Liczba odwiedzin: 22801 Jesteś właścicielem tej szkoły?

SUKCES Ośrodek Szkolenia Kierowców

  336 opinii w tym 279 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Sylwia Bednarska

Sylwia Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła , super przemiły instruktor Mariusz , bardzo dobra atmosfera, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Kamila Knopik

Kamila Knopik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super podejście do kursanta, dzięki czemu nauka odbywa się bezstresowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2019

Ola Biedroń

Ola Biedroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, żaden z instruktorów nie powoduje stresu a wręcz przeciwnie, dobrze uczą prowadzić samochód nie tylko pod egzamin ale też na codziennej jeździe. Polecam bardzo mocno, każdemu kto chce być dobrym kierowcą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2019

Paulina Gonera

Paulina Gonera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera. Profesjonalne podejście i super przekazywana wiedza. Bardzo fajni instruktorzy i kierownictwo. Gorąco polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.08.2019

Julia Dudek

Julia Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Instruktorzy bardzo sympatyczni, atmosfera super, wykłady zwięzłe i aż chce się na nie chodzić :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Dagmara Skrzypczyk

Dagmara Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie! Super atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi, wszystko dokładnie wytłumaczą .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Marta Włodarczyk

Marta Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ,super instruktorzy którzy wszystko dobrze i dokładnie wytłumaczą .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2019

Mateusz Młynek

Mateusz Młynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, kompetentni instruktorzy, dobre podejście do kursanta i gwarancja dobrze zdanego egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Kamil Krysian

Kamil Krysian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na wysokim poziomie, instruktorzy dobre podejście do kursanta i mocne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2019

Ola Jędralska

Ola Jędralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, kompetentni instruktorzy, dobre podejście do kursanta i gwarancja dobrze zdanego egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Aleksandra Szarek

Aleksandra Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetni instruktorzy, którzy mają anielską cierpliwość i zawsze wszystko wytłumaczą, dokładnie pokażą i powtórzą w razie potrzeby.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Bartek Bertbert

Bartek Bertbert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Częstochowie! Profesjonalne podejście do kursanta. Przygotowanie nie tylko stricte pod egzamin a dodatkowo manewry, które są wykorzystywane do codziennej jazdy. Instruktor - Przemek. Dzięki i serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2019

Mat Woj

Mat Woj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na duży plus. Udało się zdać nawet takiemu laikowi jak ja :) Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Patryk Tatara

Patryk Tatara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie, instruktorzy podchodzą do nauczania profesjonalnie, bez zanudzania. Po tej szkole wyjdziecie z umiejętnościami jak Krzysztof Hołowczyc.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2019

Agnieszka Różycka

Agnieszka Różycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i do tego w świetnej atmosferze. Wykłady krótko, zwięźle i na temat. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Adrianna Jarkiewicz

Adrianna Jarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie najlepsza szkoła jazdy ! Polecam z czystym sumieniem i z całego serca ! Lepszego ośrodka szkolenia kierowców nie mogłam sobie wymarzyć ! Nic dodać, nic ująć. Wykłady prowadzone zrozumiale, krótko, zwięźle i na temat. Jeśli chodzi o praktykę - polecam najlepszego i bardzo cierpliwego instruktora - pana Zbyszka! To po prostu człowiek motywacja ze złotym sercem i poczuciem humoru. Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne ! Teoria zdana za drugim, praktyka za pierwszym :) Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuje! To był wspaniale spędzony czas :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2019

Kacper Augustyniak

Kacper Augustyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Na wykładach miła atmosfera krótko i na temat. Egzamin zdany za pierwsza raza! Dziękuje jeszcze raz z całego serca !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Klaudia Policińska

Klaudia Policińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu, a co najważniejsze do samodzielnej jazdy. Wykłady prowadzone krótko i na temat a przede wszystkim zrozumiale. Co do praktyki instruktor Przemek - człowiek cierpliwość ! Teoria i praktyka zdana za pierwszy. Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia na drodze ! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.04.2019

Anita Kosinska

Anita Kosinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam :) Instruktorzy cierpliwi, zrozumiali z poczuciem humoru, bardzo przyjaźni. Grafik jazd mozna dostosowac do swoich mozliwosci. A do egzaminu naprawdę podchodzi się w pełni przygotowanym, jedyne pomyłki mogą być wyłącznie przez stres! ;) A I co najważniejsze - Wielke dzięki Szefie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Zuzanna Kostecka

Zuzanna Kostecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera i dostosowanie godzin jazd do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Sara Rutkowska

Sara Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli miała bym robić prawo jazdy jeszcze raz to TYLKO SUKCES. Jest tam miła atmosfera oraz najlepsze podejście do kursanta. Można nauczyć się wiele i przede wszystkim być świetnie przygotowanym do egzaminówm. Panowie i Panie polecam i zapewniam że nie pożałujecie!!! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Belinda Rogut

Belinda Rogut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo przyjazny, spokojny ;) Podejście szkoły super. Wszystko na plus :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Kamil Kamil

Kamil Kamil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra oraz instruktorzy którzy perfekcyjnie uczą :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.03.2019

Ewelina Wieczorek

Ewelina Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z cierpliwością, zrozumieniem i poczuciem humoru. Nauczył mnie jeździć, tłumaczył rzeczowo, jasno i do skutku. Jeździłam w bardzo miłej atmosferze. Aż żal, że to już koniec ;) Organizacja jazd dostosowana do moich potrzeb, grafik ustalany z wyprzedzeniem i uwzględnieniem mojego trybu dnia czy tygodnia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2019

Liwia Stanik

Liwia Stanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo sympatyczni i cierpliwi instruktorzy! Polecam każdemu kto chce spędzić miło czas na nauce jazdy, a tym samym perfekcyjnie przygotować się do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Jakub Garkowienko

Jakub Garkowienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy, panuje przyjazna atmosfera, a grafik jazd można dostosować do swoich możliwości, polecam serdecznie każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Wiktoria Moskal

Wiktoria Moskal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam :) Przyjaźni instruktorzy którzy odpowiedzą na każde pytanie. A do egzaminu naprawdę podchodzi się w pełni przygotowanym, jedyne pomyłki mogą być wyłącznie przez stres! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2019

Kacper Nowakowski

Kacper Nowakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.02.2019

Magdalena Gąsiorek

Magdalena Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili i cierpliwi instruktorzy . Nie ma dla nich głupich pytań wszystko odbywa się w miłej sympatycznej atmosferze. Wykłady również bardzo dokładne z poczuciem humoru. Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły i zdecydowanie polecam (: !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2019

Pablo Kazimierczak

Pablo Kazimierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z całego kursu.Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu ,oraz super podejście instruktorów, mila atmosfera .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak