Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS" w Śremie

 164 opinie w tym 101 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS" w Śremie
pl. Straży Pożarnej 4
63-100 Śrem

Kontakt

Opis

Szkoła AS oferuje szkolenia indywidualne z zakresu prawa jazdy kategorii A, A2, AM, B oraz jazdy doszkalające. Zgłoszenia przyjmujemy od poniedziałku do soboty telefonicznie lub pocztą elektroniczną. Tą samą drogą udzielamy wszelkich informacji o kursach. U nas nie ma terminów rozpoczynających kursy. Dzwonisz lub piszesz i umawiasz się na dogodny termin spotkania z instruktorem.
Zachęcamy do skorzystania z naszej strony internetowej http://www.as-srem.pl, gdzie znajdują się niezbędne informacje dla każdego kierowcy.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomasz Rzepka

Bogdan Kolebacz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Motorower Ferro 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nikola G ......a ip: 109.173.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Bogdan najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić, wymagający w dobrym tego słowa znaczeniu. Bardzo Polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr K ........j ip: 37.47.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę AS i Pana Grzegorza Borowskiego. Niesamowicie przekazuje wiedzę; w bardzo dobry i jasny sposób, dzięki czemu łatwo ją przyswoić. Uczy wszystkiego totalnie od początku, aż do samego końca, przez co egzamin państwowy jest tylko formalnością. Z tym instruktorem pojedziesz w każde miejsce, w jakie może zabrać Cię egzaminator w WORD. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominik C ....y ip: 83.11.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odbywałem kurs w Szkole dobrej jazdy ,,AS" w Śremie, początkowo zachęciła mnie cena oraz 1 lokata w rankingu szkół jazdy. W trakcie kursu utwierdzałem się tylko, że to dobry wybór. Tomek to instruktor z powołania, prywatnie jeździ motocyklem dlatego przekazywane treści oraz rady pochodzą z życia i są bardzo trafione. W sytuacji gdy coś w praktyce nie wychodzi szuka metod aby kursant nabył potrzebne umiejętności. Celem kursu jest wyćwiczenie Dobrych nawyków u przyszłego motocyklisty, które są tak potrzebne w trakcie późniejszej jazdy motocyklem, dlatego plac manewrowy to bardzo potrzebna podstawa. Jeśli chodzi o część praktyczną godziny pracy są bardzo elastyczne, umawiasz się -> przychodzisz i jeździsz, jeśli z czymś masz problem to ćwiczysz problematyczne "'tematy" we własnym tempie, bez pośpiechu. Bo zdanie egzaminu to tylko początek. Nabyte i rozwijane umiejętności mogą czasem uratować życie. Poziom szkolenia na najwyższym poziomie dowodem jest egzamin zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kuba W ........k ip: 94.254.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm,jazdy z Panem Grzegorzem na najwyższym poziomie,bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Kurs przebiegał w przyjaznej atmosferze,zyskałem wiele pomocnych wskazówek,świetne relacje!Gorąco polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert G .....r ip: 83.11.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jeśli ktoś chce zdać za 1 razem :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz D ....k ip: 109.173.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i profesjonalne podejście.Zdecydowanie polecam SDJ AS i instruktora Tomasza.Bardzo dobry poziom gwarantuje zdanie egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł K ........i ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawdopodonie najlepsza szkoła jazdy w Śremie. Warunki i atmosfera w ktorej mozna stawiac swoje pierwsze (kroki) za kierownicą sprzyjają szybkiej nauce. Szczerze polecam!!! :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik S .........k ip: 109.173.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Indywidualne podejście do kursanta. Super samochód szkoleniowy. Zdane za pierwszym razem. Najlepsza cena ( w cenie normalnego kursu mamy 5 godzin więcej). Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena O ........k ip: 192.83.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2016
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SDJ AS najlepsza w mieście. Kurs przebiegał szybko i profesjonalnie. Świetne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Bezproblemowy kontakt z instruktorami. Godziny jazd dostosowywane pod kursanta. Instruktor Grzesiu bardzo przyjacielski, zawsze uśmiechnięty i przede wszystkim, co najważniejsze wymagający. Gorąco Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk F .... ip: 155.133.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście. Profesjonalni instruktorzy, na których śmiało można polegać. Po ukończeniu kursu, czułem się świetnie przygotowany do obu egzaminów. Bezproblemowo zdane za pierwszym razem. Szkoła zdecydowanie godna polecenia.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria L .......a ip: 62.21.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła dla ceniących profesjonalizm, rzetelną pracę. Niezwykle wymagający, konkretny, skuteczny, umiejący w przystępny sposób przekazać niezbędną wiedzę oraz nowoczesne techniki jazdy a przy tym sympatyczny Pan Grzegorz doprowadził mnie do finału jakim jest zdany egzamin. Z pozdrowieniami dla całego zespołu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław M .......i ip: 62.21.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, serdecznie polecam :) miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, rzetelne przygotowanie do egzaminu (zdałem za 1-szym podejściem).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina S ........a ip: 46.227.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy w Śremie i okolicy. Podejście do kursanta wzorowe. W tej szkole przygotowywałam się do egzaminu na kategorie B. Byłam na tyle dobrze przygotowana, że zdałam egzamin za 1 razem. Bardzo polecam skorzystanie z usług oferowanych przez Śremskiego ASa- profesjonalizm, dobre ceny, miła atmosfera oraz bardzo sympatyczna atmosfera podczas kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ewa B ..... ip: 188.33.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy ,zawsze fachowe objaśnienia,brak problemów z dopasowaniem do moich godzin pracy-duża cierpliwość .Zdane za pierwszym razem ,Polecam z czystym sumieniem. Ewa B.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad B ...k ip: 95.41.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super! Instruktor Tomasz jak najbardziej w porządku człowiek. Grzesiu bardzo wymagający, ale ma to swoje plusy. Gdy trzeba pochwali ,gdy trzeba powie co jest źle i nauczy by nie robić tych samych błędów! Polecam AS Śrem w 101%!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...r ip: 195.3.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Najlepsza szkoła nauki jazdy. Grzegorz instruktor z powołania. Super przygotowanie. Zdałem za drugim razem przez stres a podczas poprawki nic mnie nie zaskoczyło (wszystko było podczas kursów).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia R ........ ip: 85.221.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ! Super instruktor Grzegorz, pełen profesjonalizm, miła atmosfera dzięki czemu można bez stresu wszystko opanować, jestem bardzo zadowolona z wyboru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina W ....k ip: 217.96.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Naprawdę polecam! Początkowo kurs odbywałam w jednym z Ośrodków w Śremie - niestety egzaminu nie zdałam, a co najgorsze podejście instruktorów do mojej nauki było obojętne. Liczyły się tylko odpękane godziny. Wybór ośrodka AS to moja najlepsza decyzja jeśli chodzi o naukę jazdy. Grzegorz konsekwentny, dokładny i naprawdę odczuwałam, że zależało mu, żebym zdała egzamin. I tak też się stało - zdałam za pierwszym razem. . Dzięki Grzegorz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł P ........i ip: 89.174.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

łatwo szybko i przyjemnie polecam zdałem bez problemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Norbert J .....i ip: 195.3.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2015
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę dobrej jazdy AS. Podejście do kursanta jest świetne i atmosfera panująca podczas kursu bardzo miła. Teoria zdana za pierwszym, jazda za 3 podejściem, spowodowane moją głupotą i stresem. Pozdrawiam najlepszego instruktora Grzegorza!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ..y ip: 195.3.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Dobrze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...n ip: 62.21.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam tą szkołę . Zwłaszcza instruktora Grzesia , dzięki niemu zdałem teorię i praktykę za pierwszym podejściem . Super mnie przygotował! Grzesiu to instruktor z powołania !!! Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Zadowolony k ........) ip: 178.183.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła dobrej jazdy AS - instr. Grzegorz, kładzie szczególny nacisk na to, aby kursant czuł się pewnie i swobodnie za kierownicą. Podczas nauki kierowania pojazdem bardzo ważny jest komfort psychiczny, dlatego pomógł mi przełamywać bariery i blokady związane, z ogromnym natężeniem ruchu na drogach. Grzegorz nie tylko uczy samodzielnego podejmowania prawidłowych decyzji, doskonałej techniki jazdy, ale również kultury na drodze - wobec pieszych i innych kierowców..Do znudzenia tłumaczy i ze spokojem powtarza. Gdy, któryś raz z kolei zrobiłem ten sam błąd, podniósł o ton głos i stanowczo zapytał jak się uczyliśmy? Spytałem go wtedy czy umie krzyknąć ;) (chyba nie umie:])Jest wymagający, tak bardzo wymagający, ale taki właśnie powinien być instruktor. Polecam, jeżeli ktoś stoi przed wyborem OSK, w Śremie tylko SDJ AS! Grześ serdeczne dzięki za wszelkie rady!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 62.21.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SDJ AS Śrem gdyż podczas nauk jest super atmosfera , bardzo sympatyczni instruktorzy z którymi można o wszystkim porozmawiać. Teoria zdana za pierwszym podejściem lecz praktyka przez nerwy za 3 :D Gorąco POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika ; ;D ip: 195.3.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria zdana za pierwszym, więc bardzo dobre przygotowanie i materiały :D Praktyka zdana za trzecim razem, ale dwie poprzednie głównie przez głupotę i ogromne nerwy :) Same jazdy z Grzesiem baaardzo dobre, miła atmosfera, dużo śmiechu, no i oczywiście solidne przygotowanie :D Polecam ! ;)) Weronika ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ....) ip: 62.21.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2014

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ! Pozdrowienia dla Grzegorza ! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

pan D D ip: 31.61.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim. super szkoła! pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ...s ip: 83.21.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2014
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Testy za 1 niestety jazda za 2 z własnej głupoty i nerwów ale i tak Polecam w 100% te szkołę jazdy :D :D Pozdro dla Grzesia !!!!!!! :D Naprawdę potrafi nauczyć jeździć, wiem to sam po sobie :D Pozdrawia Wojtas :D :P

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..a ip: 85.221.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

chłopaki....to dzięki Wam.... za 1 razem.... Grzesiek sorki za szufladę....ale się opłacało :) Polecam wszystkim....super szkoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam....szalona rudaaaaa;P

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

: ) ) ip: 195.3.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :) Jasno, rzeczowo i na temat. Odpowiednie osoby na właściwym miejscu. Przygotowują tak żeby bez problemu zdać.

+ Zaletybrak
- Wadybrak