SUKCES Ośrodek Szkolenia Kierowców

 504 opinie w tym 415 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

SUKCES Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Kilińskiego 16 lok. 4a
42-200 Częstochowa

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Sukces zaprasza Państwa na kursy prawa jazdy kategorii A1, A2, A, A+B, B, C, C+E. Nasze biuro jak i sala wykładowa mieści się w samym centrum miasta co znacznie ułatwia dojazd na zajęcia naszym kursantom. Z nami kurs na prawo jazdy to brak stresu, profesjonalne przygotowanie i pewność tego, że będziesz bezpiecznie czuł się na drodze. Rzetelnie przygotujemy Cię do bezstresowego zdania egzaminu państwowego na prawo jazdy. Nic na egzaminie nie będzie dla Ciebie jakimkolwiek zaskoczeniem. Najważniejszym ogniwem naszej szkoły są instruktorzy !To dzięki ich wiedzy i zaangażowaniu proces szkolenia przebiega w miłej, bezstresowej atmosferze, a co najważniejsze gwarantuje doskonałe przygotowanie do egzaminu. 



Nasza oferta: 

KATEGORIA B - (wiek minimalny: 17 lat i 9 miesięcy):


- kurs podstawowy kat B - 30 godzin jazdy + 30 godzin wykładów - cena 2600zł  Cena promocyjna 2500 zł (Każdy kursant ma możliwość korzystania z placu manewrowego w WORD Częstochowa)

- kurs rozszerzony kat B - 40 godzin jazdy + 30 godzin wykładów - cena 3000 zł

- kurs ekspresowy kat B w 30 dni - cena 2900 zł

- jazdy doszkalające kat B - 80 zł za 1h (Toyota Yaris lub Suzuki Swift)

jazdy doszkalające kat B pakiet 5 h - 300 zł (Toyota Yaris lub Suzuki Swift) 


KATEGORIA:

A1 - cena 2300 zł / Cena promocyjna 2100 zł

A2 - cena 2500 zł / Cena promocyjna 2300 zł

A - cena 2500 zł / Cena promocyjna 2300 zł

A+B - cena 5000 zł / Cena promocyjna 4500 zł

jazdy doszkalające kat A1, A2, A - 120 zł za 1h ( dla kursantów naszej szkoły cena 1h to 100 zł)

C - 3500 zł

C+E - 3500 zł

C, C+E 6200 zł

jazdy doszkalające kat C - 130 zł za 1h

jazdy doszkalające kat C+E - 130 zł za 1h


Co zapewniamy w ramach kursu? 

- najwyższa jakość szkolenia 

- zniżki na naukę jazdy dla uczniów i studentów

- zajęcia zawsze dopasowane do dyspozycyjności kursanta

- kursy weekendowe- kursy ekspresowe w 30 dni- jazdy doszkalające

- możliwość zapłaty ceny kursu w dogodnych nieoprocentowanych ratach

- uczymy na nowych autach Toyota Yaris lub Suzuki Swift identycznych jak na egzaminie, wszystkie auta są wyposażone w klimatyzację

- uczymy na motocyklach identycznych jak na egzaminie (Yamaha MTN 125, Suzuki Gladius)

- najnowsze metody wykładów multimedialnych

- testy komputerowe - plac manewrowy zgodny z placem egzaminacyjnym 

- indywidualne podejście do każdego kursanta

- pomoce dydaktyczne gratis (książka z przepisami ruchu drogowego oraz dostęp do bazy pytań identycznymi jak na egzaminie państwowym) Serdecznie zapraszamy!!!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris lub Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

4500 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris lub Suzuki Swift) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

2300 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

2300 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

1100 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A1, Wykłady i praktyka

2100 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MTN 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

2300 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2 po A1, Tylko praktyka

1100 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

6200 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów w cenie kursu

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kilińskiego 16 lok. 4a

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Monika Stachurska

Monika Stachurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Panuje w niej przyjemna atmosfera, widać zaangażowanie u instruktora. Po całym kursie, czułam się naprawdę dobrze przygotowana do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

filip p ....l ip: 178.43.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, zdane za pierwszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Chamara

Wiktoria Chamara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Swobodna i miła atmosfera pozwala bez stresu nabywać wprawy w jeździe. Super podejście do kursantów i elastyczność w uzgadnianiu godzin jazd. Bardzo polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Fira

Patrycja Fira
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystego serca polecam szkole jazdy „Sukces’, zdane za pierwszym. Serdecznie polecam Pana Przemka, świetne przygotowanie do egzaminu. Atmosfera podczas wykładów i jazd prześwietna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Karoń

Łukasz Karoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na lekcjach teoretycznych wiedza była przekazywana w jasny oraz dokładny sposób. Będąc na kursach praktycznych instruktor przekazywał mi wszystkie szczegóły dotyczące egzaminu i bardzo ważne informacje do przyszłościowej jazdy już jako kierowca. Bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria M ..... ip: 188.146.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, cały proces zdawania prawa jazdy był bardzo przyjemny, zaczynając od kontaktu z firmą, na profesjonalnym przygotowaniu do egzaminu kończąc. Wspaniała atmosfera, a jazd z Panem Zbyszkiem i jego historii nie zapomnę chyba do końca życia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcel Knop

Marcel Knop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

mega szkoła, klawi instruktorzy, kompletna deklasacja innych szkół w mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Konieczna

Maja Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Super atmosfera co pozwala na swobodę w trakcie jazdy. Widać że osoby pracujące w tej firmie lubią swoją pracę, na pewno będę polecać znajomym dalej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ANGELIKA C ......... ip: 46.204.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę bardzo polecam! super atmosfera,wysoka zdawalność, zero stresu, cierpliwość na wysokim poziom pozdrawiam Pana Mariusza

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Grudzińska

Kamila Grudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę bardzo polecam! Pan Przemek świetnie przygotował mnie do jazdy, a wszystkie lekcje odbywały się w bardzo miłej atmosferze. Bardzo miło wspominam, zdane za pierwszym;)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Pierz

Aleksandra Pierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam SZKOŁĘ SUKCES. Jak i również pana Mariusza, który świetnie przygotowywuje do egzaminu państwowego i ma anielską cierpliwość. Zdane za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria R ........ ip: 31.42.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i super podejście do kursantów, bardzo przyjemna atmosfera i łatwa współpraca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Dusza

Mateusz Dusza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam to miejsce jeśli chcecie się dobrze przygotować na egzamin. Jazdy po mieście miło wspominam z Panem Mariuszem oraz Panem Przemkiem, zawszę po każdym błędzie eleganckie, spokojne objaśnienie i porady jak go nie popełnić ponownie. Krótko mówiąc bardzo serdecznie polecam tę szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Gołdy

Wiktor Gołdy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, pan Przemek najlepszy instruktor! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Emil S ........k ip: 94.254.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu fantastyczna atmosfera zdane za 1 razem polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alan Lizoń

Alan Lizoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Opinia taka nie inna, nie wyobrażam sobie mniej gwiazdek :D Atmosfera bardzo przyjemna, świetne przygotowanie od strony p. Przemka do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Major

Szymon Major
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, świetni instruktorzy oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oli Kruk

Oli Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołe jazdy, ze względu na dobre przygotowanie do egzaminu oraz za bardzo miłą atmosferę. Jeżeli się zastanawiasz nad wyborem szkoły jazdy w Częstochowie to śmiało idź tam, a na pewno będziesz zadowolony i zdasz egzamin za 1 razem!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Nalewajka

Kamil Nalewajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo dobrze nauczają profesjonalne podejście do kursantów bardzo fajna szkoła polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid N .... ip: 89.64.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna Atmosfera bardzo przyjemni ludzie i prawo jazdy zdane za pierwszym razem ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Popielewska

Dominika Popielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy SUKCES. Profesjonalna szkoła, z cudownymi instruktorami którzy wprowadzali przemiłą i przyjazną atmosferę przy wykonywaniu swojej pracy. Przekazują swoją wiedzę i doświadczenie najlepiej jak tylko potrafią, bez stresu i zbędnych nerwów. Po lekcjach, z samochodu wychodziłam z uśmiechem od ucha do ucha. Dzięki ich profesjonalizmowi i bardzo dobrym podejściu, zdałam Egzamin praktyczny oraz teoretyczny za pierwszym razem ! Serdecznie polecam szkołę jazdy SUKCES ! Pozdrowienia dla Pana Zbyszka, Przemka oraz Mariusza ! Rozwijajcie się, bo jesteście najlepsi w tym co robicie !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcel Kęsik

Marcel Kęsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, idealne przygotowanie do egzaminu.Instruktor Mariusz jest świetny!Polecam bardzo serdecznie wszystkim! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tadeusz Dawid

Tadeusz Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna Szkoła. Miła atmosfera, cudowni instruktorzy, indywidualne podejście. Zadem i teorię i praktykę za 1 razem. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Palacz

Oliwia Palacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Zdałam za pierwszym razem, nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie, a to dlatego, że Pan Przemek ma bardzo dobre podejście do człowieka i potrafi być cierpliwy. Dziękuje za przekazaną wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Ryczek

Damian Ryczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W dniu dzisiejszym zaliczyłęm egzamin praktyczny za 1 razem. Cały ośrodek oraz ludzie pracujący w nim bardzo mili pomocni, w szczególności Pan Przemek który jest instruktorem z powołania. Potrafi bardzo dobrze wytłumaczyć oraz rozwiać wszelkie wątpliwości. Zawsze służy pomoca. Szczerze polecam ten OSK !! Dzieki za wszystko Sukces !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Wałaszek

Dorota Wałaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna Szkoła serdecznie polecam. Miła atmosfera, cudowni instruktorzy, indywidualne podejście. Dziękuję za przekazaną wiedzę. Egzamin teoretyczny 74/74 praktyczny zdany za pierwszym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olgierd Adamczyk

Olgierd Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, pełen profesjonalizm Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Wojtan

Oliwia Wojtan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kozdra

Julia Kozdra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, instruktorzy świetni, cierpliwi, bardzo przyjemna i rodzinna atmosfera, bardzo dużo da się nauczyć, polecam z całego serca! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Podleżyński

Patryk Podleżyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Sukces. Indywidualne podejście do kursanta. instruktor bardzo dobrze potrafi przekazać cenną wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak