Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS"

 166 opinii w tym 102 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Dobrej Jazdy ,,AS"
pl. Straży Pożarnej 4
63-100 Śrem

Kontakt

Opis

Szkoła AS oferuje szkolenia indywidualne z zakresu prawa jazdy kategorii A, A2, AM, B oraz jazdy doszkalające. Zgłoszenia przyjmujemy od poniedziałku do soboty telefonicznie lub pocztą elektroniczną. Tą samą drogą udzielamy wszelkich informacji o kursach. U nas nie ma terminów rozpoczynających kursy. Dzwonisz lub piszesz i umawiasz się na dogodny termin spotkania z instruktorem.
Zachęcamy do skorzystania z naszej strony internetowej http://www.as-srem.pl, gdzie znajdują się niezbędne informacje dla każdego kierowcy.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomasz Rzepka

Bogdan Kolebacz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie, PKK w Starostwie, fotograf

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie, PKK w Starostwie, fotograf

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Motorower Ferro 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

pl. Straży Pożarnej 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie, fotograf, PKK w Starostwie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kamil Król

Kamil Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście, przydatne informacje jeśli chodzi o egzamin państwowy i bardzo dobre przygotowanie do niego. Łatwy kontakt i pomoc w każdej chwili.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Borowski

Bartosz Borowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

O profesjonaliźmie OSK świadczą ludzie. Gdybym miał wybierać szkołę jazdy raz jeszcze byłby to OSK AS. Świetna organizacja i instruktorzy, którzy przykładają się do tego aby naprawdę nauczyć Was jeździć podczas tych 30h to podstawa polityki tej firmy. Atmosfera podczas kursu była taka, że kończąc jazdę nie mogłem się doczekać następnej! W tym OSK nie ma tak, że kończycie kurs i "radźcie sobie sami" - aż do chwili zdania egzaminu możecie oczekiwać pomocy, rady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Flak

Beata Flak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła na Świecie!!!! Jazdy z instruktorem Grzesiem są najlepsze !!!! POLECAM GORĄCO!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert G .....r ip: 83.11.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jeśli ktoś chce zdać za 1 razem :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kaźmierczak

Klaudia Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście, miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mateusz D ....k ip: 109.173.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i profesjonalne podejście.Zdecydowanie polecam SDJ AS i instruktora Tomasza.Bardzo dobry poziom gwarantuje zdanie egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kołacka

Julia Kołacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawko zdane za drugim razem ???? Polecam szkołę jak najbardziej,szczególnie jazdy z Grzegorzem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Nowak

Katarzyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Bardzo milo atmosfera, elestycznosc godzin jazdy. Zawsze szlo sie dogadac :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Owczarzak

Patrycja Owczarzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do kursanta także jest możliwość indywidualnej nauki teoretyki. Jazdy miałam z Panem Bogdanem Kolebaczem i serdecznie polecam się do Niego zapisać, indywidualnie podchodzi do każdego kursanta,wprowadza lekką bezstresowa atmosfere a zarazem potrafi wiele nauczyć . Dzięki Panu Bogdanowi egzamin państwowy zdałam bezstresowo za 1 razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Hildebrandt

Jagoda Hildebrandt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SDJ AS. Super atmosfera. Jazdy miałam z Panen Grzegorzem i mogę go polecić, ponieważ jest bardzo dobrym instruktorem, który naprawdę potrafi wytłumaczyć .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Czapla

Marcin Czapla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do tematu, bardzo elastyczne godziny pracy i świetna atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym podejściem, więc jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Hubert Kempiński

Hubert Kempiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z Grzegorzem to sama przyjemność, dobra atmosfera Ale co najważniejsze profesjonalizm w Przygotowaniu do egzaminu ZDECYDOWANIE POLECAM!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Kołacka

Weronika Kołacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SDJ AS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Rafał Janicki

Rafał Janicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SDJ AS!

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ada Chrobak

Ada Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Super atmosfera i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Dziechciowski

Sebastian Dziechciowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Grzegorz i jego profesjonalne oraz dostosowane indywidualnie podejście do kursanta sprawiały,że atmosfera podczas trwania kursu była bardzo przyjemna, a nauka była banalnie prosta co poskutkowało zdaniem egzaminu praktycznego "za pierwszym". Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Górkiewicz

Aleksandra Górkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Grzegorz świetny. Potrafi nauczyć i jest wymagający. Zdane za pierwszym

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Karaś

Agata Karaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Asa świetna ekipa super podejście do kursantów i co najważniejsze widać że instruktorzy z powołania :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Zmuda

Robert Zmuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega szybki kontakt, profesionalne szkolenie, bardzo elastyczne godziny pracy, polecam ...

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Springer

Adam Springer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkołę jazdy oceniam bardzo pozytywnie, lepiej niż na Grzegorza trafić nie mogłem, wymagający, potrafiący bardzo dobrze nauczyć, ponadto bardzo zorganizowany i z poczuciem humoru, jak najbardziej polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Graca

Błażej Graca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak pokazują statystyki, najlepsi w Śremie. Egzamin wewnętrzny przebiegł jak powinien. Polecam instruktora Grzegorza. Świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,
Ja Cek

Ja Cek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bez problemowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Pewiński

Dawid Pewiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w najlepszym porządku. Profesjonalne podejście. Wszystko zdane za 1.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy,

Paweł K ........i ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawdopodonie najlepsza szkoła jazdy w Śremie. Warunki i atmosfera w ktorej mozna stawiac swoje pierwsze (kroki) za kierownicą sprzyjają szybkiej nauce. Szczerze polecam!!! :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jędrzej Kozak

Jędrzej Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkoła i świetni instruktorzy ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Jędrzejczak

Michał Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy znają się na swojej pracy. Wszelkie błędy są w bardzo prosty i dosadny sposób oznajmione.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Majchrowicz

Weronika Majchrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mili, profesjonalni mają podejscie do kursanta. Atmosfera w porządku. Nie ma problemu z umawialiśmy się na jazdy ani na egzamin wewnętrzny. Jestem zadowolona z tej szkoły.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Dzikowski

Mikołaj Dzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Dobra nauka Polecam każdemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Tyrakowski

Oskar Tyrakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SDJ AS! Instruktor Grzegorz bardzo wymagający, ale skutkuje to pozytywnymi wynikami na egzaminie. Wszystko przebiegło sprawnie, przyjemnie. Zdane za 1 razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kasprzak

Kasia Kasprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie szkoła ma wiele plusów : niska cena i to ja ustanawiałam tępo w jakim robię kurs i rzeczywiście nauczyłam sie prowadzić auto :) dziękuje :) polecam instruktora Tomka : motywujący i wymagający. Drugiego instruktora z całym szacunkiem nie polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadynerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy,