Liczba odwiedzin: 57510 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Jazdy Luzik

  924 opinie w tym 796 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Maciek Cedzyński

Maciek Cedzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Super wykłady z Panem Arkiem i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Co do jazd to polecam instruktora Pana Marka Figarskiego. Rewelacyjna atmosfera, przygotowanie i podejście do kursanta. Polecam z całego serca :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.03.2020

Beata Klim

Beata Klim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Miałam tu jedynie jazdy doszkalajace, ale udało się zdać od razu po długiej przerwie :D ;) Pani Mariola, która mnie uczyła świetnie przygotowuje do egzaminu !!!Szczerze ją polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Kacper Curyło

Kacper Curyło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym, wykłady, jazdy z Arkiem. Na Luzie!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Wojtek Górski

Wojtek Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła.wyklady krótko i na temat,tak jak trzeba.jazdy miałem z Piotrkiem Biernatem.instruktor z powołania.spokój i opanowanie,do tego duża wiedza,którą w świetny sposób potrafi przekazać.zdecydowanie najlepszy instruktor!.polecam,zdane za pierwszym

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Weronika Kruk

Weronika Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luzik to zdecydowanie najlepszy wybór❤️ Polecam serdecznie zrobienie kursu u ULTRA cierpliwego Piotra Biernata

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Wiktoria Słowińska

Wiktoria Słowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Jazdy Luzik!!! a w szczególności najlepszego instruktora Piotrka Biernata, który jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały!!! Godziny wyjeżdżone w bardzo miłej i luźnej atmosferze ☺️ Jak dla mnie najlepszy!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Kasper Kosiba

Kasper Kosiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Mają bardzo dobrych instruktorów m.in Krzysiek Rotszejn, który wszystkiego was nauczy tak jak trzeba. Zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Piotr Wolny

Piotr Wolny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luzik to najlepsza szkoła jazdy, nigdy nie wybrał bym lepiej. Miła atmosfera szybko konkretnie i na temat. Pełen profesjonalizm instruktora Marka Figarskiego doprowadził mnie do zdania egzaminu za pierwszym razem. Super instruktor Super szkoła nic dodać nic ująć. Polecam Wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2020

Ewelina Cedro

Ewelina Cedro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Super atmosfera :D polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2020

Patrycja Obara

Patrycja Obara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Najlepsza szkoła polecam Panią Mariole instruktorka z powołania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.02.2020

Wiktoria Jamorska

Wiktoria Jamorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Super instruktorzy, miła atmosfera. Jak bym miał jeszcze raz rozpocząć kurs to tylko w tej szkole. Organizacja pracy na najwyższym poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Klaudia Gąsior

Klaudia Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w kielcach dla mnoe na 1 miejscu !!! Polecam instruktora Piotr Biernat świetna atmosfera ,dokładny , najlepszy !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Marcin Łuszczyna

Marcin Łuszczyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe Jazdy Luzik i Najlepszego Instruktora Łukasza Matysiak !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Wiktoria Woś

Wiktoria Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Marka Figarskiego, dzięki niemu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Świetnie uczy, miła atmosfera w trakcie jazd. Wytłumaczy wszystko tak, że nawet do osób bardzo opornych trafi !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Kuba Lech

Kuba Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Konrad Kurkus

Konrad Kurkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Jeździłem z panem Piotrem Biernatem. Pełen profesjonalizm i rzetelność. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2020

Patryk Szydłowski

Patryk Szydłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepsza szkoła jazdy w Kielcach i najlepsi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Sebastian Sito

Sebastian Sito
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.01.2020

Patrycja Wzorek

Patrycja Wzorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Maciej Gajek

Maciej Gajek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam świetna szkoła a szczególnie polecam Mirosława T.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2019

Patryk Starz

Patryk Starz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera w szkole. Wykłady bardzo ciekawe. Serdecznie polecam tę szkołę

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Patryk Kowalski

Patryk Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła naprawdę bardzo dobrze szkolą przyszłych kierowców do egzaminu , pojazdy są fajne zadbane bardzo Serdeczne Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Igor Smorąg

Igor Smorąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, dużo terminów najazdy, przyjaźni instruktorzy, szczególnie pan Mirek T. Polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Klaudia Gola

Klaudia Gola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, wykłady jak i jazdy prowadzone w luźniej i przyjemnej atmosferze. Jeździłam z instruktorem Łukaszem Matysiakiem. Świetny instruktor, ma super podejście i wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Piotr Dzik

Piotr Dzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, bez stresowo, Pan Łukasz najlepszy instruktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Łukasz Czerwiński

Łukasz Czerwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera podczas kursu i wszystkich godzin jazd, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu przez Mirosława Kuklę, najlepszy wybór w Kielcach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2019

Angelika Jaros

Angelika Jaros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, zarówno na wykładach, jak i na jazdach. Polecam instruktora Mirka K. Wszystko dokładnie przećwiczone przed egzaminem, przygotowanie na najwyższym poziomie. :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2019

Klaudia Zaczkowska

Klaudia Zaczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, najlepszy instruktor p. Mirek T. super podejście do kursanta, wszystko elegancko zdane.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2019

Aleksandra Dziurska

Aleksandra Dziurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Piotr Biernat. Z czystym sumieniem mogę polecić!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Ania Sokołowska

Ania Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krzysztof Rotszejn to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić... Wszystko zdane za pierwszym razem... Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak