w sposób jasny i zrozumiały, jazdy dopasowane wg terminu który mi pasuje :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.09.2019

Katarzyna Szot

Katarzyna Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę. Bardzo fajnie prowadzone wykłady przez Pana Roberta, dużo cennych uwag. Instruktor Pan Piotr M. Ostoja spokoju. Instruktor z powołania. Dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego, Bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.09.2019

Martyna Skibińska

Martyna Skibińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, instruktorzy doskonale przygotowują do egzaminu państwowego, jazdy można ustawiać sobie nawet kilka razy w tygodniu dlatego kurs przebiega bardzo przyjemnie i szybko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak