Liczba odwiedzin: 9278 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Bezpiecznej Jazdy ECODRIVE

  33 opinie
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Opinie o Szkoła Bezpiecznej Jazdy ECODRIVE

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Na pewno warto pochwalić cierpliwe podejście, zawsze bardzo się stresuję jazdami, więc mi to pomogło. Dużo istotnych rad pod kątem samego egzaminu, okazały się trafne, ponieważ zdałam za pierwszym razem. Warto.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.07.2018

Super szkoła, bardzo dobra atmosfera na wykładach jak i na jazdach

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.02.2018

pełen profesjonalizm , indywidualne podejście do kursanta. Przede wszystkim cierpliwość w tłumaczeniu i pokazywaniu błędów uczącego się. Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2017

Zdecydowanie polecam! Kurs na prawo jazdy zrobiłam już kilka lat temu, ale niestety po kilku nieudanych egzaminach całkowicie zraziłam się do jeżdżenia. Dopiero Łukasz Lisowski pokazał wszystkie moje braki, czego nie potrafię, na co zwracają uwagę egzaminatorzy i przede wszystkim, że jazda samochodem to fajna sprawa! :) Nigdy nie sądziłam, że zdam egzamin praktyczny w Katowicach, a tu proszę, egzamin pozytywny! :) Łukaszu dziękuje Ci pięknie za te lekko ponad 2 tygodnie wspólnych jazd, ciekawe tematy do rozmów, "zjebkę" kiedy trzeba oraz pozytywną energię! :) Ala

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Zdałam za pierwszym razem, to chyba najlepszy dowód na to , że EcoDrive to najlepszy wybór. Indywidualne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, uczciwość, punktualność. Polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2017

Dzieki rozgadanym instruktorom, ktorzy nie mają problemów z nawiazywaniem kontaktu i przekazywaniem swojej wiedzy uczniom - szybko zdalam teorie i jazdy. Polecam TĄ szkole!!!! Są uczciwi i rzetelni. Mozna na nich polegać nawet gdy masz juz prawo jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.06.2017

Chodziłam wcześniej do innej szkoly nauki jazdy....zdawałam 8 razy i nic. Dopiero po przepisamiu się do Ecodrive nareszcie zdałam. Polecam serdecznie ! Od wczoraj kierowca????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 24.04.2017

Bardzo polecam szkołę Ecodrive. Żałuję, że nie trafiłam na nią o wiele wcześniej. Kurs skończyłam wiele lat temu w innym ośrodku i niestety po paru nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego odpuściłam. Jednak po latach postanowiłam w końcu zdobyć prawo jazdy. Zachęcona opiniami postanowiłam udać się do Ecodrive i to był strzał w "10" ! Pan Łukasz Lisowski bardzo sympatyczny człowiek. Przydzielił mi instruktora ,Pana Rafała, dzięki któremu przestałam bać się jazdy, spokojnie i rzetelnie wytłumaczył mi jak jeździć, na co uważać, co robię źle. Dzięki jego podejściu w końcu zaczęłam czuć się pewniej za kierownicą, przestałam "panikować" np gdy zgasł mi samochód na wzniesieniu. W dniu egzaminu miałam ostatnie jazdy z Panem Rafałem. Po nich poczułam się bardziej spokojniejsza i rozluźniona( mimo, iż moje parkowanie prostopadłe nie było rewelacyjne,ale i to mnie nie zestresowało,bo na samym egzaminie akurat je miałam i wykonałam je elegancko :D ). Egzamin zdałam! :) Raz jeszcze dziękuję! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.01.2017

Polecam Szkołę Jazdy ECODRIVE. W profesjonalny sposób uczy teorii i praktyki. Instruktor - pan Łukasz jest instruktorem z powołania, widać ,ze lubi swoją pracę i w bardzo przystępny sposób przekazuje wiedzę, wykazuje się niezwykłą cierpliwością, jeżdzi się z nim w bardzo przyjaznej atmosferze. Jeśli ktoś planuje zostać kierowcą polecam ECODRIVE.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2016

Bardzo szybki kurs, nie czeka się długo na godziny, teoria przedstawiona w ciekawy sposób wraz z przykładami. Co do jazd to przebiegły w przyjaznej atmosferze bez nerwów. Pan Mariusz, mój instruktor, bardzo cierpliwy, zwracał uwagę na każdy błąd i tłumaczył jak powinien wyglądać dany manewr, w taki sposób, że nie ma szans popełnić dwa razy tego samego błąd. Co tu dużo mówić, polecam tą szkołę, bo dobra jakość, a i cena przystępna Teoria i praktyka zdana w pierwszym terminie, niech to będzie wyznaczkiem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2016

Moim instruktorem był na jazdach Łukasz Lisowski, można z nim porozmawiać na każdy temat, powie gdzie robi się błędy, czego unikać podczas prowadzenia auta. Jeździłem po Katowicach drogami, które najczęściej pojawiają się na egzaminie i biorąc 2 godziny jazd przed egzaminem zdałem go bez większego problemu. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2016

Polecam Łukasza. Bardzo cierpliwy człowiek, wszystko dobrze tłumaczy, jak trzeba to po kilkadziesiąt razy :) Zdane za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2016

Moim nauczycielem Był M.Piznal i jest bardzo zadowolony zdałem egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem - największym plusem tej szkoły jest dobra atmoffera i co najważniejsze skuteczność w nauce jazdy . Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2016

Żałuję bardzo, że sam kurs odbyłam w innej szkole, co niestety w moim przypadku wiązało się z wydłużeniem całej podróży ww zdobywaniu prawa jazdy. Znalazłam na internecie opinie o ECODRIVE zadzwoniłam poprosiłam o jazdy doszkalające i dzięki temu w ciągu 3 miesięcy z pseudo kierowcy stałam się szczęśliwą posiadaczka prawa jazdy :) Jazdy z Łukaszem były istną przyjemnością, wprawdzie kilka razy złapało mnie zwątpienie ale pozytywne nastawienie instruktora doprowadziło mnie w końcu do sukcesu :) SZKOŁA IDEALNA POLECAM KAŻDEMU :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2016

Instrukor Łukasz , przygotował mnie w Ciągu 2 miesięcy do egzaminu, wcześniej chodziłem do szkoły nauki jazdy Olaf gdzie trochę mnie olali. Byłem ciężkim kursantem przyznaje. Łukasz to profesjonalny instruktor z którym można pogadać na luzie jak z starym kumplem, dużo cię nauczy , ale jak zrobisz mega głupi błąd lub nie jesteś 100% skupiony , szykuj się na ostrą reprymednę. Polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2016

Bo męczarniach w poprzedniej szkole jazdy i braku wsparcia ze strony instruktora (czyli kilka razy nie zdany egzamin), wykupiłam jazdy w ECODRIVE - Pan Łukasz MISTRZ jeśli chodzi o tłumaczenie, zwraca uwagę na błędy, potrafi dotrzeć do kursanta - egzamin zdany na spokojnie. POLECAAAAAAMMM !

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2016

Szkolenie profesjonalne, rzeczowe, w komfortowej atmosferze, bezproblemowo ustalane terminy jazd :) Szczególne podziękowania dla Łukasza, który cierpliwie tłumaczył mi wszystko po 1000 razy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2016

Nie mam tak dobrej opinii na temat tej szkoły, instruktor nalegał na wykupienie dodatkowych godzin, nie tłumaczył co robię źle tylko denerwował się na mnie.. Dopiero, gdy poszłam do innej szkoły dowiedziałam się jakie błędy robię i jak je skorygować. Minusem jest również to, że kurs odbywamy na Toyocie Yaris II, a na egzaminie przesiadamy się do III. Dla początkującego kierowcy zmiana może okazać się duża. Na plus teoria, która była dobrze prowadzona.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2016

Perfekcja 100%. Gdybym mogła cofnąć czas, to zdecydowanie drugi raz wybrałabym Ecodrive i instruktora P. Łukasza. Przede wszystkim dzięki zwracaniu uwagi na każdy szczegół podczas jazdy (czego od początku uparcie uczył mnie instruktor) zdałam za pierwszym razem. Na koniec egzaminu egzaminator powiedział: "Kto Panią tak dobrze przygotował? Życzę podobnej jazdy już jako kierowca". Wszystkim zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2016

Polecam jak najbardziej. 6 jazd doszkalających u instruktora Łukasza i egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2016

Polecam! dziś zdałam egzamin praktyczny kat B za pierwszym razem ! Bardzo duży profesjonalizm , wytłumaczenie wszystkiego krok po kroku tak aby do egzaminu podejść w pełni przygotowanym oraz elastyczność co do godzin pracy ! ważne też ,że w trakcie nauki panowała dobra atmosfera i podejście do kursanta - ja akurat miałam instruktora Łukasza ,który wykazał się cierpliwością oraz zaangażowaniem i jeszcze raz profesjonalizmem! :) do egzaminu byłam dobrze przygotowana i nic mnie nie zaskoczyło ! szczerze polecam ! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2016

Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy za drugim podejściem :) Wykupowałam jazdy doszkalające, po niezdanym pierwszym terminie w listopadzie 2015 w innej szkole. Duży profesjonalizm i podejście do kursanta :) Podziękowania i pozdrowienia dla Instruktora Łukasza, któremu na pewno zapewniałam ekscesy podczas jazd :) Fajne podejście do kursanta, dobra atmosfera, konstruktywne ocenianie umiejętności i stała praca nad wszelkimi drobiazgami, na które egzaminatorzy zwracają uwagę. Jazdy po trasach egzaminacyjnych, elastyczność w stosunku co do godzin pracy,szczere opinie względem postępów w nauce :) Jestem na tak:) Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2015

Dzisiaj zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny, opinia egzaminatora jednoznaczna - "jest pani perfekcyjnie przygotowana do egzaminu, proszę pogratulować instruktorowi". Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Łukasza - świetna atmosfera na jazdach, na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Jestem zadowolona z przebiegu kursu :) Polecam raz jeszcze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2015

Polecam! Ceny niskie w porównaniu z innymi ośrodkami, rzetelne wykłady, profesjonalnie prowadzony kurs praktyczny. Instruktor zwraca uwagę na szczegóły. Nie ma problemów z umawianiem się na jazdy. Egzamin państwowy zdany z pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2015

Nie wiem czemu ta szkoła ma takie wysokie oceny, pewnie kupione, albo złe oceny są usuwane. Moja żona miała (nie)przyjemność w "szkoleniu" się w tej szkole i często wracała zapłakana do domu. Wszystko się zaczęło walić jak zapłaciliśmy za resztę kursu... Instruktor krzyczał na moją, żonę która NAGLE oduczyła się jeździć i zdawała egzamin wewnętrzny 3 razy, gdzie za każdym razem musiała dokupić jazdy za nie małe pieniądze. W sumie cała ta impreza kosztowała nas około 2200zł, a i tak żona nie zdała wewnętrznego ponieważ stwierdziła, że jest już tak zestresowana, że nie będzie tam chodzić. Osobiście nie polecam ponieważ żona poszła do innej szkoły od początku i zdała egzamin państwowy za pierwszym razem.

Plusy

dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu, nerwowa atmosfera, ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2015

Super podejście instruktora, co przekłada się na efekty. Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2015

Super Szkoła, ceny niskie w porownaniu do tego co oferuja inne szkoly. Atmosfera na jazdach 10/10 (Instruktor Łukasz), Egzaminy wewnetrzne jak ktos sie przylozy to do zdania za pierwszym razem :) Nie ma problemu z ustalaniem godzin praktycznych, a trasy na jazdach mialem identyczne z tymi co na egzaminie wiec egzaminator nie mial praktycznie mnie czym zaskoczyc, ogolnie rewelacja gdybym mial ponownie wybierac osk wybor padl by ponownie na Nich :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.01.2014

Rzetelny instruktor, skupia się na detalach, cierpliwie tłumaczy, nie obraża, nie wyśmiewa, a wręcz przeciwnie - wspiera, doradza i szczerze się wypowiada na temat postępów w jeździe. Gdy trzeba skrytykuje, ale konstruktywnie. POLECAM!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.11.2013

Egzamin zdany za pierwszym podejściem, wszyscy znajomi którzy się uczyli u Łukasza zadali za pierwszym razem (dosłownie wszyscy, wiem że brzmi to aż nieprawdopodobnie ale takie są fakty), szczerze i z najczystszym sumieniem polecam, świetny nauczyciel a przede wszystkim super gość na co dzień.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2013

POLECAM !!!!!!!!! Wykłady przeprowadzone wzorowo,bez problemu zdałam za pierwszym razem,tak samo było z jazdami, nigdzie mnie zagiął egazminator :)

Plusy

brak

Minusy

brak