Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS" w Śremie

 164 opinie w tym 101 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS" w Śremie
pl. Straży Pożarnej 4
63-100 Śrem

Kontakt

Opis

Szkoła AS oferuje szkolenia indywidualne z zakresu prawa jazdy kategorii A, A2, AM, B oraz jazdy doszkalające. Zgłoszenia przyjmujemy od poniedziałku do soboty telefonicznie lub pocztą elektroniczną. Tą samą drogą udzielamy wszelkich informacji o kursach. U nas nie ma terminów rozpoczynających kursy. Dzwonisz lub piszesz i umawiasz się na dogodny termin spotkania z instruktorem.
Zachęcamy do skorzystania z naszej strony internetowej http://www.as-srem.pl, gdzie znajdują się niezbędne informacje dla każdego kierowcy.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomasz Rzepka

Bogdan Kolebacz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Motorower Ferro 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tobiasz Grabarek

Tobiasz Grabarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, kurs przebiegł sprawnie i przyjemnie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Urbaniak

Kacper Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan instruktor Bogdan to jeden z najlepszym ludzi na swoim stanowisku.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Bąk

Jagoda Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dla mnie nie ma lepszego wyboru. Dostałam materiały na maila, mogłam się uczyć kiedy miałam wolną chwilę. Instruktor pan Bogdan miał do mnie na prawdę dużo cierpliwości. Niestety zdałam egzamin praktyczny zdałam dopiero za 5 podejściem, przez stres, ale podczas kursu nie mogłam się doczekać jazd. Jak miałam jakieś pytania odnośnie teori, egzaminu itp. Pan Bogdan wszystko ładnie wyjaśniał. Na prawdę polecam szczególnie osobom które chcą szybko zdać, bo ja naprawdę odwlekałam jazdy tak to szybko szło, 13 dni jazd więc niecały miesiąc i na egzamin państwowy można iść.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcel Ziobroń

Marcel Ziobroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Wawrzyńczak

Szymon Wawrzyńczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do każdego kursanta. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kujawińska

Paulina Kujawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany Super podejście do kursanta !!! Panie Bogdanie dziękuję za Cierpliwość ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Widzicka

Asia Widzicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta. Instruktor Grzegorz bardzo pozytywny człowiek, wymagający ale świadczy to tylko o szacunku dla swojej pracy i pasji z którą to robi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Mężyński

Robert Mężyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam zwięźle i na temat

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janusz Lauferski

Janusz Lauferski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, Instruktor ma dobre podejście do kursanta, Zdane za 1 na kategorię A2! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Szymczak

Patryk Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Krótko zwięźle i na temat najlepsi w mieście!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Kasprzak

Ania Kasprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do kursanta, dostosowywanie się do jego grafiku zajęć. Instruktor Grzegorz - bardzo pozytywny człowiek, z humorem, wymagający, cierpliwy, pełen profesjonalizm, zależy mu na kursantach, ciężko się z nim nie dogadać :) całą naukę wspominam z uśmiechem na twarzy i gdybym miała możliwość ponownego wyboru, padłby na tę szkołę! Polecam z całego serca <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Nowicka

Ola Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Owczarczak

Kasia Owczarczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek godny polecenia. Podejście do kursanta indywidualne i bardzo profesjonalne. Szkoła godna polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Starkiewicz

Mateusz Starkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, szybko, tanio, efektywnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Wosińska

Dominika Wosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko w jak najlepszym porządku. Rzetelne podejście do kursanta. Szybko, sprawnie i pomyślnie. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Zandrowicz

Marta Zandrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka Jazdy godna polecenia! Tutaj podchodzą do każdego kursanta indywidualnie, przyjemna atmosfera. Instruktor Grzegorz bardzo profesjonalny i wymagający, ale każdego nauczy jak dobrze jeździć. Dziękuję za wszystko, jeśli miałabym jeszcze raz wybierać Szkołę Jazdy, to na pewno byłaby to Szkoła Dobrej Jazdy ''AS"!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Laudanski

Kacper Laudanski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Instruktor Grzegorz Borowski na prawdę uwielbia to co robi i ma bardzo dobre podejście do kursanta oraz sposób przekazywania wiedzy. Polecam :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Piasecki

Wojtek Piasecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Pawłowski

Wojciech Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo serdecznie polecam ! Miła atmosfera, a przede wszystkim bardzo profesjonalne podejście do kursanta ! Polecam Pana Tomka :) pełen profesjonalizm ! Bardzo dobrze wszystko wytłumaczy, z mega poczuciem humoru, dzięki lekcją doszkalającym z Panem Tomkiem zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Skupień

Szymon Skupień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję za najlepszą naukę! Zdałem! Polecam Pana Tomka :-)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kamil Sierakowski

Kamil Sierakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zasłużona 5 zdecydowanie ! Instruktor Grzegorz Borowski godny polecenia każdemu !!!! Bez dwóch zdań !!! Osoba miła sympatyczna ale i również wymagająca ale rezultat jest piękny !!! Gorąco polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Matuszak

Monika Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję za najlepszą naukę! Zdałam! Pan Kolebacz najlepszy :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Wojtkowska

Klaudia Wojtkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ! Miła atmosfera, a przede wszystkim bardzo profesjonalne podejście do kursanta ! Polecam Pana Tomka! :) pełen profesjonalizm ! Bardzo dobrze wszystko wytłumaczy, z mega poczuciem humoru :) :) :) dzięki niemu zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Szczepaniak

Eliza Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!! Gdybym ponownie zostala postawiona przed wyborem szkoły nauki jazdy bez wątpienia wybrałabym ta szkołę! Grafik zajęć dostosowany do potrzeb kursanta, wszystko dzięki świetnej organizacji Grześka -zawsze punktualny, pełen profesjonalizm, doskonale przekazywana wiedza teoretyczna, instruktor z poczuciem humoru :) Jeszcze raz dziękuję za naukę i przekazaną wiedzę! Polecam wszystkim, którzy chcą być doskonale przygotowani do egzaminów!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Bojewska

Natalia Bojewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy w Śremie. Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne. Słowa instruktora (pozdrawiam Tomek) do teraz mam w głowie i powtarzam każdemu. "Rób swoją robotę jak należy a wszystko wyjdzie." I wiecie co? Miał absolutną rację, wszystko wychodzi tak jak uczył. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu, jak również jazdy. Z czystym sumieniem i z całego serducha polecam wszystkim. Pozdrawiam, Natalia

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Król

Kamil Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście, przydatne informacje jeśli chodzi o egzamin państwowy i bardzo dobre przygotowanie do niego. Łatwy kontakt i pomoc w każdej chwili.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Borowski

Bartosz Borowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

O profesjonaliźmie OSK świadczą ludzie. Gdybym miał wybierać szkołę jazdy raz jeszcze byłby to OSK AS. Świetna organizacja i instruktorzy, którzy przykładają się do tego aby naprawdę nauczyć Was jeździć podczas tych 30h to podstawa polityki tej firmy. Atmosfera podczas kursu była taka, że kończąc jazdę nie mogłem się doczekać następnej! W tym OSK nie ma tak, że kończycie kurs i "radźcie sobie sami" - aż do chwili zdania egzaminu możecie oczekiwać pomocy, rady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Flak

Beata Flak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła na Świecie!!!! Jazdy z instruktorem Grzesiem są najlepsze !!!! POLECAM GORĄCO!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kaźmierczak

Klaudia Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście, miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Kołacka

Julia Kołacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawko zdane za drugim razem ???? Polecam szkołę jak najbardziej,szczególnie jazdy z Grzegorzem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak