Szkoła Jazdy Hozer&Kruk

 139 opinii w tym 68 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy Hozer&Kruk
Bodzentyńska 10/103
25-308 Kielce

Kontakt

Opis

Wszędzie dobrze, w Hozer-Kruk najlepiej. Zapraszamy na najlepsze kursy w Kielcach.

Zapisy online na naszej stronie.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Hozer

Michał Hozer

Paweł Kruk

Paweł Kruk

Remigiusz Furmanek

Remigiusz Furmanek

Magda Pietrzyk

Magda Pietrzyk

Gustaw Wójcik

Gustaw Wójcik

Sebstian Łysek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

10.08.2022

Bodzentyńska 10/103, 16:45

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Joanna Krochmal

Joanna Krochmal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk Miałam jazdy doszkalające z Michałem , świetny instruktor . Profesjonalne i co najważniejsze logiczne metody nauczania a przy tym cierpliwość , spokój i opanowanie . Zdany egzamin praktyczny za pierwszym razem !! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kasza

Wiktoria Kasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Początkowo jeździłam z Panem Pawłem i mimo wcześniejszego zerowego kontaktu z samochodem, instruktor super mi wszytko wytłumaczył i doprecyzował moją jazdę. Polecam również Pana Gustawa, wyjeździłam z nim ponad 10 godzin, które również miło wspominam. Jeśli chodzi o istruktorów to należy im przyznać ogromne plusy za cierpliwość do kursantów! Z pewnością drugi raz wybrałabym ta szkołę:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Kowalczyk

Zuzia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Jazdy! Wykłady były prowadzone w bardzo miłej atmosferze, ale i również wszystkiego nauczyły i przygotowały do egzaminu. Jeździłam z Panem Gustawem i lepszego instruktora nie dało się wymarzyć. Wyrozumiały, z poczuciem humoru i cierpliwością, przygotował mnie do egzaminu, dzięki czemu zdałam za pierwszym razem! Z wielką przyjemnością polecam szkołę oraz instruktora! Już niedługo pomacham z własnego auta! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Artur Kwaśniewski

Artur Kwaśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka jak dla mnie. Super przygotowanie do zdawania egzaminów w WORDzie. Głównie jeździłem z instruktorem Pawłem i dziękuje za cierpliwość co do mnie. Jakby ktoś się zastanawiał nad wyborem szkółki to polecam z całego serca

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Cicha

Zuzanna Cicha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Polecam z całego serca. Miałam przyjemność mieć jazdy z Madzią i Gustawem. Do egzaminu przygotowali mnie świetnie. Prawko zdałam za pierwszym razem i bezbłędnie!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Tkacz

Kamila Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z instruktorem Pawłem. Cały kurs i podejście i cierpliwośc w stosunku do mnie oceniam na najwyższa ocenę. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły to tutaj się nie rozczaruje:) Same pozytywne rzeczy mogę tylko powiedzieć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Maja Przybysławska

Maja Przybysławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera, świetne przygotowanie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sara Pietronik

Sara Pietronik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Magdę! Jazdy z nią to czysta przyjemność, na których często towarzyszyła nam kawa z maka. Potrafi tłumaczyć, czy powtarzać coś aż kursant będzie rozumiał. Żałuję, że trafiłam do niej dopiero na dodatkowe jazdy, bo oszczędziłoby mi to masy stresów i niezdanych egzmaminów. Polecam każdemu, kto nie wierzy w siebie, bo Magda potrafi zmotywować kursanta. Gdy nie jej wsparcie napewno dawno temu bym się poddała. Nie wahajcie się dłużej jak nie możecie zdać prawka, bo ta dziewczyna nauczyła mnie, a byłam ciężkim przypadkiem, więc Ciebie też nauczy. Będę każdemu polecać i pomimo stresu żałuję, że to już koniec. Parkowanie opanowałyśmy do perfekcji, a jazda miastem to już nic trudnego dla mnie. Pozdrawiam cieplutko napewno pomacham ze swojemu auta niedługo. ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Guzy

Wiktor Guzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs na prawo jazdy w szkole Hozer&Kruk. Jeździłem z instruktorką Magdą i nie wyobrażam sobie żeby był to ktoś inny. Magda jest osobą bardzo cierpliwą, świetnie uczy, a każda jazda z nią to była przyjemność. Atmosfera jest przyjazna, Magda to profesjonalna instruktorka, ale też sympatyczna i kontaktowa osoba, z którą można rozmawiać godzinami. Terminy jazd są elastyczne. Magda przekazała mi dużą ilość wskazówek dotyczących egzaminu na prawo jazdy, tłumaczyła krok po kroku technikę jazdy w określonym miejscu. Było to bardzo pomocne, a na egzaminie wybrnąłem z każdej trudnej sytuacji na drodze, dlatego, że Magda wcześniej pokazała mi wszystkie podchwytliwe miejsca, w których często odbywają się egzaminy na prawo jazdy. Jeśli prawko to tylko ze szkołą Hozer&Kruk i Magdą!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mateusz D ......i ip: 82.139.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła, wykłady były ciekawie prowadzone, instruktorzy sympatyczni i dzięki temu prawko zdane za pierwszym razem bezproblemowo ! <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kornelia Mazur

Kornelia Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk! Świetna atmosfera na wykładach prowadzonych przez Pawła Kruka, który w dobry i prosty sposób przekazywał najpotrzebniejsze informacje:) Miałam przyjemność mieć również jazdy z nim oraz z Maćkiem:) Bardzo przyjemni instruktorzy, cierpilwi, potrafią dać świetne porady. Podsumowując, szkoła jazdy oraz instruktorzy na bardzo wysokim poziomie:) Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Wojnowska

Wiktoria Wojnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność odbywać jazdy doszkalające z Panią Magda i powiem szczerze to właśnie ona przywróciła moja wiarę w to ze w końcu uda mi się zdać. Po kilku nieudanych próbach powoli traciłam nadzieje ale dzięki słowom i radom Pani Magdy w końcu się udało! Przede wszystkim Pani Magda ma indywidualne podejście do kursantów i to co robi widać, ze robi to całym sercem! Wszystko dokładnie tłumaczy i bez stresu oraz zapewnia pełne wsparcie :)! Jeśli mogłabym ponownie wybrać z kim chciałabym się uczyć jeździć to z pewnością byłaby to Pani Magda. Będę miło wspominać wszystkie jazdy oraz ten bryloczek kotka bo dzięki jazdom w takiej L-ce nauka jazdy nie jest już wcale taka straszna! ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Matson Mat

Matson Mat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem sobie wymarzyć. Instruktor Paweł to osoba powołana do bycia instruktorem. Jest profesjonalistą i wie jak uczyć przyszłych kierowców. Każdy błąd jaki popełniłeś tłumaczy Ci przez kilkanaście minut a dzięki temu zapamiętasz go na długo i więcej go nie popełnisz. Instruktorka Magda to również świetna osoba. Na pierwszym egzaminie wewnętrznym byłem bardzo zestresowany, czułem strach i niepewność. Po rozmowie z Magdą zmieniłem swoje podejście oraz zacząłem czuć się coraz pewniej za kółkiem. Na egzamin poszedłem bez stresu. Zarówno dzięki Magdzie jak i Pawłowi zdałem za 1 razem :) Było to najlepsze przygotowanie do egzaminu z możliwych. Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Na pewno się nie zawiedziecie ;) Ps. Polecam brać jedną godzinę jazdy przed samym egzaminem. Wtedy zapominasz o stresie i wbijasz na egzamin na czillu :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Dziarmaga

Patrycja Dziarmaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo przyjazna, sympatyczni i wykfalifikowani instruktorzy. Godziny wykładów dostosowane do kursantów. Najładniejsze auta ???? Cieszę się,że wybrałam tą szkołę, czułam się bardzo swobodnie i z ogromną chęcią chodziłam na wykłady,a tym bardziej na jazdy do instruktorki Magdy! Bardzoo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila K ....... ip: 89.64.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Magda najlepsza instruktorka na świecie, wkłada w naukę całe serducho. Jazda z nią to czysta przyjemność. Zawsze wyrozumiała i cierpliwa.Polecam w 100%.Prawo jazdy zdane za pierwszym razem po wielu latach przerwy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Bednarczyk

Julia Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W żadnym procencie nie żałuję wybrania tej szkoły, miałam przyjemność uczestniczyć na wykładach z Pawłem oraz jazdach z Magdą. Zarówno jedne jak i drugie minęły bardzo szybko i przyjemnie.30 h wyjeżdżonych z Magdą mijały szybciej niż sobie wyobrażałam. Madzia to wspaniała instruktorka, która zarówno wytłumaczy i odpowie na wszystkie pytania, ale też pośmieje się z tobą i poprawie humor, kiedy masz gorszy dzień. Szczerze żałuję, że te 30 h minęły tak szybko bo jazdy nie były obowiązkiem tylko przyjemnością. Oby więcej takich instruktorek jak Magda. Również Michał z którym wyjeździłam parę godzin jest pełen profesjonalizmu i doświadczenia Z całego serca polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Mazur

Magdalena Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Dziękuję wam z całego serca. Gustaw Wójcik-Najlepszy jak dla MNIE instruktor. Dziękuję za wszystko czego mnie nauczyłeś, za twoją cierpliwość i wsparcie. Jeśli ktoś myśli że się nie nauczy czy nie zrozumie to zapraszam do Gustawa ....On wszystko ci spokojnie wytłumaczy i pokaże. Zdane za pierwszym razem.....

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Wronka

Patrycja Wronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po wielu niezdanych egzaminach postanowiłam zmienić szkołę jazdy i natrafiłam na panią Magdę. Wystarczyły 4 godziny doszkalające i egzamin w końcu zdany. Pani Magda jest niesamowicie miła, ale przede wszystkim bardzo cierpliwa i daje wiele praktycznych porad podczas jazdy. Polecam ją z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja N ...k ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy hozer&kruk bezstresowe, rzetelne przygotowanie do egzaminu. Miałam przyjemność mieć jazdy z najlepszym instruktorem Pawłem Krukiem, który jest niezwykle cierpliwy, dał mi niesamowite wsparcie, słowa które dawały wiele otuchy i motywacji podczas jazd w świetnej atmosferze. Inni instruktorzy także bardzo mili. Ciesze sie, że wybrałam właśnie ta szkołę jazdy i z całego serca polecam każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Koźbiał

Ola Koźbiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy miła atmosfera wykłady naprawdę dużo dają. Ja jeździłam z panem Gustawem i z całego serca mogę polecić, bardzo pozytywnie oceniam jazdy. Instruktor nauczył mnie wszystkiego od zera i zrobił kawał dobrej roboty także szacun za cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Krawiec

Michał Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk. Wspaniała atmosfera, indywidualne podejście i rewelacyjne przygotowanie do egzaminu. Wykłady prowadzone przez Pawła Kruka były bardzo wartościowe i pomocne w nauce jazdy. Instruktor Paweł cierpliwie i wnikliwie tłumaczy oraz wyjaśnia wszystkie napotkane sytuacje drogowe. Polecam z całego serca.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Cych

Natalia Cych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam duży problem z zdaniem egzaminu praktycznego. Zapisałam się na jazdę doszkalającą u Pani Magdy. Miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Dowiedziałam się co mam poprawić i zdałam śpiewająco.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Krakowiak

Michał Krakowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Mateusz Strozyk

Mateusz Strozyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, nie zawiodłem się opiniami które słyszałem od innych przed jej wyborem. Instruktorzy bardzo pomocni, wyrozumiali i widać ze wiedzą co robią, żeby perfekcyjnie przygotować na egzamin. Polecam każdemu kto ma ochotę spędzić przygotowania do egzaminu w miłej atmosferze i nauczyć się dobrze prowadzić samochód.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S .....k ip: 46.204.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, nie zawiodłem się opiniami które słyszałem od innych przed jej wyborem. Instruktorzy bardzo pomocni, wyrozumiali i widać ze wiedzą co robią, żeby perfekcyjnie przygotować na egzamin. Polecam każdemu kto ma ochotę spędzić przygotowania do egzaminu w miłej atmosferze i nauczyć się dobrze prowadzić samochód.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Michcik

Julia Michcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisałam się do szkoły Hozer&Kruk ze względu na bardzo dużo pozytywnych opinii i nie zawiodłam się. Bardzo pozytywni ludzie jak i przyjemna atmosfera połączona z pełnym profesjonalizmem. Ja miałam przyjemność uczyć się pod okiem Pawła Kruka, którego z całego serca polecam jako instruktora. Świetna i przemiła atmosfera, zero stresu i paniki przed kółkiem. Na samym początku gdy zapisałam się na prawko bardzo się bałam i stresowałam jazdą, ale Pan Paweł dał mi odwagę i pewność siebie za kółkiem za co jestem mu bardzo wdzięczna. Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, z całego serca polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szczepan Zagórski

Szczepan Zagórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk. Wykłady były prowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze, umiały zaciekawić oraz przygotować do pierwszej jazdy. A sama jazda była jeszcze lepsza. Głównie jeździłem z instruktorem Pawłem Krukiem który przygotował mnie do egzaminu tak jak trzeba.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kordian Konieczny

Kordian Konieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Moim instruktorem był Gustaw Wójcik. Szczerze mogę polecić. Wszystkie zagadnienia wytłumaczone perfekcyjnie, zarówno na wykładach, jak i w trakcie jazd. Organizacja na najwyższym poziomie, co pozwoliło szypko uporać się z całym kursem , efektem zdania egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego za 1 razem. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Pakuła

Kasia Pakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Hozer&Kruk! Miałam przyjemność uczestniczyć w wykładach , które prowadził Paweł. Wiedza przez niego przekazana sama wchodziła do głowy , a zajęcia odbyły cię cudownej atmosferze ! Jazdy miałam ze ZŁOTĄ instruktorką Madzią <3 mogę śmiało powiedzieć, że jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu! Cierpliwa, wyrozumiała , zabawna , profesjonalna i przesympatyczna osoba. Pomogła mi uwierzyć w to , że będę dobrym kierowcą! Zadałam milion pytań i na każde dostałam dokładną odpowiedź. Podczas jazd miałam wrażenie , że jeżdżę i rozmawiam z dobrą przyjaciółką a nie instruktorem :) Ma wrodzony dar do tłumaczenia , a gdy już wyciągnie swój magiczny notes i telefon to na pewno wszystko zrozumiecie :))) Aż żal , że kurs się zakończył i więcej nie wsiądę do L-ki z delfinkiem Madzi :(( Drugi raz bez wątpienia wybrałabym szkołę jazdy Hozer&Kruk i Madzię , ponieważ jest to najlepsza szkoła jazdy, która ma najlepszą i ZŁOTĄ instruktorkę „,z powołania”!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia R ...k ip: 5.173.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem niesamowicie zadowolona z jazd dodatkowych z panią Magdą. Niesamowite, indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm! Gdyby nie jazdy z panią Magdą, nie byłoby mi łatwo zdać egzamin i czuć się pewnie za kółkiem. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak