Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.

 403 opinie w tym 307 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.
ul. Usługowa 7
64-100 Leszno

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
www.fra....Pokaż adres
@Szkola....Pokaż adres

Opis



Nasza Szkoła została założona w 2008 r. i od początku działalności jesteśmy najlepsi w tym co robimy Na obecną chwilę dysponujemy najnowszym oprogramowaniem do nauki jazdy oraz do przeprowadzania Egzaminu Wewnętrznego zgodnie z obowiązującymi przepisami i Testami w WORD po zmianach od 19.01.2013 r.

Wiemy, jak bardzo chcesz jeździć i jednocześnie zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo stresujące są dla Ciebie pierwsze kroki za kierownicą.

Opracowaliśmy specjalne metody nauczania, które stopniowo wdrażane przynoszą ogromne rezultaty już po pierwszych godzinach zajęć. Program szkoły jest oparty na przeświadczeniu, że każdy potrafi nauczyć się jeździć i zdać egzamin, pod warunkiem że ma odpowiednio stworzone do tego warunki.



Wiecej na facebooku: https://www.facebook.com/SzkolaJazdyFranki
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Dziedzica 12/4, 64-140 Włoszakowice

tel: 735565222;

Włoszakowice

Instruktorzy

Damian Frankowski Egzaminator

Martyna Kaczmarek-Frankowska

Marcin Drgas

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2000 zł

ul. Usługowa 7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2000 zł

ul. Usługowa 7

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 480 zł

ilość godzin w pakiecie: 6h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Piotr H .....z ip: 85.128.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetni instrukotrzy z profesjonalnym podejściem i dużym doświadczeniem, bardzo pomocni.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Bernacka

Angelika Bernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super insturktor, bardzo spokojne podejście do kursanta. Umiejętnie tłumaczy wszystkie niezrozumiałe rzeczy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Rożyńska

Ola Rożyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Ośrodek warty polecenia !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz T .......... ip: 89.64.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy super z wyjątkiem jednego, któremu najwidoczniej nie podszedłem do gustu :) Wykłady eleganckie i dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego. Bardzo dobra elastyczność. Generalnie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera,
Gabriela Nadolna

Gabriela Nadolna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, solidne przygotowanie w milej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Kujawa

Paulina Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów! Indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera,kulturalne i profesjonalne zachowanie instruktora Gorąco polecam najlepsza szkoła jazdy !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Powałowski

Wojciech Powałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Kreczmer

Oliwia Kreczmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Podejście do kursanta znakomite. Wysoka zdawalność za pierwszym razem!! Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Sibińska

Dominika Sibińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Indywidualne podejście do kursanta oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Mencel

Gabriela Mencel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Najlepsze przygotowanie do egzaminu i najlepsi instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Roszak

Szymon Roszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Rejent

Alicja Rejent
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta! Dobra atmosfera i bardzo sympatyczni instruktorzy. Polecam! Zdane za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Matysiak

Kacper Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Małucka

Natalia Małucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Wyjątkowa atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu. Bardzo wysoka zdawalnosc!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Grabowski

Jakub Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe i merytoryczne wykłady. Świetne podejście instruktorów, którzy bardzo dobrze znają się na pracy którą wykonują. Zindywidualizowany grafik. Serdecznie polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Eryk Roj

Eryk Roj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfra, indywidualne podejście, bezbłędne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Kędziora

Adam Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu i jazdy po nim doskonale nie ma lepszej szkoły w Lesznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Baranowska

Ewa Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!! Pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Zdane za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Bączkowski

Szymon Bączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edyta Cieślik

Edyta Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teorii, wspaniała atmosfera i instruktorzy, elastyczne godziny jazdy pozwalające pogodzić kurs z codziennymi obowiązkami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Poczekaj

Patrycja Poczekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Roksana Zając

Roksana Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie prowadzone wykłady. Bardzo mili instruktorzy, którzy bardzo dobrze prowadzą nauki jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcelina S ...........a ip: 188.146.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu! Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Samol

Alicja Samol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Polecam wszystkim

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Szubart

Dominika Szubart
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Wajs

Klaudia Wajs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Biały

Robert Biały
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, elastyczne godziny

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tatiana Lorenz

Tatiana Lorenz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na bardzo wysokim poziomie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Podgórski

Kacper Podgórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w porządku porządni i elrzerelni instruktorzy!polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Piwoński

Filip Piwoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wsparcie i przygotowanie do egzaminu oraz codziennej jazdy na bardzo przyjaznym poziomie

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak