Szkoła Jazdy NAPIÓRKOWSKI

 421 opinii w tym 394 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy NAPIÓRKOWSKI
ul. Bohaterów Warszawy 4 (CKiS przy stadionie Znicza Pruszków)
05-800 Pruszków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 15:00

Kontakt

Opis

Szkoła Nauki Jazdy powstała z pasji do nauczania. Stworzyliśmy z żoną szkołę rodzinną, przyjazną, bezstresową gdzie każdy będzie czuł się komfortowo. Prowadzimy kursy oraz szkolenia dla kandydatów na kierowców kat B. Mamy przekonanie, że nasza oferta stanowi odpowiedź na bieżące oczekiwania Klientów, a rzetelna wiedza oraz doświadczenie pozwolą optymalnie przygotować Kursantów do egzaminów tak w części teoretycznej jak i praktycznej. Prowadzone przez nas szkolenia to jednak nie tylko przygotowanie do zdania egzaminu, ale przede wszystkim przekazanie wiedzy i umiejętności niezbędnych do prawidłowego zachowania się na drodze i bezpiecznej jazdy. Do każdego podchodzimy indywidualnie, dostosowujemy się do potrzeb naszych kursantów. Do naszej drużyny dołączyli wspaniali instruktorzy , którzy zasilą naszą szkołę ogromną wiedzą np., techniki kierowania pojazdem, gdzie ta umiejętność jest niezbędędna do budowania świadomości przyszłego kierowcy oraz wskażą potencjalne zagrożenia występujące na drogach.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 4 (CKiS przy stadionie Znicza Pruszków)

WIĘCEJ 20 godzin jazd (Hyundai i20)
Wewnętrzny egzamin praktyczny

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy

4400 zł

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 4 (CKiS przy stadionie Znicza Pruszków)

WIĘCEJ Kurs Ekspresowy

Jazdy odbywają się od poniedziałku do soboty w godzinach od 6.00 do 22.00

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 4 (CKiS przy stadionie Znicza Pruszków)

WIĘCEJ W cenie kursu:
Materiały dla kursantów.
30 godzin lekcyjnych po 45 min. (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd po 60 minut Hyundai i20
egzaminy wewnętrzne teoria/praktyka.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie organizowane przez szkołę - 150zł

Jazdy odbywają się w godzinach 6-22 od poniedziałku do soboty.
........................................
Jazdy doszkalające:
1 godz -120,-

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3500 zł

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 4 (CKiS przy stadionie Znicza Pruszków)

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning . Jazdy Hyundai i20 ( 30 godzin po 60 minut)
Praktyczny egzamin wewnętrzny.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie organizowane przez szkołę - 150zł

Jazdy odbywają się w godzinach 6-22 od poniedziałku do soboty. .........................Jazdy doszkalające:
1 godz - 120,-

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria G .......a ip: 31.61.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, wszystko było jasno wyjaśniane, bez napiętej atmosfery. Wszyscy instruktorzy, z którymi odbywałam jazdy byli pomocni, cierpliwi i dawali wiele wskazówek pod egzamin. Dodatkowe plusy to na pewno teoria, którą można zrobić online + badania lekarskie w szkole jazdy. Jestem bardzo zadowolona, że właśnie tutaj trafiłam i na pewno zdecydowałabym się na to drugi raz!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Żaczek

Ola Żaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo, bardzo polecam tą szkołe jazdy. Super podejście do kursantów, przemiła i bezstresowa atmosfera. Instruktorzy spokojni, tłumaczą wszystko krok po kroku. Możliwość wyboru odpowiednich terminów pasujących pod np. plan zajęć na studiach dziennych, co jest ogromnym plusem. Dobra komunikacja, szybkie odpowiedzi. Z ręką na sercu polecam Pana Mariusza i Pana Darka, świetnie przekazują wiedzę, co skutkowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oleksandr Strongovskyi

Oleksandr Strongovskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, bardzo polecam każdemu, jazdy prowadzone są w przyjemnej i miłej atmosferze, instruktorzy są spokojni i wszystko wytłumaczą w najdrobniejszych szczegółach, możliwość wyboru dogodnych terminów i godzin jazd, w dużym skrócie jeśli wybierasz szkołę jazdy to zdecydowanie polecam szkołę jazdy Napiorkowski :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Osińska

Aleksandra Osińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zajęcia w super atmosferze, bez stresu. Jeździłam z instruktorem Emilem i bardzo polecam, wszystko dokładnie tłumaczone, omówione i powtarzane do skutku. Egzamin zdany za pierwszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzia Chojnacka

Zuzia Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów, brak irytacji ze strony instruktora, dokładne tłumaczenie konkretnych zagadnień na temat przepisów drogowych. Dobry kontakt z kursantem ze strony instruktora. Możliwość wyboru dogodnych terminów i godzin jazd. Polecam Pana Mariusza bardzo konkretny człowiek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Mieszczak

Paulina Mieszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

BARDZO polecam :) Po szkoleniu w szkole jazdy NAPIÓRKOWSKI z Panem Darkiem egzamin zdałam za pierwszym razem mimo, że w przeszłości po szkoleniu w innej szkole nie udawało mi się to aż 5 razy dlatego mogę z czystym sumieniem polecić. Jazdy prowadzone są w miłej, luźnej atmosferze. Każde zagadnienie jest dokładnie omawiane i trenowane. Na każde moje pytanie oraz wątpliwość otrzymywałam dokładną odpowiedz. Instruktor był bardzo cierpliwy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Olaf Bogdanowicz

Olaf Bogdanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności instruktora Darka. Profesjonalne podejście i super nauczanie. Zdane za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Jakubiak

Kasia Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po bardzo długiej przerwie od kursu w innej szkole jazdy i kilku podejść do egzaminów postanowiłam kolejny raz powalczyć o prawo jazdy. Miałam szczęście i przyjemność trafić na jazdy doszkalające do instruktora Darka - człowieka, który jest świetny w tym co robi i swoim podejściem spowodował, że jazda samochodem przestała być dla mnie tak stresująca. W efekcie egzamin zdałam za pierwszym (po przerwie ????) razem. Dodam jeszcze, że kontakt z Panią Kasią oraz Panem Mariuszem to czysta przyjemność ???? Bardzo polecam tę szkołę jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Burchardt

Ola Burchardt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy. Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursanta :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julka Kubiszyn

Julka Kubiszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za drugim razem. Pan Darek- super instruktor z powołania, świetne podejście do uczącego sie! Bardzo polecam:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Dybczyńska

Ola Dybczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem przy pierwszym podejściu. Pan Darek najlepszy instruktor - świetne podejście do osoby zdenerwowanej i zestresowanej jazdą, wszystko na spokojnie tłumaczy i jazda jest naprawdę bez stresu. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia M ...s ip: 178.42.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Bardzo miła atmosfera na zajęciach, dużo cennych i sprytnych wskazówek, wszystko dostosowane do potrzeb kursanta. Bardzo sie cieszę że trafiłam do tej szkółki!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Endżi M .................k ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam!! Bardzo się cieszę, że trafiłam akurat do tej szkoły jazdy. Wszyscy bardzo pomocni i życzliwi. Instruktor Sroka przygotował mnie tak, że zdałam egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo dziękuje.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian G ....... ip: 31.61.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiegał szybko i w miłym towarzystwie. Nie było problemu z dostosowaniem terminu jazdy.

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sasza Kozlov

Sasza Kozlov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem przy szóstym podejściu, ale spokojnie problem był w moim stresie. Pan Darek to chyba najlepszy instruktor jaki może być, bardzo dobrze nawiązuje kontakt z uczniem i niesamowicie potrafi przemówić do rozsądku! Jestem zachwycony jego pracą. Dziękuję za zdane prawo jazdy <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia M .....o ip: 79.191.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Napiórkowski. Pełny profesjonalizm, przyjemna atmosfera. W szczególności polecam Instruktora Michała, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, co poskutkowało wynikiem pozytywnym. Jazdy odbywały się bez strachu, stresu, instruktor potrafi wyjaśnić wszelkie niedociągnięcia, przy czym wykazuje się bardzo dużą cierpliwością do kursanta. Cieszę się, że trafiłam na tę szkołę jazdy, polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Święs

Wiktoria Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę i instruktorów, którzy świetnie przygotowują do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Kristofer Bąba

Krzysztof Kristofer Bąba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Agnieszka C ........... ip: 89.64.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka J .......a ip: 185.153.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy. Na duży plus możliwość odbycia kursu teoretycznego online. Platforma jest przejrzysta i łatwa w obsłudze. Na koniec można sprawdzić nabytą wiedzę w testach. Szkoła z indywidualnym podejściem do kursanta. Elastyczne terminy i godziny zajęć praktycznych, które zawsze odbywały się w wyznaczonym czasie. Krótki czas oczekiwania na jazdy. Możliwość wykonania badań lekarskich na miejscu. Polecam serdecznie instruktora Michała, który w jasny i zrozumiały sposób objaśniał technikę prowadzenia pojazdu. W przypadku jakiegokolwiek problemu cierpliwie tłumaczył do skutku. Jazdy odbywały się w miłej, przyjaznej atmosferze i jednocześnie profesjonalnej. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Piekarska

Agnieszka Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe jazdy, przemiła atmosfera, super instruktorzy !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Sroka

Kacper Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecał tą szkołę , super atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Sroka

Ania Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria P ...... ip: 188.146.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam S .....k ip: 95.49.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy, Pan Mariusz fantastycznie tłumaczy i zapewnia bardzo miłą atmosferę podczas jazd. Jeśli ktoś chce zdać prawo jazdy, oraz nauczyć się bezpiecznie i dynamicznie jeździć, to dobrze trafił.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Pławiak

Piotr Pławiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy, kurs przebiegł w bardzo miłej atmosferze a co najważniejsze egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Puchcińska

Wiktoria Puchcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, instruktorzy są świetni, wiedzą co robią i potrafią z cierpliwoscią tłumaczyć co trzeba zrobić. Polecam Pana Mariusza pełen optymizmu człowiek. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Litwinowicz

Amelia Litwinowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, podejście do drugiej osoby bardzo pozytywne. Pan Emil świetnie naucza. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Włodarczyk

Dawid Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość i zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić ,a przede wszystkim tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna dobra atmosfera na wykładach które są ciekawe, dobra organizacja i punktualność oraz elastyczność w ustalaniu kursów. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Warchoł

Jagoda Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Michał świetny instruktor dużo cierpliwość, zawsze mówi co jest nie tak i co powinno się zmienić i tłumaczy jak to zrobić. Ogólnie szkoła świetna, dobra atmosfera już od wejścia, dobra organizacja i punktualność. Duży profesjonalizm i świetny stan pojazdów. Nie ma żadnych ukrytych kosztów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak